2018 Ekim Anneleri

Bebeğini kaybeden arkadaşlara allah sabır versin tez zamanda hamile kalıp sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah.

kızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu? bende çok oluyor ya normal mi?
benimde kasık ağrım çok fazla özellikle yorulunca çoğalıyor. Normal mi bilmiyorum bel ağrımda var bu ikisini doktora söyledim dinleneceksin dedi, sürekli dinlenmem mümkün olmuyor maalesef 3.ay bitince biter dedi. İnşallah dedim, bekliyorum.

Benim okulum merkeze 3 saat uzakta pzt günleri 6 saat yol yapıyorum sonra birkaç gün kasigim ağrıyor anlamadım bende geçen haftada olmuştu bu haftada

Selam bend e 8 haftalik hamileyim ama bir ay sonra doktor rahim agzimi dikecekmis boyle bir sorunu olan var mi
ilk bebeğin mi? bnm de öyle olacak sanırım, gecen sene ilk bebeğimi kaybettim 18.haftada dikiş atılması gerekiyormuş, tabi bilmiyorduk, inşallah vakti zamanı geldiğinde 9 ayın sonunda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nas,ip olsun, hastaneden eli boş çıkmak çok zor.Allah kimseye yaşatmasın

Benim okulum merkeze 3 saat uzakta pzt günleri 6 saat yol yapıyorum sonra birkaç gün kasigim ağrıyor anlamadım bende geçen haftada olmuştu bu haftada
şu bir kaç hafta için biraz fazla 6 saat yol o kadar süre oturmaktan oluyordur diye tahmin ediyorum çünkü bende iş yerinde oturuyorum uzun süre yerimden kalkmazsam bıçak gibi saplanıyor.

şu bir kaç hafta için biraz fazla 6 saat yol o kadar süre oturmaktan oluyordur diye tahmin ediyorum çünkü bende iş yerinde oturuyorum uzun süre yerimden kalkmazsam bıçak gibi saplanıyor.
Uzun falan ama gidiyorum işte
Hele yolda ayaklarım uyusuyor

Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil

Benimde öyle canim doktor fitil verdi ama kesik kesik pembe seklinde geliyor 1 haftadir ignede vuruluyorum hayırlısı artik
İnşalllah en kısa sürede kesilir kızlar

Anne gibisi yok Rabbim başımızdan eksik etmesin geçen de benim canım mantı çekmişti yaptı getirdi sağolsun hafta da gelir evi toplar eder yemeğimi yapar gider
Allah razı olsun tüm annelerden

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.
Ahh canim benim. Öyle şaşırdım ve o kadar üzüldüm ki... Rabbim sana sabirlar versin. Bir an önce bu dönemi atlatip yeni umutlara yelken açman dileğiyle. Rabbim sabrini artirsin.

zamanla doldurulur da kimseden ses çıkmıyor istenmiyor sanırım

Basindan beri devam ettigimiz 2 arkadasimizin kayiplati ustuste gelince kimse tablo ile ilgilenmemistir saniyorum ki.
Bir de 3 ay dolsun yapilir gb bir muhabbetimiz olmustu.
Yenisiniz sanirim?
O yuzden yok yani.Bide sayfa devredilecek o sekilde baslanacak

evremina E eyna_nur Kızlar Allah yardımcınız olsun.Rahim ağzı yetmezligi takip edilmeli,dikkat edilmeli,önlem alinnali diye biliyorum.
Insallah saglikla kavusursunuz minislere..
Erken teshis bile cok onemli.

Arkadaşlar nasıl besleniyorsunuz benim hiç iştahım yok canım hiçbirşey istemiyor ama aç olduğmu da biliyorum bazen kendimi zorlayıp birşeyler yiyorum ama bir daha onu tekrardan yemek istemiyorum çok şükür mide bulantısı ve istifra da yok bende sadece yemek yedikten sonra hazımsızlık ve biraz mide bulantısı çekiyorum artık internetten yemek tarifi bakmaya başladım belki canım çeker de yerim diye ama o da işe yaramıyor bana bir önerisi olan var mı

evet yeniyim :) haklısın Allah başka kayıplar göstermesin

Hala lekelenmem devam ediyo progestan aliyorum bugun 5.gun ama kesilmedi artik gercekten psikolojim bozuldu kesede bebekte sıkıntı yok neden oluyo belli degil
Canim korkma ben hamileligimin basindan beri kullaniyorum basinda yoktu lekelenmeler son 1bucuk haftadir ara ara surekli oluyor gunde 3progestan kullanmama ragmen. Yeni ciktim hastaneden sukur bebis saglikli yerlesimide normalmis kanama yeride gozukmuyor ama lekelenme hala devam ediyor. Dmeekki bazilarinda oluyo zate 50%kadinda olurmus 30%saglikli devam eder geri kalanlardada degisik tanilar olabilir dua etcez beklicez minnoslar buyudukce rahim genisliyor dokular genisliyor belko ondandir diyecez ..

Benimde tup bebek canim bende korkuyorum senin gibi lekelenmeler surekli devam ediyor .. allah yardimcimoz olsun butunn hamilelerin

gerçekten çok fazlaymış ben anlamıyorum bu özel hastanelerin bir standardı yok mu bence olmalı yani kime ne ödettirirlerse.
Aynen öyle benim hastanem bana dedi ki dışar dan gelirseniz 263 TL bende dedim ki zaten sizin hastanenize geliyorum o zaman 313 tl dedi. Nasıl yani tam tersi olması gerekmiyor mu dedim, prosedür öyleymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…