2018 Ekim Anneleri

Sıkma canını ben de daha duymadım ve bebeği görmedim, doğrusu daha Dr gitmedim haftaya gideceğim ve rabbimiz izniyle hepsini birden göreceğim
içini ferah tut bunun rahat 8. Haftaya kadar yolu var dua et hayırlısı için
Dün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde

ahhh o balgam her sabah beni de mahvediyor. Gogus agrisi bende de baya hafifledi. Balgam da b turlu cikaramiyorum. Bu haftalarda normal heralde diye kendi kendimi teselli ediyorum.

Maşallah çok ilgili bir doktormuş çok sevindirici böyle hekimlerin varlığını bilmek. İnşalalh biz de buluruz doktorumuzu.

Dün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde
Biz üç kez gittik üçünde de biz duymadık. Doğru düzgün bir açıklama da duyamadım. Sonra en son gittiğimiz doktora dedimki madem sorun yok neden sesi yok o da dediki biz sesi bilerek açmıyoruz. Yoksa bebeğin kalbi atıyor dedi. Sebebi şuymuş: doppler sesi atan kalbi durduraniliyormuş 2 cm olmayan bebeğe doppler vermeyi doğru bulmuyorlarmış. 2 Cm olunca açıcam sesi dedi

ilk defa böyle bir şey duyuyorum kuzum

Canim allah kabul etsin eger diger islerini ayakta görebiliyorsan bence namazida ayakta kil ve doktorun dedigine de bagli derseki kilamassin veya oturarak kil ozaman öyle yapmalisin ama cok buyuk bir risk degil gunluk islerini agir kaldirmadan yapabilirsin derse ozaman normal kilabilirsin.. hem namaz kildin diye düsecegi varsa bebegin (allah korusun tabiki) ama ozaman pekte önemli olmamali cunku peygamber efendimizin uzerine leş koymalarina ragmen okadar eziyet gormelerine ragmen namazi terketmemisler. Ha oturarak kiliyorum kilarim diyorsan allah katinda oda gecerli rabbim herturlu kabul eder insallah ama makbul olan (iyi vaziyetteysen) ayakta kilmak. Benimde lekelenmelerim var kac gundur ve benim bebegim 4dis gebelikten sonra tuplerim alindiktan sonraki tüp bebekle olan bir bebek doktorum dusuk riski demesine ragmen ben ayakta kiliyorum cunku butun gunluk islerimi yapabiliyorum cok sukur agir olmadan

Kızlar 7 hafta 6 günlüğüm 1 hafta önce başladı bulantılarım 3 günüdür ise ayyuka çıktı. Geceleri uyanıp bir daha uyuyamıyorum. Midem bulanıyor ama kusamıyorum. Belki kusunca rahatlarım ama kusamıyorum. Bulantı var kusma yok bir tavsiyeniz var mı? Açlıktan da tokluktan bulanıyor. Ne yapsam bilemedim inliyorum gece boyu.

Meyve salatalık falan yiyebiliyorum zorla icimde kalsın diye evet açlık dahada bulandiriyor.
Simitide denerim saol canım:)

Sabah uyanir uyanmaz su bile icmeden 6 tane leblebi yiyorum ve ise gitmek icin 1 saat yol gidiyorum tingir mingir buna ragmen leblebi baya iyi geldi cunku kokudan midem bulandigimda bos oldugu icin afedersin cikardigim sey safraydi ama leblebi o suyu cekiyormus tuzlu cubuk kraker bende ise yaramadi mesela

Umarım biraz olsun hafifler ne su içebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum.

Birde bi arkadasim 8. Haftadan 16 ya kadar cekmisti ama bizler yine iyiyiz onun cok fenaydi bulantisi yataklara dusurmustu ve dr kussanda ye hatta ye kus ye kus ne kadar cikarsanda midende durdugu surede bebek alacagini alir demis ama yinede drnuza bi sorun belki arkadasimi rahatlatmak icinde soylemis olabilir

Evet canım haklısın onu veren Allah huzundayken de korur inş vicdan azabı içerisindeydim zaten.Teşekkürler.Seninkini de bizimkileri de bağışlasın bizlere Rabbim.Zor aşamalardan geçmişsin geçmiş gitmiş olsun

Bende hic bulantisiz tayfadayim.
Ve erkenden uyaniyorum halsizlik uykusuzluk mide bulantisi vs yok.
Ben genetik oldugunu dusunuyorum.
Annemde kardesimle bende rahat hamilelik yasamis.

Ben de oglumda da cok rahat bir hamilelik gecirdim.

Bulanti agri sizi uykusuzluk hic bisi olmadi.
Tek sıkıntı catlak bizde malesef..

Naparsam yapim catladim.

Annemde de ayni yerlerde catlak var.

Biz usluymusuz bir de oglumda uslu bir bebekti darisi fasulyemin basina :)

Insallah o da bizler gibi oglum gibi bir bebek olur.
Simdiden uslu fasulye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…