2018 Ekim Anneleri

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.

Selam Ekim anneleri, bugün tahlillerimi yaptırmak için araştırma hastanesine gittim bana düzensiz kese dediler. Bir sorun var mı dedim? Yanlızca yat ve dinlen dediler. 4 Gün önce özel hastanede hiç birşeyin yok yatmana gerek yok falan demişlerdi. Ev işi yapıyorum dışarı çıkınca 3-5 kilo birşeyler taşıyorum sorun olur mu diye sormuştum. Hayır demişlerdi. Şimdi devlette ki doktor sürekli istaraht et dedi ilişki yasak dedi. Ve çok bol su iç dedi. Sizin duyduğunuz düzensiz kese gibi teşhisler var mı? 8 haftalığım. Herkese bebeği ile birlikye sağlık ve huzur diliyorum.

Ne diyorsunnn (( canim benim kac haftalikti allahim yardimcin olsun.. bende yarin gidecem ve benimde leekenmelerim hic durmadi kalbinin durmus olmasindan cok korkuyorum

Ne diyorsunnn (( canim benim kac haftalikti allahim yardimcin olsun.. bende yarin gidecem ve benimde leekenmelerim hic durmadi kalbinin durmus olmasindan cok korkuyorum

8 haftalıktı canım. Bnde sabah eşime demiştim genelde 8 haftada bebeğin kalp atışı durabiliyomuş diye eşimde kızdı bana interneti yasaklıcam sana diye. Birde dün gece hiç uyuyamadım çok huzursuzdum.

Canımm çok geçmiş olsun çok şaşkınım ben de Allah yardımcınız olsun canım inş hayırlısıyla başka bir evlat nasip eder

Canımm çok geçmiş olsun çok şaşkınım ben de Allah yardımcınız olsun canım inş hayırlısıyla başka bir evlat nasip eder

Bnde o kadar kötüyüm ki kalp atışı yok dediği anda dr yıkıldım resmen. 2 ayda nasılda bağlanmışım. Mucizemdi benim. Bıraktı beni malesef.

Canım ne desem bilmiyorum.çok üzgünüm.nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.inancını koru.bu üzüntüyle sakın isyan etme.Rabbim seni yeniden bi bebekle sevindirecek ins.sabır edersen bu süreç daha kısa sürecektir.Allahim tez zamanda sağlikli bebekler nasip etsin sana da diger kardeslerimize de...

Ayy bnde cok okudum öyle.. cok korkuyorum ama üzme canini rabbim tekrar bir minik nasip eder ins.. hem belkide persembeye geri canlanir bnmki en son 8+6ydi yarin 10+1olmali insallah gelisiyodur yavrum sende boyke yaznca bnde cok korkmaya basladim.. tabi rabbimin imtihani diledigine verir diledigine vermez ins evlat hasretiyle imtihan etmez bizii

Rabbim miniklerinizi size bağışlasın. Çok zor çok acı

Elbette.Rabbime her ezanda dua ettim sağlıklı ve hayırlı olsun evladım diye. Bundada bir hayır vardır elbet ama içim o kadar tuhaf ki elim ayağım tutmuyo halen titriyorum

Elbette.Rabbime her ezanda dua ettim sağlıklı ve hayırlı olsun evladım diye. Bundada bir hayır vardır elbet ama içim o kadar tuhaf ki elim ayağım tutmuyo halen titriyorum
Birakma kendini.şuan olayin şokundan böylesin.ama inan geçecek.bi bebek unutturacak bütün üzüntünü.bu düsünceye sarıl ve kürtaja giderken gülümse.sakın aglama.Rabbim bana daha saglikli evlatlar verecek de.bu yoldan bende gectim.ama Rabbim sabrini ve mükafatını verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…