2018 Ekim Anneleri

Malesef yaa hele birde klasik giyinmek zorundaysanız.

Ay ben de aynisini gordum, ama doktor tekrar cagiriyo kemikten biraz daha beslensin diye geri yerine koyacaklarmis Hayırlara cıksın inşallah, kafayı yemeden saglıkla kucagımıza alaydık bebelerimizi

Vajinal daha etkili oldugu söyleniyo, Öğrendikten sonra bu şekilde uyguladım..3-4 gündür lekelenme dahi kalmadı cok sükür. Ben buna bagladım

Canım ben vajinusmusu yendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Ama hala etkisi var galiba ki vajinal al deyince bile biraz urktum :) peki ne zamandır lekelenmleriniz oluyor
Bende 9 ay vajınismus yaşadım ve yendiğim ay hamile kaldım 8+2 oldum hep karnımdan usg yapıldı ilk gittiğim doktor ısrarla vajınal bakmamız gerekiyor deyince ağlamaya başlamıştım ben sanırım hala bu korkuyu yenemedim ve ileride vajınal mutlaka bakmak gerekecek ve çok korkuyorum

Kızlar ya benim karnım biraz cok şiş. Pantolonlarım kapanmıyor saka gibi. Boyum 1.72 52 kılo ile hamile kaldım su an 54 kiloyum ve 2 kılosu da karnımda resmen. Cok ilginc, herkes sormaya basladı.

Siz de durumlar nedir?

Ben düğmeli ve fermuarlı pantolon giymiyorum. Beli lastikli olan pantolonlardan ve tayt tercih ediyorum yada elbise. Hiç anlaşılmıyo bile.

Sağ salim kucağımıza alalım inşalllah
Pimpiriklik oluyor ister istemez :)

Bende 1kilo aldım dıştan belli olmuyor da kendim farkediyorum
Hamilelik taytı aldım baya rahatım

Vajinal daha etkili oldugu söyleniyo, Öğrendikten sonra bu şekilde uyguladım..3-4 gündür lekelenme dahi kalmadı cok sükür. Ben buna bagladım
Evet vajinal daha iyi oluyormuş başka arkadaşlar da hep öyle yazmislardi. Ağızdan alınınca yan etkileri çok oluyor biliyorum. Ama vajinal almam için iyice cabalamam gerekiyor :) günde iki keren mi vajinal almistiniz

Ben de 1,5 yıl vajiliydim. Benim de hep karindan bakıldı. Zaten bilerek geç gitmiştim öğrendiğimde hamileliği mi. Ileride artık mecbur o korkuyu yencez. InşaAllah bu durumu asariz.

İnşallah yeneriz ve sağlıcakla bebişlerimize kavuşuruz canım

Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni

Kizlar ozellikle kanamasi olanlara bo sorum bugun biri dediki eger bebek sagliksizsa vücut bu sekilde kanama yapip bebegi atmak istiyormus sizce ne denli dogru cok üzdü beni

Ewt doğru benm dr umda söyledi.Mesela benimde kanamalarım oldu ama lekelenme şeklindeydi. Betahcg artışı güzeldi. Kese ve bebek kalp atışınıda duyduk gelişimide güzel. Eğer düZgün ilerliyorsa bunlar dr ilaç ve istirahat veriyo.
Bnde kanama alanı olduğundan dolayı lekelenmelerim varmış mesela. Snn sebebi belli mi?

Benim ablam iki hamileliğinde de kanadı hem de aşırı bir kanama öyle lekelenme şeklinde değildi aylarca hastanede yattı ve yeğenlerim çok sağlıklı. O şekilde düşünme, senin bebiş de sağlıklıdır, bazı hamilelikler böyle geçiyor sadece.

Çok sevindim iyi olmanıza inşaallah sonuna kadar böyle devam eder
Sağol cnm şimdi raporluyuz evdeyiz. Bugün gergin bir gün geçirdim.biraz kasıklarım ağrıyor inşallah normaldir, birşey olmaz.. hergün progestan iğne vuruluyorum allahım korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…