2018 Ekim Anneleri

Çok geçmiş olsun canım Rabbim tekrardan sağlıklı ve hayırlı evlat ve evlatlar nasip etsin inşallah ne diyeceğimi bilemiyorum son günlerde bu yaşananlar .... Rabbim sabır versin
Aminn canım çok sağol allah razi olsun

Kızlar ben bu aksam pizza yaptim yedim.sucugu ve sosisi kaliteli bi marka adlim ve pisirirken en uste dizdim üstune kasar koymadim iyi pissin diye.sonra da ketcap mayonezle yedim
Kizlar ins bisey olmaz.canim çok istedi yedim valla.nerde zararli bisey var onu canim istiyor

Bisey diycem belki sacma gelcek ama doktor ultrasondan bakarken keseyi inceliyordu kesenin biraz ilerisinde kalp gibi atan bişey gördüm hatta kalp atışı sandım icime bir ferahlık geldi ama kalp gibi attığına eminim sonra doktor keseyi yakinlastirip baktı sizce ne olabilir aklıma takildi ben her ihtimale karşı cuma günü başka bir doktora daha gitmek istiyorum

Canım doktor karindan mi bakti yoksa alttan mi?
Benim rahmin tersmis.karindan uzak oldugu icin kalp atisi gorunmuyordu.alltan baktiriyorum.acaba sende mi denesen?

Canım çok üzüldüm Allah dayanma sabri versin diğer evladını sana bağışlasın inşallah

Belim çok ağrıyor kızlar. Sizde bel ağrısı var mı hastalığım yaklaştı onunla alakası olabilir mi

Çok yorulursam ve çok yürürsem kuyruk sokumum ve belim çok ağrıyor.

Onun dışında bi kaç saattir kasıklarımda çok ağrı var hatta kasiklarimin biraz daha alt kısmı.

Ben 2. adet zamanına bağlıyorum.

Çok geçmiş olsun Istedigin en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin insallah.

Bugün duyduğum 3. oldu boşuna demiyorlar sanırım en tehlikeli aylar dikkat et diye. Rabbim bizimkileri korusun inşallah

Sağol canim amin RABBİM herşeyin en hayirlisini nasipetsin INŞALLAH evet etrafında çok duyuyorum kalp atışıyoktu aldılar diye bişey diycemama komik mi olcak umut mu aramış olcam bilmiyorum
Yok canım neden komik olsun sen hiç duymamıştın kalp atışı değil mi kendi arkadaş çevremizde bile o kadar çok duyduğumuz bir şey ki bu. Hayırlısı olsun inş canım ya

O kadardan bişey olmaz canın istediyse hem. Bence hergün ya da sık sık tüketmek zararlıdır hem bize hem bebeklere.

Benimde aklımda bi ara evde yapmak istiyorum dışarıdan söylemek yerine.

O kadardan bişey olmaz canın istediyse hem. Bence hergün ya da sık sık tüketmek zararlıdır hem bize hem bebeklere.

Benimde aklımda bi ara evde yapmak istiyorum dışarıdan söylemek yerine.
Canım ben 4 dilim yedim.artık nasıl acıktıysam:)ins bisey olmaz bebişlerimize.

Canım o kadardan bir şey olmaz inan sonuçta canımızın istediği bir şeyler mutlaka oluyor sadece hamileyken değil normalde de zararlı olan şeyler ama sırf o canının istemesi son bulsun diye yemekte bence sıkıntı yok

Benimde belim 3-4 gündür cok agridi adet olucakmis gibi bugün azaldi biraz adet tarihimle baglantilimiydi anlamadım
Canım aklında soru işareti olduğunda bence doktorunla hemen irtibata geç ben Öyleyim valla bişey olunca duramıyorum durduğum yerde

Saol canim.ins bisey olmaz bebisime.

Afiyet olsun.Bir sey olmaz o kadardan. Yarasin

Ara sıra bende de adet ağrıları oluyor sanırım normal çünkü bebek büyüdükçe rahimde büyüyor

Bende 10haftaligim 2kere pizza yedim ama ikisindede geri cikardim bana sucuk ve salam dokundu hamilelikte dahada pizza frlan yemem

Canım aklında soru işareti olduğunda bence doktorunla hemen irtibata geç ben Öyleyim valla bişey olunca duramıyorum durduğum yerde
Bayan olsa belki daha rahat olurdum ama erkek olunca adami her dakika özelden rahatsiz etmek istemiyorum zaten sorduğumda da herseye normal diyo :)

Bayan olsa belki daha rahat olurdum ama erkek olunca adami her dakika özelden rahatsiz etmek istemiyorum zaten sorduğumda da herseye normal diyo :)
Aslında evet biz evhamlı grubuz biraz.Rahim Büyüdükçe kasık ağrısı olurmuş.Ben bugün Dıktora gittim,sırf bende niye belirti yok demeye zorla aranıyorum doktorlar bıktı benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…