2018 Ekim Anneleri

Canım korkma arkadaşımdan öyle çıktı ama sağlıklı bir şekilde bebişi oldu. Kafana takma kendine stres yapma bebişi olumsuz etkileme sakın

Aa hadi ya peki arkadasiniza ilac vermismiydi dr ne zaman normale donmustu? Kafama takmiyorum ama tsh dusuklugu bebegin zeka gelisimine etki ediyormus nette gordum o yuzden takiliyorum bu konuya uff su google amcaya bakmamak lazim aslinda

Benimkide öyle sonucta vu adet kani degil hamileyiz bu sekilde isterse butun hamilelik boyunca gelsin özür kanamasi yani günah olmaz benim annem hoca
Canım bi sorum olcak aklıma çok takılıyo.Bdn namaz kılan biriyim ve doktor düşük tehdidi deyip on gün istirahat raporu verdiğinden beri oturarak kılıyorum korkudan.Acaba hata mi ediyorum annene sorar misin hoca demişsin

Benmki normalci olduğu için sadace son haftalar epidurl ister misin diye sormuştu. Kıl oluyorm bu zihniyetteki drlara

Bende geldim kizlar hayirlisiyla 27 ekim diyor dogum icin insallah kucagimiza almak nasip olur en azindan kendimle ayni dindmi yasayan kisilerle herseyimizi paylasiriz

Selamlar hanımlar

Bulantininda kusmaninda en hat safhasindayim bu aralar..

6 haftadan beri bulantı olurdu ama gelip giderdi. 2 gündür gece gündüz hiç geçmiyor ve yediklerim kalmıyor içimde.
Ilk hamileliğimde bu kadar değildim şimdi kizimin altını bile değişemiyorum ufacık kokudan tuvalete koşuyorum

Bende cig kofte 3 tane dayanamdim ama dr. Cigkofteyide saydi yenmeyecekler arasinda.

8.haftadan sonra zirve yapıyor canım 12.haftaya kadar genelde öyle oluyor bende öyleyim. Şimdi 10.haftaya girdim inşallah 2 hafta sonra biter diye düşünüyorum

Kizlar daha1 tane progestan ictim ama basim. fenaDonuyo gozumu acamoyorum acaba ilac mi yapmistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…