2018 Ekim Anneleri

1 aya tabii bayaa fark eder :)

Kilolar :) kızımda 14 kilo almıstım 4.ayla başlayıp,dogumdan eve gelince 6 kilo gitmisti.
Ama cok löp kaliyor insan o gerginligin gidisiyle.
Dusununce gececek tabii ama o zaman bi gereksiz geliyor insana zaten dogum sonrasi saskinligiyla :)
Dikkat etmekte fayda var.

Sansliymissin buarada sonrada iyi toparlar insallah gobis :)

Hic karninizdan böyle biseyler oluyomus gibi sesler geliomu

Sesleride, bagirsak hareketlerinide daha fazla hissediyor olabilirsin :)
Artik birazda kendimizi dinledigimizden daha fazla :) birazda sıkıstıkca daha da fazlalasacak.

Hiç kısıtlama koymadım valla kuzum iştahım çok arttı aksine

ay oh bee yalnız değilmişim bende bir gariplik olduğunu düşünecektim az kalsın :) peki sence iştah artması psikolojik mi yoksa bebiş henüz çok küçük olmasına rağmen acıktırıyor mu bizleri ben ona karar veremedim

K

Kaç atıyordu kalbi canım mesela neye göre dedi
Kalbinin kac attigini bilmiyorum soylemedi zaten. Bazilarinda ultrason kagidinda yaziyormus benimkinde yazmiyordu da. Doktor sesine gore soyledi sanki ritminden anladi heralde ben de anlamadim ki neye gore boyle bisey soyledi.

Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim

Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim

Bnde de hafif enfeksiyon çıktı. Belim ve kasığımda ağrı oluyo deyince idrar kültürde istemişti dr. um ama temiz çıkmıştı.

Merhaba kızlar yeme alışkanlığımız ne zaman normale döner , canım hiçbirşey istemiyor zoraki yiyorum mide bulantım çok yok elhamdülillah yemek yedikten sonra bulantı oluyor biraz ama iştahım da yok bebek beslenemeyecek diye korkuyorum

herkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?

Canim bende belirti yok ama bu normalmiş bazı günler olabilir bazen kaybolurmuş sıkıntı yapma çok şükür atlatacağız bu dönemleri içini ferah tut .

Geçmiş olsun canim korkulcak bisey yoktur inşallah diger düşüklerde sebep neydi kalp atimindan sonra düşük olma ihtimali %80 üzerinde azalırmis

Canim sen yine de baski uygulama istersen.
Uzun zamandir olan arkadaslar var.
Insallah gecicidir
İnşallah. Kasık agrısı olması normal midir peki?
Bnmde kanamalarım oluyo hatta belim bugün çok ağrıyo hiç geçmedi ağrısı. Bnm lekelenme şeklinde kesildi ama dün be bugün 1-2 damla geldi o kadar.
Dr una danış istersen ihmal etme
Kasıgın agrıdı mı leke olurken? Benim de leke yogun degil. Acaba büyüyo dye agrı yapıp kanatıyo mu
Geçmiş olsun canim korkulcak bisey yoktur inşallah diger düşüklerde sebep neydi kalp atimindan sonra düşük olma ihtimali %80 üzerinde azalırmis
İnşallah. Sebep pek bulunamadı. Esim dna hasar tedavisi gördü. İlk kez kalbi attı cok korluyprum

Bende ayni haftalarda sizin gibi düşünmüstüm biseymi oldu diye ama simdi agzimla çağırdım galiba mide bulantim ayri yanma ayri bide üstüne grip eklendi perisanim

Korkma benimde bir düşügum var heran dusecek saniyorum doktora her gittigimde duruyormu diye soruyorum :) nasipse olur inşallah saglikla sihhatle

Valla hiçbir bilgim yok kuzum psikolojik değil onu biliyorum

Canim bende belirti yok ama bu normalmiş bazı günler olabilir bazen kaybolurmuş sıkıntı yapma çok şükür atlatacağız bu dönemleri içini ferah tut .
Senin de mi hiç belirtin Yok.. :) yani göğüsler bulantı ağrı hiç birşey :)

Bende ayni haftalarda sizin gibi düşünmüstüm biseymi oldu diye ama simdi agzimla çağırdım galiba mide bulantim ayri yanma ayri bide üstüne grip eklendi perisanim
Ayyy belirtti bulantı olsun razıyım. Çok kötü durumdayım.. sanki bebeğimi kaybetmiş gibi şimdi ben yapacağımı düşünüyorum aşlah korusun böyle yaparak birşey yoksa bebeğime zarar vermekten korkuyorum..

En azindan tahlilini beklersen için rahat olur canım.Belki cidden oturma seklinden kaynaklanan bi uyusma ya da gerilme sonrasi olmustur.
Cikarsa zaten kullanirsin ilacini ama tahlil icin git ihmal etme

Belirtiler degiskenlik gosterebilir canim.
Baska seyler baslayabilir :)

Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir

Selam kizlar ara ara girebiliyorum umarim herkes iyidir benim hala risk bitmedi yatmaktan bunaldim :/

Tek temennim kanama alanımın yok olması. Bugün bayağı ayakta gezdim. Allaha emanet .
Belim ağrıyo yaa . Taze kanda yok çok şükür. Bnde ağrı olunca kanama olmuyo. Ağrı olmayınca kanama oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…