- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Ben de dün oldu dün adet zamanı idi. Bel ağrısı ve hafif adet sancisi gibi sancı oldu. Bugün de ara ara karın ağrısı devam ediyorKızlar karın ağrısı oluyor mu sizde de ,her an adet olacakmış gibi
Tatli yiyince bebekler hareketleniyor. Bebek kıpırdasın Ense kalınlığı ölçümü yapmak kolay olsun diye demistir
günaydın kızlar bugün rüyamda doğurmuştum esmer bir erkek bebeğim olmuştu.Ama şimdiki halimle doğurmuşum 2 aylıkkenanneme diyorum sonra ben bu işi beceremyecem sanırım sen biraz biraz büyütsen bana versen olurmu anne
Ben de vajinal alamam işte korkuyorum. :) o zaman ben de sabah akşam alirim. Klavuzda çok uyku bas dönmesi yaptığından akşam alınması tavsiye ediliyor. Ama yine de sabah akşam alınması da yazıyor. Bu aksam alırım yarından itibaren sabah akşam devam ediyim. InşaAllah kesilir.
Bende 9 ay vajınismus yaşadım ve yendiğim ay hamile kaldım 8+2 oldum hep karnımdan usg yapıldı ilk gittiğim doktor ısrarla vajınal bakmamız gerekiyor deyince ağlamaya başlamıştım ben sanırım hala bu korkuyu yenemedim ve ileride vajınal mutlaka bakmak gerekecek ve çok korkuyorumCanım ben vajinusmusu yendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Ama hala etkisi var galiba ki vajinal al deyince bile biraz urktum :) peki ne zamandır lekelenmleriniz oluyor
Kızlar ya benim karnım biraz cok şiş. Pantolonlarım kapanmıyor saka gibi. Boyum 1.72 52 kılo ile hamile kaldım su an 54 kiloyum ve 2 kılosu da karnımda resmen. Cok ilginc, herkes sormaya basladı.
Siz de durumlar nedir?
Sağ salim kucağımıza alalım inşalllahHerkese merhaba.:) Ben de sanirim 8 haftalik hamileyim. En son 5+3 de keseyi görmüştük. Ben o zaman Sat'a göre 6 haftalik saniyordum ama ultrasonda 5 cikinca üzülmüştüm. Bakalim Kısmetse Cuma günü kontrolüm var tekrar orada belki kesinlesir tam haftası.
Bu arada 39 yasindayim ve ilk hamileligim. Aranızda benim yaşlarimda olan var mi? Acaip pimpirikleniyorumda. :)
Bende 1kilo aldım dıştan belli olmuyor da kendim farkediyorumKızlar ya benim karnım biraz cok şiş. Pantolonlarım kapanmıyor saka gibi. Boyum 1.72 52 kılo ile hamile kaldım su an 54 kiloyum ve 2 kılosu da karnımda resmen. Cok ilginc, herkes sormaya basladı.
Siz de durumlar nedir?
Evet vajinal daha iyi oluyormuş başka arkadaşlar da hep öyle yazmislardi. Ağızdan alınınca yan etkileri çok oluyor biliyorum. Ama vajinal almam için iyice cabalamam gerekiyor :) günde iki keren mi vajinal almistinizVajinal daha etkili oldugu söyleniyo, Öğrendikten sonra bu şekilde uyguladım..3-4 gündür lekelenme dahi kalmadı cok sükür. Ben buna bagladım
Ben de 1,5 yıl vajiliydim. Benim de hep karindan bakıldı. Zaten bilerek geç gitmiştim öğrendiğimde hamileliği mi. Ileride artık mecbur o korkuyu yencez. InşaAllah bu durumu asariz.Bende 9 ay vajınismus yaşadım ve yendiğim ay hamile kaldım 8+2 oldum hep karnımdan usg yapıldı ilk gittiğim doktor ısrarla vajınal bakmamız gerekiyor deyince ağlamaya başlamıştım ben sanırım hala bu korkuyu yenemedim ve ileride vajınal mutlaka bakmak gerekecek ve çok korkuyorum
İnşallah yeneriz ve sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz canımEvet vajinal daha iyi oluyormuş başka arkadaşlar da hep öyle yazmislardi. Ağızdan alınınca yan etkileri çok oluyor biliyorum. Ama vajinal almam için iyice cabalamam gerekiyor :) günde iki keren mi vajinal almistiniz
Ben de 1,5 yıl vajiliydim. Benim de hep karindan bakıldı. Zaten bilerek geç gitmiştim öğrendiğimde hamileliği mi. Ileride artık mecbur o korkuyu yencez. InşaAllah bu durumu asariz.
Aminn insaallah canım benim. Allah im hepimizin hamileliklerimizi sağlıkla hayırla tamamına erdirsin insaallahİnşallah yeneriz ve sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz canım
bende oluyo kasiklarimda sanki adetmisim gibi bi hos var hepKızlar karın ağrısı oluyor mu sizde de ,her an adet olacakmış gibi
Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni
Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni
Sağol cnm şimdi raporluyuz evdeyiz. Bugün gergin bir gün geçirdim.biraz kasıklarım ağrıyor inşallah normaldir, birşey olmaz.. hergün progestan iğne vuruluyorum allahım korusun..Çok sevindim iyi olmanıza inşaallah sonuna kadar böyle devam eder
Bende oluyorKızlar karın ağrısı oluyor mu sizde de ,her an adet olacakmış gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?