Kızlar herkes iyidir insallah..
Sehirdışı vs derken bakamadım.
Bizde durumlar iyi,bebiste iyidir insallah..
10+5 olduk.Sikayetler azalmaya basladi cok sükür❤
26sında kontrolum.İkili test zamanlarina denk gelecek.Ilk gebeligimde istememistim yaptirmak,bunda da dusunmuyorum bakalim ultrasondaki kontrollede doktor yönlendirir.
Allah sikayetleri olanlara kolayliklar versin,haber bekleyenlere guzel haberler nasip etsin❤
SELAM ALEYKUM hanimlar kahverengi akintim vardi kesilmişti iki gündür yine başladı sabahtan biride daha yoğun cuma günü randevum vardı yarına aldım bide kesem 2 hafta geriden geliyor böyle biseyi yaşayıp sonra hamileliği normale dunen varmi RABBİM herşeyin hayirlisini versin INŞALLAH
Valla ben ilk hamileligimde karnimin cok buyumesini beklemeden 3. aydan itibaren hergun karin bolgeme dogal zeytin yagi surdum baska hicbisey yapmadim. Cok sukur tek bir cizgi catlagim bile olmadi ama goguslerime kullanmamistim goguslerim baya buyumustu ve malesef cok catladilar
Canım ikili testte ultrasonda bebeğin ense kalınlığına falan bakıp sonra kan tahliliyle de 4 farklı değerin uyumuna baktıkları bir test. İntetnetten araştırırsan ne demek istediğimi anlayacaksın bebekte herhangi bir down sendromu riski falan var mı diye bakacaklar. Sadece ona bakmıyorlar tabi başka bir genetik hastalığın daha risk durumuna bakıyorlar. Tercih size kalmış yaptırıp yaptırmama konusunda.Merhaba,
İkili testi yapırmanın bebeğe bir sakıncası mı var? Neden yaptırmıyorsunuz? Bir sonraki gidişimde bana da soracak muhtemelen, o yüzden size soruyorum.
Teşekkürler,
Hiçbir zararı yok kan veriliyor sadeceMerhaba,
İkili testi yapırmanın bebeğe bir sakıncası mı var? Neden yaptırmıyorsunuz? Bir sonraki gidişimde bana da soracak muhtemelen, o yüzden size soruyorum.
Teşekkürler,
Merhaba,
Teşekkürler,
ayın 10unda adet görüyordum hep ondan ağrıyor olabilir mi acaba? enteresan nette de buna benzer bişey görmedim amaCanım belirtiler her zaman aynı şiddette olmazlar bir gün azalır ağrın birkaç gün çok artar bir dersin ki benim bulantılarım geçti birkaç gün sonra öyle bir gelir ki kafanı kaldıramazsın. Endişelenme hiç canım normal adet döngüsünde adet vakti geldiğinde de bazı arkadaşlar kasık ağrılarının arttığını söylemişlerdi belki öyle bir durumdur seninki de. Azalış artışlar bazen bir anlam ifade etmez burada arkadaşlar olumsuz yaşadıkları bazı durumları paylaştıkları için özellikle ilk hamileliğini yaşayan arkadaşlar daha hassas oldukları için kendilerinde de o sorunları aramaya başlıyorlar. Rahat ol canım kanama vs yaşamadıkça hamileliğin keyfini çıkarmaya bak çünkü bugünler geri gelmiyor güzel birer anı olarak kalsınlar geçmişinde. Çünkü inan geriye dönüp baktığında insan bunları güzel hatırlamak istiyor
Ben gratisten gidip kucuk bos bir puskurtmeli sise almistim icine doldurdum yagi. Gobegimin ustune bir kac fis sikiyordum sonra elimle iyice yediriyordum. Yag dogal oldugu icin ve zeytinyagi oldugu icin vucut cok hizli emiyor. Ben her sabah dus alan biriyim. dustan cikar cikmaz surerdim giyinene kadar emmis oluyor vucut onu. onumuzdeki hafta yine baslamayi dusunuyorum karnim cikmaya basladi.
Zeytinyagi evet dogal ve cok yararli olucaktir eminim fakat cok boyle yagli tabir caizSe vicik vicik olmuyor mu sonra camasir pant nasil giyiyosunuz ustune
Ben de ne yalan söyleyeyim araştırmadım böyle bir durum olmadığı için ama bazı arkadaşlar bahsetmişlerdi hatta hafif lekelenme oldu diyenler de oldu. Doğrudur canım kayıplar varken de insan en ufak ağrı ya da farklılıkta acaba bir şey mi var bir şey mi olacak beklentisi içinde oluyor. Allah yardımcın olsun canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşayın 10unda adet görüyordum hep ondan ağrıyor olabilir mi acaba? enteresan nette de buna benzer bişey görmedim ama
benim ilk hamileliğim kürtaj ile sonuçlandı canım. ne yaparsak yapalım sonucu değiştirmenin mümkün olmayacağı için Rabbim ne takdir ederse onu yaşıyoruz bunu bildiğimden öncekine göre biraz daha rahatım ama ağrı..vs olunca ne kadar rahatta olsam bir yanımda hep bir korku oluyor onu farkettim. birde çok şükür Rabbime bana 7 yıl sonra nasip ettı ve hamileliğim de çok rahat. tek tük bulantı dışında bulantım bile olmuyor :) inşallah sonu iyi olur hepimiz için.
@__heidi_arkaşıma ben de çok üzüldüm şok oldum her şey yolunda gibiydiKızlar gerçekten_heidi_ arkadaşımızın profilinde yazılanlar öyle. Sanırım bebeğini kaybetmiş yani profilinde yazılanlar var ama o cevap vermemiş eğer gerçekten yaşadıysa bu durumu çok üzüldüm geçmiş olsun
Amin_heidi_ icin bende cok sasirdim.Hic yazmamis sonrasinda bi yere ama bilen arkadaslari yazmis hep sayfasina.
Allah en kisa zamanda saglikla tattirsin insallah tekrar❤
Aynen canim.iliinde vazelin surdum hic catlamadim.Bu defa da hindistan cevizi yagini daha dogal oldugu icin aldim yine ayni isi gorur.onemli olan nemli tutmak.Bende yapayım o zaman boş yere para vermek istemiyorum pahalı kremlere evde mevcut olan doğal şeylerden kullanmak en iyisi
Kızlar herkes iyidir insallah..
Sehirdışı vs derken bakamadım.
Bizde durumlar iyi,bebiste iyidir insallah..
10+5 olduk.Sikayetler azalmaya basladi cok sükür❤
26sında kontrolum.İkili test zamanlarina denk gelecek.Ilk gebeligimde istememistim yaptirmak,bunda da dusunmuyorum bakalim ultrasondaki kontrollede doktor yönlendirir.
Allah sikayetleri olanlara kolayliklar versin,haber bekleyenlere guzel haberler nasip etsin❤
Kakao yağı da iyi geliyor diye duymuştum. Sürmeye ne zaman başlayacaksınz
Canım tiroitu kacti acaba.yani ondan mi oldu.bende dün baktirdim ilac kulladigim halde 3.01 di.@__heidi_arkaşıma ben de çok üzüldüm şok oldum her şey yolunda gibiyditiroid Hariç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?