.O zaman sen dini bilgi olarak da bizden tecrübelisindir ben hamileliğimi olabildiğince manevi olrak en güzel şekilde geçirmek istiyorum çocuğun eğitimi anne karnında başlarmış bu dönemi boş geçirmek istemiyorum açıkcası internetten de araştıyorum ama manevi olarak yapılması gerekenleri biliyorsanız eğer bizimle paylaşırsanız çok sevinirim
Baya erken değil mi canm ya? Ben ilk gebelkte hindstan cevizi yağı kullandm karnımda bişey olmamştı ama p*poyu unutmuşum:)) aklıma gelmeyen yerde oluşmuştu çatlaklarKızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz,vücudum çok su içmeme rağmen çok kurudu, ayrıca belimde hareketsizlikten çatlak oluştu yaa
Kızlar bnde kuran okumak ve namaz kılmak istiyorum ama lekelenmelerim oluyorya kabul olmaz mı yaa. Sadece dua edebiliyorum.
Evet bu menkıbeyi bende biliyorum annem anlatırdı hep , çok doğru söylüyorsun canım önce iş kendimizden başlıyor inşallah hayırlı anne ve baba oluruz.
Canım keşke öyle çok çok bilgim olsa sadece başıma gelen gelecek şeyler konusunda
Beni dehşete düşüren bir sahabe menkıbesi var bir gün efendimizin yanına hamile bir bayan gelir ve çocuğunun eğitimine ne zaman başlaması gerektiğini sorar efendimiz de daha başlamadın mı der
Gerçekten çok büyük bir sorumluluk inşaallah hakkıyla yetiştirmek nasip olur benim çocuk eğitiminden anladığım anne ve babanın önce kendini eğitmesi, çünkü çocuklarımız zaten bizi taklit ederek büyüyorlar.. özellikle hamilelikte gıybet gibi kötü düşünceler gibi şeylerden uzak durarak başlayabiliriz eğitime ellerini gün içerisinde karnına koyup bildiğinnduaları okumak veya kuran diline aşina olsun diye onu dinletmek çünkü bebekler anne karnında duydukları sesleri tanır ve o sesleri duyduklarında sakinleşirmiş ben oğluma hep Yusuf süresi Meryem suresini dinletirdim peygamberimiz hamilelere bu sureleri dinleyip okumalarını söylemiş aklımıza geldikçe bildiklerimizi birbirimizle paylaşalım inşaallah birde Esma-ül-Hüsna ile uyuttum hep
Kizlar günaydın, benim de dünden beri belirtilerim kayboldu 7+3 deyim telaslanmali mıyım
Canım çok şükür bende hiç ne kanama ne lekelenme olmadı sadece halsizlik ve yorgunluk vardi bi de göğüs hassasiyeti simdi göğüslerim oyle degil o yüzden telaş yaptım açıkçasıBen de 7+2 deyim, telaşlanma yogun kanaman olmadıkca ben de bir şey hissetmiyorum.halsizlik bende hep vardı gebe degilken de,onu saymıyorum o yüzden. Bikaç gün önce aşırı miğde bulantısı oldu sadece. Arada cocugu unutup hoplayıp zıplıyorum:)
Canım özür gurubundayız biz, kanama da olsa leke de olsa ibadetlerimize hamilelik boyunca devam edebiliriz. Kanaman oldugunda her namaz vakti abdestini tazele yeterli.. Aldıgın abdestinle de kanamayı o anda hissetsen bile o halde namaz kılabilirsin, namaz sonrası tekrar abdest almadan Kur'an okuyabilirsin.. için rahat olsun:) Her zaman lazım ama en lazım olan dönemdeyiz çocugu mahrum bırakma
Benimde ara ara kanamalarim oluo canim ama o özür sayiliyor kiliyorum namazlarimi
Canım Allah muhafaza etsin bebeğini Allah'a emanetBenim adet gibi kanamam var kizlar doktoruma ulasamadim acile gidiyorum dua edin galiba kaybediyorum bebegimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?