2018 Ekim Anneleri

Canim ben bi yerde okudum.pecete ve günlük petler akintinin artmasini sagliyormus.yani vücut farkediyor temas edince.
Omun icin doktorlar her zaman bol ve pamuklu iç çamasirı giyin diyor.bence de en sagliklisi.benim ic camasirlarim bol ve pamuklu.hep böyle alirim.ama her gün deģistiriyorum.inan vücudum da ben çok rahatim diye tepki veriyor adeta.

Kizlar yine aşırı derecede bel agrim kasik ağrım var adet sancisi gibi korkuyorum artik günde 1 kez lekelenmem de oluyor yarin yine doktora gidicem dua edin

O islaklikla uzun sure durmakda mantar olusmasini saglar bence yani tibbi olarak bilememde sahsi dusuncem.
Yani disari ic camasirimizi degistiremeyecegimiz yerlerde bence kurtarici gunluk ped

Valla ben kullanıyorum ne akıntı ne koku ne başka şikayetim olmadı bünyeden bünyeye değişiyor kuzum

Hm tmm cnm aklımda istanbulda yaşıyorum

Kızlar çok fazla olmamakla birlikte midw bulantım var ve ekmek domates dışında hiçbişey yiyemiyorum yemek yapamıyorum da yiyemiorumda ne süt ne meyve hiçbişeyi kabul etmiyo midem sadece ekmek nasıl olcak böyle bilmiorum sizler nasılsınız

Oy maşallah erken çıktı demek:) benim zaten göbeğim olduğu için yine 4uncu ayı bulur çıkması diye düşünüyorum bakalım ne olcak :)

Gecicek canim merak etme yogurt ekmekte yiyebilirsin bende oyleydim ama 11.haftadan itibaren biraz hafifliyor yalnizca kokuya hassaiyet kaliyor

Benim hamilelegimin ilk zamanlarinda olmustu, gecti.4. 5. haftalarda.

Kizlar yine aşırı derecede bel agrim kasik ağrım var adet sancisi gibi korkuyorum artik günde 1 kez lekelenmem de oluyor yarin yine doktora gidicem dua edin
Korkma canim hep iyi dusun iyinolsun insallah kac haftaliksin benim de yaklasik 2haftadir hergunn 1kere lekelenmem oluo cok acik renkte .. bende korkudan ikidebir doktora gidiyom ama en son carsamba gittim hersey yolundaymis minnosum hareketli ve ve kalp atislari normal. Masallah:) cok ultrasona maruz kalmasida iyi degilmis bu yuzden sık gitmeyi de onermiyorlar bende 1ay gitmicem 1ay sonrada cinsiyet icin gidecegim 2li test felan dusunmuyorum

En son pazartesi hersey yolundaydi ama bir haftadir gecmiyor bu sanci özellikle lekelenmeden sonra artiyor aslinda lekelenme dahi sayilmaz o kadar az geliyorki ama yinede korkuyorum canim ilki düşük olmuştu bide bu hafta bebegini kaybeden arkadaşlarda oldu etkilendim galiba gideyim ben yine yarın oturup agliyorum yoksa

Aynen bnde senin gibi etkilendim. Ama bnmde ara ara sancim oluo kac haftalikki haftaya yine bi git ozmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…