2018 Ekim Anneleri

Bnm ilk hamileliğim. Birden belirginleşti. Bnm de normalde göbeğim yoktur. Belkide bu yüzden

Bn ilk tek kese idi daha sonra 5+5 de gttim üç kese ve üç kalp atışı allahın mucizesi tamamen rabbim isteyen herkese nasip etsin bebek beklyenlerde sag salim kucagına almayı nasip etsin

Ateş zarar vermez kaç ateşin
Soğuk ve ıslak bez koydugumuz halde 37 idi.düsmüyordu.
Saol canim.kendimi gectim bebek icin korktum bisey olacak diye.tepem agriyordu.evde pil yoktu.tansiyonumu ölçmeye.neyse bi yerden pil bulduk.ölctüm.14.6 ya 9.6 cikti.
Gece 3 e kadar yatmadim.bası kesilmiş tavuk gibi çırpındım.sabah da hala gecmeyince kahvaltidan sonra parol ictim.simdi iyiyim Allaha şükür.
Tsk ederim.bende parol ictim biraz kendime geldim.

Evwt sanırım kalp atış hızı 140 altı olunca erkek diye biliyorum benimde 7.haftada 119 çıktı 1 haftada geriden geliyor dedi sizin kaç çıktı hızı?

Merhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo

Sabahları dümdüz karnım ama akşam kocaman göbeğim oluyor resmen.

Sizinde yedikten sonra çıkıyor mu karnınız?

Hiç böyle olmazdım normalde bu aralar bi tabak yemek yesem hemen göbeğim çıkıyor karnım geriliyor resmen inanılmaz rahatsız hissediyorum çok yemiş gibi. Rahim büyüdüğü için iç karnımı o dolduruyor mide direk dışarı vuruyor gibi geldi bana bilemedim.

Bnimde azcık bişey yesem hemen doyuyorum sanki çok yemişimde çatlayacak gibi olmuşum gibi oluyo.

Bnimde azcık bişey yesem hemen doyuyorum sanki çok yemişimde çatlayacak gibi olmuşum gibi oluyo.
Aynen, mideye pek yer kalmayacak sanırım :)

Sık sık az az ye diye ondan mi söylüyorlar acaba. Öğünleri bölmeyi düşünüyorum artık çorba içip 1-2 saat sonra yemek yemek gibi.

Aynen, mideye pek yer kalmayacak sanırım :)

Sık sık az az ye diye ondan mi söylüyorlar acaba. Öğünleri bölmeyi düşünüyorum artık çorba içip 1-2 saat sonra yemek yemek gibi.

Aslında ben sık sık yiyip az az yiyorum ama. Genelde akşam yemeğinde öyle oluyorum.

Aslında ben sık sık yiyip az az yiyorum ama. Genelde akşam yemeğinde öyle oluyorum.
Bende öyle yapmaya çalışıyorum zaten sabah öğlen çok yiyemiyorum. Ama bugün öğle yemeğinde de sıkıştırdı. Akşamı çok hafif geçiştiricem mecbur.

Bu kadar erken de göbeğim çıksın istemiyorum zaten. O zaman şimdiden çok kilo almış gibi oluyorum.

Bnde gereksiz hiçbirşey yemiyorum.Hamurişi, ekmek, tatlı vs. Ama yinede ister istemez kg alıyosun.

Geçmiş olsun canım. Önceki yazıları okumadım hayırdır neyin var grip mi oldun

Geçmiş olsun canım. Önceki yazıları okumadım hayırdır neyin var grip mi oldun
Saol canim.aksam hasta oldum.isham mide bulantisi kusma ates bas agrisı ve tansiyon.hepsi birden çöktü üstüme.
Çok hasta oldum üstünden uzak.gece hic uyumadim.sabah da gecmedi.
Böyle oldum iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…