Canım korkma arkadaşımdan öyle çıktı ama sağlıklı bir şekilde bebişi oldu. Kafana takma kendine stres yapma bebişi olumsuz etkileme sakın
Canım bi sorum olcak aklıma çok takılıyo.Bdn namaz kılan biriyim ve doktor düşük tehdidi deyip on gün istirahat raporu verdiğinden beri oturarak kılıyorum korkudan.Acaba hata mi ediyorum annene sorar misin hoca demişsinBenimkide öyle sonucta vu adet kani degil hamileyiz bu sekilde isterse butun hamilelik boyunca gelsin özür kanamasi yani günah olmaz benim annem hoca
Benmki normalci olduğu için sadace son haftalar epidurl ister misin diye sormuştu. Kıl oluyorm bu zihniyetteki drlaraGecen hafta dr gittigimde kontrol icin, ilk defa gittigim bir dr du ve karar vermek icin gittim hatta Aysel hanimla devam edicekmiyim sevecekmiyim dusunceleriyle neyse kadin bana daha ilk muayenede ve 9+4 ken dogumu nasil istiyosun diye sordu bende kalakaldim suan icin erken degil mi dedim hayir kimisi korkar sezeryan der kimisi kendini normale hazirlar dedi bende kalakaldim sizde de yasandi mi bu durum? Bunlari konusmak icin henuz erken degil mi sonucta normal dersin ama son dk Allah korusun ters bir durum olabilir
Etsiz cigkofteden bir zarar gelmez demi kızlar cok canım cekti eşimden istedim :)
Teşekkür ederim sizede afiyet olsun :)Olmaz canim ben yiyorum hem kendimizin yaptigini hemde disaridan 1 kez yedim afiyet olsun
Benim yediğim çiğ köftenin haddi hesabı yok kuzum bişey olmaz inşallah :) sadece bol baharat olduğu için belki biraz mideni rahatsız edebilir.Etsiz cigkofteden bir zarar gelmez demi kızlar cok canım cekti eşimden istedim :)
Bisey olmaması lazım et yok nasılsa gerisi bulgurla sebzeEtsiz cigkofteden bir zarar gelmez demi kızlar cok canım cekti eşimden istedim :)
Canım sordum ama olmaz dediler. Bnmde kafam karıştı.
8.haftadan sonra zirve yapıyor canım 12.haftaya kadar genelde öyle oluyor bende öyleyim. Şimdi 10.haftaya girdim inşallah 2 hafta sonra biter diye düşünüyorumSelamlar hanımlar
Bulantininda kusmaninda en hat safhasindayim bu aralar..
6 haftadan beri bulantı olurdu ama gelip giderdi. 2 gündür gece gündüz hiç geçmiyor ve yediklerim kalmıyor içimde.
Ilk hamileliğimde bu kadar değildim şimdi kizimin altını bile değişemiyorum ufacık kokudan tuvalete koşuyorum
8.haftadan sonra zirve yapıyor canım 12.haftaya kadar genelde öyle oluyor bende öyleyim. Şimdi 10.haftaya girdim inşallah 2 hafta sonra biter diye düşünüyorum
Sen yinede çok aç kalmamaya çalış açlık da mide bulantısını tetikliyor. Simit falan ye çok iyi geliyor bastırıyor mideyiUmarım biraz olsun hafifler ne su içebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum.
Şanslı baaaayanBulantım hiçççççç yokkk
Meyve salatalık falan yiyebiliyorum zorla icimde kalsın diye evet açlık dahada bulandiriyor.Sen yinede çok aç kalmamaya çalış açlık da mide bulantısını tetikliyor. Simit falan ye çok iyi geliyor bastırıyor mideyi
Aman aman nazar degmesin maşallah diyelimBulantım hiçççççç yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?