2018 Ekim Anneleri

Hayırlısını nasip etsin inşallah

Aminn canım

Keşke yanında olup sarılabilseydim sana

Canım benm keşke. Ama taaa ordan hissettim sıcaklığını. Rabbim en kısa zamanda bizede sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin.
O kadar çok üzüldüm ve şoka girdim ki dilim tutuldu resmen dr un yanında da.
Allahın takdiri söyleyecek bişey yapacak bişey yok ama insan içine kendine söz geçiremiyo hiç böyle çaresiz hissetmemiştim kendimi. Eşimede üzülüyorum gözümün içine bakıyo ağlamayım diye.

O kadar iyi anlıyorum ki şuanki şokunu şaşkınlığını çaresizliğini ne yapacağını bilemeyisini... birkaç gün önce fazlasıyla yaşadım doktor bebeğimi kaybettiğimi söylediğinde güçlü bi şekilde durmaya çalıştım karşısında taa ki gözümden süzülene kadar=(

Canim senin daha önce düşüğün varmiydi ama bu düşük olayi o kadar cok varki şimdi yedigimiz içtiğimiz hersey hormon üzülme bak hemen hamile kalicaksiniz inşallah turuncu_girl

Sıkma canını ben 6 ay sonra hamile kaldim ama benim kanamam cok olmuştu rahim anca toparladı hamile kaldim inşallah sen daha kısa sürede hamile kalirsin
Bende kanama hiç yok iyi temizlemis bayaa.bugün sadece kahve leke geliyor biraz biraz=( Bakalım ne kadar sürede toparlar sa artık

Ben şoka girdim dilim tutuldu ve başladım ağlamaya. Şu an boğazlarım ,kulaklarım, başım, gözüm felaket ağrıyo. Halen elim ayağım titriyo. İnanmak istemiyorum.
En kötüsüde çaresizlik elinden bişey gelmemesi. Bebeğimin başı elleri kolları vücudu belli olmaya başlamış bile ama kalp atışı yoktu işte 2-3 günde geride kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…