2018 Ekim Anneleri

Selam hanımlar, geçen hafta pazartesi günü doktora gitmişim keseyi normal ultrasonda görememişti vajinal ultrasona istemişti kabul etmemiştim haftaya gelirim demiştim. Bugün başka doktora gittim rahim bele yakın olduğu için normal ultrasonda zor çıkar dedi ama çok şükür keseyi ve kalp atışımızı duyduk doktor çok tecrübeli tavsiye üzerine gitmiştim zaten bu doktora devam edeceğim. Kan değerlerime baktırmıştım. Tiroidim yüksek çıktı dahiliye bölümüne sevk etti. Bide düşük riskim Yok ama düşük önleyici iğne verdi 3 tane haftada bir defa vurduracağım. Bugün güzel haberler aldım darısı duymak isteyen tüm herkese olsun

Merhaba hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi :) 6+2 iken benimde karnimdan gozukmemisti dr tanidik oldugu icin alttan muayeneye izin vermistim cok korkulacak birsey degilmis ama aklinizda bulunsun ben korkmustum ama zaten cok kisa suruyor :) benimde tiroidim dusuk cikti ve ilaca basladim icim hic rahat degil

Günaydınlar
Çayı özledim yaa... Arada sırada 1 fincan açık çay içiyorum. Şöyle doya doya orta demli çay içsem

Ben caya bir sinirlama getirmedim acik olmak kosuluyla gunde 2-3 bardak iciyorum. Masa basi calisinca insan ister istemez cani cekiyor

Kızlar çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz,vücudum çok su içmeme rağmen çok kurudu, ayrıca belimde hareketsizlikten çatlak oluştu yaa

Bir arkadasim lierac markasinin kremini siddetle tavsiye etti fakat baktim biraz 100 tl altinda degil acaba kac defa kullanicaz ben onun yerine daha dogal urunler tercih etmek istiyorum birde bu catlak olusmasi kesinlikle genetikmis bir arkadasim badem yagi zeytinyagi kullandi hep kizin annesinde cok catlak vardi ve malesef arkadasimda da olustu o yuzden eger annede varsa bizde de olucaktir kacis yok

Ben caya bir sinirlama getirmedim acik olmak kosuluyla gunde 2-3 bardak iciyorum. Masa basi calisinca insan ister istemez cani cekiyor

Bn çok sevmeme rağmen bazen çok canım istiyo o zaman 1 fincan ve açık içiyorum

Hayırlı olsun
Vajinal ultrason korkusu neden anlamadım onu? Ilk ve ikinci muayenem vajinal oldu doktorum 12.haftaya kadar yurt dışında vajinal muayene yapıldığını söylemişti zaten çok ileri seviyede muayene etmiyorlar
Neyse hatice değil netice önemli Allah sağlıkla devam ettirsin

Benim adet gibi kanamam var kizlar doktoruma ulasamadim acile gidiyorum dua edin galiba kaybediyorum bebegimi

Canım panik yapma inş bişey olmaz. Bnmde lekelenme şeklinde kanamalarım oldu peçeteye sildikçe gelmişti. Korkma streste yapma. Kanama alanı olabilir. Güzel haberlerle dön inş.

Bn çok sevmeme rağmen bazen çok canım istiyo o zaman 1 fincan ve açık içiyorum

Yinede doktorunuz ne der bilmiyorum ama 1 fincan acik cay pek zararli olmaz diye dusunuyorum. 12. Haftada ikili test ile birlikte b12 ve demir eksikligi icinde test yapiliyormus o zaman anlicam bakalim ictigim caylar ne kadar zararli.. ben mesela turk kahvesi ve nescafe tamamen bitirdim hic icmiyorum sanki onlarin daha cok zarari olucakmis gibi geliyor ama kimiside gunde 1 fincan turk kahvesinden bisey olmaz diyor

Aynen . Bitiyo galiba derken birden yine tavan yapti bulanti kusmalarim
Aglamak istiyorumm

Ben sutu direk icerken zorlaniyorum tiksindirmisler beni kucukken zorlayarak.
Kendimi cok zorluyorum ama 1 bardak icsem bir kac gun icemiyorum.
Yogurt yiyorum yumurta yemeye calisiyorum.
Ama sutu bir sekilde tuketmek istiyorum.
Muhallebi, sutlac vs yapiyorum ama boylede vucuda fazladan seker giriyor icim hic rahat degil.

Ekmek yemiyorum hamur isi yapmiyorum.

Sutun onemini cok iyi biliyorum bakalim nolcak.
Kendimi nekadar zorlayabilicem.

Bugunde muhallebi yapip idare edicem.

Saglikli beslenmek istiyorum.
Dikkat etmek istiyorum.
En azindan su gebelik suresince dikkat edebilsem yeter bana.

Hamile kalmadan önce demir eksikliği çıkmıştı ve ilaç kullanmıştım. Şimdide içesim gelmiyo. Çok canım istediğinde içiyorum. Birde ben çayı illa tatlıyla bisküviyle falan içerim hatta çikolata ile bile içerim. Şimdi abur cuburuda kesince 1-2 yudum içip bırakıyodum zaten. Bazen canım istiyo.

Normalde bende sütü hiç sevmem ama mecbur bende içiyorum her sabah. İçine 1 tatlı kaşığı bal katıyorum öyle içebiliyorum

Anladim o zaman guzel olmus senin azaltman abur cuburdan ziyade demir eksikligini tetiklememesi adina..limonlu acik icsen cok canin istediginde peki en azindan nefsin körelir

Ben caydan tiksindim galiba.Haftalardir agzima surmuyorum.Ihlamur iciyorum ara sira.

Ne guzel ihlamur cok daha faydali ama sanirim gebelikte cok icmemek lazim yanlista biliyor olabilirim dr bana adacayi yasak demisti mesela ihlamur icin demedi birsey ama ben nette gormustum

Benim esimede sutu kucukken zorla icirmisler o da hic sevmezdi ama ben birgun dolaptan cikardim bikac dk ilimasini bekledim koydum bardaga getirdim boyle cok sevdi soguk soguk.. megersem kucukken hep isitip vermisler aman hasta olma diye :) icine biraz bal karistirmayi dene belki faydasi olur ben mesela kucuk kutu sut aldim pinarin aksam yatmadan tv karsisinda iciyorum en azindan bardaktan icerken kokusu geliyor boyle kokusuda pek gelmiyor ama pinardan baska marka almiyorum digerleri kokuyor bana

Ne guzel ihlamur cok daha faydali ama sanirim gebelikte cok icmemek lazim yanlista biliyor olabilirim dr bana adacayi yasak demisti mesela ihlamur icin demedi birsey ama ben nette gormustum
Kusburnu ve ihlamur gebelikte tavsiye edilen bitki caylari bildigim kadariyla ama tabi abartmamak lazim.Bende abartacak mide yok zaten, hic bir seyi kabul etmiyo

Kusburnu ve ihlamur gebelikte tavsiye edilen bitki caylari bildigim kadariyla ama tabi abartmamak lazim.Bende abartacak mide yok zaten, hic bir seyi kabul etmiyo

Madem oyle arada bir ihlamur icmek en azindan hastaliklara karsida kalkan olur bedenimize. O durum hepimizde var malesef bende yeri geliyor cok sevdigim yemekler dahi agzimda buyuyor cignedikce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…