2018 Ekim Anneleri

Öyle canım insan kendisini tutamıyor gözler hep yaş..

Selam bend e 8 haftalik hamileyim ama bir ay sonra doktor rahim agzimi dikecekmis boyle bir sorunu olan var mi

Gecmis olsun cnm. Mide agrisi sirta vurur zaten mide degilde sanki cigerlerin agrio gibi midene bi baktir istersen farkli bisey vardir. Caydan cok yaglidan gln uzak dur bakalim biraz.

Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler

Vallahi bu karna baya buyuk bi bebek olmasi lazim 8 haftalikta:)))

Canim benim allah sifalar versin cok uzuldum sen icini ferah tut insallah birsey olmaz rabbim acil cifa versin bol bol dua et bizde ederiz insallah

İnş sağlığına kavuşur kuzum ,acil şifalar diliyorum

Gizli takipci gibi oldum ya:) kzımla uğraşmaktam gebeliğimin dertlerime vakit kalmıyor:) hangisi iyi bilemedm ama. Uyumak istiyorum şöyle kesintisiz falan arada:) herksin kolay ve sıkıntısz geçer inş. İlk trimestrlar bitmek üzere zaten en güzel dönemimiz geliyooooooo

Rabbim acil sifalar versin canim.

Anneciğine acil şifalar dilerim. Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah

Çok gecmis olsun allah sifa versin.

Çok çok geçmiş olsun canım. Dualarimizdasiniz. Rabbim sifa versin çabucak iyilessin insaallah.

Rabbim acil şifalar versin inşallah tez zamanda iyileşir dualarımız firdevs teyzemize

Günaydın arkadaslar
9+1 dik Dün öğle saatinde işyerinde koyu renkli dolu dolu kanamam oldu hemen hastaneye gectik alttan muayene etti doktor düşük tehliken var dedi bebeğin kalbini dinledim ama tehlikeli bi durummuş kese etrafında kanama alanı yok neden kanamam oldu bilmiyorum iğne yaptılar progestan fitil verdi 3 gün yat dedi ama hala kanama devam ediyor lavabodan sonra peceteye sildikçe çürük gibi kan geliyor varmıdır böyle birsey yasayan. lütfen dua edin bize

BaZen kanama alanını göremeyebiliyolar. Dr. 2. kez gittiğimde kanama alanını görmüştü. Ama benm lekelenme şeklinde kanamam olmuştu. Yani peçeteye sildikçe geliyodu kan. Benmki normal adet kanı gibiydi.
Kanama olduktan sonra bebeğe bişi olmadıysa korkma istirahat et ilacı düZenli kullan.

Ay ben de aynisini gordum, ama doktor tekrar cagiriyo kemikten biraz daha beslensin diye geri yerine koyacaklarmis Hayırlara cıksın inşallah, kafayı yemeden saglıkla kucagımıza alaydık bebelerimizi
amin inşallah çok takıyoruz kafamıza ondan hep bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…