- 20 Ekim 2017
- 157
- 238
- 23
- 41
Ben 6. Haftaya kadar bilmiyordum kasık ağrısı fln. 7. Hafta oldu baya.. şimdi de ara ara oluyorkızlar sizde de kasık ağrısı oluyor mu? bende çok oluyor ya normal mi?
Amin canim inşallah. Bu arada profildeki senin oğlun mu. Çok tatlı maşallah yaa Allah bağışlasınBende gidince sorcam ay sonunda randevum hakkımızda hayırlısı olsun allah yavrularımızı korusun inşallah .
benim peceteye sildikce geliyo progestan.kullanıyorum azaldi ama kesilmedi halaKızlar lekelenme bende de oldu öncelikle geçmiş olsun sizlerinkini ne Sıklıkla oluyor rengi ne ?progestan kullanıyor musunuz lekelenme için ?
Bende yaptım resim işini oğlum doğunca da hepsini kolaj yapmıştım çok güzel oldu. Bu bebisimde de yapacağım. Geç kalmış sayılmazsın canım bu hafta başla meselaGünaydınlar
Bulantılarım hafifledi galiba kusmadim pazartesinden beri8+5'deyim.
Her hafta diyorumki resim çekincem düzenli olarak. Kizimda yapmıştım keyifli oluyor ama o zaman elim boştu tabi şimdi evde çocuk olunca bi türlü başlayamadım.
Bende yaptım resim işini oğlum doğunca da hepsini kolaj yapmıştım çok güzel oldu. Bu bebisimde de yapacağım. Geç kalmış sayılmazsın canım bu hafta başla meselaen güzeli duştan çıkınca oluyor hem unutmuyorsun hem aceleye gelmiyor
Evet canım benim oğlum teşekkür ederiz teyzesi :)Amin canim inşallah. Bu arada profildeki senin oğlun mu. Çok tatlı maşallah yaa Allah bağışlasın
Amin hepimizin evladını bağışlasın yaradanAmin canim inşallah. Bu arada profildeki senin oğlun mu. Çok tatlı maşallah yaa Allah bağışlasın
Çok iyi bir uğraşşşşBende yaptım resim işini oğlum doğunca da hepsini kolaj yapmıştım çok güzel oldu. Bu bebisimde de yapacağım. Geç kalmış sayılmazsın canım bu hafta başla meselaen güzeli duştan çıkınca oluyor hem unutmuyorsun hem aceleye gelmiyor
İzmirli misin :)Çok iyi bir uğraşşşşhemşeriyiz bu arada
Amin canim sende Allaha emanet ol. Üzme kendini inşallah en yakın zamanda tekrar yaşarsın bu güzel duyguyuSELAM ALEYKUM hanimlar bugün başka bir doktora gittim aynı şeyleri söyledi kurdaj yapalım dedi ben biraz daha beklemek istedim belki kendi kendine düşer diye RABBİM hayirlisiyla meleklerinizi kucaginiza almayı nasip etsin INŞALLAH ALLAHA emanet olun
Bende öyle yaptım siyah şort ve siyah sporcu sütyenle çektim hep ama içinde sadece 1 tane beyaz şortu var o baya bi sırıtıyorHaklısın canım daha geç kalmadim karnim cikmadida yapmaya üşeniyorum işte
Çok güzel hatıra kalıyor aslında. Birde hep aynı kıyafeti giyerek yapmak istiyorum bu sefer bakalım inşallah başarırım
Rabbim en kisa zamanda tekrar nasip eder inşallahSELAM ALEYKUM hanimlar bugün başka bir doktora gittim aynı şeyleri söyledi kurdaj yapalım dedi ben biraz daha beklemek istedim belki kendi kendine düşer diye RABBİM hayirlisiyla meleklerinizi kucaginiza almayı nasip etsin INŞALLAH ALLAHA emanet olun
amin inşallah sağlıkla kucağına alırsınEvet ilk bebeyim ilk hamileliyim rahim catalli O yuzden riske atmayacam bu yuzden kaybedersem dayanamam amin insalah sag salim kucagimiza aliriz
aynı sıkıntıyı yaşıyorum canım. sadece bir buçuk kilo almama rağmen 7-8 kilo almış gibi şişim. günük giydiğim pantalonun fermuarı attı giyecek birşey bulamıyoırum.kızlar kendime pantolan almak istiyorum siyah acaba hamile pantolonumu alsam ? çok erken olurmu? ben artık düğmelerimi kapatamıyorum kilo almadım aynı kilodayım ama pantolon düğmelerini kapatmıyorum çünkü kapattığım zaman sıkıyor ... şişkinlik var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?