Bnde 68 kg ike hamile kaldım. Ama 58 falan gösteriyorum. Etim aşırı sıkı.
Evet canim.yüksek tansiyon çok tehlikeli.erken aylarda dusüge ileri aylarda erken doğuma sebep oluyor.hatta ismi preexplamsi yani gebelik zehirlenmesi olarak geciyor.
Tansiyon yüksek olunca kanin basincindan dolayi bebege kan gitmiyor.beslenemiyor.
Ins bidaha yaşamam bunu.kendimi gectim.bebek icin cok tehlikeli.
Atesim de ondan firlamis zaten.doktora gidince soracam.
Cildini bol bol nemlendir canım erkenden
Göbis,yanlar,kalca üstleri,iç bacaklar,kol altları,gögüsler ve hatta diz arkası çatlamaya müsait yerler genelde.
Genelde herkes gobisi nemlendirip digerleri ile yuzlesince hic aklima gelmemisti diyor o yuzden yazdim buarada
Evet bende o yuzden dedim Allah korusun❤
Kanama artmadiysa problem degil bence rahim büyüdüğü içinde olabilir belkiBnm bugün çok belim ağrıdı. Kasıklarımda bi ağrı yok
Kanama artmadiysa problem degil bence rahim büyüdüğü içinde olabilir belki
Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimkiKızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
Ismi munurol mü canim.tek kullanimlik oluyor.kesinlikle ic canim.bi zarari yok.asil idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğine çikar enfeksiyon.ilerlemesini de inan istemezsin.kan işiyorsun resmen.hem bebeğe de zararli.Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimki
Bende 2 hafta once gecirdim prof dr.onerdi bu ilaci simdi gayet iyiyim hemen geciriyor tereddut etmeIsmi munurol mü canim.tek kullanimlik oluyor.kesinlikle ic canim.bi zarari yok.asil idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğine çikar enfeksiyon.ilerlemesini de inan istemezsin.kan işiyorsun resmen.hem bebeğe de zararli.
Bence iç canim.
En azindan tahlilini beklersen için rahat olur canım.Belki cidden oturma seklinden kaynaklanan bi uyusma ya da gerilme sonrasi olmustur.
Cikarsa zaten kullanirsin ilacini ama tahlil icin git ihmal etme
Belirtiler degiskenlik gosterebilir canim.
Baska seyler baslayabilir :)
Kanamayla baglantisini bilmiyorum canim ama kasik agrisi normalde de oluyor.
Ben bugun resmen regl olacakmis gibiyim mesela.Arkadaslarda yazacaktir
Bol bol su iç canım sanırım ben de de var idrar da yanma ve kaşıntı başladı benim hep hamileliklerimde oluyor bende sirkeyi sulandırıp siliyorum çok şükür kaşıntı yanma geçiyor hem doktor da yapmam da bir sakıncası olmadığını söyledi
Bence hiç korkma ilk üç ay bebek annenin depolarından tüketirmiş yani hiç bir şey yemesen de ona bişey olmaz ama sen güçten düşersin ben ikinci hamileliğimde hiç yemek yiyemeden 4 kilo vermiştim serumla besleniyordum hafta da bir şükür oğlum gayet sağlıklı
Öncelikle hayırlı olsun inan böyle tüp bebek ve yıllar sonra hamile kalanları duyunca çok mutlu oluyorum rabbim sağlıkla kucağına versin birde bende salı günü senin gibi oldum hiç belirti yok daha önce iki düşük yapınca korktum gittim doktora şükür kalp atışlarını duyduk miniğimin yani belirtiye takılma derim şuan çok rahatım herşeyi yiyorum ama iki hamileliğimde kabus gibiydi demek istediğim takılma içini ferah tut çok sıkıntı yapacaksan başka bir doktora git söyleme diğer doktoruna önemli olan senin için rahat olsun ellerini koy karnına dua et bol bol
Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimki
bana da onu verdi birde fitil verdi bu akçam munurolu içsem mi???Ismi munurol mü canim.tek kullanimlik oluyor.kesinlikle ic canim.bi zarari yok.asil idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğine çikar enfeksiyon.ilerlemesini de inan istemezsin.kan işiyorsun resmen.hem bebeğe de zararli.
