- 7 Ağustos 2014
- 56
- 80
- 38
benimde kasık ağrım çok fazla özellikle yorulunca çoğalıyor. Normal mi bilmiyorum bel ağrımda var bu ikisini doktora söyledim dinleneceksin dedi, sürekli dinlenmem mümkün olmuyor maalesef 3.ay bitince biter dedi. İnşallah dedim, bekliyorum.kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu? bende çok oluyor ya normal mi?
Benim okulum merkeze 3 saat uzakta pzt günleri 6 saat yol yapıyorum sonra birkaç gün kasigim ağrıyor anlamadım bende geçen haftada olmuştu bu haftadabenimde kasık ağrım çok fazla özellikle yorulunca çoğalıyor. Normal mi bilmiyorum bel ağrımda var bu ikisini doktora söyledim dinleneceksin dedi, sürekli dinlenmem mümkün olmuyor maalesef 3.ay bitince biter dedi. İnşallah dedim, bekliyorum.
ilk bebeğin mi? bnm de öyle olacak sanırım, gecen sene ilk bebeğimi kaybettim 18.haftada dikiş atılması gerekiyormuş, tabi bilmiyorduk, inşallah vakti zamanı geldiğinde 9 ayın sonunda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nas,ip olsun, hastaneden eli boş çıkmak çok zor.Allah kimseye yaşatmasınSelam bend e 8 haftalik hamileyim ama bir ay sonra doktor rahim agzimi dikecekmis boyle bir sorunu olan var mi
şu bir kaç hafta için biraz fazla 6 saat yol o kadar süre oturmaktan oluyordur diye tahmin ediyorum çünkü bende iş yerinde oturuyorum uzun süre yerimden kalkmazsam bıçak gibi saplanıyor.Benim okulum merkeze 3 saat uzakta pzt günleri 6 saat yol yapıyorum sonra birkaç gün kasigim ağrıyor anlamadım bende geçen haftada olmuştu bu haftada
Uzun falan ama gidiyorum işteşu bir kaç hafta için biraz fazla 6 saat yol o kadar süre oturmaktan oluyordur diye tahmin ediyorum çünkü bende iş yerinde oturuyorum uzun süre yerimden kalkmazsam bıçak gibi saplanıyor.
Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil
İnşalllah en kısa sürede kesilir kızlarBenimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artik
zamanla doldurulur da kimseden ses çıkmıyor istenmiyor sanırımHimmm tamam tamam hatirladim asker topiginde yapilmisti bi zamanlar :) oluur ne zaman basliyoruz gerci daha cinsiyetler belli degil ama
Anne gibisi yok Rabbim başımızdan eksik etmesin geçen de benim canım mantı çekmişti yaptı getirdi sağolsun hafta da gelir evi toplar eder yemeğimi yapar giderAiy ben de annemin dizinin dibinde olmanin sansliligini yasiyorum.
Ayni binadayiz bina bizim.
Bugun hep saglik ocaginda falan gecti gunun yarisi oglum gelecek okuldan az sonra manti yapmis sarimsakli yogurduna kadar getirmis mutfagima koymus.
Oglusumla hemen gelince yiyelim diye.
Bisi lazim olsa aliyor pisiriyor.
Allah razi olsun.
Ben acikcasi azicikda anneme guvenip karar verdim 2.ye.
Yani oglumda burda degildim zordu.
Burda paslasiriz bisi olsa ona birakirim.
Ya da kışin cikmam gerekmez disari annem halleder
Allah basimdan eksik etmesin.
AminnnnAnne gibisi yok Rabbim başımızdan eksik etmesin geçen de benim canım mantı çekmişti yaptı getirdi sağolsun hafta da gelir evi toplar eder yemeğimi yapar gider
Allah razı olsun tüm annelerden
Ahh canim benim. Öyle şaşırdım ve o kadar üzüldüm ki... Rabbim sana sabirlar versin. Bir an önce bu dönemi atlatip yeni umutlara yelken açman dileğiyle. Rabbim sabrini artirsin.Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
zamanla doldurulur da kimseden ses çıkmıyor istenmiyor sanırım
Canım çok üzüldüm. Hayırlı vakitte hayirli ve sağlıklı bir bebeğin olsun inşallah. Rabbim sabır versin inşallah.İyi değilim canım=( Amin hayırlısıyla
evet yeniyim :) haklısın Allah başka kayıplar göstermesinBasindan beri devam ettigimiz 2 arkadasimizin kayiplati ustuste gelince kimse tablo ile ilgilenmemistir saniyorum ki.
Bir de 3 ay dolsun yapilir gb bir muhabbetimiz olmustu.
Yenisiniz sanirim?
O yuzden yok yani.Bide sayfa devredilecek o sekilde baslanacak
Canim korkma ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum basinda yoktu lekelenmeler son 1bucuk haftadir ara ara surekli oluyor gunde 3progestan kullanmama ragmen. Yeni ciktim hastaneden sukur bebis saglikli yerlesimide normalmis kanama yeride gozukmuyor ama lekelenme hala devam ediyor. Dmeekki bazilarinda oluyo zate 50%kadinda olurmus 30%saglikli devam eder geri kalanlardada degisik tanilar olabilir dua etcez beklicez minnoslar buyudukce rahim genisliyor dokular genisliyor belko ondandir diyecez ..Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil
Benimde tup bebek canim bende korkuyorum senin gibi lekelenmeler surekli devam ediyor .. allah yardimcimoz olsun butunn hamilelerin@_heidi_ @turuncu_girl kızlar çok geçmiş olsun tarifsiz bir acı Rabbim bir daha yaşatmasınbenim de kanamam oldu geçti ama içimde bir korku var o yüzden çok fazla birşey paylaşmıyorum bu topikte ... çok fazla heyacana girmek , daha sonra hayal kırıklıgı yaşamak istemiyorum her bebek tabi özeldir ama benim tüp bebek ile oldu o yüzden korku, heyacan biraz daha fazla... Rabbim sabır versin hepimize hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş
Aynen öyle benim hastanem bana dedi ki dışar dan gelirseniz 263 TL bende dedim ki zaten sizin hastanenize geliyorum o zaman 313 tl dedi. Nasıl yani tam tersi olması gerekmiyor mu dedim, prosedür öyleymişgerçekten çok fazlaymış ben anlamıyorum bu özel hastanelerin bir standardı yok mu bence olmalı yani kime ne ödettirirlerse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?