Ağlama canım zaten gözümün ucunda duruyor. İnşallahhh rabbim nasip ederseYa aglattin beni canim benim hep dua edicem insallah hemen arkamizdan yetiseceksin yasit olacak bebislerimiz en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz
Ay ne kadar sanslisin yaa ben de kizimda tam bu haftalarda anne evine gittim 2 ay falan kaldim oyle abarti bulanti falan hic hatirlamiyorum o yuzden sanki bu hamileligimde bulanti halsizlik daha yogun gibi e evdesin cocugun var yemek yapmak zorundasin ha deyince disari atamiyosun kendini bu gibu sebeplerden daha cok hissediyoruz bulanti tiksinme falanAnne evi gibisi yokmuş kendi evimde sadece çubuk kraker ile beslenip her saniye kusarken annemin evinde yeniden yemek yemeye başladım kaybettiğim kiloları geri alacağım insallah. Annem her şeyi önüme getiriyor sağ olsun bebek gibi bakıyor. Acaba ben de onun gibi bir anne olabilecek miyim
Ben bugun saglik ocagina kan ve idrar tahlili verdim.
Ozelde yapilacaklari hanuz yaptirmadim ama.
Gebelik cizelgesi olusturuldu.
1 haziranda tekrar genel kan testi ve tetanoz asisi icin gun verildi
Hic iştahim yok napsam bilemedim.
Yani karnimin gurultusunu susturmak icin yiyorum ama yiyincede midem rahatsiz oluyor
Hazimsizlik gibi bisi oluyor.
Yemezsem daha iyiyim.
Canimda yemek hic bisi istemiyor.
Yogurt corbasi icip 1 elma yedim.
kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu? bende çok oluyor ya normal mi?
Rabbim güzel kalbine göre versinKızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
Kızlar buraya da yazıp böyle sizleri bu konuyla alakalı üzmek istemiyorum. Mesaj atan arkadaşlara cevap verdim. Sizlerle burada birşeyler paylaşmak çok güzeldi.rabbim umarım bizlere tekrar nasip eder.kendinize çok iyi bakın.Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin yavrularınızı.Doğduklarında bi kez de benim için koklayin olur mu Hepiniz Allah a emanetsiniz.
Çok sağol canım benimde kan uyuşmazlığı var ama onun için ilerleyen zamanda yapcaz dedi akımında Evet açık kahve 15 gun filan oldu birkaç gün kesileyor tekrar başlıyor banada progesteron filit vercem dedi ama eczaneden yumuşak kapsül verdiler onu fitil olarakmi kullanıyorsunuz banada ilişki yasak dedi 19 aylik kızım var dinlenmek pek mümkün olmuyor yarın gitcem bakalım RABBİM herşeyin hayirlisini versin çok heyecanlıyım hemde korkuda var kötü bişey soyliycek diye
Yok canim kanama alani yok dedi sebep de söylemedi kahverengi akıntım durdu benim ama fitildenmi bilmiyorum ilac kalintisi gibi pembe renkte geliyor bana jel vermişti omu mantar yapti bilmiyorum mantar ne gerci onuda bilmiyorum verdigi fitil mantar ilacibana bir kere igne yapti progestani vajinal al dedi ama hala geliyo kontrolumde haftaya cuma yani daha cok var.sana belli bi sebep soyledimi canim
Benimde bulanmiyor ama bi acimsilik oluyor sanki ogutmuyor midem gibi oyle hazimsizlik oluyorAynı sorun bende de var canım. Hiç iştahım yok, yemediğimde daha iyiyim. Ama uzun süre yemeyince de yemek gördüğümde hiç sabrım kalmıyor sofrayı zor kuruyorum hemen yemem lazım sanki. Sonrasında keşke yemeseydim diyorum. Ağır bir sey de hic yemiyorum ama ağzımda tuhaf bir tat oluyor, şimdilik mentollü sakız çiğnemekte buldum çözümü.
beterin beteri varmis gercekten mide bulantisindan yakinip duruyodum simdi onu unuttum kac gündür yatiyorum bunun derdine düştümYok canim kanama alani yok dedi sebep de söylemedi kahverengi akıntım durdu benim ama fitildenmi bilmiyorum ilac kalintisi gibi pembe renkte geliyor bana jel vermişti omu mantar yapti bilmiyorum mantar ne gerci onuda bilmiyorum verdigi fitil mantar ilaci
ayın 10unda adet oluyordum hep dun zamanımdı ama onunla alakalı mı bilmiyorum çok batıyorIki gündür var bende sağ kasığıma bişey saplıyorlar gibi. 2. adet zamanı geldi ondan olabilir diye düşünüyorum.
hani hamile topiklerinde yapılır burdaki hamilelerin nicki tahmini doğum tarihi cinsiyeti düşünülen isim vs bir çok ayrıntıdan istenilenlerden bir tablo yapılır ilk sayfaya güncellenir sürekli yani 2018 ekim annelerinin listesi gibi :)
Aynen öyle canim bende rahattim hic lekelenmem olmamıştı şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum ama hiç çamaşırima bulasmadi silmeden gelmiyorbeterin beteri varmis gercekten mide bulantisindan yakinip duruyodum simdi onu unuttum kac gündür yatiyorum bunun derdine düştüm
gerçekten çok fazlaymış ben anlamıyorum bu özel hastanelerin bir standardı yok mu bence olmalı yani kime ne ödettirirlerse.109 tl e sadece kan testini yapıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?