Bence iç canim.
Evet canım munorol 1 hafta oldu alalı ama duruyor öyle içmedim. Bana 2 paket verdi 1 hafta arayla kullan dedi. Zaten 26 martta kontrolüm var tekrar test yapacakIsmi munurol mü canim.tek kullanimlik oluyor.kesinlikle ic canim.bi zarari yok.asil idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğine çikar enfeksiyon.ilerlemesini de inan istemezsin.kan işiyorsun resmen.hem bebeğe de zararli.
Bence iç canim.
Benim de bulantim felan hiç olmuyor normel olarak devam ediyorumSenin de mi hiç belirtin Yok.. :) yani göğüsler bulantı ağrı hiç birşey :)
İc canim.biz zarari yok.bütün hamilelere yaziyorlar.iceriginde c vitamini var.asıl icmezde ilerlerse bu sefer daha çok miktarda antibiyotik icmek zorunda kalirsin.bana da onu verdi birde fitil verdi bu akçam munurolu içsem mi???
Kullan o zaman canimEvet canım munorol 1 hafta oldu alalı ama duruyor öyle içmedim. Bana 2 paket verdi 1 hafta arayla kullan dedi. Zaten 26 martta kontrolüm var tekrar test yapacak
Canim merhaba öncelikle hayirli ugurlu olsun bende tüp bebek hamilesiyim. Insallah hakkimizda hayirlisi olur benimde cok hafif lekelenmem olmustu 6.haftamda ama doktor sendeki gibi hersey normal dedi suan 9+5olduk cok sukur benim son 3gundur kanamalarim olmaya basladi arar ara gidiyor geliyor acile felan guttim yine normal gozuktu cok sukur rabbime fazla strs yapmamaliyiz bol bol dinlen ve dua et illada bir belirti arama bende cok oldu belirtiler suanda hafifliyor git gide .. bende senin gibi duscekmi kalbi durcakmi cok korkuyorum ama evham yapmayalim oda bebisimize zarar..herkese merhaba, bende aranıza katılabilir miyim? bende 6+2 günlük hamileyim. Tüp bebekle hamile kaldım. ama endişeliyim çok.. 5+3 de ufak bir kanamam oldu vajinal yoldan bakıldığında kese göründü. Kanamada durdu keseye yakın değildi. biraz kahve rengi leke geliyor ama doktor normal gelecek dedi.. Fakat son 2-3 günüdür sanki hamilelik bellirtilerim gitti. Tansiyonum düşmüyor. Göğüslerim ağırmıyor. Bende acaba gebelik sonlandı mıı? acaba bebeğin kalbimi atmıyor diye kendimi yiyip bitiriyorum. Sizin bellirtileriniz devam ediyor mu? herkes kötüyü çağırma diyor ama elimden gelmiyor. sizin bellirtileriniz devam ediyor mu ne durumdasınız?
Tadindan midem bulandı ama zorladım içtim az önce canım. Ilgin için teşekkür ederimİc canim.biz zarari yok.bütün hamilelere yaziyorlar.iceriginde c vitamini var.asıl icmezde ilerlerse bu sefer daha çok miktarda antibiyotik icmek zorunda kalirsin.
Tadindan midem bulandı ama zorladım içtim az önce canım. Ilgin için teşekkür ederimİc canim.biz zarari yok.bütün hamilelere yaziyorlar.iceriginde c vitamini var.asıl icmezde ilerlerse bu sefer daha çok miktarda antibiyotik icmek zorunda kalirsin.
Benimde ara ara kanamalarim oluo canim ama o özür sayiliyor kiliyorum namazlarimiKızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Tadindan midem bulandı ama zorladım içtim az önce canım. Ilgin için teşekkür ederim
Canım hamileliğimi öğrenir öğrenmez hamilelerinde kullanabileceği sıkılaştırıcı ve çatlak önleyici yağ aldım onu kullanıyorum . Hergüm tüm vücuduma sürüyorum. 3 aydan sonra şu malum kremden almayı düşünüyorum
Alinti yapmistim ki icmissin :)Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?