2018 Ekim Anneleri

Kizlar bu arada ben yaklasik 4 hafta once konrtole gittim en son.Doktor 1 ay sonra gelmemi istedi.O da bu cuma gunune denk geliyor.Ikili test yapilacak.Cinsiyet tahmini de alabilirim belki ama erken mi ikili test diyorum bir yandan.11. haftadayim tamam ama 11 i doldurmamis olacagim tam.Ikili teste giden oldu mu ?

10+ larda mı olmuş oluyorsun canım cuma günü ? Yine belli olmaz ama bugün internette biraz bakındığımda 11+0 la 13+6 arasında ikili test oluyor diye okudum yanılıyor olabilirim tabi eğer testi yaptıracaksan dr unla konuşup durumunu muayeneni birkaç gün erteleyebilirsin gerekirse. Ben de pazartesi gideceğim 10+4 olmuş olacak tekrar çağıracağını düşünüyorum. Sırf bebişi merak ettiğim için erken gidiyorum tabi eşimin iş durumunun belirsiz olması daha da gecikmeli gidebileceğimiz için ilk uygun zamanda gitmeye çalışıyorum

10+ 4 oluyorum canim.Ultrason olcumune gore 3 ya da 4 gun ondeydi bebek.Doktor 1 ay sonra dedi.Bana kalsa haftaya giderim ama bir gideyim olmazsa 5 gun sonra falan tekrar giderim artik.Kizimda bu haftalarda cinsiyet tahmini almistim onu merak ediyorum asil

Aslında evet biz evhamlı grubuz biraz.Rahim Büyüdükçe kasık ağrısı olurmuş.Ben bugün Dıktora gittim,sırf bende niye belirti yok demeye zorla aranıyorum doktorlar bıktı benden
Canim bende öyle diyodum belirti yok diye herseyden tiksiniyorum mide bulantisi bide lekelenme eklendi öyle deme sen yinede

Cok uzuldum canim yaa.Iyi haberler bekliyordum hep sizden.Allah yardimcin olsun.En kisa zamanda saglikla tattirsin insallah❤

Ultrason goruntusu esnasinda azcikta oynatsa gorulebiliyor canim oyle.Kalbi gormek ve dinlemek icin yakinlasiyorlar ki biz gormeden onlar zaten goruyor.
Emin olmak istemen cok normal.

Benim de canim hamburger istiyo malesef ki normlade 40 yilda bir yerim

Canim guvendigin bir yerde yiyebilirsin.O bilinen markalar disinda.
Kendi koftesini kendi yaptigina emin oldugun bi yer olabilir.
Ya da koftesini evde yapip yuvarlak pisirip kendin menu gb yapabilirsin cok yapmisligim var :)
Ekmek secimi sana kalmis tabii.

Bende kontrole gittiğimde on haftalıktım usg de onbir haftalık çıktı on gün sonra geldi dedi dr ikili taramaya haftaya perşembe gideceğim inşalllah

Bende kontrole gittiğimde on haftalıktım usg de onbir haftalık çıktı on gün sonra geldi dedi dr ikili taramaya haftaya perşembe gideceğim inşalllah
Benim doktorum da beni 12.haftamda çağırdı ikili test için ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.

Benim doktorum da beni 12.haftamda çağırdı ikili test için ama çok kararsızım yaptırıp yaptırmamakta.
Benimde gittiğim de 12.haftaya denk geliyor
Bende kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda bi haftam var bakalım iyice bi düşüneyim

Evde yapmak en guzeli,haklisin

Benimde gittiğim de 12.haftaya denk geliyor
Bende kararsızım yaptırıp yaptırmamak konusunda bi haftam var bakalım iyice bi düşüneyim

Kızlar kan verip testi tamamlamasanızda doktorunuz kontrolde ense kalinligina bakacaktir o haftada
Yine de fikir verir.Karsilikli konusmaniz takibinizi yapan biri ile daha saglikli olur

İnş. canım çok sağol
Bende yeni okudum arkadaşım bende ekim annesiyim ben aralıkta kürtaj oldum 5 ocakta adet oldum ve hemen hamile kaldım sende kalırsın inşallah esinde sende Allahm izni ile güzel vitamn takviyeleri alın yumurta ve sperm sağlığı çok önemli ilk aylarda düşüklerin en büyük sebebi sağlıksız gebelik oluyor.biz yaşadık sperm ler saglıksızdı bizde

Allah evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ve en hayırlı zamanda bi tanede kardeş nasip etsin inşallah

Afiyet olsun.Bir sey olmaz o kadardan. Yarasin

Bende 10haftaligim 2kere pizza yedim ama ikisindede geri cikardim bana sucuk ve salam dokundu hamilelikte dahada pizza frlan yemem

U Umudumbitmedi_ Canim afiyet olsun bu kadardan bisy olmaz :) hatta daha kucuk kesip daha iyi pismesinide saglayabilirsin.
Saolun kızlar umut oldunuz bana.insan korkuyor hemen.bende bi tuhafim önce yiyorum sonra korkuyorum.

Kızlar pazartesi ikili teste gidecem.ama sirf bebegi görmek icin gitmek istiyorum.
Ikili testi de yaptirip yapturmamakta kararsizim.morelim bozulur hepten çökerim diye.zaten her gidisimde yüregim agzimda.acaba yasiyormu diye.kötü bisey derse doktor diye stresleniyorum.
Ne yapsam ki.

Kızlar kan verip testi tamamlamasanızda doktorunuz kontrolde ense kalinligina bakacaktir o haftada
Yine de fikir verir.Karsilikli konusmaniz takibinizi yapan biri ile daha saglikli olur
Bana Dr bu testi uzunca anlattı bugün.ikili yüksek çıkarsa göbekten iğne işlemi gerekeceğinden,o iğnenin riskli olduğundan,yaşımın 35 üstü olma dolayisiyla yüksek Çıkma olasılığının da yüksek olduğundan bahsetti.O Yüzden moralim bozulmasın dedim ama kime sorduysam ikiliyi yaptırmış üçlüyü yaptırmamış.iki hafta gibi uzun bir Zaman'ım var bakalım iyice bir düşüncem yine..Hayırlısı şu iki haftayı da bir atlatayım kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…