- 11 Şubat 2018
- 34
- 27
- 3
Canım benim sen kalbini lütfen ferah tut ilk hamileliğim hep kanamalı geçti çok şükür 9 yaşında oğlum var sonra ikinciyi düşündüm ama olmadı miyom ameliyatı olacaksın dediler oldum hemen arkasından hamile kaldım 8. Haftada düştü adet gibi kanamayla başladı bir hafta içinde şiddetlendi ve bir gece öyle düştü ama dedim ya çok yoğundu sonra yine hamile kaldım oda düştü ama sıfır kanamayla sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım iki gende mutasyon çıktı ve yine hamile kaldım ve doktorları dinlemeyip araştırmalarım doğrultusunda hamileliğimi daha adet tarihim gelmeden öğrenip iğneye kendim başladım şükür şimdi 16 aylık bir yaramazım daha var şimdi de sürpriz bir gebelik sen evet kalbini ferah tut ama araştırmalarını sağlam yap işin ehline danış yoksa doktorlar bebek düşürmeyi önemsemiyorlar sağlıksızmış düşmüş diyorlar gel sen onu birde yaşayana sor...
Aynı durum hamileliğimi şiş karnımdan anladım ilk aylarda bebek kendisine yer açsın diye rahim genişlermiş sanırım benim karnım genişliyor bir gaz bir gaz sorma sanırsın 5 aylık
Gecmis olsun cnm. Mide agrisi sirta vurur zaten mide degilde sanki cigerlerin agrio gibi midene bi baktir istersen farkli bisey vardir. Caydan cok yaglidan gln uzak dur bakalim biraz.Kızlar iki haftadır iki kez gelen aşırı bir mide agrim var. Beni resmen kivrandiriyor. Sirtim delinecek gibi oluyor. Bağırmamak icin kendimi frenliyorum. Elma yiyince biras hafifliyor. Yaşayan var mi? Çözümü nasil buldunuz
Vallahi bu karna baya buyuk bi bebek olmasi lazim 8 haftalikta:)))Canım benim sen kalbini lütfen ferah tut ilk hamileliğim hep kanamalı geçti çok şükür 9 yaşında oğlum var sonra ikinciyi düşündüm ama olmadı miyom ameliyatı olacaksın dediler oldum hemen arkasından hamile kaldım 8. Haftada düştü adet gibi kanamayla başladı bir hafta içinde şiddetlendi ve bir gece öyle düştü ama dedim ya çok yoğundu sonra yine hamile kaldım oda düştü ama sıfır kanamayla sonra kan pıhtılaşması testi yaptırdım iki gende mutasyon çıktı ve yine hamile kaldım ve doktorları dinlemeyip araştırmalarım doğrultusunda hamileliğimi daha adet tarihim gelmeden öğrenip iğneye kendim başladım şükür şimdi 16 aylık bir yaramazım daha var şimdi de sürpriz bir gebelik sen evet kalbini ferah tut ama araştırmalarını sağlam yap işin ehline danış yoksa doktorlar bebek düşürmeyi önemsemiyorlar sağlıksızmış düşmüş diyorlar gel sen onu birde yaşayana sor...
Aynı durum hamileliğimi şiş karnımdan anladım ilk aylarda bebek kendisine yer açsın diye rahim genişlermiş sanırım benim karnım genişliyor bir gaz bir gaz sorma sanırsın 5 aylık
İlk başlarda ben de aşırı çıkartıyordum ama son 1 haftadir azaldi. Karnim o yüzden şiş herhalde.Bende de çok şişkinlik oldu,gaz çıkarıyorum pirt pirt ama inmiyor
Canim benim allah sifalar versin cok uzuldum sen icini ferah tut insallah birsey olmaz rabbim acil cifa versin bol bol dua et bizde ederiz insallahGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
İnş sağlığına kavuşur kuzum ,acil şifalar diliyorumGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Rabbim acil sifalar versin canim.Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Çok gecmis olsun allah sifa versin.Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarimizdasiniz. Rabbim sifa versin çabucak iyilessin insaallah.Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir dualarımız firdevs teyzemizeGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Günaydın arkadaslar
9+1 dik Dün öğle saatinde işyerinde koyu renkli dolu dolu kanamam oldu hemen hastaneye gectik alttan muayene etti doktor düşük tehliken var dedi bebeğin kalbini dinledim ama tehlikeli bi durummuş kese etrafında kanama alanı yok neden kanamam oldu bilmiyorum iğne yaptılar progestan fitil verdi 3 gün yat dedi ama hala kanama devam ediyor lavabodan sonra peceteye sildikçe çürük gibi kan geliyor varmıdır böyle birsey yasayan. lütfen dua edin bize
amin inşallah çok takıyoruz kafamıza ondan hep bunlarAy ben de aynisini gordum, ama doktor tekrar cagiriyo kemikten biraz daha beslensin diye geri yerine koyacaklarmisHayırlara cıksın inşallah, kafayı yemeden saglıkla kucagımıza alaydık bebelerimizi
Günaydın kızlar
Bugün randevum var. Bebeğimi görücem. Çok heyecanlıyım 1 hafta geçmek bilmedi bana ayrıca.
Dünden beride kan lekelenme görmedim inş kanama alanıda yok olmuştur. Dua edin bana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?