2018 Ekim Anneleri

Kızlar bağdaş kurup oturmuştum sonra da öne doğru eğilerek oturmaya devam ettim ayağa kalktıgımda iğne gibi barkalar oldu kasigim da neden olur ki?

Iğne gibibbatiyot kasigim doktora mi gitsem sinirim bozuldu

Merhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo

Merhaba kızlar,
Ben hafif gobusluydum yani dumduz bir karnim yoktu bazen sisiyor bazen gayet normal oluyor ben pek anlayamadim
Ama 4.aydan once cok belirginlik olacagini sanmiyorum.

Merhaba kızlar,
Benim karnim bu hafta belli olmaya basladi tabi disardan anlasilmiyor ama alt karnimda kucuk bir hamile gobegim var artik. Tabi benim ikinci gebeligim. Ilkinde 15. hafta belli olmaya baslamisti ikinci gebelikte daha erken belli oluyor. Annenin kilosu ve vucut yapisinin da faktoru var.

Önlem amacli vermistir canim.
Rahim icin ek bir hormon gb dusun

Suyunu çok ılık iç canım bu sürede bol bol
1 bardak suda tuz ve karbonatla gargarada yapabilirsin.
Bir de evde kalorifer varsa üzerinde bisy yoksa su koymayı dene

Selam kizlaarr. Benim 23 Martta ikinci randevum var 12+3 olacagim. Meraktan catliyorum doktorun cinsiyetini soyleme ihtimali nedir sizce gozrebilir mi belli olur mu tam ?

Tahmin eder canım benimde 26sında merak ediyorum :)))

Kızlar bağdaş kurup oturmuştum sonra da öne doğru eğilerek oturmaya devam ettim ayağa kalktıgımda iğne gibi barkalar oldu kasigim da neden olur ki?

Biraz uzun surduyse gerilmistir canım.Artik daha hassas

Merhaba kızlar,

Şişkinliğim dışında hamile göbisi yok daha :)
Kızımda 4.ayin sonunda alt karnım belirmeye başlamıştı.

Bnm karnımda çıkmaya başladı ama ufacık belirgin. Çok yemek yersinde miden şişer ya öyle. Dün eşimde deyince göbüş büyümüş diyince bi tuhaf oldum

Iğne gibibbatiyot kasigim doktora mi gitsem sinirim bozuldu
Bence endiselenmeyin benim doktorum sikayetleri bir saydi ki araya bile giremedim dedi ki hamileler bize gelip soyle der; karnim agriyor, belim agriyor, basim agriyor, karnim cok agriyor, kasiklarima igne batiyor, karnima bicaklar saplaniyor, sirtim ayriliyor, kasiklarima bicak sokuluyor, midem yaniyor, midem cok bulaniyor, kusuyorum, asiri kusuyorum, basim donuyor, kalbim carpiyor, uykum geliyor, halim kalmiyor, yataktan kalkamiyorum... ama bunlarin hepsi 'normal' :) hepsini tek nefeste saydi korkma gececek dedi. ama yine de icim rahat etsin istiyorsaniz doktorunuzu arayin.

Ben hafif gobusluydum yani dumduz bir karnim yoktu bazen sisiyor bazen gayet normal oluyor ben pek anlayamadim

Bnm hiç göbeğim yoktur düzdür normalde. Birde bir anda belirginleşti .

Normalde dışardan bakıldığında benmde belli olmaz daha ama ben kendimi bildiğim için normale göre çıkık azcık

Merhaba kızlar,
Selam canım. Benim normalde hiç göbek yok dümdüz karnım. Ama bu hafta küçük bi büyüme oldu dar giyince belli oluyor benim ikinci olduğu için belki daha erken çıkmış olabilir. Ilkinde 16.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı

ben kese icin gittigimde iki kese gorduk. Sonra kalp atisini dinelemeye gittigimizde 3 kalp atisi duyduk canim.

Çok iyiiii

Normalde dışardan bakıldığında benmde belli olmaz daha ama ben kendimi bildiğim için normale göre çıkık azcık

Önce alt karından başlar canim.Tabii erkende cikabilir :) Sen anlarsın en güzel :)

Merhaba kızlar,

Bnm karnımda çıkmaya başladı ama ufacık belirgin. Çok yemek yersinde miden şişer ya öyle. Dün eşimde deyince göbüş büyümüş diyince bi tuhaf oldum

Bnm hiç göbeğim yoktur düzdür normalde. Birde bir anda belirginleşti .

Kızlar ben 10. haftadayım. Normalde dümdüz ve kaslı bir karnım vardı, 2 yıldır düzenli spor yapıyorum çünkü. Şu an sadece gazla dolu olan sert bir karnım var ama hamile gönbeği gibi değil. Uykudan uyanınca gazsız hali son derece düz :)
Şu 12 hafta bitse de spora başlasam...

Kizlar karninizin ciktigini anlamanin en iyi yolu sabah ac karna tuvalet ihtiyacinizi giderdikten sonra karniniza bakmaktir. Tabi bu yontem duz karinlilarda daha kesin belli oluyor. Benim de karnim dumduzdur o yuzden bu hafta sabah aynada baktigimda farki gorebliyorum bariz bir hamile gobegim var.

Ahhhh ne güzel spor yapmak hayal bana
Bn azcık ayakta duruyum kanamam oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…