2018 Ekim Anneleri

Benimkininde aynı. Doktor konuşuyor konuşuyor her yer karardi sanki hatırlamıyorum çok net. Sadece başımi salladım konuşamadim hiç=(

Benimkininde aynı. Doktor konuşuyor konuşuyor her yer karardi sanki hatırlamıyorum çok net. Sadece başımi salladım konuşamadim hiç=(

Dr un bebeiğinizi kaybettikten sonra konuştuklarını algılayamadım ben. Hani görüntü var ses yok derler ya öyleydi. Kadın konuşuyo ağzını oynatıyo ama sesi duyulmuyo gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çok zor. İlkti benim mucizemdi çok erken öğrenmiştim hissettim çok ilginç.
Benm bebeğimi daha perşembe alıcak dr. Napıcam bilmiyorum

Güçlü ol kuzum benım , niye perşembeyi bekledi dr

Allah sabrınızı artırsın arkadaşlar _heidi_ bizler de sizlerin varlığına çok alışmıştık.inşallah en kısa sürede Rabbim yeni bir annelik tacıyla taçlandırsın sizleri... Dua etmekten başka bişey gelmiyor elden bizler de çok Çaresiz kalıyoruz bu noktada umarım çabucak toparlarsınız Rabbim mükâfatınızı verir

İnş canım çok sağol. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Allaha emanet olun. Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Aminn

_heidi_ turuncu_girl
Kızlar ne diyeyim bilemedim...
Burnumun direği sızlaya sızlaya okudum...
O şok hali,hissizlik,ama bi o kadar insanin gonlundeki ağırlık...
Kayıp ayrı zor,kabullenis ve sonrası apayrı..
Elbet bi hayrı var,çok sukur diyebilecegimiz.O yuzden Allah en kisa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah❤

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.

Yaaaaa şok oldum resmen
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki
Senden böyle bir haber beklemiyordum hiç
Ahirette şefaatçi olacak kuzun
Rabbim tekrar nasip etsin ve bu son kürtajın olsun inşALLAH

Yaaaaa şok oldum resmen
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki
Senden böyle bir haber beklemiyordum hiç
Ahirette şefaatçi olacak kuzun
Rabbim tekrar nasip etsin ve bu son kürtajın olsun inşALLAH

İnş. canım çok sağol

Aynen öyleydi ışte. Benimde cumartesi alındı adet günüme 1 haftadan fazla vardı öğrendiğimde. Aynı sen gibi ilkti=( halada ilk o

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Cok gecmis olsun cok uzuldum. Muhtememlen sagliksiz bir gebelikti uzmeyin kendinizi Rabbim sabir versin.

İnş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…