- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Canim senin daha önce düşüğün varmiydi ama bu düşük olayi o kadar cok varki şimdi yedigimiz içtiğimiz hersey hormon üzülme bak hemen hamile kalicaksiniz inşallahturuncu_girl
Benimkininde aynı. Doktor konuşuyor konuşuyor her yer karardi sanki hatırlamıyorum çok net. Sadece başımi salladım konuşamadim hiç=(Ben şoka girdim dilim tutuldu ve başladım ağlamaya. Şu an boğazlarım ,kulaklarım, başım, gözüm felaket ağrıyo. Halen elim ayağım titriyo. İnanmak istemiyorum.
En kötüsüde çaresizlik elinden bişey gelmemesi. Bebeğimin başı elleri kolları vücudu belli olmaya başlamış bile ama kalp atışı yoktu işte 2-3 günde geride kalmış
Benimkininde aynı. Doktor konuşuyor konuşuyor her yer karardi sanki hatırlamıyorum çok net. Sadece başımi salladım konuşamadim hiç=(
Güçlü ol kuzum benım , niye perşembeyi bekledi drDr un bebeiğinizi kaybettikten sonra konuştuklarını algılayamadım ben. Hani görüntü var ses yok derler ya öyleydi. Kadın konuşuyo ağzını oynatıyo ama sesi duyulmuyo gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çok zor. İlkti benim mucizemdi çok erken öğrenmiştim hissettim çok ilginç.
Benm bebeğimi daha perşembe alıcak dr. Napıcam bilmiyorum
Güçlü ol kuzum benım , niye perşembeyi bekledi dr
Allah sabrınızı artırsın arkadaşlarDr un bebeiğinizi kaybettikten sonra konuştuklarını algılayamadım ben. Hani görüntü var ses yok derler ya öyleydi. Kadın konuşuyo ağzını oynatıyo ama sesi duyulmuyo gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çok zor. İlkti benim mucizemdi çok erken öğrenmiştim hissettim çok ilginç.
Geçmiş olsun güçlü ol kuzum , allah sağlıklı gebelikler nasip etsın inşallahCanım hiç bilmiyorum. Eve gelince eşim anlattı. Dr ne dedi hatırlamıyorum inan. Sormakta istemiyorum
Geçmiş olsun güçlü ol kuzum , allah sağlıklı gebelikler nasip etsın inşallah
Allah sabrınızı artırsın arkadaşlar_heidi_ bizler de sizlerin varlığına çok alışmıştık.inşallah en kısa sürede Rabbim yeni bir annelik tacıyla taçlandırsın sizleri... Dua etmekten başka bişey gelmiyor elden bizler de çok Çaresiz kalıyoruz bu noktada umarım çabucak toparlarsınız Rabbim mükâfatınızı verir
Sağol canım aminİnş canım çok sağol. Kendinize ve bebişlerinize çok iyi bakın. Allaha emanet olun. Rabbim sağlıklı bi şekilde bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
AminnAllah sabrınızı artırsın arkadaşlar_heidi_ bizler de sizlerin varlığına çok alışmıştık.inşallah en kısa sürede Rabbim yeni bir annelik tacıyla taçlandırsın sizleri... Dua etmekten başka bişey gelmiyor elden bizler de çok Çaresiz kalıyoruz bu noktada umarım çabucak toparlarsınız Rabbim mükâfatınızı verir
Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Yaaaaa şok oldum resmen
Ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki
Senden böyle bir haber beklemiyordum hiç
Ahirette şefaatçi olacak kuzun
Rabbim tekrar nasip etsin ve bu son kürtajın olsun inşALLAH
Aynen öyleydi ışte. Benimde cumartesi alındıDr un bebeiğinizi kaybettikten sonra konuştuklarını algılayamadım ben. Hani görüntü var ses yok derler ya öyleydi. Kadın konuşuyo ağzını oynatıyo ama sesi duyulmuyo gibiydi. Rabbim kimseye yaşatmasın. Çok zor. İlkti benim mucizemdi çok erken öğrenmiştim hissettim çok ilginç.
Cok gecmis olsun cok uzuldum. Muhtememlen sagliksiz bir gebelikti uzmeyin kendinizi Rabbim sabir versin.Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
_heidi_ turuncu_girl
Kızlar ne diyeyim bilemedim...
Burnumun direği sızlaya sızlaya okudum...
O şok hali,hissizlik,ama bi o kadar insanin gonlundeki ağırlık...
Kayıp ayrı zor,kabullenis ve sonrası apayrı..
Elbet bi hayrı var,çok sukur diyebilecegimiz.O yuzden Allah en kisa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah❤
Aynen öyleydi ışte. Benimde cumartesi alındıadet günüme 1 haftadan fazla vardı öğrendiğimde. Aynı sen gibi ilkti=( halada ilk o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?