2018 Ekim Anneleri

Sağlık ocağına bildirmek mi gerekiyor hamilleiği ben hiç gitmedim daha
Evet canim.sonucta aşilar kilo ve tansiyon otda takip ediliyor.sende en kisa sürede git.
Saglik ocagina gidince aile hekiminizden sirami aliyorsunuz yoksa direk hemsirenin yaninami gidiyorsunuz?
Ben de yarin gidicemde.
Aşagida daha giris yaparken hamileligi bildirmek icin geldik derseniz o da sizi ebeye yönlendirir.aile hekimine gerek yok.

Benim ellerim ve ayaklarim hafiften sismeye basladi kizlar onuda alyanstan anliyorum, kiyafetlerim suan tam ama aklim bebisimde acaba iceride sıkışıyor mudur ne zaman gecmek lazim hamile pantolununa sizde durumlar ne
Ben 1kg aldim en fazla.Gobek falan da cikmadi.Aynen devam ediyorum kiyafetlerime.Rahatsizlik hissediyorsan daha rahat seyler giy canim.Ben iyice dar olan pantolonlarimi tercih etmiyorum artik.

Evet canim.sonucta aşilar kilo ve tansiyon otda takip ediliyor.sende en kisa sürede git.

Aşagida daha giris yaparken hamileligi bildirmek icin geldik derseniz o da sizi ebeye yönlendirir.aile hekimine gerek yok.
Ben hemsireyle konusmustum dr. Git sonra gel testlerini yapalim demisti.
Ozaman direk hemsireyi bulurum onlar yonlendirir zaten.
Tesekkur ederim.

Kizlar progestan hapını nasıl kullandınız. Eczacı bilgi vermedi. Akşam yatarken bi kapsül mu iki kapsül mu aldınız?
Canım dr un söylememiş miydi günde bir mi iki tane mi alınacak? Ağız yoluyla alınabileceği gibi vajinal de alabilirsin yan etkisi daha az oluyor öyle

Bana acil olarak gittogim doktor bisey demedi recetede agizdan sabah1 aksam 1 diyodu.ama kendi doktorum gunde 2 defa vajinal kullan dedi ama ben yine agizdan aldim pek vajinal alamam herhalde

Canım dr un söylememiş miydi günde bir mi iki tane mi alınacak? Ağız yoluyla alınabileceği gibi vajinal de alabilirsin yan etkisi daha az oluyor öyle
Bu doktor sadwce vajinal ya da ağız yoluyla alın dedi. Bu hastanedeki doktorlar çok ilgili deil. Cars başka hastaneden randevu aldım ona giderim. InşaAllah o daha çok yardımcı olur. Cevabınız için çok teşekkür ederim

Ben hamileliğimi öğrendiğimden beri kot pantolon giymedim.
En güzeli tayt aslında rahat rahat ohh

Benim çok az göbeğim çıktı
Ama pantolonda rahat edemedim sıkıyor gibi geliyordu içim rahat etmedi
Hamilelik taytı aldım inan ki şuan çok rahatım erken biraz ama diğerinde de hiç rahat değildim:)

Kot, keten pantolon giyemiyorum artık çok rahatsız ediyor benimkiler hep dar kesimdi. Tayt ve eşofmanla idare ediyorum hamile pantolonu karnım çıkınca alırım muhtemelen o zamana kadar tayt kurtarıcım oldu.

Bi iki tane dışarıda giymelik beli bol lastikli salaş pantolon almayı düşünüyorum.[/QUOTE]

Ben 1kg aldim en fazla.Gobek falan da cikmadi.Aynen devam ediyorum kiyafetlerime.Rahatsizlik hissediyorsan daha rahat seyler giy canim.Ben iyice dar olan pantolonlarimi tercih etmiyorum artik.

Biraz toplu cvb oldu kizlar kusura bakmayin her zaman giremiyorum nete :)

Ben evde giyecek biseyler buldum, haftasonu disari cikarkende kolay ama calisiyorum ve malesef giyim standartimiz siyah kumas pant beyaz mavi gomlek tarzinda o yuzden hamile pant. Almam sart ustum icinde lcwde guzel tunikler oluyor onlardan uydururum cok para vermek istemiyorum cunku her daim giyecegimiz birsey olmayacak.

