- 27 Şubat 2017
- 407
- 1.036
- 113
- 34
O zaman biz hemseriyizyokkkk kuzum antakya hatay,sennn izmir hatay o zaman
Sağol canm 2li testi yaptırmayı düşünmüyorum başka gerekli bi test yoksa 1 ay sonra giderimKesinlikle bende dusunmuyorum Rabbim e guveniyorum inşallah sağlıkla sihhatle bebeklerimizi kucagimiza verir...Amin..
doktorum hemen kürtaj yapalım dedi hatta git anestezi doktoruyla konuş ama ben bi kac gün daha beklemek istedim bütün tahliller filan yapıldı açık bişey olursa hemen alacaklar kürtaj dan korkmamin nedeni tekrar hamile kalmayı zorlaştırır diye zaten çok kolay hamile kalamiyorum kizimda 4 sene bekledim kizimdan sonra korunmadik kızım 19 aylik ışte yeni olmuştu herşeyin hayırlısı
Aslnda erkek ama çalışan birysen mecbur tabi. Yoksa ben bi süre idare et derim. Bide canım en güzeli elbise:) ben hç pntln eşofmn giyemedm. Ya rahat pijamalar evde yada elbise inanılmaz rahat. Zaten yaz da geliyo :))kızlar kendime pantolan almak istiyorum siyah acaba hamile pantolonumu alsam ? çok erken olurmu? ben artık düğmelerimi kapatamıyorum kilo almadım aynı kilodayım ama pantolon düğmelerini kapatmıyorum çünkü kapattığım zaman sıkıyor ... şişkinlik var sanırım
Selam hemşerim:)O zaman biz hemseriyiz
Aslnda erkek ama çalışan birysen mecbur tabi. Yoksa ben bi süre idare et derim. Bide canım en güzeli elbise:) ben hç pntln eşofmn giyemedm. Ya rahat pijamalar evde yada elbise inanılmaz rahat. Zaten yaz da geliyo :))
Çok geçmiş olsun ama kürtaj hamile kalmanı engellemez eğer iyi bir şekilde yapılırsa aksi halde daha tehlikeli olur diye düşünüyorum içerde parça kalabilir enfeksiyon olabilir allah korusun daha zor olur bende 2 kez kürtaj oldum korkmana gerek yok sonralarındafa hamile kaldımdoktorum hemen kürtaj yapalım dedi hatta git anestezi doktoruyla konuş ama ben bi kac gün daha beklemek istedim bütün tahliller filan yapıldı açık bişey olursa hemen alacaklar kürtaj dan korkmamin nedeni tekrar hamile kalmayı zorlaştırır diye zaten çok kolay hamile kalamiyorum kizimda 4 sene bekledim kizimdan sonra korunmadik kızım 19 aylik ışte yeni olmuştu herşeyin hayırlısı
kızlar kendime pantolan almak istiyorum siyah acaba hamile pantolonumu alsam ? çok erken olurmu? ben artık düğmelerimi kapatamıyorum kilo almadım aynı kilodayım ama pantolon düğmelerini kapatmıyorum çünkü kapattığım zaman sıkıyor ... şişkinlik var sanırım
Akinti bence her hamilede olagan bisi bende de var
Gunluk pek kullaniyorum.
Suan esofmanlarla idare ediyorum.
Zaten pek severim esofman spor ayakkabi sirt cantasi kombinini.
Hamile esofmani alicam gobegim belirginlestikce.
Elbise etek sevmiyorum kullanmakda istemiyorum.
Benim saglik ocagi testlerimde idrar yine bulanik cikti.
Bol su ic dedi aile hekimide.
Su su su baydim artik su icmekden.
Bir de dvit cok az dusukmus.
Bisi vermedi ama.
Kendi dr. Bisi verirmi acaba?
Ya da dvitin eksikligi bebege olumsuz etki edermi bilemedim
Gunluk pedin surekli kullaniminin sagliksiz oldugunu biliyorumMerhaba yazini gorunce dayanamadim bekarliktan beri evliligimin ilk senesi dahil gunluk ped kullanirdim ve onuda gun icinde 2-3 kez degistirirdim sanirdim ki hijyen sagliyorum ama sonra bartholin kisti oldum operasyonla alindi ve dr dedigi gunluk pedin sebep oldugu
Yinede dr danis ama ic camasirimizdaki o nemlilik biz kirli sanip rahatsiz oluyoruz ama aslinda iyi birseymis o gun bugundur kullanmam paylasmak istedim
aynen cnm bende açık halde geziyorum lcw güzel pantolonlar var bir bakmak gerekiyor bence ... birde ben çalısıyorum devamlı o şekilde gezmek çok rahat olmuyor :)
Gunluk pedin surekli kullaniminin sagliksiz oldugunu biliyorum
Genelde disari cikarken kullaniyorum
Evde pecete kullaniyorum.
Ama dr. Sorim bir dahaki ay kontrolumde onun saglikli bisimi oldugunu falan bilmiyorum sadece rahatsiz edici o ıslaklık
Kotonda pantolon görünümlü taytlar vardı ben onlardan aldım belden lastikli rahat Bayağıkızlar kendime pantolan almak istiyorum siyah acaba hamile pantolonumu alsam ? çok erken olurmu? ben artık düğmelerimi kapatamıyorum kilo almadım aynı kilodayım ama pantolon düğmelerini kapatmıyorum çünkü kapattığım zaman sıkıyor ... şişkinlik var sanırım
Aynen bi öncekini temmuzda doğurmuştm güzel zamndı. Evde kısa şort asklı baya rahattı bunda bütün yaz öyle geçer artık. Son ayların sıcak zamanlarda olması harika kesnlikle:)aynen hepimiz yaz hamilesi olucaz inşallah :) efil efil elbislere miss...
Ya bende hep duyarm aslnda biliyrmda zararlı ama gebelkte kurtarıcı. Bende havalar ısısn bırkıym en azından. Kışın sürkli değiştr giy çok zor.Merhaba yazini gorunce dayanamadim bekarliktan beri evliligimin ilk senesi dahil gunluk ped kullanirdim ve onuda gun icinde 2-3 kez degistirirdim sanirdim ki hijyen sagliyorum ama sonra bartholin kisti oldum operasyonla alindi ve dr dedigi gunluk pedin sebep oldugu
Yinede dr danis ama ic camasirimizdaki o nemlilik biz kirli sanip rahatsiz oluyoruz ama aslinda iyi birseymis o gun bugundur kullanmam paylasmak istedim
Kokulu olanlardan mıydı acaba senin kullandığın ? Ben de Ped kullanıyorum kokusuz olanlardanMerhaba yazini gorunce dayanamadim bekarliktan beri evliligimin ilk senesi dahil gunluk ped kullanirdim ve onuda gun icinde 2-3 kez degistirirdim sanirdim ki hijyen sagliyorum ama sonra bartholin kisti oldum operasyonla alindi ve dr dedigi gunluk pedin sebep oldugu
Bende kullanıyorum kokulu olanlardan hemde neredeyse 10yıldır hiç sorun yaşamadım duymadım da açıkçası zararınıKokulu olanlardan mıydı acaba senin kullandığın ? Ben de Ped kullanıyorum kokusuz olanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?