Aman aman nazar degmesin maşallah diyelim
Evet ilacın yan etkileri var öyle ben uyumadan önce içmiştim.Kizlar daha1 tane progestan ictim ama basim. fenaDonuyo gozumu acamoyorum acaba ilac mi yapmistir
Dün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde
Bulantı işi biraz genetikmiş sanırım ya annem de çok fena olurmuş. Ben de öyleyim. Kayınvalidem rahatmış görümcem de rahat geçirmiş.darısı size hamişler
ahhh o balgam her sabah beni de mahvediyor. Gogus agrisi bende de baya hafifledi. Balgam da b turlu cikaramiyorum. Bu haftalarda normal heralde diye kendi kendimi teselli ediyorum.Merhaba kızlar.. 2 gündür kabus gibi günler yasamaya başladım. Tam bulantıdan kurtuldum bitti derken çıkarmaya başladım, ne yesem çıkarıyorum.. Bitsin istiyorum artık şu bulantı kusmalar. Göğüs agrım kalmadı gibi birşey bu hafta ve kasık ağrılarımda kalmadı, endişelenmiyor değilim... Bir de boğaz ağrısı ve balgam mahvetti beni. Oooof demek istiyorum
Maşallah çok ilgili bir doktormuş çok sevindirici böyle hekimlerin varlığını bilmek. İnşalalh biz de buluruz doktorumuzu.Aaa yapma ya o nasil birseymis oyle para verip ustune bu muamele.. hakliymissin valla gitme bir daha bir suru dr var elbet birini bulursun elbet biri siner icine insallah hamileligin sonuna kadarda daim olur hayret biseymis gercekten. Bizimkisi ye/yeme o kadar saydi ki ben ne yicem diye sasirdim ama hep bildigimiz seylerdi mesela sucuk cok seviyosan iyice pisirmek kaydiyla yiyebilirsin dedi hatta birbirimizi tanimak adina 1 hafta boyunca yediklerini whatsaptan yaz bana dedi. Haftada bir dedi bize cinsellik icin
Biz üç kez gittik üçünde de biz duymadık. Doğru düzgün bir açıklama da duyamadım. Sonra en son gittiğimiz doktora dedimki madem sorun yok neden sesi yok o da dediki biz sesi bilerek açmıyoruz. Yoksa bebeğin kalbi atıyor dedi. Sebebi şuymuş: doppler sesi atan kalbi durduraniliyormuş 2 cm olmayan bebeğe doppler vermeyi doğru bulmuyorlarmış. 2 Cm olunca açıcam sesi dediDün vajinal ultrason ile kalp atımını göremedik canım sıkıldı biraz. Grupta benden başka görülmeyen kalmamıştır herhalde
ilk defa böyle bir şey duyuyorum kuzumBiz üç kez gittik üçünde de biz duymadık. Doğru düzgün bir açıklama da duyamadım. Sonra en son gittiğimiz doktora dedimki madem sorun yok neden sesi yok o da dediki biz sesi bilerek açmıyoruz. Yoksa bebeğin kalbi atıyor dedi. Sebebi şuymuş: doppler sesi atan kalbi durduraniliyormuş 2 cm olmayan bebeğe doppler vermeyi doğru bulmuyorlarmış. 2 Cm olunca açıcam sesi dedi
Canim allah kabul etsin eger diger islerini ayakta görebiliyorsan bence namazida ayakta kil ve doktorun dedigine de bagli derseki kilamassin veya oturarak kil ozaman öyle yapmalisin ama cok buyuk bir risk degil gunluk islerini agir kaldirmadan yapabilirsin derse ozaman normal kilabilirsin.. hem namaz kildin diye düsecegi varsa bebegin (allah korusun tabiki) ama ozaman pekte önemli olmamali cunku peygamber efendimizin uzerine leş koymalarina ragmen okadar eziyet gormelerine ragmen namazi terketmemisler. Ha oturarak kiliyorum kilarim diyorsan allah katinda oda gecerli rabbim herturlu kabul eder insallah ama makbul olan (iyi vaziyetteysen) ayakta kilmak. Benimde lekelenmelerim var kac gundur ve benim bebegim 4dis gebelikten sonra tuplerim alindiktan sonraki tüp bebekle olan bir bebek doktorum dusuk riski demesine ragmen ben ayakta kiliyorum cunku butun gunluk islerimi yapabiliyorum cok sukur agir olmadanCanım bi sorum olcak aklıma çok takılıyo.Bdn namaz kılan biriyim ve doktor düşük tehdidi deyip on gün istirahat raporu verdiğinden beri oturarak kılıyorum korkudan.Acaba hata mi ediyorum annene sorar misin hoca demişsin
Bize 3 farklı doktor aynı şeyi söyledi hatta bazı anne tanıdıklarımda da bizde yeni öğrendik.ilk defa böyle bir şey duyuyorum kuzum
Bu kadınlar kulubünün hamilelik takviminde de 9. Haftanın başından itibaren doppler ile dinleyebilirsiniz diyor.ilk defa böyle bir şey duyuyorum kuzum
Bulantım hiçççççç yokkk
Meyve salatalık falan yiyebiliyorum zorla icimde kalsın diye evet açlık dahada bulandiriyor.
Simitide denerim saol canım:)
Umarım biraz olsun hafifler ne su içebiliyorum ne bisey yiyebiliyorum.
Evet canım haklısın onu veren Allah huzundayken de korur inş vicdan azabı içerisindeydim zaten.Teşekkürler.Seninkini de bizimkileri de bağışlasın bizlere Rabbim.Zor aşamalardan geçmişsin geçmiş gitmiş olsunCanim allah kabul etsin eger diger islerini ayakta görebiliyorsan bence namazida ayakta kil ve doktorun dedigine de bagli derseki kilamassin veya oturarak kil ozaman öyle yapmalisin ama cok buyuk bir risk degil gunluk islerini agir kaldirmadan yapabilirsin derse ozaman normal kilabilirsin.. hem namaz kildin diye düsecegi varsa bebegin (allah korusun tabiki) ama ozaman pekte önemli olmamali cunku peygamber efendimizin uzerine leş koymalarina ragmen okadar eziyet gormelerine ragmen namazi terketmemisler. Ha oturarak kiliyorum kilarim diyorsan allah katinda oda gecerli rabbim herturlu kabul eder insallah ama makbul olan (iyi vaziyetteysen) ayakta kilmak. Benimde lekelenmelerim var kac gundur ve benim bebegim 4dis gebelikten sonra tuplerim alindiktan sonraki tüp bebekle olan bir bebek doktorum dusuk riski demesine ragmen ben ayakta kiliyorum cunku butun gunluk islerimi yapabiliyorum cok sukur agir olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?