2018 Ekim Anneleri

Günaydın.. turuncu_girl çok çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece dua etmek geliyor elimizden. Rabbim sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısıyla tez zamanda bu duyguyu tekrar yaşatsın sana. Çok şükür sana klomen etki etmiş. İnşallah kolayca yeniden kalacaksın. Dualarımdasın. Allah sabrını artırsın. Yine de naçizane bi dra daha gitmeni öneririm. İnan buraya girmek bile içimden gelmiyo artık. Allaha emanet ol.

Canım=( Allah razı olsun. Bizlerinde elinden birşey gelmiyor ki malesef=(

Cok gecmis olsun cok uzuldum. Muhtememlen sagliksiz bir gebelikti uzmeyin kendinizi Rabbim sabir versin.

Ewt kanama şeklinde lekelenmelerim vardı çok ilginçtir ki 2-3 gündür kesilmişti. Progestan engelledi belkide düşmesini.

Tekrar bebeğin kalbi atmıyo bebeğinizi kaybettik laflarını duymak istemiyorum. Dr zaten perşembe tekrar bakıp kürtaj yapıcak.
Bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sanırım ilk önce şu enkaZdan tekrar kalkıp düşünenilirim tekrar bebişi.
Sizler ve bebişlerinizde Allaha emanet. KendiniZe ve bebeişinize iyi bakın.

Canım=( Allah razı olsun. Bizlerinde elinden birşey gelmiyor ki malesef=(
_heidi_ sana da Allah sabırlar versin gerçekten diyecek birşey yoki. İnşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla tekrardan bu duyguyu yaşamak nasip olur. Geçen hafta dr kalp atışı yok dediğinde bende çok üzülmüştüm. Sizi anlıyorum. Ancak hakkımızda hayırlısını Muhakkak ki Rabbim daha iyi olur. O bebişlerin nasibi yoksa ne zaman olsa giderdi. O zaman daha büyük bir yıkım olurdu belki de sizin için. Belki de Rabbim sizi bundan korudu. Binlerce sebep sayılabilir bu şekilde.. Rabbimden gelen başla göz üstüne...

Aynen öyleydi ışte. Benimde cumartesi alındı adet günüme 1 haftadan fazla vardı öğrendiğimde. Aynı sen gibi ilkti=( halada ilk o
sizi çok iyi anlıyorum bu kadar tazeyken söylenecek hiç bir teselli cümleside olmuyor malesef Allah tez zamanda hayırlı sağklı evlatlar versin kucağınıza

Haklısın ne diyeyim. Sende kendine iyi bak canım. Allaha emanet..Geçmiş olsun.

Canım sağol. Vardır rabbimin bi bildiği böylesi hayırlıymis demek ki bizim için...

Aynen öyle canım gelen rabbimden gelsin. Belki sağlıksiz bi bebeğe ömür boyu bakmamizi istemediği için aldı onları bizden. Ne bebeklerimize acı çektirdi nede tüm hayatımız boyunca bize. Vardır bi hayr. Allah razı olsun

Kızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı. Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.

Kuzum kendine iyi bak

Kendine çok iyi bak üzülme meleğin çok güzel bir yerde . Yeniden hayırlı haberler aldığında bizlerle paylaşmayı unutma

Kendine iyi bak, Allah hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin insallah en kisa zamanda hayirlisi ile yine gorusmek uzere.

Canım sağol. Vardır rabbimin bi bildiği böylesi hayırlıymis demek ki bizim için...

Aynen oyle canım.Hepimiz az cok yasamis oluyoruz malesef.Insan unutmuyor.Bende Mayis annesiydim mesela ama nasip bak buraya geldik.Onu bile hala hesapliyorum gunlerini.
Sizde unutmayacaksaniz ama onunuzu kesen bi uzuntu haline gelmesin❤
'Saglik' kelimesi o kadar degerli ki.Insan nasil olursa olsun basimin ustune diye geciriyor icinden ama cocuk olunca 'o ne hisseder' diye dusunmek cok daha agir inan...
Bikac aya insallah guzel haberlerinizi duyariz❤

Offf..hedidi den sonra simdi gordum yazinizi. Allah sabirlar versin, tez zamanda sagliginiza kavusun insallah hayirlisiyla yine guzel haberlerle insallah icinizi ferah tutun dualarimiz sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…