Yok benimki bebek göbeği değil zaten üst karın şişiyor direk yemek yediğimde. Normalde iç karnım genişti yemek yediğimde ya da gaz olduğunda karnımın şiştiğini bilmezdim ama bu aralar su içsem çıkacak gibi.
Muhtemelen daha dışarı yansımıyor ama iç karında daha fazla yer kaplamaya başlıyor bu haftalarda.
1 aya hamilelik göbeği de çıkacak deseneSonra gelsin kilolar
Hic karninizdan böyle biseyler oluyomus gibi sesler geliomu
Hiç kısıtlama koymadım valla kuzum iştahım çok arttı aksine
Kalbinin kac attigini bilmiyorum soylemedi zaten. Bazilarinda ultrason kagidinda yaziyormus benimkinde yazmiyordu da. Doktor sesine gore soyledi sanki ritminden anladi heralde ben de anlamadim ki neye gore boyle bisey soyledi.K
Kaç atıyordu kalbi canım mesela neye göre dedi
Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
Canim bende belirti yok ama bu normalmiş bazı günler olabilir bazen kaybolurmuş sıkıntı yapma çok şükür atlatacağız bu dönemleri içini ferah tut .herkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?
Geçmiş olsun canim korkulcak bisey yoktur inşallah diger düşüklerde sebep neydi kalp atimindan sonra düşük olma ihtimali %80 üzerinde azalırmisKızlar kanama yasayanlar benim kalp atısları görüldü sesi haftaya duyacaktık. Peceteye hafif kan geldi. Sonra biraz bastırdım var icerde hafif kırmızı gibi. Bir saat oldu hala bastırınca geliyo. Hafif kasık agrım da var. Sizin nasıldı kanamalar? Cok korkuyorum. 5 düşüğüm var ...
İnşallah. Kasık agrısı olması normal midir peki?Canim sen yine de baski uygulama istersen.
Uzun zamandir olan arkadaslar var.
Insallah gecicidir
Kasıgın agrıdı mı leke olurken? Benim de leke yogun degil. Acaba büyüyo dye agrı yapıp kanatıyo muBnmde kanamalarım oluyo hatta belim bugün çok ağrıyo hiç geçmedi ağrısı. Bnm lekelenme şeklinde kesildi ama dün be bugün 1-2 damla geldi o kadar.
Dr una danış istersen ihmal etme
İnşallah. Sebep pek bulunamadı. Esim dna hasar tedavisi gördü. İlk kez kalbi attı cok korluyprumGeçmiş olsun canim korkulcak bisey yoktur inşallah diger düşüklerde sebep neydi kalp atimindan sonra düşük olma ihtimali %80 üzerinde azalırmis
Bende ayni haftalarda sizin gibi düşünmüstüm biseymi oldu diye ama simdi agzimla çağırdım galiba mide bulantim ayri yanma ayri bide üstüne grip eklendi perisanimherkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?
Korkma benimde bir düşügum var heran dusecek saniyorum doktora her gittigimde duruyormu diye soruyorum :) nasipse olur inşallah saglikla sihhatleİnşallah. Kasık agrısı olması normal midir peki?
Kasıgın agrıdı mı leke olurken? Benim de leke yogun degil. Acaba büyüyo dye agrı yapıp kanatıyo mu
İnşallah. Sebep pek bulunamadı. Esim dna hasar tedavisi gördü. İlk kez kalbi attı cok korluyprum
Valla hiçbir bilgim yok kuzum psikolojik değil onu biliyorumay oh bee yalnız değilmişim bende bir gariplik olduğunu düşünecektim az kalsın :) peki sence iştah artması psikolojik mi yoksa bebiş henüz çok küçük olmasına rağmen acıktırıyor mu bizleri ben ona karar veremedim
Sorma çok zor psikolojisi bi de kanama eklendiKorkma benimde bir düşügum var heran dusecek saniyorum doktora her gittigimde duruyormu diye soruyorum :) nasipse olur inşallah saglikla sihhatle
Senin de mi hiç belirtin Yok.. :) yani göğüsler bulantı ağrı hiç birşey :)Canim bende belirti yok ama bu normalmiş bazı günler olabilir bazen kaybolurmuş sıkıntı yapma çok şükür atlatacağız bu dönemleri içini ferah tut .
Ayyy belirtti bulantı olsun razıyım. Çok kötü durumdayım.. sanki bebeğimi kaybetmiş gibi şimdi ben yapacağımı düşünüyorumBende ayni haftalarda sizin gibi düşünmüstüm biseymi oldu diye ama simdi agzimla çağırdım galiba mide bulantim ayri yanma ayri bide üstüne grip eklendi perisanim
Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
herkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?
İnşallah. Kasık agrısı olması normal midir peki?
Kasıgın agrıdı mı leke olurken? Benim de leke yogun degil. Acaba büyüyo dye agrı yapıp kanatıyo mu
İnşallah. Sebep pek bulunamadı. Esim dna hasar tedavisi gördü. İlk kez kalbi attı cok korluyprum
İnşallah. Kasık agrısı olması normal midir peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?