2018 Ekim Anneleri

Günaydınlar

Bulantılarım hafifledi galiba kusmadim pazartesinden beri 8+5'deyim.

Her hafta diyorumki resim çekincem düzenli olarak. Kizimda yapmıştım keyifli oluyor ama o zaman elim boştu tabi şimdi evde çocuk olunca bi türlü başlayamadım.

Bende yaptım resim işini oğlum doğunca da hepsini kolaj yapmıştım çok güzel oldu. Bu bebisimde de yapacağım. Geç kalmış sayılmazsın canım bu hafta başla mesela en güzeli duştan çıkınca oluyor hem unutmuyorsun hem aceleye gelmiyor

Haklısın canım daha geç kalmadim karnim cikmadida yapmaya üşeniyorum işte
Çok güzel hatıra kalıyor aslında. Birde hep aynı kıyafeti giyerek yapmak istiyorum bu sefer bakalım inşallah başarırım

Çok iyi bir uğraşşşş hemşeriyiz bu arada

SELAM ALEYKUM hanimlar bugün başka bir doktora gittim aynı şeyleri söyledi kurdaj yapalım dedi ben biraz daha beklemek istedim belki kendi kendine düşer diye RABBİM hayirlisiyla meleklerinizi kucaginiza almayı nasip etsin INŞALLAH ALLAHA emanet olun

Amin canim sende Allaha emanet ol. Üzme kendini inşallah en yakın zamanda tekrar yaşarsın bu güzel duyguyu

Bende öyle yaptım siyah şort ve siyah sporcu sütyenle çektim hep ama içinde sadece 1 tane beyaz şortu var o baya bi sırıtıyor

Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallah

Merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm bende bir kere yaşadım ama çok şükür yine hamileyim. Kızlar bir sorum olacak göbek ağrısı yaşayan var mı böyle rahatsız edici değil ama göbek deliği hizasında bi noktada bazen Ağrı oluyor baskı gibi daha çok. Bunu yaşayan var mı

kızlar kendime pantolan almak istiyorum siyah acaba hamile pantolonumu alsam ? çok erken olurmu? ben artık düğmelerimi kapatamıyorum kilo almadım aynı kilodayım ama pantolon düğmelerini kapatmıyorum çünkü kapattığım zaman sıkıyor ... şişkinlik var sanırım

aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım. sadece bir buçuk kilo almama rağmen 7-8 kilo almış gibi şişim. günük giydiğim pantalonun fermuarı attı giyecek birşey bulamıyoırum.

normalde s-m giyiyyorum. m-l almayı düşünüyorum. zaten doğumdan sonra da bi süre kilolu olucaz yine işimize yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…