2018 Ekim Anneleri

Selam kızlar... Bugün kontrolüm vardı, kanama alanı yok dedi gecen haftanınkinden biraz daha büyümüş dedi ama kalp atışı hala yok.. kan tahlilleri iyi cıkmış HCG derecesi 7000 normalde şuan kalp atması gerekiyor dedi.. şuan 7+6 yani yarın 2 aylık olucaz.. sizinde oldumu hiç gec atması kalbin??? doktor benim tahminim atmicak daha diyor..

Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni
Ay kuzum bu doğru fakat zaten öyle bir durum da öyle bir kanama oluyor ki inanamazsın.. resmen düşük yapıyorsun. Lekelenme rahim büyümesi yada bebek daha çok tutunmak için tırmaladığında oluyor. Alma içine böyle şeyler

Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni

Ben ilk hamileliğimde 2014 yılı kanama yaşadım sürekli sanki regl olmuş gibi.. Birgün karnım o kadar çok ağrımaya basladıkı nasıl ağrıyor sanki regl olmuşum ama ondan hani iki kat daha fazla ağrı.. birden ağrım kesildi ve görümcem arkamdan bakınca heryerim kan icindeydi... demem o ki evet kanama aşırı oluyor ama korkulacak birşey olmuyor sadece ağrın kesiliyor ve bir rahatlama yaşıyorsun.. allah verdiği gibi alıyor..

Çok geçmiş olsun papatyacım.. ama böyle moral bozucu şeyler konuşmasak? Bir arkadaşımızın ağrı eşiği düşük olabilir. Senin gibi bebeğini kaybedeceğini sanıp stres yapabilir. Stres çöm önemli bir etken bebek be gebelik üzerinde... sende böyle kötü şeyler düşünme

sebebi belli degil kalp atisi normal kesede bi bozukluk yok ama hala lekelenmem var boyle kanama gibi değil ama peceteye geliyo progestani vajinal alsam daha coabuk gececek galiba ama cesaret edemiyorum

Benim de bir hafta geride canım geç döllenme kaynaklı ya da dr un ölçü almasından kaynaklı böyle çıkabiliyor merak etme bu bir sorun değil

sebebi belli degil kalp atisi normal kesede bi bozukluk yok ama hala lekelenmem var boyle kanama gibi değil ama peceteye geliyo progestani vajinal alsam daha coabuk gececek galiba ama cesaret edemiyorum

Bnmde aktif kanama değildi. Peçeteye sildikçe geliyodu. Sonra Kanama alanı olduğu ortaya çıktı. 3 gündür bişi yok. Hele bugün hiçbişi gelmedi. Ama ne zaman kesildi bitti desem hemen leke geliyo o yüzden korkuyorum. Bebeğin yaşayacak ömrü varsa Rabbim korur ve hiç bişey olmaz. Ayrıca stres tetikliyomuş birazcık rahat olmak gerekiyo. Ben lekelenmelere acayip üzülüyodum. Ama şimdi daha bi rahatım. Dualara sığınmaktan başka çaremiz yok. İyi düşünelim iyi olsun.

Canım ben vajinusmusu yendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Ama hala etkisi var galiba ki vajinal al deyince bile biraz urktum :) peki ne zamandır lekelenmleriniz oluyor
Anladım canım durumun biraz farklıymış. Benim 7. Hafta civarı hafif lekelenmem olduğunda vermişti dr o zamandan beri alıyorum

Benim de bir hafta geride canım geç döllenme kaynaklı ya da dr un ölçü almasından kaynaklı böyle çıkabiliyor merak etme bu bir sorun değil
Olabilir tabi bakayim merak ediyorum ikinci ultrasonda kac haftalik yazacak. Hepimize hayirli evlatlar hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.

Aynen veren Allah alan Allah ..ama tuvalete gitmeye korkar oldum lekelenme görmekten ilkinde hic bi sıkıntı yasamamistim bu biraz yaramaz cikti :)

Kötü amaclı demek istemedim asla.. ama Rabbim ne isterse o olur bizim önlemimizi almamız lazım tabiki.. Ama gerceklerden kaçamıyoruz maalesef.. Allah ol derse olur.. insan yeterki inansın ve dua etsin.. Tabiki herşey nasip kısmet.. Ben şuan 2. hamileliğimi yaşıyorum ve ilk defa kanamam yok ama kalp atışıda yok.. dediğim gibi nasip.. belki şuanki gebeliğimde düşük olucak.. Allah hepimizin yavrularını bize bağışlasın İnşallah..

Aşk olsun biliyorum kötü niyetinin olmadığını.. kalp atışı olur inşallah hiç üzülme rabbim gönlüne göre versin. Sadece içine kötüyü alma.. söylemek kolay geliyor sana diyebilirsin. Benimde bugün sancım var mesela bende hafif tedirginim ama yüreğimizi ferah tutalım. Tabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin..

Malesef yaa hele birde klasik giyinmek zorundaysanız.

Evet iste malesef klasik giyinmek zorundayiz Allahtan topuklu falan giymicez ama babet serbest. Gerci drum bana babet giyme duz taban olan ayakkabilar agirlastikca senin belini agriticak demisti bakalim ne yapicaz sizinde mi klasik?

Bugün gittim doktora belimdeki sanci ve lekelenme icin doktor kokulumu akintin dedi bende evet dedim gyno-lomexin diye bir fitil verdi bebek normal kanama alanı yok dedi israrla progestan hap vermiyor anlamadim bende bir geçse su sancim olur normal dedi benim doktoruma göre hersey normal :)

Evet iste malesef klasik giyinmek zorundayiz Allahtan topuklu falan giymicez ama babet serbest. Gerci drum bana babet giyme duz taban olan ayakkabilar agirlastikca senin belini agriticak demisti bakalim ne yapicaz sizinde mi klasik?

Maleser klasik giyinme zorunluluğu var
Ayakkabı meselesine hiç girmiyorum. Babet giymeyi hiç sevmiyorum. Topuklu ayakkabıyada alışkınımdır. Napçam walla sıkıntı yaa

Aynen veren Allah alan Allah ..ama tuvalete gitmeye korkar oldum lekelenme görmekten ilkinde hic bi sıkıntı yasamamistim bu biraz yaramaz cikti :)

Kanaması ve lekelenmesi olanın ortak sorunları. Benmde hep wc ye giderken yüreğim ağzımda olurdu.
Ama zaman geçtikçe mi yoksa progestanın etkisiyle mi lekelenme o kadar azalıyo ki baZen hiç bişi gelmiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…