- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Selam kizlar ara ara girebiliyorum umarim herkes iyidir benim hala risk bitmedi yatmaktan bunaldim :/
Rabbim şifa versin canım bu zamanları değerlendirebilirsin aslında bol bol dua edebilirsin ya da bebeğin sağlıklı ve güzel ahlaklı olması için okunan sureler var onları okuyabilirsin, inşallah bu sıkıntılı dönem çabucak geçer senin içinSelam kizlar ara ara girebiliyorum umarim herkes iyidir benim hala risk bitmedi yatmaktan bunaldim :/
Canım adı üstünde lekelenme sen gusül abdestini al ama her vakit abdestin bozulmasa bile yenile 15 günü geçen kanama özür sayılır ki sen hamilesinKızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Canım her namaz vaktinde abdest alıp kuran okursan sıkıntı olmaz , eğer iki namaz arasında akıntı veya lekelenme olursa abdestin bozulmuş olur bence maneviyatımıza dikkat etmememiz bebişlerimizi de rahatlıcaktır :) https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelik-doneminde-okunmasi-gereken-sure-ve-dualar.htmlKızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Kanaman acık pembe veya kahve mi oluyo canım? İnşallah bi an önce geçer. Benim de düşmemiştir umarımTek temennim kanama alanımın yok olması. Bugün bayağı ayakta gezdim. Allaha emanet .
Belim ağrıyo yaa . Taze kanda yok çok şükür. Bnde ağrı olunca kanama olmuyo. Ağrı olmayınca kanama oluyo
Canım her namaz vaktinde abdest alıp kuran okursan sıkıntı olmaz , eğer iki namaz arasında akıntı veya lekelenme olursa abdestin bozulmuş olur bence maneviyatımıza dikkat etmememiz bebişlerimizi de rahatlıcaktır :) https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelik-doneminde-okunmasi-gereken-sure-ve-dualar.html
Bu sitede ay ay ne okunması gerektiği çok güzel anlatılmış bakmanızı tavsiye ederim hem bu sizi de rahatlatır, yazılarınızı okudum baya sıkıntılısınız Rabbim gönlünüzü ferahlatsın ve bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah
Ayni regl olucakmis gibi ağrılar bende de var 2. Adet tarihimdeyim ondanmi acaba:)En azindan tahlilini beklersen için rahat olur canım.Belki cidden oturma seklinden kaynaklanan bi uyusma ya da gerilme sonrasi olmustur.
Cikarsa zaten kullanirsin ilacini ama tahlil icin git ihmal etme
Belirtiler degiskenlik gosterebilir canim.
Baska seyler baslayabilir :)
Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir
Kanamayla birlikte olunca iyi olmadı pek hislerim. Hayırlısı olsun.Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir
Ayni regl olucakmis gibi ağrılar bende de var 2. Adet tarihimdeyim ondanmi acaba:)
Canım dediğim gibi namaz kılacağın ve kuran okutacağın zaman abdest alsan bir sakıncası yok ben bu konuyu akıntım fazlalsştığından beri araştıyorum çünkü abdestimi tutamıyorum diğer türlü olsa biz hamilelik boyunca hiç maneviyat yapamayız Rabbim kolaylaştırıyor bizler için durumu ayrıca buralara da bakabilirsin ben araştırmayı seviyorum biraz ve güzel bilgiler veriyorlarNe zaman geleceği belli olmuyo minicik kahverengi ve silik pembemsi bile gelse rahatsız olup kuranı elime alamıyorum. Bol bol dua ediyorum. Bnden daha çok kanaması olanlar var. Yinede şükrediyorum Rabbime.
Canım dediğim gibi namaz kılacağın ve kuran okutacağın zaman abdest alsan bir sakıncası yok ben bu konuyu akıntım fazlalsştığından beri araştıyorum çünkü abdestimi tutamıyorum diğer türlü olsa biz hamilelik boyunca hiç maneviyat yapamayız Rabbim kolaylaştırıyor bizler için durumu ayrıca buralara da bakabilirsin ben araştırmayı seviyorum biraz ve güzel bilgiler veriyorlarhttp://www.duasureayet.com/category/hamilelikte-okunan-dua-sureler-ile-yapilan-zikirler/
https://canimanne.com/hamileyken-okunacak-dualar.html
Anladım canım bende ilahiyat bitirmiş bir arkadaşıma sormuştum bilemedim şuanCanım bnde sordum ama olmaz dediler. Bnde soruşturup araştırıyım.
