2018 Ekim Anneleri

O zaman sen dini bilgi olarak da bizden tecrübelisindir ben hamileliğimi olabildiğince manevi olrak en güzel şekilde geçirmek istiyorum çocuğun eğitimi anne karnında başlarmış bu dönemi boş geçirmek istemiyorum açıkcası internetten de araştıyorum ama manevi olarak yapılması gerekenleri biliyorsanız eğer bizimle paylaşırsanız çok sevinirim

Azra1990 Bende esmalari gunlere gore zikrediyordum genelde hep,senin gonderdiginde guzelmis canim :)

Evet canım aklında soru işareti kalmasın

Ewt annem okuyo sağolsun Kuran . Ama ben kendim okumak namaz kılmak istiyorum. Rabbime şükretmek gerekiyo çünkü bebeğin olması muciZe resmen ve çol etkilendim bebeğin oluşumunu okudukça ve videoları izledikçe

Azra1990 Bende esmalari gunlere gore zikrediyordum genelde hep,senin gonderdiginde guzelmis canim :)
Bende elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum günümüzde çocuk yetiştirmek zor ve bu anne karnında başlıyormuş bazı şeyleri çocuk bu dönemde alıyormuş sonra geç olabilşrmiş şuan hücreleri herşeyi oluşuyor bizim yaptığımız herşeyin ona da etkisi var diye düşünüyorum ve anne olarak bu görevim diye düşünüyorum açıkcası

Yaşamın varoluşu ben biyoloji öğretmeniyim ve bunların en küçük ayrıntısı Bile o kadar büyük bir mucize ki hatta bazı konuları bilim adamları hala açıklayabilmiş değil dediğin gibi hepsi için şükretmeliyiz

Yine de çok almamışsın aslında kilon azsa normalde.
Ben razıyım su an 14 kiloya. 57 kiloyum hamile kalmadan kışın çok aldım bilseydim alır mıydım 70e kadar yolu var sağlıklı alayım da sonra veririz nasılsa.

Göbek hemen toparlar mı bilmiyorum da toparlamazsa doğru spora

Aynen canım bu günümüze şükretmeliyiz. Kanamam var ama bwbeğimin gelişimi iyi çok şükür

Hanimlar merhaba sizlere birsey sormak istiyorum. Bugun 8. Haftama girdim cok şükür. Ben folik asit kullanmaya 6.haftmda basladim. O zamana kadar bulantim falan yoktu. Ama kullanmau. Basladigimdan beri istahsizlik bulantı asiri yorgunluk hali ama oyle boyle degil yataktan cikamiyorum ve basdonmelerim olmaya basldi. Muayene gunumde doktoruma sorucam zaten ama sizde de boyle duyarliliklar olustu mu hic.

İlaçtan değildi gebelikten olabilir canım belirtilerin başlamaya başlamıştır ilacın bende hiç böyle bir etkisi olmadı

Aynen hep derim.Genelde dogum sekli konusulur elbette cok onemli ama sonrasi o kadar zor ve her ayrintisi cocuga o kadar dönüyor ki ne ogrenilse,yapilsa kâr❤
Bende cok etkisi olduguna inaniyorum ki kızımda da görüyorum❤

55'le kalmistim o zaman evlendikten 1 sene sonramdi ve iş sebebiyle fazladan kilom vardi aslinda ama iyi gecti 69'la bitirdim :)
Simdi bende 58'le kaldim.Ustelik 52lere düşmüsken bula bula bunu buldum :)))))))
Buna sukur.
Belki ufaklikla daha az alirim :)
Insan daha çok sıkılaşarak veriyor kilo aslında o zaman :)
Senin performans iyi gecer bence :))))

Ilacin boyle bi etkisini gormedim ben.Hamilelik bekledigim ay baslamistim yumurtlama donemiyle ilaca.
Ama hafta olarak 7-8 haftalarda belirtiler daha fazla oluyor onun etkisi daha coktur canim suan sende

Ya ben 76 yım ama hiç göstermiyorum iştahım çok açık ne yapacam bilmiyorum :) böyle giderse 100 ‘ü bulurum bebeğim sağlıklı olsun kilo problem değil veririz inşallah

Bende 58 ile hamile kaldim.
Bakalim neler olacak
Ama verebiliyorum oglumda 8 ayda eski halime donmustum.

Bnde 68 kg ike hamile kaldım. Ama 58 falan gösteriyorum. Etim aşırı sıkı.

Evet canim.yüksek tansiyon çok tehlikeli.erken aylarda dusüge ileri aylarda erken doğuma sebep oluyor.hatta ismi preexplamsi yani gebelik zehirlenmesi olarak geciyor.
Tansiyon yüksek olunca kanin basincindan dolayi bebege kan gitmiyor.beslenemiyor.
Ins bidaha yaşamam bunu.kendimi gectim.bebek icin cok tehlikeli.
Atesim de ondan firlamis zaten.doktora gidince soracam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…