2018 Ekim Anneleri

Gecen hafta dr gittigimde kontrol icin, ilk defa gittigim bir dr du ve karar vermek icin gittim hatta Aysel hanimla devam edicekmiyim sevecekmiyim dusunceleriyle neyse kadin bana daha ilk muayenede ve 9+4 ken dogumu nasil istiyosun diye sordu bende kalakaldim suan icin erken degil mi dedim hayir kimisi korkar sezeryan der kimisi kendini normale hazirlar dedi bende kalakaldim sizde de yasandi mi bu durum? Bunlari konusmak icin henuz erken degil mi sonucta normal dersin ama son dk Allah korusun ters bir durum olabilir

Bende o kucuk kutulardan alim kamis falan oylana oyalana icim diyorum belki degisik gelir.

Muayene olurken çok canım acıyor o yüzden istemedim fakat bir hafta bekledikten sonra yaptıracaktım zaten. Bugünkü doktoruma gidince gerek kalmadı normal ultrasonla gördü. Çok teşekkür ederim hepimizin inşallah..

Canım korkma arkadaşımdan öyle çıktı ama sağlıklı bir şekilde bebişi oldu. Kafana takma kendine stres yapma bebişi olumsuz etkileme sakın

Anladim o zaman guzel olmus senin azaltman abur cuburdan ziyade demir eksikligini tetiklememesi adina..limonlu acik icsen cok canin istediginde peki en azindan nefsin körelir

Çok canım istediğinde 1 fincan içiyorum canım

Bana da daha ilk gidişimde garip şeyler söyledi. Bir daha o kadını görmek istemiyorum.

Ohh miss o zaman :)) Sevindimm

Alinti yapmistim ki icmissin :)
Bence de dogru yapmissin.Enfeksiyon ilerledikce daha sikinti.
Hem tahlillerde fln cikmis zaten
Insallah biterde baska da gerek kalmaz❤
Sağol canım inşallah :)

yuzde 85 kirtarilir dedi duauk riski varmis igne yapti progestan verdi pazartesi mutlak kendi doktoruna git dedi bir hafta geriden geliyomus galiba
Birşey olmaz Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın inşallah içini ferah tur dinlen bol bol bişey yapma

Bnm 2-3 gündür sadece günde 1 kez kan geliyo o da 1-2 damla. Sonra kesiliyo lekemfalan gelmiyor. Ondan önce kanda geliyodu sildikçe lekelenmelerde geliyo bütün gün.
Benimkide öyle sonucta vu adet kani degil hamileyiz bu sekilde isterse butun hamilelik boyunca gelsin özür kanamasi yani günah olmaz benim annem hoca

Yok ben gormek istemeyecek kadar kotu seyler duymadim ama sasirtti beni. Sana neler dedi ki ozel degilse bu kadar sogutacak
Daha ilk gidişimde bana 11. Haftada ikili test yaptracaksın madem ailede down semdromlu biri var yaptırısın artık dedi. Belki ben yaptırmayacağım ikili test bunu tehdit eder gibi söylemesi beni çok üzdü.Bir de biz oraya devlet hastanesinden gittik karar verdiniz mi hastanenize diye sordu ben hayır dedim biraz endişelerim var. Karar verince konuşuruz o zaman diyip bizi gönderdi. Hiç birşeyin bilgisni doğru dürüst vermedi hep sustu. Oysa muayene ücretide çok pahalıydı. hiç bir hizmet alamadık. Aynı hataneye giden başka tanıdıklarım var beslenmeden tutta girilecek ilişkiye kadar bilgi veriyor doktorlar benim gittiğim sustu sadece.

Dün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde
Kuzum herkesinki farklı kaçıncı haftadasın kesenin görülmesinden 2 hafta sonra kalp atışı duyulur

Aaa yapma ya o nasil birseymis oyle para verip ustune bu muamele.. hakliymissin valla gitme bir daha bir suru dr var elbet birini bulursun elbet biri siner icine insallah hamileligin sonuna kadarda daim olur hayret biseymis gercekten. Bizimkisi ye/yeme o kadar saydi ki ben ne yicem diye sasirdim ama hep bildigimiz seylerdi mesela sucuk cok seviyosan iyice pisirmek kaydiyla yiyebilirsin dedi hatta birbirimizi tanimak adina 1 hafta boyunca yediklerini whatsaptan yaz bana dedi. Haftada bir dedi bize cinsellik icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…