2018 Ekim Anneleri

Rabbim sifasini versin insallah canim. Çok geçmiş olsun.

Ahh bu kadınlar nelere katlanıyor ne zorluklarla bebeği taşıyorlar da anne oluyorlar. Mrhb ben ilk çocuğuma hamileyken buraları hep takip ederdim şimdi 13 aylık ve ben 9+1 hamileyim . Rabbim dileyen herkese versin . İlki de çok zordu Doğuma kadar kustum arkadaşlar. Bunda da aynı hatta düşük tehlikesi bile geçirdim. Sürekli yatıyorum her türlü sıkıntıyı yaşıyorum. Allah hepimize sonunu güzel etsin canlarım. Sabr..

Evet iste malesef klasik giyinmek zorundayiz Allahtan topuklu falan giymicez ama babet serbest. Gerci drum bana babet giyme duz taban olan ayakkabilar agirlastikca senin belini agriticak demisti bakalim ne yapicaz sizinde mi klasik?
Kızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçası

SELAM ALEYKUM hanimlar kahverengi akintim vardi kesilmişti iki gündür yine başladı sabahtan biride daha yoğun cuma günü randevum vardı yarına aldım bide kesem 2 hafta geriden geliyor böyle biseyi yaşayıp sonra hamileliği normale dunen varmi RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH

Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydım
Teşekkür ederim cnm allah bağışlasın yavrularımızı inşallah ben göbekten iğne vuruyorum koraspirin folik asit multiney be progestan içiyorum önceki çocuğumda öyle oldu allaha şükür. Çünkü bunlardan önce dört bebeğim ölmüştü karnımda erken haftalarda allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.şimdide ara ara kahverengi akıntım oluyo yatıp dinlenince geçiyo doktorumada söyledim bilgisi var.
Bu arada hoşgeldin benim de 28 aylık bir kızım var ben de ona hamileyken yine buralardaydım

Kızlar topuklu ayakkabı işini nasıl hal ediyorsunuz ? Giyiyor musunuz ? Zararlı mı değil mi bilemedim açıkçası
Canim valla ben normal dede giymiyorum sadece özel bir günde filan bence hamilelikte giyilmemesi gerekiyor

Allah hayırlı acil şifalar verisin İnşallah

Canim arkadasın tiroid problemi var ve onun icin ilaç kullaniyor ondan bahsetmis Allah korusun herkesin bebeginide anlamadan yazmissiniz galiba
Ben anlamadan yazmadim ama siz okumadan cevap yazmıssiniz...

Böyle bir durumu neden anlamadan yada bilmeden insanlarin üstüne kondurayim Allah korusun.

Ben anlamadan yazmadim ama siz okumadan cevap yazmıssiniz...

Böyle bir durumu neden anlamadan yada bilmeden insanlarin üstüne kondurayim Allah korusun.
Canım arkadaş buraya yazmamıştı da etiketlediğin yazıyı görünce öyle söyledi sanırım. Bu grupta haberimiz olmadı durumdan

Ben çok uzun olmamak kaydıyla giyiyorum. Eşim kızıyo ama napim topuksuz ne botum var ne çizmem nede ayakkabım. Alışkanlıklar. Ama yazın düz ayakkabı ve babet alıcam mecbur

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin insallah

Ben normalde de cok topuklu giymezdim canim hamile oldugumu ogrendigimden beri ozel bir durum (dugun nisan yemek vs) olmadikca giymedim giymeyide dusunmuyorum. Doktorumun dedigi sakin kayarak duseyim deme rontgende cekemeyiz ayagini bacagini inciteyim kirayim deme

Gelmis gecmis olsun canim cok detayli okuyamadim yazilanlari ama umarim suanki durum daha iyidir Rabbim sifasini versin insallah

Kizlar bu arada, catlak kremi ile ilgili bilginiz var mi? Piyasada bir suru krem var ama ben dogal olanlari kullanmak istiyorum. Biraz arastirdim badem yagi kakao yagi diyenler olmus. Sizler ne diyosunuz var mi hic duydugunuz bildiginiz?

Kizlar bu arada, catlak kremi ile ilgili bilginiz var mi? Piyasada bir suru krem var ama ben dogal olanlari kullanmak istiyorum. Biraz arastirdim badem yagi kakao yagi diyenler olmus. Sizler ne diyosunuz var mi hic duydugunuz bildiginiz?
Hindistan cevizi yagi aldim ama kokusundan tiksindim ,o yuzden bulantilarim gecince surmeye baslarim diyorum.

Valla ben ilk hamileligimde karnimin cok buyumesini beklemeden 3. aydan itibaren hergun karin bolgeme dogal zeytin yagi surdum baska hicbisey yapmadim. Cok sukur tek bir cizgi catlagim bile olmadi ama goguslerime kullanmamistim goguslerim baya buyumustu ve malesef cok catladilar

Kakao yağı da iyi geliyor diye duymuştum. Sürmeye ne zaman başlayacaksınz

Bende yapayım o zaman boş yere para vermek istemiyorum pahalı kremlere evde mevcut olan doğal şeylerden kullanmak en iyisi

Enfal97 Allah şifa versin anneciğineee❤
İnşallah çabucak atlatsın,rabbim dindirsin acısını❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…