O zaman sen dini bilgi olarak da bizden tecrübelisindir ben hamileliğimi olabildiğince manevi olrak en güzel şekilde geçirmek istiyorum çocuğun eğitimi anne karnında başlarmış bu dönemi boş geçirmek istemiyorum açıkcası internetten de araştıyorum ama manevi olarak yapılması gerekenleri biliyorsanız eğer bizimle paylaşırsanız çok sevinirimBende imamhatip mezunuyum birde ilahiyat okudum iki yıllık okulöncesi öğretmeniyim babam ve abim de ilahiyatçı istersen sen ilmihale bak 15 günü geçen lekelenme namaz için özür sayılıyor ve sadece namaz vakitleri arasında mutlaka abdestini yenilemen gerekli
Bnmde kafam karıştı. Günahada girmek istemiyorum. İyice araştırıyım ben içimde rahat etsin
Evet canım aklında soru işareti kalmasın
Bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum günümüzde çocuk yetiştirmek zor ve bu anne karnında başlıyormuş bazı şeyleri çocuk bu dönemde alıyormuş sonra geç olabilşrmiş şuan hücreleri herşeyi oluşuyor bizim yaptığımız herşeyin ona da etkisi var diye düşünüyorum ve anne olarak bu görevim diye düşünüyorum açıkcasıAzra1990 Bende esmalari gunlere gore zikrediyordum genelde hep,senin gonderdiginde guzelmis canim :)
Yaşamın varoluşu ben biyoloji öğretmeniyim ve bunların en küçük ayrıntısı Bile o kadar büyük bir mucize ki hatta bazı konuları bilim adamları hala açıklayabilmiş değil dediğin gibi hepsi için şükretmeliyizEwt annem okuyo sağolsun Kuran . Ama ben kendim okumak namaz kılmak istiyorum. Rabbime şükretmek gerekiyo çünkü bebeğin olması muciZe resmen ve çol etkilendim bebeğin oluşumunu okudukça ve videoları izledikçe
1 aya tabii bayaa fark eder :)
Kilolar :) kızımda 14 kilo almıstım 4.ayla başlayıp,dogumdan eve gelince 6 kilo gitmisti.
Ama cok löp kaliyor insan o gerginligin gidisiyle.
Dusununce gececek tabii ama o zaman bi gereksiz geliyor insana zaten dogum sonrasi saskinligiyla :)
Dikkat etmekte fayda var.
Sansliymissin buarada sonrada iyi toparlar insallah gobis :)
Yaşamın varoluşu ben biyoloji öğretmeniyim ve bunların en küçük ayrıntısı Bile o kadar büyük bir mucize ki hatta bazı konuları bilim adamları hala açıklayabilmiş değil dediğin gibi hepsi için şükretmeliyiz
Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına da alırsın canım yazılarını gördükçe sana dua ediyorumAynen canım bu günümüze şükretmeliyiz. Kanamam var ama bwbeğimin gelişimi iyi çok şükür
İlaçtan değildi gebelikten olabilir canım belirtilerin başlamaya başlamıştır ilacın bende hiç böyle bir etkisi olmadıHanimlar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum. Bugun 8. Haftama girdim cok şükür. Ben folik asit kullanmaya 6.haftmda basladim. O zamana kadar bulantim falan yoktu. Ama kullanmau. Basladigimdan beri istahsizlik bulantı asiri yorgunluk hali ama oyle boyle degil yataktan cikamiyorum ve basdonmelerim olmaya basldi. Muayene gunumde doktoruma sorucam zaten ama sizde de boyle duyarliliklar olustu mu hic.
Bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum günümüzde çocuk yetiştirmek zor ve bu anne karnında başlıyormuş bazı şeyleri çocuk bu dönemde alıyormuş sonra geç olabilşrmiş şuan hücreleri herşeyi oluşuyor bizim yaptığımız herşeyin ona da etkisi var diye düşünüyorum ve anne olarak bu görevim diye düşünüyorum açıkcası
Yine de çok almamışsın aslında kilon azsa normalde.
Ben razıyım su an 14 kiloya. 57 kiloyum hamile kalmadan kışın çok aldım bilseydim alır mıydım70e kadar yolu var sağlıklı alayım da sonra veririz nasılsa.
Göbek hemen toparlar mı bilmiyorum da toparlamazsa doğru spora
Hanimlar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum. Bugun 8. Haftama girdim cok şükür. Ben folik asit kullanmaya 6.haftmda basladim. O zamana kadar bulantim falan yoktu. Ama kullanmau. Basladigimdan beri istahsizlik bulantı asiri yorgunluk hali ama oyle boyle degil yataktan cikamiyorum ve basdonmelerim olmaya basldi. Muayene gunumde doktoruma sorucam zaten ama sizde de boyle duyarliliklar olustu mu hic.
Inşallah sağlıcakla bebeğini kucağına da alırsın canım yazılarını gördükçe sana dua ediyorum
Evet canim.yüksek tansiyon çok tehlikeli.erken aylarda dusüge ileri aylarda erken doğuma sebep oluyor.hatta ismi preexplamsi yani gebelik zehirlenmesi olarak geciyor.Canim tansiyon dusuklugu degil ama yuksekligi gebelikte onemlidir.
Ates icinde doktorunla gorus.
Uzak oldugunu belirt ulasabilecegin biri olsun
12-13 haftalarda rahim legen kemigini doldururmus ancak canim.Oyle artik gobekte belli olmaya baslarmis.
Vucudun tepkisi sisiyor insan ama bebek gobegi cidden belli ediyor kendini :)
Once alt karın başlıyor.
Yani evet dedigin gb gaz vs cok oldugundan,bagirsak hareketleride yavasladigindan siskinlikler vs de var
Bende aynı agrilar oldu önce korktum çünkü bayadir olmuyordu sonra doktor hersey normal diyince kendimce öyledir dedim :)Bnmde regl haftam. Onunda etkisi olabilir mi ağrıların.
Bende aynı agrilar oldu önce korktum çünkü bayadir olmuyordu sonra doktor hersey normal diyince kendimce öyledir dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?