2018 Ekim Anneleri

Ben 9 haftalık hamileyim ben de hamile pantolonu alıcam. Kapanmıyor düğmem ve açık halde giyiyorum. Kemer takarak. Artık almak gerekiyor bence

Eveeeett :) foto ve gunluk.Sonra da gulumsetiyor insani.
Bende kizimda cikinca her ay sonu cekmistim.Ama onda 4.ayin sonunda ancak cikmisti gobis,simdi onun aynisi erken cikti :)

Canim erken aslinda.Yani 6-7 ay gb ne demek istedigimi cok daha iyi anlarsin.O pantolonlarin ici dolunca,tsörtler vs :)
1-2 beden buyukle baslayabilirsin ve biraz yuksek bel

bir beden büyük almayı bende düşündüm ama bu seferde bizi belkı en fazla 2 ay idare eder direk hamile pantolunu alsak daha iyi olmazmı acaba :))

Ben 9 haftalık hamileyim ben de hamile pantolonu alıcam. Kapanmıyor düğmem ve açık halde giyiyorum. Kemer takarak. Artık almak gerekiyor bence
aynen cnm bende açık halde geziyorum lcw güzel pantolonlar var bir bakmak gerekiyor bence ... birde ben çalısıyorum devamlı o şekilde gezmek çok rahat olmuyor :)

ben hiç beilemıyorum cnm kararsız kaldım biraz, bir denemek lazım rahat birseyse alırm :)

Balkupumm Canım..Allah yardımcın olsun.
Doktorunla konuşmuşsundur ama kanaman aniden çok fln olursa acil müdahale etmeleri daha çok canını sıkabilir.Sana yardımcı olabilecek ilaç vs vermedi mi?
Insallah gonlune gore mudahalesiz hallolur.
Mudahale olursa anesteziyi mutlaka iste.

ben hiç beilemıyorum cnm kararsız kaldım biraz, bir denemek lazım rahat birseyse alırm :)
Kızlar hamile pantolonlarının belleri baya geniş oluyor yine siz bilirsiniz tabi de şimdi büyümüş gibi gelen göbişlerimiz hamile pantolonlarının içinde kaybolabiliyor. Kızımda ben de 12 hafta civarında almıştım ama kullanamadım hemen. Ben bir beden büyük pantolonlarımı giyeceğim sanırım bir süre. Siz yine de görmek için deneyebilirsiniz ama

aynen cnm bende açık halde geziyorum lcw güzel pantolonlar var bir bakmak gerekiyor bence ... birde ben çalısıyorum devamlı o şekilde gezmek çok rahat olmuyor :)
Aynen ben de pantolon bakıyorum. Lcwye de baktım karar veremedim bi türlü. Aslında hiç kilo almadım ama karnım hemen çıktı. Sanki bebek içerde sıkışıyor gibi hissediyorum. İç çamaşırlar da çok sıkmaya başladı. Ona da bir çare bulmam lazım

Hiç denemedim sadece baktım denesem iyi olacak o zaman. Pantolonlarım hep dar. İşe eşofmanla gitsem iyi olacak sanki : ))))

Kızlar selam.. bende son bir kaç gündür sarımsı akıntı oluyor. Normal mi sizce sizde de okuyor mu ? Benim adetten önce sarımtırak olurdu, acaba bu hafta adet haftam ondan mı böyle geldi?

aslında haklısın bizim ilk hamileliğimiz olduğu için bilemiyoruz :) lastikli pantolanlar bakayım diyorum en azından esneme payı var :)

benim giyim tarzım üst gömlek yada tunik salaş bol, alt pantalon ise dar üst giyimde hiç sıkıntım yok benı 6. hatta 7. aya kadar idare eder... Ama pantalon giyince sankı bebeğim sıkışıyor gibi bende hissediyorum yarın bakıcagım artık lastikli, hamile yada bol pantolonlara hangisi içime sinerse onu alıcagım

Kızlar selam.. bende son bir kaç gündür sarımsı akıntı oluyor. Normal mi sizce sizde de okuyor mu ? Benim adetten önce sarımtırak olurdu, acaba bu hafta adet haftam ondan mı böyle geldi?
normal cnm hamilelikte akıntı olması benım hemen hemen hergün oluyıor

Canim ben 1 aydir kullaniyorum hamie tayti aldik pantolonlarim birden cok sıktı bide doktor rahat giyin diyince hemen gidip aldim

Allah yardımcın olsun arkadasım. Sağlıkla kucağına alacağın gebeliklerin olsun inşallah. Allah’a emanet ol.

Bence hamile pantolonu al çünkü inanılmaz rahatlar. Ben Doğumdan sonra da hep hamile pantolonu giydim.

Sarımsı değil beyaz ama oluyor hep canım bende de.

doktorum hemen kürtaj yapalım dedi hatta git anestezi doktoruyla konuş ama ben bi kac gün daha beklemek istedim bütün tahliller filan yapıldı açık bişey olursa hemen alacaklar kürtaj dan korkmamin nedeni tekrar hamile kalmayı zorlaştırır diye zaten çok kolay hamile kalamiyorum kizimda 4 sene bekledim kizimdan sonra korunmadik kızım 19 aylik ışte yeni olmuştu herşeyin hayırlısı

Özellikle büyük tuvaletimi yaptıktan sonrA ben de de sarı akıntı oluyor. Önceki gebeliğimde de yaşamıştım bunu. Ama sürekli bir sarı akıntı yok. Belki sürekli yattığım içindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…