Bol bol su iç canım sanırım ben de de var idrar da yanma ve kaşıntı başladı benim hep hamileliklerimde oluyor bende sirkeyi sulandırıp siliyorum çok şükür kaşıntı yanma geçiyor hem doktor da yapmam da bir sakıncası olmadığını söylediKızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
Bence hiç korkma ilk üç ay bebek annenin depolarından tüketirmiş yani hiç bir şey yemesen de ona bişey olmaz ama sen güçten düşersin ben ikinci hamileliğimde hiç yemek yiyemeden 4 kilo vermiştim serumla besleniyordum hafta da bir şükür oğlum gayet sağlıklıMerhaba kızlar yeme alışkanlığımız ne zaman normale döner , canım hiçbirşey istemiyor zoraki yiyorum mide bulantım çok yok elhamdülillah yemek yedikten sonra bulantı oluyor biraz ama iştahım da yokbebek beslenemeyecek diye korkuyorum
Öncelikle hayırlı olsun inan böyle tüp bebek ve yıllar sonra hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına versin birde bende salı günü senin gibi oldum hiç belirti yok daha önce iki düşük yapınca korktum gittim doktora şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin yani belirtiye takılma derim şuan çok rahatım herşeyi yiyorum ama iki hamileliğimde kabus gibiydi demek istediğim takılma içini ferah tut çok sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git söyleme diğer doktoruna önemli olan senin için rahat olsun ellerini koy karnına dua et bol bolherkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?
Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin içinBol bol su iç canım sanırım ben de de var idrar da yanma ve kaşıntı başladı benim hep hamileliklerimde oluyor bende sirkeyi sulandırıp siliyorum çok şükür kaşıntı yanma geçiyor hem doktor da yapmam da bir sakıncası olmadığını söyledi
Bence hiç korkma ilk üç ay bebek annenin depolarından tüketirmiş yani hiç bir şey yemesen de ona bişey olmaz ama sen güçten düşersin ben ikinci hamileliğimde hiç yemek yiyemeden 4 kilo vermiştim serumla besleniyordum hafta da bir şükür oğlum gayet sağlıklı
Öncelikle hayırlı olsun inan böyle tüp bebek ve yıllar sonra hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına versin birde bende salı günü senin gibi oldum hiç belirti yok daha önce iki düşük yapınca korktum gittim doktora şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin yani belirtiye takılma derim şuan çok rahatım herşeyi yiyorum ama iki hamileliğimde kabus gibiydi demek istediğim takılma içini ferah tut çok sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git söyleme diğer doktoruna önemli olan senin için rahat olsun ellerini koy karnına dua et bol bol
Kızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Adet tarihiyle cakisiyor genelde :)Ayni regl olucakmis gibi ağrılar bende de var 2. Adet tarihimdeyim ondanmi acaba:)
Bende imamhatip mezunuyum birde ilahiyat okudum iki yıllık okulöncesi öğretmeniyim babam ve abim de ilahiyatçı istersen sen ilmihale bak 15 günü geçen lekelenme namaz için özür sayılıyor ve sadece namaz vakitleri arasında mutlaka abdestini yenilemen gerekliCanım bnde sordum ama olmaz dediler. Bnde soruşturup araştırıyım.
Bende imamhatip mezunuyum birde ilahiyat okudum iki yıllık okulöncesi öğretmeniyim babam ve abim de ilahiyatçı istersen sen ilmihale bak 15 günü geçen lekelenme namaz için özür sayılıyor ve sadece namaz vakitleri arasında mutlaka abdestini yenilemen gerekli
Benimde bildigim kadariyla bu kadar uzun sureden sonra özür sayılıyor.Ama sen yine cok iyi bilen birine sor canim.Arada tamamen kesildigi icin degisiyor olabilir.
Bir de eger aklinda kaliyorsa ozellikle okunmasini istedigin varsa isminle okurum senin icin❤
Adet tarihiyle cakisiyor genelde :)
Ama bugun benim ki biraz yorgunluktandi diye hissediyorum,o gunlerde gecti :)
Anladım canım bende ilahiyat bitirmiş bir arkadaşıma sormuştum bilemedim şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?