- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Selam canım. Benim normalde hiç göbek yok dümdüz karnım. Ama bu hafta küçük bi büyüme oldu dar giyince belli oluyor benim ikinci olduğu için belki daha erken çıkmış olabilir. Ilkinde 16.haftadan sonra çıkmaya başlamıştı
benim de öyle... o yüzden yasakladı doktor sporu. ancak 12. haftadan sonra bakarız dedi... umudum varAhhhh ne güzel spor yapmak hayal bana
Bn azcık ayakta duruyum kanamam oluyo.
benim de öyle... o yüzden yasakladı doktor sporu. ancak 12. haftadan sonra bakarız dedi... umudum var
Benim de dümdüzdü şuan az da olsa belirgin bi göbeğim var hatta dün annem de farketti hafif çıkmış diyor sağlıkla kucağımıza alalımda inşalllahMerhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo
Benim de dümdüzdü şuan az da olsa belirgin bi göbeğim var hatta dün annem de farketti hafif çıkmış diyor sağlıkla kucağımıza alalımda inşalllah
Bn ilk tek kese idi daha sonra 5+5 de gttim üç kese ve üç kalp atışı allahın mucizesi tamamen rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek beklyenlerde sag salim kucagına almayı nasip etsinKizlar birde seyi soracaktim cogul gebelik yasayan var mi bilmiyorum ama ilk muayenede tek kese tek kalp atimi duyup sonrasinda ikiz olma olasiligi var mi? aranizda yasayan ya da sahit olan var mi boyle biseye? Benim annem ikiz ve ailemizde de hem anne tarafinda hem baba tarafinda ikiz cok var ayni sekilde esimin tarafi da oyle. ben cok minyon tipli biriyim ilk hamileligim bu yuzden zor gecmisti vucut tasiyamiyor ikiz olursa diye cok korkuyorum. Bakimi da daha zor oluyor ama kismet iste Rabbim saglikli versin de yine de var mi boyle birseyle karsilasan?
Allah razi olsun. AminAy masallah ya. Saglikla kucaginiza da alirsiniz insallah.
Soğuk ve ıslak bez koydugumuz halde 37 idi.düsmüyordu.Ateş zarar vermez kaç ateşin
Saol canim.kendimi gectim bebek icin korktum bisey olacak diye.tepem agriyordu.evde pil yoktu.tansiyonumu ölçmeye.neyse bi yerden pil bulduk.ölctüm.14.6 ya 9.6 cikti.Canım bence bu gece için pek yapılacak bir şey yok gibi de yarın hemen dr a git bir enfeksiyon ya da belki zehirlenme tarzı bir şey var orada durumuna göre hareket ederler. Korkutmak için söylemedim tabi insanın aklına bir sürü şey geliyor en iyisi çabucak durumunun ne olduğunu öğrenip bu doğrultuda tedavinin yapılması. Çok geçmiş olsun canım
Tsk ederim.bende parol ictim biraz kendime geldim.6 haftalik iken gribe yakalanmistim, atesimde cikmisti drum gunde 3 tane kullanmak uzere yalnizca parol icebilecegimi soylemisti hamilelikte parolun bir sakincasi olmadigini belirtmisti yinede kendi dr nuz ile gorusun ama basima geldiginden paylasmak istedim gecmis olsun :)
Evwt sanırım kalp atış hızı 140 altı olunca erkek diye biliyorum benimde 7.haftada 119 çıktı 1 haftada geriden geliyor dedi sizin kaç çıktı hızı?Amin insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. benim ilk kontrolumde tam 7 haftaliktim bebegi gormeye ve kalp atisini duymaya gitmistik. Doktor kalp sesini dinletti 2-3 saniye sonra dedi ki kalp atimina gore erkege benziyor. Ben de sasirdim hatta bu kadar erken nasil tahmin yapiyorsunuz mumkun olabiliyor mu felan dedim. Yani bilimsel degil ama biz artik tecrubeden anliyoruz ama sen yine de kendini cok kaptirma dedi. cok sasirmistim. Bakalim bu seferki kontrolde ne dicek cok merak ediyorum.
Selam benim belirginleşti ilkindede olmuştu öyle ikiz olacak gibi koca karnım vardı :)Merhaba kızlar,
Selam benim belirginleşti ilkindede olmuştu öyle ikiz olacak gibi koca karnım vardı :)
Merhaba kızlar,
Sabahları dümdüz karnım ama akşam kocaman göbeğim oluyor resmen.
Sizinde yedikten sonra çıkıyor mu karnınız?
Hiç böyle olmazdım normalde bu aralar bi tabak yemek yesem hemen göbeğim çıkıyor karnım geriliyor resmen inanılmaz rahatsız hissediyorum çok yemiş gibi. Rahim büyüdüğü için iç karnımı o dolduruyor mide direk dışarı vuruyor gibi geldi bana bilemedim.
Aynen, mideye pek yer kalmayacak sanırım :)Bnimde azcık bişey yesem hemen doyuyorum sanki çok yemişimde çatlayacak gibi olmuşum gibi oluyo.
Aynen, mideye pek yer kalmayacak sanırım :)
Sık sık az az ye diye ondan mi söylüyorlar acaba. Öğünleri bölmeyi düşünüyorum artık çorba içip 1-2 saat sonra yemek yemek gibi.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten sabah öğlen çok yiyemiyorum. Ama bugün öğle yemeğinde de sıkıştırdı. Akşamı çok hafif geçiştiricem mecbur.Aslında ben sık sık yiyip az az yiyorum ama. Genelde akşam yemeğinde öyle oluyorum.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten sabah öğlen çok yiyemiyorum. Ama bugün öğle yemeğinde de sıkıştırdı. Akşamı çok hafif geçiştiricem mecbur.
Bu kadar erken de göbeğim çıksın istemiyorum zaten. O zaman şimdiden çok kilo almış gibi oluyorum.
Geçmiş olsun canım. Önceki yazıları okumadım hayırdır neyin var grip mi oldunSoğuk ve ıslak bez koydugumuz halde 37 idi.düsmüyordu.
Saol canim.kendimi gectim bebek icin korktum bisey olacak diye.tepem agriyordu.evde pil yoktu.tansiyonumu ölçmeye.neyse bi yerden pil bulduk.ölctüm.14.6 ya 9.6 cikti.
Gece 3 e kadar yatmadim.bası kesilmiş tavuk gibi çırpındım.sabah da hala gecmeyince kahvaltidan sonra parol ictim.simdi iyiyim Allaha şükür.
Tsk ederim.bende parol ictim biraz kendime geldim.
Saol canim.aksam hasta oldum.isham mide bulantisi kusma ates bas agrisı ve tansiyon.hepsi birden çöktü üstüme.Geçmiş olsun canım. Önceki yazıları okumadım hayırdır neyin var grip mi oldun
Ultrason kağıdında yazar mı kalp atım hızıEvwt sanırım kalp atış hızı 140 altı olunca erkek diye biliyorum benimde 7.haftada 119 çıktı 1 haftada geriden geliyor dedi sizin kaç çıktı hızı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?