- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Rabbim esirgesin herkesiCanım tiroitu kacti acaba.yani ondan mi oldu.bende dün baktirdim ilac kulladigim halde 3.01 di.
Bi korku sardı beni.heidi arkadasımiza da uzüldüm cünkü benimde kaybim var.ne yasadigini iyi bilirim.
Ne diyorsunnnKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Çok üzgünüm çok Rabbim sabırlar versin size.Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Ne diyorsunnn(( canim benim kac haftalikti allahim yardimcin olsun.. bende yarin gidecem ve benimde leekenmelerim hic durmadi kalbinin durmus olmasindan cok korkuyorum
Çok üzgünüm çok Rabbim sabırlar versin size.
Canımm çok geçmiş olsun çok şaşkınım ben de Allah yardımcınız olsun canım inş hayırlısıyla başka bir evlat nasip ederKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Amin canım.Rabbim esirgesin herkesi
Canımm çok geçmiş olsun çok şaşkınım ben de Allah yardımcınız olsun canım inş hayırlısıyla başka bir evlat nasip eder
Canım ne desem bilmiyorum.çok üzgünüm.nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.inancını koru.bu üzüntüyle sakın isyan etme.Rabbim seni yeniden bi bebekle sevindirecek ins.sabır edersen bu süreç daha kısa sürecektir.Allahim tez zamanda sağlikli bebekler nasip etsin sana da diger kardeslerimize de...Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
inan sok oldum ve cok üzüldüm.Rabbim yardimcin olsunKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Ayy bnde cok okudum öyle.. cok korkuyorum ama üzme canini rabbim tekrar bir minik nasip eder ins.. hem belkide persembeye geri canlanir bnmki en son 8+6ydi yarin 10+1olmali insallah gelisiyodur yavrum sende boyke yaznca bnde cok korkmaya basladim.. tabi rabbimin imtihani diledigine verir diledigine vermez ins evlat hasretiyle imtihan etmez bizii8 haftalıktı canım. Bnde sabah eşime demiştim genelde 8 haftada bebeğin kalp atışı durabiliyomuş diye eşimde kızdı bana interneti yasaklıcam sana diye. Birde dün gece hiç uyuyamadım çok huzursuzdum.
Ayy bnde cok okudum öyle.. cok korkuyorum ama üzme canini rabbim tekrar bir minik nasip eder ins.. hem belkide persembeye geri canlanir bnmki en son 8+6ydi yarin 10+1olmali insallah gelisiyodur yavrum sende boyke yaznca bnde cok korkmaya basladim.. tabi rabbimin imtihani diledigine verir diledigine vermez ins evlat hasretiyle imtihan etmez bizii
Saol canım.inan sok oldum ve cok üzüldüm.Rabbim yardimcin olsun
Canım ne desem bilmiyorum.çok üzgünüm.nasıl üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.inancını koru.bu üzüntüyle sakın isyan etme.Rabbim seni yeniden bi bebekle sevindirecek ins.sabır edersen bu süreç daha kısa sürecektir.Allahim tez zamanda sağlikli bebekler nasip etsin sana da diger kardeslerimize de...
Ama bu sizinle ilgili değil. Biz süreçlerden sorumluyuz sonuçlar Allah’a bağlı. Eminim çok zordur. Size sabırlar diliyorum. Allah acınızı hafifletsin inşallah.Hiçbirşekilde teselli edemiyorum kendimi
AynenBen çok uzun olmamak kaydıyla giyiyorum. Eşim kızıyo ama napim topuksuz ne botum var ne çizmem nede ayakkabım. Alışkanlıklar. Ama yazın düz ayakkabı ve babet alıcam mecbur
Birakma kendini.şuan olayin şokundan böylesin.ama inan geçecek.bi bebek unutturacak bütün üzüntünü.bu düsünceye sarıl ve kürtaja giderken gülümse.sakın aglama.Rabbim bana daha saglikli evlatlar verecek de.bu yoldan bende gectim.ama Rabbim sabrini ve mükafatını verdi.Elbette.Rabbime her ezanda dua ettim sağlıklı ve hayırlı olsun evladım diye. Bundada bir hayır vardır elbet ama içim o kadar tuhaf ki elim ayağım tutmuyo halen titriyorum
@__heidi_arkaşıma ben de çok üzüldüm şok oldum her şey yolunda gibiyditiroid Hariç tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?