Umarım bir hafta sonra bir mucize olur ve her şey yoluna girmiş olur.Ben artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim
Ayni gidiyoruz hemen hemen benim 9+5 sat ile Eşit şimdilik9+3 doktorun dedigine göre canim 4 gün geriden gidiyoruz oda geç yumurtlamadan
Evet ilk bebeyim ilk hamileliyim rahim catalli O yuzden riske atmayacam bu yuzden kaybedersem dayanamam amin insalah sag salim kucagimiza alirizilk bebeğin mi? bnm de öyle olacak sanırım, gecen sene ilk bebeğimi kaybettim 18.haftada dikiş atılması gerekiyormuş, tabi bilmiyorduk, inşallah vakti zamanı geldiğinde 9 ayın sonunda sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almak nas,ip olsun, hastaneden eli boş çıkmak çok zor.Allah kimseye yaşatmasın
Bunlar gebelikte sık rastlanılan şeyler ki zatenKizlar merhaba bnde 9 +4üm şu miğde bulantım ve yanmalarim gala gecmedi cok kotuyum
alttanda baktı canım ama kizimda rahimde bir terslik var demediler sonradan donebiliyormu bilmiyorumCanım doktor karindan mi bakti yoksa alttan mi?
Benim rahmin tersmis.karindan uzak oldugu icin kalp atisi gorunmuyordu.alltan baktiriyorum.acaba sende mi denesen?
ben kadın doğumdan aldım kan pihtilasmam yok canımyeni gördüm
başka doktora git ama bence perinatoloğa git canım
sende kan pıhtılaşması var mı?
[QUOTECanım çok üzüldüm Allah dayanma sabri versin diğer evladını sana bağışlasın inşallah
aminn canımYok canım neden komik olsun sen hiç duymamıştın kalp atışı değil mi kendi arkadaş çevremizde bile o kadar çok duyduğumuz bir şey ki bu. Hayırlısı olsun inş canım ya
Canim valla bilmiyorum neydi ama öyle bişey gordugume eminimCok uzuldum canim yaa.Iyi haberler bekliyordum hep sizden.Allah yardimcin olsun.En kisa zamanda saglikla tattirsin insallah❤aminn canım
Ultrason goruntusu esnasinda azcikta oynatsa gorulebiliyor canim oyle.Kalbi gormek ve dinlemek icin yakinlasiyorlar ki biz gormeden onlar zaten goruyor.
Emin olmak istemen cok normal.
aminnn canımAllah evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ve en hayırlı zamanda bi tanede kardeş nasip etsin inşallah
olursa gercekten mucize olur çünkü doktoruma oyle bir ihtimal varmi dedim seni bos yerede umutlandirmak istemem binde bir olabilacek biseyUmarım bir hafta sonra bir mucize olur ve her şey yoluna girmiş olur.
cnm çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş, inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsınBen artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim
cnm sen bilirsin ama 1 hafta sonra git doktora ikili test için en uygun zaman 12-14 arası ... 12. haftada cinsiyeti öğrenen çok kişi varKizlar bu arada ben yaklasik 4 hafta once konrtole gittim en son.Doktor 1 ay sonra gelmemi istedi.O da bu cuma gunune denk geliyor.Ikili test yapilacak.Cinsiyet tahmini de alabilirim belki ama erken mi ikili test diyorum bir yandan.11. haftadayim tamam ama 11 i doldurmamis olacagim tam.Ikili teste giden oldu mu ?
Aminn canım allah razi olsuncnm çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş, inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın
Ben artık bir ekim annesi değilim çok üzgünüm bebegimin kalp atışı yoktu zaten gelişmemiş 12 gun önce gitmiştim 5+6 haftalikti bugün 6+1 haftalik yani 12 günde sadece iki gün kadar gelişmiş doktorum canlılık yoksa bile vücut onu besliyor bir hafta bekleyelim kendi kendine düşmezse kürtaj yapcaz aglamaktan kendimi alamıyorum ama hayırlısı buymuş ne diyelim RABBİM herikesin evladını benim kizimida bağışlasın o benim herşeyim
Haftaya gitmek daha mantikli haklisin canim.cnm sen bilirsin ama 1 hafta sonra git doktora ikili test için en uygun zaman 12-14 arası ... 12. haftada cinsiyeti öğrenen çok kişi var
Ben de pazartesi gitmeye karae verdim ama hic korkum falan yok baya rahatim, tavsiye ederim.Hersey yolundadir merak etmeKızlar pazartesi ikili teste gidecem.ama sirf bebegi görmek icin gitmek istiyorum.
Ikili testi de yaptirip yapturmamakta kararsizim.morelim bozulur hepten çökerim diye.zaten her gidisimde yüregim agzimda.acaba yasiyormu diye.kötü bisey derse doktor diye stresleniyorum.
Ne yapsam ki.
kızlar ikili tarama testini devlettemi yaptıracaksınız? özel de pahalı bir test mi? birde semt polinikliği bu testi yapıyormu?
cnm büyük ihtimalle yanlışlık vardır artkl 50 tl ye beta hcg bile ölçmüyorlar :))merhaba, ben kontrollere de özel bir hastaneyle başladım herhalde oraya yaptırırım. haftaya cuma çağırdı doktorum. fiyatını sorduğumda girişteki kızlar 50 tl dedi ama bence yanlışlık olmuş olabilir bugün bir daha arayıp soracağım.
cnm büyük ihtimalle yanlışlık vardır artkl 50 tl ye beta hcg bile ölçmüyorlar :))
Sağol canım allah razi olsunbu grupta bu duyduğumuz 3. maalesef çok çok üzüldümiçinizi ferah tutun Allah hayırlısı ne ise onu versin inşallah. yeni gördüm yazınızı. umarım hayırlı olan tez vakitte yine görüşmek üzere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?