Rica ederim canım yani ben vajinal alıyorum hazneye yerleştirmesi biraz zorluyor beni de yine de ağız yoluyla almaktan daha iyidir çok sersemlik yapıyor. Vajinal almakta korkulacak bir şey yok aslında bir şey olmuyor yani

Çok sağol canım bilgim yoktu en kısa sürede gideyim
Ama hastaneye gittiğim de de her sefeeinde tansiyon ve kilo takibi yapılıyor

Ben evde giyecek biseyler buldum, haftasonu disari cikarkende kolay ama calisiyorum ve malesef giyim standartimiz siyah kumas pant beyaz mavi gomlek tarzinda o yuzden hamile pant. Almam sart ustum icinde lcwde guzel tunikler oluyor onlardan uydururum cok para vermek istemiyorum cunku her daim giyecegimiz birsey olmayacak.[/QUOTE]
Çalışırken giyim konusu çok zor oluyor ya hep aynı şeylerle gidilmiyor alsan hamilelik dışında çok kullanılmıyor. Ben zaten iri kıyımım 42 beden giyiyordum 72 kiloyla daha büyük beden olsun onları alayım da diyemiyorum yine mecbur hamile elbiseleri alacağım. Bir de ilk kızımdan sonra bir süre kilo verememiştim büyük beden iki pantolonum var şimdilik onlarla idare edeceğim sanırım onlar da olmayana kadar

Ben evde giyecek biseyler buldum, haftasonu disari cikarkende kolay ama calisiyorum ve malesef giyim standartimiz siyah kumas pant beyaz mavi gomlek tarzinda o yuzden hamile pant. Almam sart ustum icinde lcwde guzel tunikler oluyor onlardan uydururum cok para vermek istemiyorum cunku her daim giyecegimiz birsey olmayacak.[/QUOTE]

Ben hep elbise giymeyi düşünüyorum
Bol elbiselerden 1-2 ay idare etsem diğer aylardada artık bakıncam bişiler
Pantolonla rahat edemem ben hele hele yaz aylarında.

Ben hemsireyle konusmustum dr. Git sonra gel testlerini yapalim demisti.
Ozaman direk hemsireyi bulurum onlar yonlendirir zaten.
Tesekkur ederim.
Rica ederim.öyle yap canim.
Çok sağol canım bilgim yoktu en kısa sürede gideyim
Ama hastaneye gittiğim de de her sefeeinde tansiyon ve kilo takibi yapılıyor
Sende saol canim.aç git kan alacaklar cünkü.

Herkese merhaba.:) Ben de sanirim 8 haftalik hamileyim. En son 5+3 de keseyi görmüştük. Ben o zaman Sat'a göre 6 haftalik saniyordum ama ultrasonda 5 cikinca üzülmüştüm. Bakalim Kısmetse Cuma günü kontrolüm var tekrar orada belki kesinlesir tam haftası.
Bu arada 39 yasindayim ve ilk hamileligim. Aranızda benim yaşlarimda olan var mi? Acaip pimpirikleniyorumda. :)

Bana acil olarak gittogim doktor bisey demedi recetede agizdan sabah1 aksam 1 diyodu.ama kendi doktorum gunde 2 defa vajinal kullan dedi ama ben yine agizdan aldim pek vajinal alamam herhalde
Ben de vajinal alamam işte korkuyorum. :) o zaman ben de sabah akşam alirim. Klavuzda çok uyku bas dönmesi yaptığından akşam alınması tavsiye ediliyor. Ama yine de sabah akşam alınması da yazıyor. Bu aksam alırım yarından itibaren sabah akşam devam ediyim. InşaAllah kesilir.

Canım ben vajinusmusu yendikten 5 ay sonra hamile kaldım. Ama hala etkisi var galiba ki vajinal al deyince bile biraz urktum :) peki ne zamandır lekelenmleriniz oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…