2018 Ekim Anneleri

yarin baska bidoktora gidecem kasiklarimda agrimaya basladi kontrolume daha var bekleyemiycem galiba o kadar.hakkimizda hayirlisi olsun

Kizlar dikkatimi cekti de herkes sanki cok sik doktora gidiyor yani kanamasi olanlari anliyorum da normal gebelik gecirenler de sanki cok sik gidiyormus gibi geldi acaba ben mi az gidiyorum gitmeli miyim ben sadece 7. haftamda gittim bir kere keseyi gordum kalp atisini dinledim bugun 11+0 olduk 14. hafta gitmeyi dusunuyorum ikinci kontrole yanlis mi yapiyorum acaba

Herhangi bir sorunyoksa ayda bir çağırıyor doktor.. Doktorum bana ayda bir kere hastalarımı çağırıyorum o zaman gelirsiniz demişti.

Belim çok ağrıyor kızlar. Sizde bel ağrısı var mı hastalığım yaklaştı onunla alakası olabilir mi

Yok canim ben ilknde de cok gitmedm bunda iyice kesmeyi dusunyrm. Daha ilk kontrle bile gitmedm haftaya yani 10 haftalikken gidicm sonrakinede 20 bidahikene 28 artik sonrasina da bakcaz:))) sende norml oluver boşver. Ben az gidiyorm bazı arkadşlar çok gidiyo. Sen tam ortasısın bence

Belim çok ağrıyor kızlar. Sizde bel ağrısı var mı hastalığım yaklaştı onunla alakası olabilir mi
Evet canım benım de yaklasık 4 5 gun sürdü bel agrım ve sag bacak agrım. Hamılelgımı öğrendiğimde de aynı belırtıler olmuştu ama başta korktum. Korkulacak bir şey degil adet zamanları o agrı hep oluyor. Ayaklarının altına sıcak su torbası koy uzan yat dinlen yorulmamaya çalış.

Ben yarın ilk defa gideceğim bu konuda yalnız değilsin, ben daha hiç görmedim bebeği bakalım yarın hayırlı haberler alırız inşallah bir sıkıntı olmadığı sürece bende senin gibi yapmayı düşünüyorum sık sık Dr gitmek beni strese sokuyor :))

Bende en son 26 Subat'ta gitmistim.4 hafta sonra goruselim dedi.
Ayda bir standart hem bazi donemlere ve tahlillere denk geliyor.Onlari ayarlamak daha saglikli olur.

Ayda bir çağırıyor genelde dr lar bir sorun olmadıkça canım. İstersen biraz daha erken git bebiş orada sağlıklı şekilde duruyor mu görmekte fayda var beni de bir ayda çağırdı öyle gideceğim

Bütün gün masabaşında olunca iş yerinde Bel ağrımı hissediyorum akşam evde dinlenince hiç olmuyor. Sağol canım

Bütün gün masabaşında olunca iş yerinde Bel ağrımı hissediyorum akşam evde dinlenince hiç olmuyor. Sağol canım
Canım bende masa basındayım tum gun o yuzden oturma şekıl bozuklugundan da kaynaklanıyormuş arada otururken pozısyon degıstır ayaga kalk ayakta oyalan hareket. Sandalyende yastık var dımı belıne koy uzan

Ben artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim

Canımm çok üzüldüm ya ne söylenir ki böyle durumlarda bilmiyorum hakkınızda hayırlısı olsun inş hayırlısıyla başka evlat nasip eder Allah. İki üç gündür neler oluyor böyle üzücü haberler peş peşe geliyor

Kızlar hastaneden hastaneye usg ölçümlerinde fark olurmu bugün ağrım coktu başka hastaneye gittim her gittiğim yerde 5 gün fark diyordu bu 7 gün geride dedi ama

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı ve hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum son günlerde bu yaşananlar .... Rabbim sabır versin

Kızlar malesef bebeğimin kalp atışı durmuş.
Dr perşembe tekrar bakıcak ve kürtaj olucam.
O kadar kötüyüm ki kendime gelemedim halen şoktayım ve hissiZim.

Canım yeni okudum çok üzüldüm. Inşallah en yakın zamanda Allah tekrar nasip eder....

Sağol canim amin RABBİM herşeyin en hayirlisini nasipetsin INŞALLAH evet etrafında çok duyuyorum kalp atışıyoktu aldılar diye bişey diycemama komik mi olcak umut mu aramış olcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…