- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Çok çok üzgünüm kızlar. Ben de kasım ayında sizinle aynı şeyleri yaşamıştım, büyük bir boşluk yaşıyor insan, çok zor..Hiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskcuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Evet ben dusukden 3 ay sonra hamile kaldim.Çok çok üzgünüm kızlar. Ben de kasım ayında sizinle aynı şeyleri yaşamıştım, büyük bir boşluk yaşıyor insan, çok zor..Ama inanın geçiyor.. Rabbim sabrını veriyor hatta yeni bebeğin hayalini bile kuruyorsunuz inanın.. Anneannem düşüğün bir ayağı içerde olur der yani düşük yapan kadın ikinciye çabuk gebe kalır demek istiyor.. öyle de oluyor gerçekten de eskiler biliyor herşeyi.. ayrıca sağlıklı bebekler her koşulda dayanıyor demek ki sağlıklı değildi bebek, kendinizi suçlamayın olur mu.. Dualarım sizlerle olacak..
Canim cok uzuldum.Sabir diliyorum sana.InsallahKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Canim yaa.Sabir diliyorum sana.Cok uzuldum.8 haftalıktı canım. Bnde sabah eşime demiştim genelde 8 haftada bebeğin kalp atışı durabiliyomuş diye eşimde kızdı bana interneti yasaklıcam sana diye. Birde dün gece hiç uyuyamadım çok huzursuzdum.
Canim cok uzuldum.Sabir diliyorum sana.Insallah
Canim yaa.Sabir diliyorum sana.Cok uzuldum.
Çok çok üzgünüm kızlar. Ben de kasım ayında sizinle aynı şeyleri yaşamıştım, büyük bir boşluk yaşıyor insan, çok zor..Ama inanın geçiyor.. Rabbim sabrını veriyor hatta yeni bebeğin hayalini bile kuruyorsunuz inanın.. Anneannem düşüğün bir ayağı içerde olur der yani düşük yapan kadın ikinciye çabuk gebe kalır demek istiyor.. öyle de oluyor gerçekten de eskiler biliyor herşeyi.. ayrıca sağlıklı bebekler her koşulda dayanıyor demek ki sağlıklı değildi bebek, kendinizi suçlamayın olur mu.. Dualarım sizlerle olacak..
Canim Allah sabir versin.Cok uzuldumHiç anlamadım hiçbirşey yoktu ne leke ne kanama ne riskcuma günü doktora gittiğimde artık yaşamadığını öğrendim hala şoktayım
Sadece gözlerimde yaş ile okudum yazdiginizi. Yaşadıklarım aklıma geldi bir hissizlik oluyor sanki ayakların boşlukta gibi oluyorsun ne zor ne garip birşey biliyorum anlıyorum da. Rabbim sabır versin atlatma güçlüğü versin. Benim kızım beni bırakıp gittiğinde eşim bana geri gelecek demişti. O gezmeye gitti demişti. Şimdi sizin kuzucuklariniz da gezmeye gitti ve insaallah tez vakitte gelecekler
Aynen aynen canım, Çevremden tanıdığım bir çok kişi de düşük yaptıktan çok kısa sürede hamile kaldılar.. Dediğin gibi rahim temizleniyor, kendini gebeliğe hazırlıyor.. Yani bir kere hamile kalınca vücut alışıyor artık sanırım..Evet ben dusukden 3 ay sonra hamile kaldim.
Ki hani 13 yildir esim korunur kalmamistim bunda da yine dikkat ettigimiz halde hemen kaldim.
Dusukde korunmamistik.
Hakli yani buyukler.
Doktorda dedi bunu rahim temizlenir cabuk hamile kalirsin dedi.
Hiçbir belirti olmadı mı kuzum
turuncu_girl canım geçmiş olsun basın sağolsun diyeyim önce ama perşembe günü baktığında umarım bi mucizeyle karşılasirsin ve herşey yolundadir.diyecek birşey yok böyle durumlarda. 3 4 gün önce kürtaj olmuş biri olaraktan hislerini anlıyorum=(((
Aaaa canım çok üzüldumKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Aaaa canım çok üzüldum( peki perşembeye kadar tekrardan atmaya başlama gibi bı durumu varmı ne dedi doktor
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versinHiçbirşekilde teselli edemiyorum kendimi
Rabbim en kisa zamanda hayrlisyla tekrar nasip etsin insaAllah%99 bebeği kaybettik dedi dr.
Kalan %1 lik kısımda çok küçük bi ihtimal. Ama gelişimide durmuş zaten.
çok üzüldüm canım RABBİM tez zamanda tekrar melegini sana nasip etsin INŞALLAH insan söyleyecek bişey bulamiyor%99 bebeği kaybettik dedi dr.
Aynen öyle ne hissettiğimi bilmiyorum. Koca bi boşluk var iyi desem iyi değilim. Üzgünüm yavrumun o güzel kalbi atmıyor. En önemlisi artık yerinde annesinin kucağında değil=( çok zor ya=( sizlerin yavrularını korusun inşallahSadece gözlerimde yaş ile okudum yazdiginizi. Yaşadıklarım aklıma geldi bir hissizlik oluyor sanki ayakların boşlukta gibi oluyorsun ne zor ne garip birşey biliyorum anlıyorum da. Rabbim sabır versin atlatma güçlüğü versin. Benim kızım beni bırakıp gittiğinde eşim bana geri gelecek demişti. O gezmeye gitti demişti. Şimdi sizin kuzucuklariniz da gezmeye gitti ve insaallah tez vakitte gelecekler
Allah razı olsun canım çok sağol. Amin canım rabbim kimseye yaşatmasin bu durumu. Sağlık sıhhat versin inşallah=(Canim çok geçmiş olsun RABBİM hayirlisiyla tez zaman melegini tekrar nasip etsin INŞALLAH ışte olacaklarin önüne geçemiyoruz çok zor RABBİM sabır versin birdaha yasatmasin
çok üzüldüm canım RABBİM tez zamanda tekrar melegini sana nasip etsin INŞALLAH insan söyleyecek bişey bulamiyor%99 bebeği kaybettik dedi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?