Canim benim ya üzülme dicem ama gercekten aci bir durum Rabbim tekrar nasip eder inşallah en kisa zamandaKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
İyi değilim canım=( Amin hayırlısıyla_heidi_ icin bende cok sasirdim.Hic yazmamis sonrasinda bi yere ama bilen arkadaslari yazmis hep sayfasina.
Allah en kisa zamanda saglikla tattirsin insallah tekrar❤
Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorumKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Geçmiş olsun canım. Belki bir mucize olur haftaya kadar attığı duyulur.. allahtan Ümit kesilmez..Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
İşte en çokta bu takvimi göreceğim için üzgünümÇokkk üzüldüm heidi ve@turuncu_girl :-( allah tekrardan sağlıklı gebelikler nasip etsin
Ama bu sizinle ilgili değil. Biz süreçlerden sorumluyuz sonuçlar Allah’a bağlı. Eminim çok zordur. Size sabırlar diliyorum. Allah acınızı hafifletsin inşallah.
Geçmiş olsun canım. Belki bir mucize olur haftaya kadar attığı duyulur.. allahtan Ümit kesilmez..
turuncu_girl canım çok üzüldüm inan bende yaşadım aynılarını daha önce güçlü olmaya çalış tez zamanda rabbim inşallah sana sağlıklı bir evlat nasip eder tekrar
Canim derdini désmek istemem ama ne oldu neden oldu tam olarak?İşte en çokta bu takvimi göreceğim için üzgünümaynı gündük seninle=( rabbim korusun hepinizin yavrularını. Benim meleğimi yanına aldı=((
Sağol canım.Canım çok geçmiş olsun ne diyeceğimi bilemiyorum
çok üzgünüm canım inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarımİyi değilim canım=( Amin hayırlısıyla
Inan inanmak istemedim ama dogruymus cok üzüldüm en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallahİşte en çokta bu takvimi göreceğim için üzgünümaynı gündük seninle=( rabbim korusun hepinizin yavrularını. Benim meleğimi yanına aldı=((
Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskCanim derdini désmek istemem ama ne oldu neden oldu tam olarak?
Hayırlısı olsun inşallah çok teşekkür ederim. =(Ç
çok üzgünüm canım inşallah tez zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik geçirirsin umarım
Kan pihtilasmasi icin test yapilmismiydi canim sana?Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskcuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Ya ben=(( O kadar çaresiz bi durum ki=(Inan inanmak istemedim ama dogruymus cok üzüldüm en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı ve hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallahHiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskcuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?