- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Rabbim sifasini versin insallah canim. Çok geçmiş olsun.Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Kızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçasıEvet iste malesef klasik giyinmek zorundayiz Allahtan topuklu falan giymicez ama babet serbest. Gerci drum bana babet giyme duz taban olan ayakkabilar agirlastikca senin belini agriticak demisti bakalim ne yapicaz sizinde mi klasik?
Teşekkür ederim cnm allah bağışlasın yavrularımızı inşallah ben göbekten iğne vuruyorum koraspirin folik asit multiney be progestan içiyorum önceki çocuğumda öyle oldu allaha şükür. Çünkü bunlardan önce dört bebeğim ölmüştü karnımda erken haftalarda allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.şimdide ara ara kahverengi akıntım oluyo yatıp dinlenince geçiyo doktorumada söyledim bilgisi var.Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydım
Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydım
Canim valla ben normal dede giymiyorum sadece özel bir günde filan bence hamilelikte giyilmemesi gerekiyorKızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçası
Allah hayırlı acil şifalar verisin İnşallahGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Ben anlamadan yazmadim ama siz okumadan cevap yazmıssiniz...Canim arkadasın tiroid problemi var ve onun icin ilaç kullaniyor ondan bahsetmis Allah korusun herkesin bebeginide anlamadan yazmissiniz galiba
Canım arkadaş buraya yazmamıştı da etiketlediğin yazıyı görünce öyle söyledi sanırım. Bu grupta haberimiz olmadı durumdanBen anlamadan yazmadim ama siz okumadan cevap yazmıssiniz...
Böyle bir durumu neden anlamadan yada bilmeden insanlarin üstüne kondurayim Allah korusun.
Kızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçası
Çok geçmiş olsun Allah şifa versin insallahGecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Kızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçası
Gecenin bu saatinde uykusuz hastane odasında dua istemeye geldim annem tomografi çekilmek için gittiği hastanede otomatik kapının çarpmasıyla yere fırlamış ve kalça kemiği kırık perşembe günü protez takılacak çok perişanım dün gece kabuslarla uyandım ve gerçek oldu inim inim inliyor acıdan yaşı 65 benim elim ayağım sırdaşım dostum arkadaşım herşeyim rabbim sağlıklı uzun ömür versin onsuz kalmak istemiyorum çok korkuyorum namazlardansonra kısacık Firdevs teyzenize de dua ederseniz çok çok mutlu olurum dua ile iyigeceler
Hindistan cevizi yagi aldim ama kokusundan tiksindim ,o yuzden bulantilarim gecince surmeye baslarim diyorum.Kizlar bu arada, catlak kremi ile ilgili bilginiz var mi? Piyasada bir suru krem var ama ben dogal olanlari kullanmak istiyorum. Biraz arastirdim badem yagi kakao yagi diyenler olmus. Sizler ne diyosunuz var mi hic duydugunuz bildiginiz?
Valla ben ilk hamileligimde karnimin cok buyumesini beklemeden 3. aydan itibaren hergun karin bolgeme dogal zeytin yagi surdum baska hicbisey yapmadim. Cok sukur tek bir cizgi catlagim bile olmadi ama goguslerime kullanmamistim goguslerim baya buyumustu ve malesef cok catladilarKizlar bu arada, catlak kremi ile ilgili bilginiz var mi? Piyasada bir suru krem var ama ben dogal olanlari kullanmak istiyorum. Biraz arastirdim badem yagi kakao yagi diyenler olmus. Sizler ne diyosunuz var mi hic duydugunuz bildiginiz?
Kakao yağı da iyi geliyor diye duymuştum. Sürmeye ne zaman başlayacaksınzKizlar bu arada, catlak kremi ile ilgili bilginiz var mi? Piyasada bir suru krem var ama ben dogal olanlari kullanmak istiyorum. Biraz arastirdim badem yagi kakao yagi diyenler olmus. Sizler ne diyosunuz var mi hic duydugunuz bildiginiz?
Bende yapayım o zaman boş yere para vermek istemiyorum pahalı kremlere evde mevcut olan doğal şeylerden kullanmak en iyisiValla ben ilk hamileligimde karnimin cok buyumesini beklemeden 3. aydan itibaren hergun karin bolgeme dogal zeytin yagi surdum baska hicbisey yapmadim. Cok sukur tek bir cizgi catlagim bile olmadi ama goguslerime kullanmamistim goguslerim baya buyumustu ve malesef cok catladilar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?