Hayırlısını nasip etsin inşallahÇok çok üzgünüm kızlar. Ben de kasım ayında sizinle aynı şeyleri yaşamıştım, büyük bir boşluk yaşıyor insan, çok zor..Ama inanın geçiyor.. Rabbim sabrını veriyor hatta yeni bebeğin hayalini bile kuruyorsunuz inanın.. Anneannem düşüğün bir ayağı içerde olur der yani düşük yapan kadın ikinciye çabuk gebe kalır demek istiyor.. öyle de oluyor gerçekten de eskiler biliyor herşeyi.. ayrıca sağlıklı bebekler her koşulda dayanıyor demek ki sağlıklı değildi bebek, kendinizi suçlamayın olur mu.. Dualarım sizlerle olacak..
Aminn canımAynen öyle ne hissettiğimi bilmiyorum. Koca bi boşluk var iyi desem iyi değilim. Üzgünüm yavrumun o güzel kalbi atmıyor. En önemlisi artık yerinde annesinin kucağında değil=( çok zor ya=( sizlerin yavrularını korusun inşallah
Allah razı olsun canım çok sağol. Amin canım rabbim kimseye yaşatmasin bu durumu. Sağlık sıhhat versin inşallah=(
Allah razı olsun canımCanim Allah sabir versin.Cok uzuldum
Insallah acini unutturacak bir bebegin olur.
Diyecek birşey bulamıyorum malesefCanım gelişmeside 2-3 gündür durmuş hiç zannetmiyorum hiç umudum yok
Sanada çok üzüldüm Allah yardımcımız olsun.
çok üzüldüm canım RABBİM tez zamanda tekrar melegini sana nasip etsin INŞALLAH insan söyleyecek bişey bulamiyor
Canım çok üzüldüm rabbim sabır versin
Rabbim en kisa zamanda hayrlisyla tekrar nasip etsin insaAllah
Keşke yanında olup sarılabilseydim sana
O kadar iyi anlıyorum ki şuanki şokunu şaşkınlığını çaresizliğini ne yapacağını bilemeyisini... birkaç gün önce fazlasıyla yaşadımCanım benm keşke. Ama taaa ordan hissettim sıcaklığını. Rabbim en kısa zamanda bizede sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin.
O kadar çok üzüldüm ve şoka girdim ki dilim tutuldu resmen dr un yanında da.
Allahın takdiri söyleyecek bişey yapacak bişey yok ama insan içine kendine söz geçiremiyo hiç böyle çaresiz hissetmemiştim kendimi. Eşimede üzülüyorum gözümün içine bakıyo ağlamayım diye.
Canim senin daha önce düşüğün varmiydi ama bu düşük olayi o kadar cok varki şimdi yedigimiz içtiğimiz hersey hormon üzülme bak hemen hamile kalicaksiniz inşallahO kadar iyi anlıyorum ki şuanki şokunu şaşkınlığını çaresizliğini ne yapacağını bilemeyisini... birkaç gün önce fazlasıyla yaşadımdoktor bebeğimi kaybettiğimi söylediğinde güçlü bi şekilde durmaya çalıştım karşısında taa ki gözümden süzülene kadar=(
Hayır ilk bebeğimdi. Düşük değil. Kürtaj olmaya gittiğimde bile lekelenme falan yoktuCanim senin daha önce düşüğün varmiydi ama bu düşük olayi o kadar cok varki şimdi yedigimiz içtiğimiz hersey hormon üzülme bak hemen hamile kalicaksiniz inşallahturuncu_girl
Sıkma canını ben 6 ay sonra hamile kaldim ama benim kanamam cok olmuştu rahim anca toparladı hamile kaldim inşallah sen daha kısa sürede hamile kalirsinHayır ilk bebeğimdi. Düşük değil. Kürtaj olmaya gittiğimde bile lekelenme falan yoktunasip işte
Çok üzüldüm canımKızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Çok üzüldüm canım rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallahHayır ilk bebeğimdi. Düşük değil. Kürtaj olmaya gittiğimde bile lekelenme falan yoktunasip işte
Bende kanama hiç yok iyi temizlemis bayaa.bugün sadece kahve leke geliyor biraz biraz=( Bakalım ne kadar sürede toparlar sa artıkSıkma canını ben 6 ay sonra hamile kaldim ama benim kanamam cok olmuştu rahim anca toparladı hamile kaldim inşallah sen daha kısa sürede hamile kalirsin
Amin canım inşallah. Allah razı olsunÇok üzüldüm canım rabbim en kısa sürede nasip etsin inşallah
O kadar iyi anlıyorum ki şuanki şokunu şaşkınlığını çaresizliğini ne yapacağını bilemeyisini... birkaç gün önce fazlasıyla yaşadımdoktor bebeğimi kaybettiğimi söylediğinde güçlü bi şekilde durmaya çalıştım karşısında taa ki gözümden süzülene kadar=(
Çok sağol canımÇok üzüldüm canımrabbim sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?