2018 Ekim Anneleri

Buraya ne zaman kan gelmedi lekelenme bile olmadı yazsam ardından hep kan şeklinde lekelenmem oldu. Ama insan sevincini paylaşmak istiyo.
Kanaması ce lekelenmesi olanlar bilen bilir ben ne kadar üzüldüm canımı sıktım ama şükür bebekte bişi yoktu gelişimi iyiydi. Stres yapmayın dua edin ve dr kontrolünde olun. Olacağı varsa zaten hiç kimse bişi yapamıyo. Rabbim ömür biçtiyse hiçbişeycik olmuyo. İstirahat edin ilacınızı düZenli için ve bol bol su için. Zamanla geçeceğini göreceksiniz.

Benim lekelenmeme doktor mantar ilaci verdi ne alaka bilmiyorum vereceği progestan ama vermiyor anlamiyorum

Sabah akşam yazmıştı doktor ama sadece yatarken fitil olarak kullanıyorum 1 tane. 3-4 gündür bu sekilde devam ediyorum. Sudan bile midem bulanıyo o yüzden ilaç içemiyorum gündüz

Kanaması ve lekelenmesi olanın ortak sorunları. Benmde hep wc ye giderken yüreğim ağzımda olurdu.
Ama zaman geçtikçe mi yoksa progestanın etkisiyle mi lekelenme o kadar azalıyo ki baZen hiç bişi gelmiyo.
bu progestanin agiz yoluyla alonanla vajinal ayni demi insallah oyledir cunku az once vajinal aldim ilk defa

Kızlar iki haftadır iki kez gelen aşırı bir mide agrim var. Beni resmen kivrandiriyor. Sirtim delinecek gibi oluyor. Bağırmamak icin kendimi frenliyorum. Elma yiyince biras hafifliyor. Yaşayan var mi? Çözümü nasil buldunuz

Belim uzanmaktan ağırıyor benim ,baktırdın mı bel fıtığı olmasın

Canim ibrahim saracoglu midede yanma icin süt kürü var eger yanma ise bir ona bak

bu progestanin agiz yoluyla alonanla vajinal ayni demi insallah oyledir cunku az once vajinal aldim ilk defa

Vajinal alındığında sersemlik falan yapmıyo.
Ben hep ağızdan alıyorum. Dr kanamam var diye ağızdan almamı söylemişti

Arkadaşlar birşey soracağım benim karnim cok şiş. Sanki varya 4 aylik hamileyim. Siskinlik göğüs altindan başlıyor bir de. Sizde de boyle bir durum var mi? Gaz olabilir mi bu? İlk haftalardaki gibi gaz çıkaramıyorum bir de. Utanıyordum ama ne güzelmiş pirt pirt

Canım benim sen kalbini lütfen ferah tut ilk hamileliğim hep kanamalı geçti çok şükür 9 yaşında oğlum var sonra ikinciyi düşündüm ama olmadı miyom ameliyatı olacaksın dediler oldum hemen arkasından hamile kaldım 8. Haftada düştü adet gibi kanamayla başladı bir hafta içinde şiddetlendi ve bir gece öyle düştü ama dedim ya çok yoğundu sonra yine hamile kaldım oda düştü ama sıfır kanamayla sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım iki gende mutasyon çıktı ve yine hamile kaldım ve doktorları dinlemeyip araştırmalarım doğrultusunda hamileliğimi daha adet tarihim gelmeden öğrenip iğneye kendim başladım şükür şimdi 16 aylık bir yaramazım daha var şimdi de sürpriz bir gebelik sen evet kalbini ferah tut ama araştırmalarını sağlam yap işin ehline danış yoksa doktorlar bebek düşürmeyi önemsemiyorlar sağlıksızmış düşmüş diyorlar gel sen onu birde yaşayana sor...
Aynı durum hamileliğimi şiş karnımdan anladım ilk aylarda bebek kendisine yer açsın diye rahim genişlermiş sanırım benim karnım genişliyor bir gaz bir gaz sorma sanırsın 5 aylık

Bende de çok şişkinlik oldu,gaz çıkarıyorum pirt pirt ama inmiyor

Kızlar benim kasiklarimda bi sağım bi solum ağrıyor bu çocuk daha haraket etmez ki neden ağrıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…