Canım ya Allah sabır versin ahirette seni cennetin kapısında bekleyecek meleğin.. Çok üzüldüm bogazim dugumlendiDahiliye dr ilaç verdi kadın doğum dr onayladı aç karnına içiyorum. 15 gün sonra tahlili tekrarladik ilaca başladıktan. 2.60 a düşmüştü.dr kullanmaya devam etmemi söyledi.kullanıyorum hala. 9+2 günlük hamileyim
Canım kayıp değil arkadaşınki tiroid değeri biraz yüksek çıkmıştı ondan bahsediyorCanım ya Allah sabır versin ahirette seni cennetin kapısında bekleyecek meleğin.. Çok üzüldüm bogazim dugumlendi(
Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydımGünaydın merhaba herkese bende 9 haftalık hamileyim doktorum 16 ekim doğum dedi ama bi hafta öncede alabiliriz dedi hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi. Benim üç yaşında bi oğlum var. Ona hamişkende buradaydım hep
Allah şifa versin canim beterinden saklasin yaşı daha genç korkma çevremde bircok kişiye ameliyatla platin takildi bir sorun olmaz inşallahGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Canım belirtiler her zaman aynı şiddette olmazlar bir gün azalır ağrın birkaç gün çok artar bir dersin ki benim bulantılarım geçti birkaç gün sonra öyle bir gelir ki kafanı kaldıramazsın. Endişelenme hiç canım normal adet döngüsünde adet vakti geldiğinde de bazı arkadaşlar kasık ağrılarının arttığını söylemişlerdi belki öyle bir durumdur seninki de. Azalış artışlar bazen bir anlam ifade etmez burada arkadaşlar olumsuz yaşadıkları bazı durumları paylaştıkları için özellikle ilk hamileliğini yaşayan arkadaşlar daha hassas oldukları için kendilerinde de o sorunları aramaya başlıyorlar. Rahat ol canım kanama vs yaşamadıkça hamileliğin keyfini çıkarmaya bak çünkü bugünler geri gelmiyor güzel birer anı olarak kalsınlar geçmişinde. Çünkü inan geriye dönüp baktığında insan bunları güzel hatırlamak istiyorEnfal97 canim geçmiş olsun Rabbim s8fa versin tez vakitte
Kızlar benim göğüs ağrılarım hafifledi 8+6 normal mi bu?
Birde ciddi kasigim ağrıyor çok fena yaaa
Canim bende de hafif bir lekelenme var ama cok yogun olmadıgindan galiba yat demedi igne vuruluyorum kuzenimde böyle olunca hastane yatis yapmislardi geçmiş olsunGünaydın arkadaslar
9+1 dik Dün öğle saatinde işyerinde koyu renkli dolu dolu kanamam oldu hemen hastaneye gectik alttan muayene etti doktor düşük tehliken var dedi bebeğin kalbini dinledim ama tehlikeli bi durummuş kese etrafında kanama alanı yok neden kanamam oldu bilmiyorum iğne yaptılar progestan fitil verdi 3 gün yat dedi ama hala kanama devam ediyor lavabodan sonra peceteye sildikçe çürük gibi kan geliyor varmıdır böyle birsey yasayan. lütfen dua edin bize
Benimde goguslerimin agrisi gecti canim ama baya büyükler sütyen disari cikmadigim surece kullanamiyorumEnfal97 canim geçmiş olsun Rabbim s8fa versin tez vakitte
Kızlar benim göğüs ağrılarım hafifledi 8+6 normal mi bu?
Birde ciddi kasigim ağrıyor çok fena yaaa
Yok canım kaybetmis profil mesajlarinda gördümCanım kayıp değil arkadaşınki tiroid değeri biraz yüksek çıkmıştı ondan bahsediyor
ayni seyleri bende yasadimm halabpecetey sildikcd geliyo bazen camasirimi hafif kirletiyo progestan kullaniyorum raporluyum boyle olalidan beri cok yogun olan bulantiilarimda gecti bekliyorum sadece Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsinGünaydın arkadaslar
9+1 dik Dün öğle saatinde işyerinde koyu renkli dolu dolu kanamam oldu hemen hastaneye gectik alttan muayene etti doktor düşük tehliken var dedi bebeğin kalbini dinledim ama tehlikeli bi durummuş kese etrafında kanama alanı yok neden kanamam oldu bilmiyorum iğne yaptılar progestan fitil verdi 3 gün yat dedi ama hala kanama devam ediyor lavabodan sonra peceteye sildikçe çürük gibi kan geliyor varmıdır böyle birsey yasayan. lütfen dua edin bize
insalllah sıkıntın gecmistir ve bebegin cok sagliklidir.Merakla bekliyoruzGünaydın kızlar
Bugün randevum var. Bebeğimi görücem. Çok heyecanlıyım 1 hafta geçmek bilmedi bana ayrıca.
Dünden beride kan lekelenme görmedim inş kanama alanıda yok olmuştur. Dua edin bana da
Öyle mi ondan haberim yok canım buraya yazmadı sanki ya da gözden kaçırdım bilmiyorumYok canım kaybetmis profil mesajlarinda gördüm
Canim arkadasın tiroid problemi var ve onun icin ilaç kullaniyor ondan bahsetmis Allah korusun herkesin bebeginide anlamadan yazmissiniz galibaYok canım kaybetmis profil mesajlarinda gördüm
insalllah sıkıntın gecmistir ve bebegin cok sagliklidir.Merakla bekliyoruz
Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Sag ol canim. Yanma biraz olup geciyordu. Ama bu agri gelince beni mahvediyor. Gece aglayarak nobetci eczaneye gittik. Gaviscon aldim. Biraz rahatlattiCanim ibrahim saracoglu midede yanma icin süt kürü var eger yanma ise bir ona bak
Sağ ol canim. Ama mide bu. Once midem basliyor çünkü. Eger devam ederse gidicem. Gece nöbetçi eczaneden gaviscon aldik. Rahatlatti biraz.Gecmis olsun cnm. Mide agrisi sirta vurur zaten mide degilde sanki cigerlerin agrio gibi midene bi baktir istersen farkli bisey vardir. Caydan cok yaglidan gln uzak dur bakalim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?