2018 Ekim Anneleri

Ay ne kadar sanslisin yaa ben de kizimda tam bu haftalarda anne evine gittim 2 ay falan kaldim oyle abarti bulanti falan hic hatirlamiyorum o yuzden sanki bu hamileligimde bulanti halsizlik daha yogun gibi e evdesin cocugun var yemek yapmak zorundasin ha deyince disari atamiyosun kendini bu gibu sebeplerden daha cok hissediyoruz bulanti tiksinme falan

Aiy ben de annemin dizinin dibinde olmanin sansliligini yasiyorum.
Ayni binadayiz bina bizim.
Bugun hep saglik ocaginda falan gecti gunun yarisi oglum gelecek okuldan az sonra manti yapmis sarimsakli yogurduna kadar getirmis mutfagima koymus.

Oglusumla hemen gelince yiyelim diye.
Bisi lazim olsa aliyor pisiriyor.
Allah razi olsun.

Ben acikcasi azicikda anneme guvenip karar verdim 2.ye.
Yani oglumda burda degildim zordu.
Burda paslasiriz bisi olsa ona birakirim.
Ya da kışin cikmam gerekmez disari annem halleder

Allah basimdan eksik etmesin.

_heidi_ turuncu_girl kızlar çok geçmiş olsun tarifsiz bir acı Rabbim bir daha yaşatmasın benim de kanamam oldu geçti ama içimde bir korku var o yüzden çok fazla birşey paylaşmıyorum bu topikte ... çok fazla heyacana girmek , daha sonra hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum her bebek tabi özeldir ama benim tüp bebek ile oldu o yüzden korku, heyacan biraz daha fazla... Rabbim sabır versin hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş

_heidi_ turuncu_girl ikinize de çok çok geçmiş olsun

Yanlış anlamayın ben hep şu şekilde dua ediyorum bi sıkıntı çıkacaksa şimdi çıksın ben daha çok bağlamandan, kucağıma alıp kokusunu duymadan. Öbür türlüsü çok daha zor. Bir daha yaşamazsınız böyle bir olayı umarım hiç birimiz yaşamayalım

Istediginiz en kısa zamanda sağlıklı gebelikler yaşar, kucağınıza alırsınız bebeğinizi inşallah.

kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu? bende çok oluyor ya normal mi?

Aynı sorun bende de var canım. Hiç iştahım yok, yemediğimde daha iyiyim. Ama uzun süre yemeyince de yemek gördüğümde hiç sabrım kalmıyor sofrayı zor kuruyorum hemen yemem lazım sanki. Sonrasında keşke yemeseydim diyorum. Ağır bir sey de hic yemiyorum ama ağzımda tuhaf bir tat oluyor, şimdilik mentollü sakız çiğnemekte buldum çözümü.

Selamlar, hamilelik nasıl geçiyor? Bebeğini kaybetmiş arkadaşlara da allah sabır versin öbür dünyada şefaatçi olsun bebekleri..

Cuma günü aile hekimliğine gebeliğimi bildirmeye gidicem..önce hemşireye mi gitmem lazım aile hekimine mi gidicem? Ne yapıyorlar ne kadar sürüyor giden arkadaşlar bilgi verebilir mi acaba

Rabbim güzel kalbine göre versin

Kızlar benim genital bölgemde çatlak vardı üstüne hamile kaldım doktora soracam ama belki sizin de bilginiz olur bu halimde krem vs kullanabilir miyim

_heidi_ Canım ya inan ağlattın beni birbirimizi tanımasak bile insanın içi aciyor yüreği sızlıyor gercekten (
turuncu_girl seninle aynı topikte ogrenmistik bebegini hatta çok erken hissetmistin çok üzgünüm kızlar vardır bunda bir hayır Allah'tan gelen Amenna demekten başka bisy gelmiyor elden

İnşallah en kısa zamanda ikinizdende güzel haberler alırız kendinize çok iyi bakın fazla yipratmayin kendinizi ❤❤

Kan uyuşmazlığı iğnesi annede kanama olmadığı zaman evet ilerleyen dönemde yapılıyor fakat kanama olursa beklemiyorlar hemen yapıyorlar bebek etkilenmesin diye. Progestan benim fitilin ismi ben fitil olarak kullandım yumuşak mı bilmiyorum ama aynı ilaç hap olarak da kullanılıyormuş eczacımız söylemişti. Hayırlı haberlerin olsun inşallah.

Son düzenleme:
bana bir kere igne yapti progestani vajinal al dedi ama hala geliyo kontrolumde haftaya cuma yani daha cok var.sana belli bi sebep soyledimi canim
Yok canim kanama alani yok dedi sebep de söylemedi kahverengi akıntım durdu benim ama fitildenmi bilmiyorum ilac kalintisi gibi pembe renkte geliyor bana jel vermişti omu mantar yapti bilmiyorum mantar ne gerci onuda bilmiyorum verdigi fitil mantar ilaci

Benimde bulanmiyor ama bi acimsilik oluyor sanki ogutmuyor midem gibi oyle hazimsizlik oluyor
Duzelir belki zamanla

beterin beteri varmis gercekten mide bulantisindan yakinip duruyodum simdi onu unuttum kac gündür yatiyorum bunun derdine düştüm

Iki gündür var bende sağ kasığıma bişey saplıyorlar gibi. 2. adet zamanı geldi ondan olabilir diye düşünüyorum.
ayın 10unda adet oluyordum hep dun zamanımdı ama onunla alakalı mı bilmiyorum çok batıyor

Himmm tamam tamam hatirladim asker topiginde yapilmisti bi zamanlar :) oluur ne zaman basliyoruz gerci daha cinsiyetler belli degil ama

beterin beteri varmis gercekten mide bulantisindan yakinip duruyodum simdi onu unuttum kac gündür yatiyorum bunun derdine düştüm
Aynen öyle canim bende rahattim hic lekelenmem olmamıştı şimdi tuvalete gitmeye korkuyorum ama hiç çamaşırima bulasmadi silmeden gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…