2018 Ekim Anneleri

Ben konusmalari kacirdim sanirim tablo derken?
hani hamile topiklerinde yapılır burdaki hamilelerin nicki tahmini doğum tarihi cinsiyeti düşünülen isim vs bir çok ayrıntıdan istenilenlerden bir tablo yapılır ilk sayfaya güncellenir sürekli yani 2018 ekim annelerinin listesi gibi :)

Kendine çok iyi bak üzülme meleğin çok güzel bir yerde . Yeniden hayırlı haberler aldığında bizlerle paylaşmayı unutma
Tabiki paylaşırımm.
inşallah Canım

Anne evi gibisi yokmuş kendi evimde sadece çubuk kraker ile beslenip her saniye kusarken annemin evinde yeniden yemek yemeye başladım kaybettiğim kiloları geri alacağım insallah. Annem her şeyi önüme getiriyor sağ olsun bebek gibi bakıyor. Acaba ben de onun gibi bir anne olabilecek miyim

merhaba kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, benim bir sorum olacak 3 aylık hamileyim doktorum ikili test istedi diğer hamileliğimde özelde yaptırmıştım ama bunu devlette yaptırmak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz bir hastane var mı? istanbul/ kartal ,pendik, kadiköy, üsküdar tarafında

Özelde ne kaDar ücret vermiştin ben de özelde yaptıracağım merak ettim

2016 da 150 tl vermiştim şimdi birçok özel 300 350 tl fiyat verdi
2'li test için 350 lira gerçekten çok fazla burada ayrıntılı ultrasona o kadar para istiyorlar da çok diyor herkes bende özele gidiyorum 2 li tarama 109 lira birine söylerken duymuştum.

Ben bugun saglik ocagina kan ve idrar tahlili verdim.
Ozelde yapilacaklari hanuz yaptirmadim ama.
Gebelik cizelgesi olusturuldu.
1 haziranda tekrar genel kan testi ve tetanoz asisi icin gun verildi

Hic iştahim yok napsam bilemedim.
Yani karnimin gurultusunu susturmak icin yiyorum ama yiyincede midem rahatsiz oluyor
Hazimsizlik gibi bisi oluyor.
Yemezsem daha iyiyim.
Canimda yemek hic bisi istemiyor.

Yogurt corbasi icip 1 elma yedim.

Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil

Bebeklerini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin inşallah çok iyi anlıyorum geçmişte 4 tane kaybetmiş biri olarak ama allahım sonradan sağlıklı bir bebek verdi şimdi 3 yaşında sabredin ve dua edin allah duaları geri çevirmez.şimdi hamileyim tabi yine korkularım var yok değil ama olacak olur tedbir bizden takdir allahtan

Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil
Benimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artik

Ya aglattin beni canim benim hep dua edicem insallah hemen arkamizdan yetiseceksin yasit olacak bebislerimiz en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz

Benimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artik
bana bir kere igne yapti progestani vajinal al dedi ama hala geliyo kontrolumde haftaya cuma yani daha cok var.sana belli bi sebep soyledimi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…