2018 Ekim Anneleri

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.

Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne risk cuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Çok çok üzgünüm kızlar. Ben de kasım ayında sizinle aynı şeyleri yaşamıştım, büyük bir boşluk yaşıyor insan, çok zor.. Ama inanın geçiyor.. Rabbim sabrını veriyor hatta yeni bebeğin hayalini bile kuruyorsunuz inanın.. Anneannem düşüğün bir ayağı içerde olur der yani düşük yapan kadın ikinciye çabuk gebe kalır demek istiyor.. öyle de oluyor gerçekten de eskiler biliyor herşeyi.. ayrıca sağlıklı bebekler her koşulda dayanıyor demek ki sağlıklı değildi bebek, kendinizi suçlamayın olur mu.. Dualarım sizlerle olacak..

Evet ben dusukden 3 ay sonra hamile kaldim.
Ki hani 13 yildir esim korunur kalmamistim bunda da yine dikkat ettigimiz halde hemen kaldim.
Dusukde korunmamistik.

Hakli yani buyukler.
Doktorda dedi bunu rahim temizlenir cabuk hamile kalirsin dedi.

Canim cok uzuldum.Sabir diliyorum sana.Insallah
Canim yaa.Sabir diliyorum sana.Cok uzuldum.

Gecmis olsun arkadaslar yapacak birsey yok.
Rabbim hayirlisini versin insAllah.

Sağol canım Allah razı olsun. Allaha sığınmaktan başka yapacak bişi yok

Ahhhhh canım bnde öyle aptal gibiyim.

Bu bebeklerde kalp atisinin birden durma nedenleri var mi?
Yani bir seye bagli olabilirmiymis?
Tabiki hersey Allahdan haşa.
Ama doktorlar tıbbi bir sey diyorlar mi?

Evet ben dusukden 3 ay sonra hamile kaldim.
Ki hani 13 yildir esim korunur kalmamistim bunda da yine dikkat ettigimiz halde hemen kaldim.
Dusukde korunmamistik.

Hakli yani buyukler.
Doktorda dedi bunu rahim temizlenir cabuk hamile kalirsin dedi.
Aynen aynen canım, Çevremden tanıdığım bir çok kişi de düşük yaptıktan çok kısa sürede hamile kaldılar.. Dediğin gibi rahim temizleniyor, kendini gebeliğe hazırlıyor.. Yani bir kere hamile kalınca vücut alışıyor artık sanırım..

Canım gelişmeside 2-3 gündür durmuş hiç zannetmiyorum hiç umudum yok
Sanada çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun.

Aaaa canım çok üzüldum ( peki perşembeye kadar tekrardan atmaya başlama gibi bı durumu varmı ne dedi doktor

Aaaa canım çok üzüldum ( peki perşembeye kadar tekrardan atmaya başlama gibi bı durumu varmı ne dedi doktor

%99 bebeği kaybettik dedi dr.
Kalan %1 lik kısımda çok küçük bi ihtimal. Ama gelişimide durmuş zaten.

çok üzüldüm canım RABBİM tez zamanda tekrar melegini sana nasip etsin INŞALLAH insan söyleyecek bişey bulamiyor

Aynen öyle ne hissettiğimi bilmiyorum. Koca bi boşluk var iyi desem iyi değilim. Üzgünüm yavrumun o güzel kalbi atmıyor. En önemlisi artık yerinde annesinin kucağında değil=( çok zor ya=( sizlerin yavrularını korusun inşallah
Canim çok geçmiş olsun RABBİM hayirlisiyla tez zaman melegini tekrar nasip etsin INŞALLAH ışte olacaklarin önüne geçemiyoruz çok zor RABBİM sabır versin birdaha yasatmasin
Allah razı olsun canım çok sağol. Amin canım rabbim kimseye yaşatmasin bu durumu. Sağlık sıhhat versin inşallah=(

çok üzüldüm canım RABBİM tez zamanda tekrar melegini sana nasip etsin INŞALLAH insan söyleyecek bişey bulamiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…