2018 Ekim Anneleri

Bnde 68 kg ike hamile kaldım. Ama 58 falan gösteriyorum. Etim aşırı sıkı.

Cildini bol bol nemlendir canım erkenden
Göbis,yanlar,kalca üstleri,iç bacaklar,kol altları,gögüsler ve hatta diz arkası çatlamaya müsait yerler genelde.
Genelde herkes gobisi nemlendirip digerleri ile yuzlesince hic aklima gelmemisti diyor o yuzden yazdim buarada

Evet bende o yuzden dedim Allah korusun❤

Canım hamileliğimi öğrenir öğrenmez hamilelerinde kullanabileceği sıkılaştırıcı ve çatlak önleyici yağ aldım onu kullanıyorum . Hergüm tüm vücuduma sürüyorum. 3 aydan sonra şu malum kremden almayı düşünüyorum

Kızlar ben doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu gibi duruyor dedi idrar tahlilde yapılacak pzt günü ilaç verdi ama icmeyecegim
Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimki

Enfeksiyon bende de cıktı ilaç verdi ama içmedim bende. Niyese hiç içmek istemiorum. Suda eritilen bi ilaç benimki
Ismi munurol mü canim.tek kullanimlik oluyor.kesinlikle ic canim.bi zarari yok.asil idrar yolu enfeksiyonu ilerlerse böbreğine çikar enfeksiyon.ilerlemesini de inan istemezsin.kan işiyorsun resmen.hem bebeğe de zararli.
Bence iç canim.

Bende 2 hafta once gecirdim prof dr.onerdi bu ilaci simdi gayet iyiyim hemen geciriyor tereddut etme

suyu da çok içiyorum normalde de ben çok su içerdim zaten
suda eritilen bir ilaç ve fitil verdi orada birde perinatolog vardı. o bence kullanma dedi kullanmadım bende.

kızlar yine problemlerim ile karşınızdayım =( bende tırnak batması var maalesef ki önceden fucidin krem suruyordum iyi gelirdi bugün doktora sormayı unuttum ebeyi aradım sordum. kullanabilirsin dedi ama antibiyotikli krem sonuçta napsam bilemedim

bana da onu verdi birde fitil verdi bu akçam munurolu içsem mi???

Evet canım munorol 1 hafta oldu alalı ama duruyor öyle içmedim. Bana 2 paket verdi 1 hafta arayla kullan dedi. Zaten 26 martta kontrolüm var tekrar test yapacak

Canim merhaba öncelikle hayirli ugurlu olsun bende tüp bebek hamilesiyim. Insallah hakkimizda hayirlisi olur benimde cok hafif lekelenmem olmustu 6.haftamda ama doktor sendeki gibi hersey normal dedi suan 9+5olduk cok sukur benim son 3gundur kanamalarim olmaya basladi arar ara gidiyor geliyor acile felan guttim yine normal gozuktu cok sukur rabbime fazla strs yapmamaliyiz bol bol dinlen ve dua et illada bir belirti arama bende cok oldu belirtiler suanda hafifliyor git gide .. bende senin gibi duscekmi kalbi durcakmi cok korkuyorum ama evham yapmayalim oda bebisimize zarar..

Ohh miss o zaman :)) Sevindimm

Alinti yapmistim ki icmissin :)
Bence de dogru yapmissin.Enfeksiyon ilerledikce daha sikinti.
Hem tahlillerde fln cikmis zaten
Insallah biterde baska da gerek kalmaz❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…