2018 Ekim Anneleri

Selam kizlar ara ara girebiliyorum umarim herkes iyidir benim hala risk bitmedi yatmaktan bunaldim :/

Yaa canım bnde bunaldım. Nasıl vakit geçiriyosun. Birde hep diken üstündeyim. Psikolojik olarak çöktüm. Hamileliğime sevinemedim kursağımda kaldı.

Selam kizlar ara ara girebiliyorum umarim herkes iyidir benim hala risk bitmedi yatmaktan bunaldim :/
Rabbim şifa versin canım bu zamanları değerlendirebilirsin aslında bol bol dua edebilirsin ya da bebeğin sağlıklı ve güzel ahlaklı olması için okunan sureler var onları okuyabilirsin, inşallah bu sıkıntılı dönem çabucak geçer senin için

Kızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.

Kızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Canım adı üstünde lekelenme sen gusül abdestini al ama her vakit abdestin bozulmasa bile yenile 15 günü geçen kanama özür sayılır ki sen hamilesin

Canım her namaz vaktinde abdest alıp kuran okursan sıkıntı olmaz , eğer iki namaz arasında akıntı veya lekelenme olursa abdestin bozulmuş olur bence maneviyatımıza dikkat etmememiz bebişlerimizi de rahatlıcaktır :) https://www.haftahaftahamilelik.gen.tr/hamilelik-doneminde-okunmasi-gereken-sure-ve-dualar.html
Bu sitede ay ay ne okunması gerektiği çok güzel anlatılmış bakmanızı tavsiye ederim hem bu sizi de rahatlatır, yazılarınızı okudum baya sıkıntılısınız Rabbim gönlünüzü ferahlatsın ve bütün sıkıntılarınızı gidersin inşallah

Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir[/QUOTE]
Kanamayla birlikte olunca iyi olmadı pek hislerim. Hayırlısı olsun.
Tek temennim kanama alanımın yok olması. Bugün bayağı ayakta gezdim. Allaha emanet .
Belim ağrıyo yaa . Taze kanda yok çok şükür. Bnde ağrı olunca kanama olmuyo. Ağrı olmayınca kanama oluyo
Kanaman acık pembe veya kahve mi oluyo canım? İnşallah bi an önce geçer. Benim de düşmemiştir umarım

Ne zaman geleceği belli olmuyo minicik kahverengi ve silik pembemsi bile gelse rahatsız olup kuranı elime alamıyorum. Bol bol dua ediyorum. Bnden daha çok kanaması olanlar var. Yinede şükrediyorum Rabbime.

Ayni regl olucakmis gibi ağrılar bende de var 2. Adet tarihimdeyim ondanmi acaba:)

Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir
Kanamayla birlikte olunca iyi olmadı pek hislerim. Hayırlısı olsun.

Kanaman acık pembe veya kahve mi oluyo canım? İnşallah bi an önce geçer. Benim de düşmemiştir umarım[/QUOTE]

2 gündür yani progestanı 3 e çıkarınca 1-2 damla kan gelio başkada gelmiyo. Çok çok silik pembemsi kahverengimsi geliyo silince belli belirsiz.

Ne zaman geleceği belli olmuyo minicik kahverengi ve silik pembemsi bile gelse rahatsız olup kuranı elime alamıyorum. Bol bol dua ediyorum. Bnden daha çok kanaması olanlar var. Yinede şükrediyorum Rabbime.
Canım dediğim gibi namaz kılacağın ve kuran okutacağın zaman abdest alsan bir sakıncası yok ben bu konuyu akıntım fazlalsştığından beri araştıyorum çünkü abdestimi tutamıyorum diğer türlü olsa biz hamilelik boyunca hiç maneviyat yapamayız Rabbim kolaylaştırıyor bizler için durumu ayrıca buralara da bakabilirsin ben araştırmayı seviyorum biraz ve güzel bilgiler veriyorlar http://www.duasureayet.com/category/hamilelikte-okunan-dua-sureler-ile-yapilan-zikirler/
https://canimanne.com/hamileyken-okunacak-dualar.html

Canım bnde sordum ama olmaz dediler. Bnde soruşturup araştırıyım.

Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
Bol bol su iç canım sanırım ben de de var idrar da yanma ve kaşıntı başladı benim hep hamileliklerimde oluyor bende sirkeyi sulandırıp siliyorum çok şükür kaşıntı yanma geçiyor hem doktor da yapmam da bir sakıncası olmadığını söyledi
Bence hiç korkma ilk üç ay bebek annenin depolarından tüketirmiş yani hiç bir şey yemesen de ona bişey olmaz ama sen güçten düşersin ben ikinci hamileliğimde hiç yemek yiyemeden 4 kilo vermiştim serumla besleniyordum hafta da bir şükür oğlum gayet sağlıklı
Öncelikle hayırlı olsun inan böyle tüp bebek ve yıllar sonra hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına versin birde bende salı günü senin gibi oldum hiç belirti yok daha önce iki düşük yapınca korktum gittim doktora şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin yani belirtiye takılma derim şuan çok rahatım herşeyi yiyorum ama iki hamileliğimde kabus gibiydi demek istediğim takılma içini ferah tut çok sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git söyleme diğer doktoruna önemli olan senin için rahat olsun ellerini koy karnına dua et bol bol

Teşekkür ederim canım bilgi verdiğin için inş dediğin gibi kısa zamanda düzelir bu durum

Benimde bildigim kadariyla bu kadar uzun sureden sonra özür sayılıyor.Ama sen yine cok iyi bilen birine sor canim.Arada tamamen kesildigi icin degisiyor olabilir.
Bir de eger aklinda kaliyorsa ozellikle okunmasini istedigin varsa isminle okurum senin icin❤

Ayni regl olucakmis gibi ağrılar bende de var 2. Adet tarihimdeyim ondanmi acaba:)
Adet tarihiyle cakisiyor genelde :)
Ama bugun benim ki biraz yorgunluktandi diye hissediyorum,o gunlerde gecti :)

Canım bnde sordum ama olmaz dediler. Bnde soruşturup araştırıyım.
Bende imamhatip mezunuyum birde ilahiyat okudum iki yıllık okulöncesi öğretmeniyim babam ve abim de ilahiyatçı istersen sen ilmihale bak 15 günü geçen lekelenme namaz için özür sayılıyor ve sadece namaz vakitleri arasında mutlaka abdestini yenilemen gerekli

Ewt araştırıp soruşturucam canım. Kuran okumak beni çok rahatlatır .

Canım Allah Razı Olsum. Ne kadar iyisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…