2018 Ekim Anneleri

Kesinlikle bende dusunmuyorum Rabbim e guveniyorum inşallah sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza verir...Amin..

Iyi geceler hepinize epeydir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. Lekelenmeden dolayı annemde kalıyorum. Bir kaç arkadaşın bebeğini kaybettiğini gördüm çok çok üzüldüm.

Bende bulantı vs yok. Ama hem lekenme hemde kasik ağrısı var. Dün uykudan uyandim, biraz hızlı döndüm herhalde çok canım yandı. Keşke bi cihaz olsa bebeğin kalp atımını bize dinleten korkunca alsak dinlesek vallahi çok zor böyle :)

ayniyiz bende lekelenmeden dolayi annemdeyim ters bi hareket yapsam kasiklarim agriyo.benim asiri bulantim vardi ama ne zaman lekelenmem basladi bulantim kesildi

Bende almayı çok istiyordun ama çok pahalı

ayniyiz bende lekelenmeden dolayi annemdeyim ters bi hareket yapsam kasiklarim agriyo.benim asiri bulantim vardi ama ne zaman lekelenmem basladi bulantim kesildi
Kızlar lekelenme bende de oldu öncelikle geçmiş olsun sizlerinkini ne Sıklıkla oluyor rengi ne ?progestan kullanıyor musunuz lekelenme için ?

Merhaba gunaydin. Gece uykudayken sagimdan soluma yada tam tersi dondugumde benimde kasiklarima bicak saplanmis gibi oluyor bende dr sorucaktim demek ki yalniz degilmisim acaba uzun sure sabit kalip birden hareket ettigimizden mi oluyor

günaydın kızlar hastane dr konusunda yardımlarınızı beklıyorum 9. haftadayım 2li taramalar yaklaşıyor kafama yatan dr hastane bulamadım gurbetçi gelinim Ankara'da kafamı saracak bir dra denk gelemedim?

Günaydın Kızlar,
2013 te başladığım ilk bebiş yolculuğuma şimdi 2. bebişimle devam ediyorum, arada takip ediyorum sizi ama uzun bir süre sadece izledim. Sizlere tek ve en önemli önerim hamilelik yada hayat konusunda herşey olacağına varıyor. O nedenle su akar yolunu bulur diyerek rahatlamanızı ve kesinlikle endişe etmemenizi öneririm. Lekelenme yaşayan arkadaşlar içinde, bu bir süreç ve eğer sancılı ( ki siz bunu anlarsınız, kasılma şeklinde ) olmadığı müddetçe geçecek, endişe etmeyin. Endişe en büyük düşman bu yolculukta. Sizleri kocaman öpüyorum, atın kafanızdan olumsuz tüm düşünceleri atın atın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…