2018 Ekim Anneleri

Merhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo

sabah uyandığımda ve wc işimi gördükten sonra genelde düz bir karnım oluyor ama aynadan karşıdan baktığımda daha önce olmayan çok hafif bir iz gibi bir şey var ama alt karına doğru. birde yukarıda bir arkadaş yazmış genelde hızlı hızlı yemek yediğimde midem çıkardı ama şimdi midem anında çıkıyor sanırım rahim genişlediği için alt karında yer kalmıyor. genelde 4. aydan sonra çıkar derler ama kiloda alacağım sanırım çünkü kısıtlamam hiç yok benim siz ne yapıyorsunuz kısıtlama koydunuz mu misal tatlı hamur işi yok vs gibi

birde şu var ki kızlar 2 aydır regl olmuyoruz ve ben bu yüzden şişkinliği çok net hissediyorum

Ben gebelikten öncede ekmek yemiyodum. Normalde tatlıya çok düşkünümdür ama şimdi yemiyorum. Gerekli besinler dışında hamurişi tatlı abır cubur tüketmiyorum

Evwt sanırım kalp atış hızı 140 altı olunca erkek diye biliyorum benimde 7.haftada 119 çıktı 1 haftada geriden geliyor dedi sizin kaç çıktı hızı?
Kalp atis hizini soylemedi ultrason kagidinda da yazmiyor ama sanki atis hizindan degil cikan sesten ve ritminden anladi oyle soyledi bilmiyorum artik neyinden anladiysa

Saol canim.aksam hasta oldum.isham mide bulantisi kusma ates bas agrisı ve tansiyon.hepsi birden çöktü üstüme.
Çok hasta oldum üstünden uzak.gece hic uyumadim.sabah da gecmedi.
Böyle oldum iste.
Ayy geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine. Iyi olmazsan mutlaka doktora görün

Kalp atis hizini soylemedi ultrason kagidinda da yazmiyor ama sanki atis hizindan degil cikan sesten ve ritminden anladi oyle soyledi bilmiyorum artik neyinden anladiysa
Evet muhtemelen atış hızındandır ama tabi ne kadar doğru olur bilemiyorum :) hayırlısı hakkımızda herkesin gönlüne göre versin rabbim

Merhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo
benim göbeğim yoktu progestan kaynaklı ilk zamanlar şişlik vardı baya. şimdi bıraktık ilacı göbüş indi ve geriye kendi kaldı benim minnak bir alt karınım var. sert zaten yumuşak değil anlıyorsun.

Hiç kısıtlama koymadım valla kuzum iştahım çok arttı aksine

K
Kaç atıyordu kalbi canım mesela neye göre dedi

Canim tansiyon dusuklugu degil ama yuksekligi gebelikte onemlidir.
Ates icinde doktorunla gorus.
Uzak oldugunu belirt ulasabilecegin biri olsun

12-13 haftalarda rahim legen kemigini doldururmus ancak canim.Oyle artik gobekte belli olmaya baslarmis.
Vucudun tepkisi sisiyor insan ama bebek gobegi cidden belli ediyor kendini :)
Once alt karın başlıyor.
Yani evet dedigin gb gaz vs cok oldugundan,bagirsak hareketleride yavasladigindan siskinlikler vs de var

Bnde progestan kullanıyorum. Dr da artırdı dozunu günde 3 kez. Bnmde hiç yoktu birden pörtledi

Kızlar kanama yasayanlar benim kalp atısları görüldü sesi haftaya duyacaktık. Peceteye hafif kan geldi. Sonra biraz bastırdım var icerde hafif kırmızı gibi. Bir saat oldu hala bastırınca geliyo. Hafif kasık agrım da var. Sizin nasıldı kanamalar? Cok korkuyorum. 5 düşüğüm var ...

Yok benimki bebek göbeği değil zaten üst karın şişiyor direk yemek yediğimde. Normalde iç karnım genişti yemek yediğimde ya da gaz olduğunda karnımın şiştiğini bilmezdim ama bu aralar su içsem çıkacak gibi.

Muhtemelen daha dışarı yansımıyor ama iç karında daha fazla yer kaplamaya başlıyor bu haftalarda.

1 aya hamilelik göbeği de çıkacak desene Sonra gelsin kilolar

Canim sen yine de baski uygulama istersen.
Uzun zamandir olan arkadaslar var.
Insallah gecicidir

Bnmde kanamalarım oluyo hatta belim bugün çok ağrıyo hiç geçmedi ağrısı. Bnm lekelenme şeklinde kesildi ama dün be bugün 1-2 damla geldi o kadar.
Dr una danış istersen ihmal etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…