Bende o kucuk kutulardan alim kamis falan oylana oyalana icim diyorum belki degisik gelir.Benim esimede sutu kucukken zorla icirmisler o da hic sevmezdi ama ben birgun dolaptan cikardim bikac dk ilimasini bekledim koydum bardaga getirdim boyle cok sevdi soguk soguk.. megersem kucukken hep isitip vermisler aman hasta olma diye :) icine biraz bal karistirmayi dene belki faydasi olur ben mesela kucuk kutu sut aldim pinarin aksam yatmadan tv karsisinda iciyorum en azindan bardaktan icerken kokusu geliyor boyle kokusuda pek gelmiyor ama pinardan baska marka almiyorum digerleri kokuyor bana
Bende o kucuk kutulardan alim kamis falan oylana oyalana icim diyorum belki degisik gelir.
Hayırlı olsun
Vajinal ultrason korkusu neden anlamadım onu? Ilk ve ikinci muayenem vajinal oldu doktorum 12.haftaya kadar yurt dışında vajinal muayene yapıldığını söylemişti zaten çok ileri seviyede muayene etmiyorlar
Neyse hatice değil netice önemli Allah sağlıkla devam ettirsin
Merhaba hayirlisi olsun insallah sag salim alalim kucagimiza bebislerimizi :) 6+2 iken benimde karnimdan gozukmemisti dr tanidik oldugu icin alttan muayeneye izin vermistim cok korkulacak birsey degilmis ama aklinizda bulunsun ben korkmustum ama zaten cok kisa suruyor :) benimde tiroidim dusuk cikti ve ilaca basladim icim hic rahat degil
Anladim o zaman guzel olmus senin azaltman abur cuburdan ziyade demir eksikligini tetiklememesi adina..limonlu acik icsen cok canin istediginde peki en azindan nefsin körelir
Geçmiş olsun kuzum dikkat ethepniz saolun kizlar geldim simdik doktordan igne vurdu progestan verdi dusuk riski var pazartesi doktoruna gorun mutlaka dedi yuzde 85 kurtarilir dedi insallah bi sıkıntı olmaz
Allah yardımcın olsun inşallah kötü bişey yokturBenim adet gibi kanamam var kizlar doktoruma ulasamadim acile gidiyorum dua edin galiba kaybediyorum bebegimi
Bana da daha ilk gidişimde garip şeyler söyledi. Bir daha o kadını görmek istemiyorum.Gecen hafta dr gittigimde kontrol icin, ilk defa gittigim bir dr du ve karar vermek icin gittim hatta Aysel hanimla devam edicekmiyim sevecekmiyim dusunceleriyle neyse kadin bana daha ilk muayenede ve 9+4 ken dogumu nasil istiyosun diye sordu bende kalakaldim suan icin erken degil mi dedim hayir kimisi korkar sezeryan der kimisi kendini normale hazirlar dedi bende kalakaldim sizde de yasandi mi bu durum? Bunlari konusmak icin henuz erken degil mi sonucta normal dersin ama son dk Allah korusun ters bir durum olabilir
Sağol kuzum senden de Allah razı olsunRica ederim canim.ne demek.sende bana bilmedigim seylerde yardimci oluyorsun.Allah razi olsun.
Sağol canım inşallah :)Ohh miss o zaman :)) Sevindimm
Alinti yapmistim ki icmissin :)
Bence de dogru yapmissin.Enfeksiyon ilerledikce daha sikinti.
Hem tahlillerde fln cikmis zaten
Insallah biterde baska da gerek kalmaz❤
yuzde 85 kirtarilir dedi duauk riski varmis igne yapti progestan verdi pazartesi mutlak kendi doktoruna git dedi bir hafta geriden geliyomus galibaAllah yardımcın olsun inşallah kötü bişey yoktur
Bana da daha ilk gidişimde garip şeyler söyledi. Bir daha o kadını görmek istemiyorum.
Birşey olmaz Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallahyuzde 85 kirtarilir dedi duauk riski varmis igne yapti progestan verdi pazartesi mutlak kendi doktoruna git dedi bir hafta geriden geliyomus galiba
Benimkide öyle sonucta vu adet kani degil hamileyiz bu sekilde isterse butun hamilelik boyunca gelsin özür kanamasi yani günah olmaz benim annem hocaBnm 2-3 gündür sadece günde 1 kez kan geliyo o da 1-2 damla. Sonra kesiliyo lekemfalan gelmiyor. Ondan önce kanda geliyodu sildikçe lekelenmelerde geliyo bütün gün.
Daha ilk gidişimde bana 11. Haftada ikili test yaptracaksın madem ailede down semdromlu biri var yaptırısın artık dedi. Belki ben yaptırmayacağım ikili test bunu tehdit eder gibi söylemesi beni çok üzdü.Bir de biz oraya devlet hastanesinden gittik karar verdiniz mi hastanenize diye sordu ben hayır dedim biraz endişelerim var. Karar verince konuşuruz o zaman diyip bizi gönderdi. Hiç birşeyin bilgisni doğru dürüst vermedi hep sustu. Oysa muayene ücretide çok pahalıydı. hiç bir hizmet alamadık. Aynı hataneye giden başka tanıdıklarım var beslenmeden tutta girilecek ilişkiye kadar bilgi veriyor doktorlar benim gittiğim sustu sadece.Yok ben gormek istemeyecek kadar kotu seyler duymadim ama sasirtti beni. Sana neler dedi ki ozel degilse bu kadar sogutacak
Kuzum herkesinki farklı kaçıncı haftadasın kesenin görülmesinden 2 hafta sonra kalp atışı duyulurDün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde
Daha ilk gidişimde bana 11. Haftada ikili test yaptracaksın madem ailede down semdromlu biri var yaptırısın artık dedi. Belki ben yaptırmayacağım ikili test bunu tehdit eder gibi söylemesi beni çok üzdü.Bir de biz oraya devlet hastanesinden gittik karar verdiniz mi hastanenize diye sordu ben hayır dedim biraz endişelerim var. Karar verince konuşuruz o zaman diyip bizi gönderdi. Hiç birşeyin bilgisni doğru dürüst vermedi hep sustu. Oysa muayene ücretide çok pahalıydı. hiç bir hizmet alamadık. Aynı hataneye giden başka tanıdıklarım var beslenmeden tutta girilecek ilişkiye kadar bilgi veriyor doktorlar benim gittiğim sustu sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?