Merhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo
sabah uyandığımda ve wc işimi gördükten sonra genelde düz bir karnım oluyor ama aynadan karşıdan baktığımda daha önce olmayan çok hafif bir iz gibi bir şey var ama alt karına doğru. birde yukarıda bir arkadaş yazmış genelde hızlı hızlı yemek yediğimde midem çıkardı ama şimdi midem anında çıkıyor sanırım rahim genişlediği için alt karında yer kalmıyor. genelde 4. aydan sonra çıkar derler ama kiloda alacağım sanırım çünkü kısıtlamam hiç yok benim siz ne yapıyorsunuz kısıtlama koydunuz mu misal tatlı hamur işi yok vs gibi
Kalp atis hizini soylemedi ultrason kagidinda da yazmiyor ama sanki atis hizindan degil cikan sesten ve ritminden anladi oyle soyledi bilmiyorum artik neyinden anladiysaEvwt sanırım kalp atış hızı 140 altı olunca erkek diye biliyorum benimde 7.haftada 119 çıktı 1 haftada geriden geliyor dedi sizin kaç çıktı hızı?
Ayy geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine. Iyi olmazsan mutlaka doktora görünSaol canim.aksam hasta oldum.isham mide bulantisi kusma ates bas agrisı ve tansiyon.hepsi birden çöktü üstüme.
Çok hasta oldum üstünden uzak.gece hic uyumadim.sabah da gecmedi.
Böyle oldum iste.
Bende yazıyor ama belki yazıyor olabilir sizdede bana doktorunda söyledi hızınıUltrason kağıdında yazar mı kalp atım hızı
Evet muhtemelen atış hızındandır ama tabi ne kadar doğru olur bilemiyorum :) hayırlısı hakkımızda herkesin gönlüne göre versin rabbimKalp atis hizini soylemedi ultrason kagidinda da yazmiyor ama sanki atis hizindan degil cikan sesten ve ritminden anladi oyle soyledi bilmiyorum artik neyinden anladiysa
Saol canim.Rabbim kimseye yaşatmasin.Ayy geçmiş olsun canım yaa dikkat et kendine. Iyi olmazsan mutlaka doktora görün
benim göbeğim yoktu progestan kaynaklı ilk zamanlar şişlik vardı baya. şimdi bıraktık ilacı göbüş indi ve geriye kendi kaldıMerhaba kızlar,
Karnınız belirginleşti mi? Kaçıncı ayda belirginleşiyo
Neresinde yazıyor kuzumBende yazıyor ama belki yazıyor olabilir sizdede bana doktorunda söyledi hızını
Hiç kısıtlama koymadım valla kuzum iştahım çok arttı aksinesabah uyandığımda ve wc işimi gördükten sonra genelde düz bir karnım oluyor ama aynadan karşıdan baktığımda daha önce olmayan çok hafif bir iz gibi bir şey var ama alt karına doğru. birde yukarıda bir arkadaş yazmış genelde hızlı hızlı yemek yediğimde midem çıkardı ama şimdi midem anında çıkıyor sanırım rahim genişlediği için alt karında yer kalmıyor. genelde 4. aydan sonra çıkar derler ama kiloda alacağım sanırım çünkü kısıtlamam hiç yok benim siz ne yapıyorsunuz kısıtlama koydunuz mu misal tatlı hamur işi yok vs gibi
Kaç atıyordu kalbi canım mesela neye göre dediAmin insallah hepimiz saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza. benim ilk kontrolumde tam 7 haftaliktim bebegi gormeye ve kalp atisini duymaya gitmistik. Doktor kalp sesini dinletti 2-3 saniye sonra dedi ki kalp atimina gore erkege benziyor. Ben de sasirdim hatta bu kadar erken nasil tahmin yapiyorsunuz mumkun olabiliyor mu felan dedim. Yani bilimsel degil ama biz artik tecrubeden anliyoruz ama sen yine de kendini cok kaptirma dedi. cok sasirmistim. Bakalim bu seferki kontrolde ne dicek cok merak ediyorum.
Soğuk ve ıslak bez koydugumuz halde 37 idi.düsmüyordu.
Saol canim.kendimi gectim bebek icin korktum bisey olacak diye.tepem agriyordu.evde pil yoktu.tansiyonumu ölçmeye.neyse bi yerden pil bulduk.ölctüm.14.6 ya 9.6 cikti.
Gece 3 e kadar yatmadim.bası kesilmiş tavuk gibi çırpındım.sabah da hala gecmeyince kahvaltidan sonra parol ictim.simdi iyiyim Allaha şükür.
Tsk ederim.bende parol ictim biraz kendime geldim.
Sabahları dümdüz karnım ama akşam kocaman göbeğim oluyor resmen.
Sizinde yedikten sonra çıkıyor mu karnınız?
Hiç böyle olmazdım normalde bu aralar bi tabak yemek yesem hemen göbeğim çıkıyor karnım geriliyor resmen inanılmaz rahatsız hissediyorum çok yemiş gibi. Rahim büyüdüğü için iç karnımı o dolduruyor mide direk dışarı vuruyor gibi geldi bana bilemedim.
benim göbeğim yoktu progestan kaynaklı ilk zamanlar şişlik vardı baya. şimdi bıraktık ilacı göbüş indi ve geriye kendi kaldıbenim minnak bir alt karınım var. sert zaten yumuşak değil anlıyorsun.
Hr bpm 119 yazıyorNeresinde yazıyor kuzum
12-13 haftalarda rahim legen kemigini doldururmus ancak canim.Oyle artik gobekte belli olmaya baslarmis.
Vucudun tepkisi sisiyor insan ama bebek gobegi cidden belli ediyor kendini :)
Once alt karın başlıyor.
Yani evet dedigin gb gaz vs cok oldugundan,bagirsak hareketleride yavasladigindan siskinlikler vs de var
Kızlar kanama yasayanlar benim kalp atısları görüldü sesi haftaya duyacaktık. Peceteye hafif kan geldi. Sonra biraz bastırdım var icerde hafif kırmızı gibi. Bir saat oldu hala bastırınca geliyo. Hafif kasık agrım da var. Sizin nasıldı kanamalar? Cok korkuyorum. 5 düşüğüm var ...
Kızlar kanama yasayanlar benim kalp atısları görüldü sesi haftaya duyacaktık. Peceteye hafif kan geldi. Sonra biraz bastırdım var icerde hafif kırmızı gibi. Bir saat oldu hala bastırınca geliyo. Hafif kasık agrım da var. Sizin nasıldı kanamalar? Cok korkuyorum. 5 düşüğüm var ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?