- 21 Ekim 2017
- 1.056
- 1.374
- 133
Kesinlikle bende dusunmuyorum Rabbim e guveniyorum inşallah sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza verir...Amin..Kızlar bende 2li testi falan yaptırmayı düşünmüyorum. Oğlumda da sadece 2liyi yaptırmıştım diğerlerini yaptırmadım. Sonuçta herşey Allahtan her şey bizim için bir sınav. Allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Bende gidince sorcam ay sonunda randevum hakkımızda hayırlısı olsun allah yavrularımızı korusun inşallah .1
Daha kontrole gitmedim canım gittiğimde soracağım.
Bende yaptırmayı düşünmüyorum olduğum yerde zaten yapılmıyorBence muhakkak yapilmali diye bir şey yok ben yaptirmayacam,çünkü hiç bir onlemi yok eğer bı sıkıntı cikarsa ya bebegini aldiracaksin yada doğuma kadar o zulumle bekleyeceksin
ayniyiz bende lekelenmeden dolayi annemdeyim ters bi hareket yapsam kasiklarim agriyo.benim asiri bulantim vardi ama ne zaman lekelenmem basladi bulantim kesildiIyi geceler hepinize epeydir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. Lekelenmeden dolayı annemde kalıyorum. Bir kaç arkadaşın bebeğini kaybettiğini gördüm çok çok üzüldüm.
Bende bulantı vs yok. Ama hem lekenme hemde kasik ağrısı var. Dün uykudan uyandim, biraz hızlı döndüm herhalde çok canım yandı. Keşke bi cihaz olsa bebeğin kalp atımını bize dinleten korkunca alsak dinlesek vallahi çok zor böyle :)
Nerdesin kuzum senBende yaptırmayı düşünmüyorum olduğum yerde zaten yapılmıyor
Bende almayı çok istiyordun ama çok pahalıIyi geceler hepinize epeydir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. Lekelenmeden dolayı annemde kalıyorum. Bir kaç arkadaşın bebeğini kaybettiğini gördüm çok çok üzüldüm.
Bende bulantı vs yok. Ama hem lekenme hemde kasik ağrısı var. Dün uykudan uyandim, biraz hızlı döndüm herhalde çok canım yandı. Keşke bi cihaz olsa bebeğin kalp atımını bize dinleten korkunca alsak dinlesek vallahi çok zor böyle :)
Iyi geceler hepinize epeydir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. Lekelenmeden dolayı annemde kalıyorum. Bir kaç arkadaşın bebeğini kaybettiğini gördüm çok çok üzüldüm.
Kızlar lekelenme bende de oldu öncelikle geçmiş olsun sizlerinkini ne Sıklıkla oluyor rengi ne ?progestan kullanıyor musunuz lekelenme için ?ayniyiz bende lekelenmeden dolayi annemdeyim ters bi hareket yapsam kasiklarim agriyo.benim asiri bulantim vardi ama ne zaman lekelenmem basladi bulantim kesildi
Yurt dışındayım canım eşimin işinden dolayı ama kısa süreliğineNerdesin kuzum sen
Iyi geceler hepinize epeydir giremiyorum umarim hepiniz iyisinizdir. Lekelenmeden dolayı annemde kalıyorum. Bir kaç arkadaşın bebeğini kaybettiğini gördüm çok çok üzüldüm.
Kizlar catlak kremine basladiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?