2018 Ekim Anneleri

Stres donem donem bende de oluyor ama cok rahatim ben

Kasmayin bence cok da dusunmeyin.

Ben bugun tek basima gittim dolastim magza gezdim kan islerini hallettim.
Yani kafaniz rahat olursa hersey yolunda gider Allahin izniyle.

Umarım bir hafta sonra bir mucize olur ve her şey yoluna girmiş olur.

Evet ilk bebeyim ilk hamileliyim rahim catalli O yuzden riske atmayacam bu yuzden kaybedersem dayanamam amin insalah sag salim kucagimiza aliriz

Canım doktor karindan mi bakti yoksa alttan mi?
Benim rahmin tersmis.karindan uzak oldugu icin kalp atisi gorunmuyordu.alltan baktiriyorum.acaba sende mi denesen?
alttanda baktı canım ama kizimda rahimde bir terslik var demediler sonradan donebiliyormu bilmiyorum

yeni gördüm
başka doktora git ama bence perinatoloğa git canım
sende kan pıhtılaşması var mı?
ben kadın doğumdan aldım kan pihtilasmam yok canım

Canım çok üzüldüm Allah dayanma sabri versin diğer evladını sana bağışlasın inşallah
[QUOTE

Çok geçmiş olsun Istedigin en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik geçirirsin insallah. Amin canım

Bugün duyduğum 3. oldu boşuna demiyorlar sanırım en tehlikeli aylar dikkat et diye. Rabbim bizimkileri korusun inşallah [/QUOTE]
aminnn canım
Yok canım neden komik olsun sen hiç duymamıştın kalp atışı değil mi kendi arkadaş çevremizde bile o kadar çok duyduğumuz bir şey ki bu. Hayırlısı olsun inş canım ya
aminn canım
Canim valla bilmiyorum neydi ama öyle bişey gordugume eminim
Allah evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah ve en hayırlı zamanda bi tanede kardeş nasip etsin inşallah
aminnn canım
Umarım bir hafta sonra bir mucize olur ve her şey yoluna girmiş olur.
olursa gercekten mucize olur çünkü doktoruma oyle bir ihtimal varmi dedim seni bos yerede umutlandirmak istemem binde bir olabilacek bisey

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim çok sağolun deslekleriniz için RABBİM hayırlısıyla meleklerinizi sağ salim kucağına almayı nasip etsin INŞALLAH ALLAH hepinizden razi olsun

cnm çok geçmiş olsun hayırlısı buymuş, inş en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın

Günaydın kızlar bugün büyük gün belki hatırlarsınız bana doktor geç döllenme demişti bayağı fark vardı bugün bebeği görmemiz kalp atışını duymamız lazım bi grupta benimle birebir aynı durumu yaşayan birinin bebeği oluşmamış her şeyin hayırlısı saat 16.50 de randevum dualarınızı eksik etmeyin

cnm sen bilirsin ama 1 hafta sonra git doktora ikili test için en uygun zaman 12-14 arası ... 12. haftada cinsiyeti öğrenen çok kişi var

kızlar ikili tarama testini devlettemi yaptıracaksınız? özel de pahalı bir test mi? birde semt polinikliği bu testi yapıyormu?

bu grupta bu duyduğumuz 3. maalesef çok çok üzüldüm içinizi ferah tutun Allah hayırlısı ne ise onu versin inşallah. yeni gördüm yazınızı. umarım hayırlı olan tez vakitte yine görüşmek üzere.

cnm sen bilirsin ama 1 hafta sonra git doktora ikili test için en uygun zaman 12-14 arası ... 12. haftada cinsiyeti öğrenen çok kişi var
Haftaya gitmek daha mantikli haklisin canim.
Ben de pazartesi gitmeye karae verdim ama hic korkum falan yok baya rahatim, tavsiye ederim.Hersey yolundadir merak etme

kızlar ikili tarama testini devlettemi yaptıracaksınız? özel de pahalı bir test mi? birde semt polinikliği bu testi yapıyormu?

merhaba, ben kontrollere de özel bir hastaneyle başladım herhalde oraya yaptırırım. haftaya cuma çağırdı doktorum. fiyatını sorduğumda girişteki kızlar 50 tl dedi ama bence yanlışlık olmuş olabilir bugün bir daha arayıp soracağım.

cnm büyük ihtimalle yanlışlık vardır artkl 50 tl ye beta hcg bile ölçmüyorlar :))

kızlar günaydın, pizza yiyenler olmuş yazmışsınız ama bende ilk haftalarımda yemiştim ama sucuklarını çıkarmıştım sırf nefsim körelsin diye. doktorum salam sosis yasak ama sucuğu seviyorsan iyi pişir demişti o yüzden zaten çalışıyorum bir hafta sonları evde kahvaltı yapıyorum onda da yiyorum yalan yok

cnm büyük ihtimalle yanlışlık vardır artkl 50 tl ye beta hcg bile ölçmüyorlar :))

arayacağım bugün zaten bakalım bence de yanlış söylediler, bu ikili test ense kalınlığı ve kan verilmesi değil mi yalnızca? ense kalınlığı ölçümünü kendi dr muz mu yapıcak yoksa farklı bir ultrasona mı gireceğiz acaba?

Sağol canım allah razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…