2018 Ekim Anneleri

Günaydın kızlar musmutlu bir gün geçirmenizi diliyorum. Enfal97 Canım size de geçmiş olsun rabbim yardımcısı olsun teyzenin kalça kırıkları zordur hele de ilerleyen yaşlarda

Canım ya Allah sabır versin ahirette seni cennetin kapısında bekleyecek meleğin.. Çok üzüldüm bogazim dugumlendi (

Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydım

Enfal97 canim geçmiş olsun Rabbim s8fa versin tez vakitte

Kızlar benim göğüs ağrılarım hafifledi 8+6 normal mi bu?
Birde ciddi kasigim ağrıyor çok fena yaaa

Allah şifa versin canim beterinden saklasin yaşı daha genç korkma çevremde bircok kişiye ameliyatla platin takildi bir sorun olmaz inşallah

Enfal97 canim geçmiş olsun Rabbim s8fa versin tez vakitte

Kızlar benim göğüs ağrılarım hafifledi 8+6 normal mi bu?
Birde ciddi kasigim ağrıyor çok fena yaaa
Canım belirtiler her zaman aynı şiddette olmazlar bir gün azalır ağrın birkaç gün çok artar bir dersin ki benim bulantılarım geçti birkaç gün sonra öyle bir gelir ki kafanı kaldıramazsın. Endişelenme hiç canım normal adet döngüsünde adet vakti geldiğinde de bazı arkadaşlar kasık ağrılarının arttığını söylemişlerdi belki öyle bir durumdur seninki de. Azalış artışlar bazen bir anlam ifade etmez burada arkadaşlar olumsuz yaşadıkları bazı durumları paylaştıkları için özellikle ilk hamileliğini yaşayan arkadaşlar daha hassas oldukları için kendilerinde de o sorunları aramaya başlıyorlar. Rahat ol canım kanama vs yaşamadıkça hamileliğin keyfini çıkarmaya bak çünkü bugünler geri gelmiyor güzel birer anı olarak kalsınlar geçmişinde. Çünkü inan geriye dönüp baktığında insan bunları güzel hatırlamak istiyor

Canim bende de hafif bir lekelenme var ama cok yogun olmadıgindan galiba yat demedi igne vuruluyorum kuzenimde böyle olunca hastane yatis yapmislardi geçmiş olsun

ayni seyleri bende yasadimm halabpecetey sildikcd geliyo bazen camasirimi hafif kirletiyo progestan kullaniyorum raporluyum boyle olalidan beri cok yogun olan bulantiilarimda gecti bekliyorum sadece Rabbim bebeklerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

Günaydın kızlar
Bugün randevum var. Bebeğimi görücem. Çok heyecanlıyım 1 hafta geçmek bilmedi bana ayrıca.
Dünden beride kan lekelenme görmedim inş kanama alanıda yok olmuştur. Dua edin bana da
insalllah sıkıntın gecmistir ve bebegin cok sagliklidir.Merakla bekliyoruz

Kızlar gerçekten _heidi_ arkadaşımızın profilinde yazılanlar öyle. Sanırım bebeğini kaybetmiş yani profilinde yazılanlar var ama o cevap vermemiş eğer gerçekten yaşadıysa bu durumu çok üzüldüm geçmiş olsun

Allahım acil şifalar versin çok çok geçmiş olsun canım

Gecmis olsun cnm. Mide agrisi sirta vurur zaten mide degilde sanki cigerlerin agrio gibi midene bi baktir istersen farkli bisey vardir. Caydan cok yaglidan gln uzak dur bakalim biraz.
Sağ ol canim. Ama mide bu. Once midem basliyor çünkü. Eger devam ederse gidicem. Gece nöbetçi eczaneden gaviscon aldik. Rahatlatti biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…