kızlar tablo için ne diyorsunuz
hani hamile topiklerinde yapılır burdaki hamilelerin nicki tahmini doğum tarihi cinsiyeti düşünülen isim vs bir çok ayrıntıdan istenilenlerden bir tablo yapılır ilk sayfaya güncellenir sürekli yani 2018 ekim annelerinin listesi gibi :)Ben konusmalari kacirdim sanirim tablo derken?
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/2017-ekim-anneleri.978651/Ben konusmalari kacirdim sanirim tablo derken?
Tabiki paylaşırımm.Kendine çok iyi bak üzülme meleğin çok güzel bir yerde . Yeniden hayırlı haberler aldığında bizlerle paylaşmayı unutma
inşallah CanımAynen oyle canım.Hepimiz az cok yasamis oluyoruz malesef.Insan unutmuyor.Bende Mayis annesiydim mesela ama nasip bak buraya geldik.Onu bile hala hesapliyorum gunlerini.
Sizde unutmayacaksaniz ama onunuzu kesen bi uzuntu haline gelmesin❤
'Saglik' kelimesi o kadar degerli ki.Insan nasil olursa olsun basimin ustune diye geciriyor icinden ama cocuk olunca 'o ne hisseder' diye dusunmek cok daha agir inan...
Bikac aya insallah guzel haberlerinizi duyariz❤
Amin canım görüşmek üzere inşallah. Sizi takip ediyor olcammKendine iyi bak, Allah hakkinda hayirli olani gonlune razi eylesin insallah en kisa zamanda hayirlisi ile yine gorusmek uzere.
Özelde ne kaDar ücret vermiştin ben de özelde yaptıracağım merak ettimmerhaba kızlar hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum, benim bir sorum olacak 3 aylık hamileyim doktorum ikili test istedi diğer hamileliğimde özelde yaptırmıştım ama bunu devlette yaptırmak istiyorum tavsiye edebiliceğiniz bir hastane var mı? istanbul/ kartal ,pendik, kadiköy, üsküdar tarafında
2016 da 150 tl vermiştim şimdi birçok özel 300 350 tl fiyat verdiÖzelde ne kaDar ücret vermiştin ben de özelde yaptıracağım merak ettim
2'li test için 350 lira gerçekten çok fazla burada ayrıntılı ultrasona o kadar para istiyorlar da çok diyor herkes bende özele gidiyorum 2 li tarama 109 lira birine söylerken duymuştum.2016 da 150 tl vermiştim şimdi birçok özel 300 350 tl fiyat verdi
109 tl e sadece kan testini yapıyolar2'li test için 350 lira gerçekten çok fazla burada ayrıntılı ultrasona o kadar para istiyorlar da çok diyor herkes bende özele gidiyorum 2 li tarama 109 lira birine söylerken duymuştum.
Benimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artikHala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil
Ya aglattin beni canim benim hep dua edicem insallah hemen arkamizdan yetiseceksin yasit olacak bebislerimiz en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruzKızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
bana bir kere igne yapti progestani vajinal al dedi ama hala geliyo kontrolumde haftaya cuma yani daha cok var.sana belli bi sebep soyledimi canimBenimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?