Canım=( Allah razı olsun. Bizlerinde elinden birşey gelmiyor ki malesef=(Allah sabrınızı artırsın arkadaşlar_heidi_ bizler de sizlerin varlığına çok alışmıştık.inşallah en kısa sürede Rabbim yeni bir annelik tacıyla taçlandırsın sizleri... Dua etmekten başka bişey gelmiyor elden bizler de çok Çaresiz kalıyoruz bu noktada umarım çabucak toparlarsınız Rabbim mükâfatınızı verir
Cok gecmis olsun cok uzuldum. Muhtememlen sagliksiz bir gebelikti uzmeyin kendinizi Rabbim sabir versin.
Günaydın..turuncu_girl çok çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sadece dua etmek geliyor elimizden. Rabbim sağlıkla kolaylıkla ve hayırlısıyla tez zamanda bu duyguyu tekrar yaşatsın sana. Çok şükür sana klomen etki etmiş. İnşallah kolayca yeniden kalacaksın. Dualarımdasın. Allah sabrını artırsın. Yine de naçizane bi dra daha gitmeni öneririm. İnan buraya girmek bile içimden gelmiyo artık. Allaha emanet ol.
Canım=( Allah razı olsun. Bizlerinde elinden birşey gelmiyor ki malesef=(
sizi çok iyi anlıyorum bu kadar tazeyken söylenecek hiç bir teselli cümleside olmuyor malesef Allah tez zamanda hayırlı sağklı evlatlar versin kucağınızaAynen öyleydi ışte. Benimde cumartesi alındıadet günüme 1 haftadan fazla vardı öğrendiğimde. Aynı sen gibi ilkti=( halada ilk o
Canım=( Allah razı olsun. Bizlerinde elinden birşey gelmiyor ki malesef=(
Haklısın ne diyeyim. Sende kendine iyi bak canım. Allaha emanet..Geçmiş olsun.Tekrar bebeğin kalbi atmıyo bebeğinizi kaybettik laflarını duymak istemiyorum. Dr zaten perşembe tekrar bakıp kürtaj yapıcak.
Bi daha aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Sanırım ilk önce şu enkaZdan tekrar kalkıp düşünenilirim tekrar bebişi.
Sizler ve bebişlerinizde Allaha emanet. KendiniZe ve bebeişinize iyi bakın.
Canım sağol. Vardır rabbimin bi bildiği böylesi hayırlıymis demek ki bizim için..._heidi_ turuncu_girl
Kızlar ne diyeyim bilemedim...
Burnumun direği sızlaya sızlaya okudum...
O şok hali,hissizlik,ama bi o kadar insanin gonlundeki ağırlık...
Kayıp ayrı zor,kabullenis ve sonrası apayrı..
Elbet bi hayrı var,çok sukur diyebilecegimiz.O yuzden Allah en kisa zamanda sağlıkla nasip eder inşallah❤
Canım benim.Bnmde 2-3 gün önce kalbi durmuş
Aynen öyle canım gelen rabbimden gelsin. Belki sağlıksiz bi bebeğe ömür boyu bakmamizi istemediği için aldı onları bizden. Ne bebeklerimize acı çektirdi nede tüm hayatımız boyunca bize. Vardır bi hayr. Allah razı olsun_heidi_ sana da Allah sabırlar versin gerçekten diyecek birşey yoki. İnşallah en kısa zamanda hayırla sağlıkla kolaylıkla tekrardan bu duyguyu yaşamak nasip olur. Geçen hafta dr kalp atışı yok dediğinde bende çok üzülmüştüm. Sizi anlıyorum. Ancak hakkımızda hayırlısını Muhakkak ki Rabbim daha iyi olur. O bebişlerin nasibi yoksa ne zaman olsa giderdi. O zaman daha büyük bir yıkım olurdu belki de sizin için. Belki de Rabbim sizi bundan korudu. Binlerce sebep sayılabilir bu şekilde.. Rabbimden gelen başla göz üstüne...
Amin canım inşallahhsizi çok iyi anlıyorum bu kadar tazeyken söylenecek hiç bir teselli cümleside olmuyor malesef Allah tez zamanda hayırlı sağklı evlatlar versin kucağınıza
Allah razı olsun canım amin.Sizlere de çok geçmiş olsun
Bu son olsun inşallah
Rabbim imtihanınızı kolaylaştırsın inşALLAH
Kuzum kendine iyi bakKızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
Kendine çok iyi bak üzülme meleğin çok güzel bir yerde . Yeniden hayırlı haberler aldığında bizlerle paylaşmayı unutmaKızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
Kızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
Canım sağol. Vardır rabbimin bi bildiği böylesi hayırlıymis demek ki bizim için...
Canım benm keşke. Ama taaa ordan hissettim sıcaklığını. Rabbim en kısa zamanda bizede sağlıklı hayırlı doğumlar ve bebişler nasip etsin.
O kadar çok üzüldüm ve şoka girdim ki dilim tutuldu resmen dr un yanında da.
Allahın takdiri söyleyecek bişey yapacak bişey yok ama insan içine kendine söz geçiremiyo hiç böyle çaresiz hissetmemiştim kendimi. Eşimede üzülüyorum gözümün içine bakıyo ağlamayım diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?