Bence kimse şu riskli üç ay dolmadan liste işine girmek istemiyor.Örneğin benzamanla doldurulur da kimseden ses çıkmıyor istenmiyor sanırım
10+ larda mı olmuş oluyorsun canım cuma günü ? Yine belli olmaz ama bugün internette biraz bakındığımda 11+0 la 13+6 arasında ikili test oluyor diye okudum yanılıyor olabilirim tabi eğer testi yaptıracaksan dr unla konuşup durumunu muayeneni birkaç gün erteleyebilirsin gerekirse. Ben de pazartesi gideceğim 10+4 olmuş olacak tekrar çağıracağını düşünüyorum. Sırf bebişi merak ettiğim için erken gidiyorum tabi eşimin iş durumunun belirsiz olması daha da gecikmeli gidebileceğimiz için ilk uygun zamanda gitmeye çalışıyorumKizlar bu arada ben yaklasik 4 hafta once konrtole gittim en son.Doktor 1 ay sonra gelmemi istedi.O da bu cuma gunune denk geliyor.Ikili test yapilacak.Cinsiyet tahmini de alabilirim belki ama erken mi ikili test diyorum bir yandan.11. haftadayim tamam ama 11 i doldurmamis olacagim tam.Ikili teste giden oldu mu ?
10+ 4 oluyorum canim.Ultrason olcumune gore 3 ya da 4 gun ondeydi bebek.Doktor 1 ay sonra dedi.Bana kalsa haftaya giderim ama bir gideyim olmazsa 5 gun sonra falan tekrar giderim artik.Kizimda bu haftalarda cinsiyet tahmini almistim onu merak ediyorum asil10+ larda mı olmuş oluyorsun canım cuma günü ? Yine belli olmaz ama bugün internette biraz bakındığımda 11+0 la 13+6 arasında ikili test oluyor diye okudum yanılıyor olabilirim tabi eğer testi yaptıracaksan dr unla konuşup durumunu muayeneni birkaç gün erteleyebilirsin gerekirse. Ben de pazartesi gideceğim 10+4 olmuş olacak tekrar çağıracağını düşünüyorum. Sırf bebişi merak ettiğim için erken gidiyorum tabi eşimin iş durumunun belirsiz olması daha da gecikmeli gidebileceğimiz için ilk uygun zamanda gitmeye çalışıyorum
Canim bende öyle diyodum belirti yok diye herseyden tiksiniyorum mide bulantisi bide lekelenme eklendi öyle deme sen yinedeAslında evet biz evhamlı grubuz biraz.Rahim Büyüdükçe kasık ağrısı olurmuş.Ben bugün Dıktora gittim,sırf bende niye belirti yok demeye zorla aranıyorum doktorlar bıktı benden
Ben artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim
Bisey diycem belki sacma gelcek ama doktor ultrasondan bakarken keseyi inceliyordu kesenin biraz ilerisinde kalp gibi atan bişey gördüm hatta kalp atışı sandım icime bir ferahlık geldi ama kalp gibi attığına eminim sonra doktor keseyi yakinlastirip baktı sizce ne olabilir aklıma takildi ben her ihtimale karşı cuma günü başka bir doktora daha gitmek istiyorum
Benim de canim hamburger istiyo malesef ki normlade 40 yilda bir yerim
Kaç haftalık oldun canım sen ?Canim bende öyle diyodum belirti yok diye herseyden tiksiniyorum mide bulantisi bide lekelenme eklendi öyle deme sen yinede
Bende kontrole gittiğimde on haftalıktım usg de onbir haftalık çıktı on gün sonra geldi dedi dr ikili taramaya haftaya perşembe gideceğim inşalllahKizlar bu arada ben yaklasik 4 hafta once konrtole gittim en son.Doktor 1 ay sonra gelmemi istedi.O da bu cuma gunune denk geliyor.Ikili test yapilacak.Cinsiyet tahmini de alabilirim belki ama erken mi ikili test diyorum bir yandan.11. haftadayim tamam ama 11 i doldurmamis olacagim tam.Ikili teste giden oldu mu ?
Benim doktorum da beni 12.haftamda çağırdı ikili test için ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.Bende kontrole gittiğimde on haftalıktım usg de onbir haftalık çıktı on gün sonra geldi dedi dr ikili taramaya haftaya perşembe gideceğim inşalllah
Benimde gittiğim de 12.haftaya denk geliyorBenim doktorum da beni 12.haftamda çağırdı ikili test için ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.
Evde yapmak en guzeli,haklisinCanim guvendigin bir yerde yiyebilirsin.O bilinen markalar disinda.
Kendi koftesini kendi yaptigina emin oldugun bi yer olabilir.
Ya da koftesini evde yapip yuvarlak pisirip kendin menu gb yapabilirsin cok yapmisligim var :)
Ekmek secimi sana kalmis tabii.
9+3 doktorun dedigine göre canim 4 gün geriden gidiyoruz oda geç yumurtlamadanKaç haftalık oldun canım sen ?
Benim doktorum da beni 12.haftamda çağırdı ikili test için ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.
Benimde gittiğim de 12.haftaya denk geliyor
Bende kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda bi haftam var bakalım iyice bi düşüneyim
Bende yeni okudum arkadaşım bende ekim annesiyim ben aralıkta kürtaj oldum 5 ocakta adet oldum ve hemen hamile kaldım sende kalırsın inşallah esinde sende Allahm izni ile güzel vitamn takviyeleri alın yumurta ve sperm sağlığı çok önemli ilk aylarda düşüklerin en büyük sebebi sağlıksız gebelik oluyor.biz yaşadık sperm ler saglıksızdı bizdeİnş. canım çok sağol
Ben artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim
Afiyet olsun.Bir sey olmaz o kadardan. Yarasin
Bende 10haftaligim 2kere pizza yedim ama ikisindede geri cikardimbana sucuk ve salam dokundu hamilelikte dahada pizza frlan yemem
Saolun kızlar umut oldunuz bana.insan korkuyor hemen.bende bi tuhafim önce yiyorum sonra korkuyorum.U Umudumbitmedi_ Canim afiyet olsun bu kadardan bisy olmaz :) hatta daha kucuk kesip daha iyi pismesinide saglayabilirsin.
Bana Dr bu testi uzunca anlattı bugün.ikili yüksek çıkarsa göbekten iğne işlemi gerekeceğinden,o iğnenin riskli olduğundan,yaşımın 35 üstü olma dolayisiyla yüksek Çıkma olasılığının da yüksek olduğundan bahsetti.O Yüzden moralim bozulmasın dedim ama kime sorduysam ikiliyi yaptırmış üçlüyü yaptırmamış.iki hafta gibi uzun bir Zaman'ım var bakalım iyice bir düşüncem yine..Hayırlısı şu iki haftayı da bir atlatayım kısmetseKızlar kan verip testi tamamlamasanızda doktorunuz kontrolde ense kalinligina bakacaktir o haftada
Yine de fikir verir.Karsilikli konusmaniz takibinizi yapan biri ile daha saglikli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?