2018 Ekim Anneleri

Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne risk cuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Birisi troitle ilgili bisey yazmisti sanki.var mi öyle bisey.
Bu arada bende önceden yasadım.aslinda kendini belli ediyorda anlamiyoruz.
Dr neden oldugu ile ilgili bisey dedi mi?

Zannetmiyorum canım gelişimide 2-3 gün önce durmuş.
Rabbim sağlıkla kucağına alcağın gebelikler nasip Etsin canım.. tüm bebek bekleyen arkadaşlarımın içlerinde benim de rabbim kucağına sağlıkla sıhaatle almasını nasip etsin..
üzülme diyemem, ama herşey iyi olacaktır.. s

Birisi troitle ilgili bisey yazmisti sanki.var mi öyle bisey.
Bu arada bende önceden yasadım.aslinda kendini belli ediyorda anlamiyoruz.
Dr neden oldugu ile ilgili bisey dedi mi?
Doktor benimle alakalı olmadığını bebeğin yüksek ihtimalle sağlıklı olmadığını söyledi. Zaten patolojiye gönderdiler.tiroid gebelige bağlı çıkmıştı ilaç kullanıyordum düşmüştüde=( gelecek sonucu bekliyorum

Sağlıksız gebelikte öyle oluyor evet.bana da öyle demisti.
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin.

turuncu_girl canım geçmiş olsun basın sağolsun diyeyim önce ama perşembe günü baktığında umarım bi mucizeyle karşılasirsin ve herşey yolundadir.diyecek birşey yok böyle durumlarda. 3 4 gün önce kürtaj olmuş biri olaraktan hislerini anlıyorum=(((

Amin canım Allah razı olsun=((
Canım çok geçmiş olsun rabbim hayırlısını nasip etsin inş inan sabah seni duydum profiline baktım çok üzüldüm üstüne turuncu_girl arkadaşımızı gördüm.kızlar Allah yardımcınız olsun hayırlısını nasip etsin inş. Yani benzer şeyleri bizler de yaşayabiliriz hepimizin başına gelen gelebilecek şeyler.

Herkes yazmış acımı paylaşmış=(( özellikle buraya girecek gücü bulamadım=(

İşte en çokta bu takvimi göreceğim için üzgünüm aynı gündük seninle=( rabbim korusun hepinizin yavrularını. Benim meleğimi yanına aldı=((
Kuzum kıyamam ya allah sağlıklı gebelikler nasip etsin. İnşallah sağlıkla .. belirti yokmuydu

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.

yapıldı bütün herşey normaldi. patolojiye gönderdiler=( sonuç bekliyoruz
Sadece gözlerimde yaş ile okudum yazdiginizi. Yaşadıklarım aklıma geldi bir hissizlik oluyor sanki ayakların boşlukta gibi oluyorsun ne zor ne garip birşey biliyorum anlıyorum da. Rabbim sabır versin atlatma güçlüğü versin. Benim kızım beni bırakıp gittiğinde eşim bana geri gelecek demişti. O gezmeye gitti demişti. Şimdi sizin kuzucuklariniz da gezmeye gitti ve insaallah tez vakitte gelecekler

Çok sağol canım benimde kan uyuşmazlığı var ama onun için ilerleyen zamanda yapcaz dedi akımında Evet açık kahve 15 gun filan oldu birkaç gün kesileyor tekrar başlıyor banada progesteron filit vercem dedi ama eczaneden yumuşak kapsül verdiler onu fitil olarakmi kullanıyorsunuz banada ilişki yasak dedi 19 aylik kızım var dinlenmek pek mümkün olmuyor yarın gitcem bakalım RABBİM herşeyin hayirlisini versin çok heyecanlıyım hemde korkuda var kötü bişey soyliycek diye

Herkes yazmış acımı paylaşmış=(( özellikle buraya girecek gücü bulamadım=(
Canim çok geçmiş olsun RABBİM hayirlisiyla tez zaman melegini tekrar nasip etsin INŞALLAH ışte olacaklarin önüne geçemiyoruz çok zor RABBİM sabır versin birdaha yasatmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…