yapıldı bütün herşey normaldi. patolojiye gönderdiler=( sonuç bekliyoruzKan pihtilasmasi icin test yapilmismiydi canim sana?
Ah canım ya ne desek ne söylesek boş Rabbim sabırlar versin o kadar zor ki Allahım aratmadan yeniden nasip etsin sanadaİyi değilim canım=( Amin hayırlısıyla
Birisi troitle ilgili bisey yazmisti sanki.var mi öyle bisey.Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskcuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim amin =(Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı ve hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah
Çok zor=(( aminn Allah razı olsun canım hayırlısiyla sağlicakla nasip etsin inşallahAh canım ya ne desek ne söylesek boş Rabbim sabırlar versin o kadar zor ki Allahım aratmadan yeniden nasip etsin sanadaturuncu_girl e de inşallah..
Rabbim sağlıkla kucağına alcağın gebelikler nasip Etsin canım.. tüm bebek bekleyen arkadaşlarımın içlerinde benim de rabbim kucağına sağlıkla sıhaatle almasını nasip etsin..Zannetmiyorum canım gelişimide 2-3 gün önce durmuş.
Benimde ilk bebegim düşük olmuştu 1 yilda hamile kalmıştim onuda kaybetmistim üzülme Allah'a Sığın bunda da vardır bir hayir...yapıldı bütün herşey normaldi. patolojiye gönderdiler=( sonuç bekliyoruz
Doktor benimle alakalı olmadığını bebeğin yüksek ihtimalle sağlıklı olmadığını söyledi. Zaten patolojiye gönderdiler.tiroid gebelige bağlı çıkmıştı ilaç kullanıyordum düşmüştüde=( gelecek sonucu bekliyorumBirisi troitle ilgili bisey yazmisti sanki.var mi öyle bisey.
Bu arada bende önceden yasadım.aslinda kendini belli ediyorda anlamiyoruz.
Dr neden oldugu ile ilgili bisey dedi mi?
Öyle canım rabbim hayırlısını nasip etsin. Sizlerin evlatlarını korusun inşallahBenimde ilk bebegim düşük olmuştu 1 yilda hamile kalmıştim onuda kaybetmistim üzülme Allah'a Sığın bunda da vardır bir hayir...
Sağlıksız gebelikte öyle oluyor evet.bana da öyle demisti.Doktor benimle alakalı olmadığını bebeğin yüksek ihtimalle sağlıklı olmadığını söyledi. Zaten patolojiye gönderdiler.tiroid gebelige bağlı çıkmıştı ilaç kullanıyordum düşmüştüde=( gelecek sonucu bekliyorum
Amin canım Allah razı olsun=((Sağlıksız gebelikte öyle oluyor evet.bana da öyle demisti.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.
Sende de canımAmin canım Allah razı olsun=((
Canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inş inan sabah seni duydum profiline baktım çok üzüldüm üstüneAmin canım Allah razı olsun=((
Herkes yazmış acımı paylaşmış=(( özellikle buraya girecek gücü bulamadım=(Canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inş inan sabah seni duydum profiline baktım çok üzüldüm üstüneturuncu_girl arkadaşımızı gördüm.kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlısını nasip etsin inş. Yani benzer şeyleri bizler de yaşayabiliriz hepimizin başına gelen gelebilecek şeyler.
Hiçbir belirti olmadı mı kuzumZannetmiyorum canım gelişimide 2-3 gün önce durmuş.
Kuzum kıyamam ya allah sağlıklı gebelikler nasip etsin. İnşallah sağlıkla .. belirti yokmuyduİşte en çokta bu takvimi göreceğim için üzgünümaynı gündük seninle=( rabbim korusun hepinizin yavrularını. Benim meleğimi yanına aldı=((
Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Sadece gözlerimde yaş ile okudum yazdiginizi. Yaşadıklarım aklıma geldi bir hissizlik oluyor sanki ayakların boşlukta gibi oluyorsun ne zor ne garip birşey biliyorum anlıyorum da. Rabbim sabır versin atlatma güçlüğü versin. Benim kızım beni bırakıp gittiğinde eşim bana geri gelecek demişti. O gezmeye gitti demişti. Şimdi sizin kuzucuklariniz da gezmeye gitti ve insaallah tez vakitte gelecekleryapıldı bütün herşey normaldi. patolojiye gönderdiler=( sonuç bekliyoruz
Çok sağol canım benimde kan uyuşmazlığı var ama onun için ilerleyen zamanda yapcaz dedi akımında Evet açık kahve 15 gun filan oldu birkaç gün kesileyor tekrar başlıyor banada progesteron filit vercem dedi ama eczaneden yumuşak kapsül verdiler onu fitil olarakmi kullanıyorsunuz banada ilişki yasak dedi 19 aylik kızım var dinlenmek pek mümkün olmuyor yarın gitcem bakalım RABBİM herşeyin hayirlisini versin çok heyecanlıyım hemde korkuda var kötü bişey soyliycek diyeÖncelikle çok geçmiş olsun. Kahverengi akıntı birkaç hafta önce yaşadım. Kan uyuşmazlığımız olduğu için önce bi iğne yaptılar. Sonra da progesteron fitil başladı doktorum. Ertesi güne geçmişti. Bi de akıntının kırmızı olması daha kötüymüş bu yüzden ne kadar açık kahve olursa o kadar iyi. Ama bence doktora geç kalmadan gidin. Bi de hala yatıyorum sürekli. İlişki de yasak
Canim çok geçmiş olsun RABBİM hayirlisiyla tez zaman melegini tekrar nasip etsin INŞALLAH ışte olacaklarin önüne geçemiyoruz çok zor RABBİM sabır versin birdaha yasatmasinHerkes yazmış acımı paylaşmış=(( özellikle buraya girecek gücü bulamadım=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?