Kokulu olanlardan mıydı acaba senin kullandığın ? Ben de Ped kullanıyorum kokusuz olanlardan
Canim ben bi yerde okudum.pecete ve günlük petler akintinin artmasini sagliyormus.yani vücut farkediyor temas edince.Gunluk pedin surekli kullaniminin sagliksiz oldugunu biliyorum
Genelde disari cikarken kullaniyorum
Evde pecete kullaniyorum.
Ama dr. Sorim bir dahaki ay kontrolumde onun saglikli bisimi oldugunu falan bilmiyorum sadece rahatsiz edici o ıslaklık
O islaklikla uzun sure durmakda mantar olusmasini saglar bence yani tibbi olarak bilememde sahsi dusuncem.Canim ben bi yerde okudum.pecete ve günlük petler akintinin artmasini sagliyormus.yani vücut farkediyor temas edince.
Omun icin doktorlar her zaman bol ve pamuklu iç çamasirı giyin diyor.bence de en sagliklisi.benim ic camasirlarim bol ve pamuklu.hep böyle alirim.ama her gün deģistiriyorum.inan vücudum da ben çok rahatim diye tepki veriyor adeta.
Valla ben kullanıyorum ne akıntı ne koku ne başka şikayetim olmadı bünyeden bünyeye değişiyor kuzumCanim ben bi yerde okudum.pecete ve günlük petler akintinin artmasini sagliyormus.yani vücut farkediyor temas edince.
Omun icin doktorlar her zaman bol ve pamuklu iç çamasirı giyin diyor.bence de en sagliklisi.benim ic camasirlarim bol ve pamuklu.hep böyle alirim.ama her gün deģistiriyorum.inan vücudum da ben çok rahatim diye tepki veriyor adeta.
Yok canım bende Hatay'dayim ama Hatayli değilim izmirliyim. Eşim Hatayli. Ben Payasta yaşıyorum merkeze uzağız biraz :)yokkkk kuzum antakya hatay,sennn izmir hatay o zaman
Hm tmm cnm aklımda istanbulda yaşıyorumCalisirken eger kumas giyiyorsaniz trendyola bakabilirsiniz ben denk geldim motheeway diye bi marka vardi orada indirimdeydi aldim ve kumasi cok guzel cikti bide hangi sehirdesiniz bilemiyorum ama H&M nin hamile kiyafetlerini cok tavsiye eden duydum lcw bikac makinede bozulabilir
Cnm tesettürlüyüm ve memurum çok tayt görünümlü bir sey giyememKotonda pantolon görünümlü taytlar vardı ben onlardan aldım belden lastikli rahat Bayağı
Eveeeett :) foto ve gunluk.Sonra da gulumsetiyor insani.
Bende kizimda cikinca her ay sonu cekmistim.Ama onda 4.ayin sonunda ancak cikmisti gobis,simdi onun aynisi erken cikti :)
Canim erken aslinda.Yani 6-7 ay gb ne demek istedigimi cok daha iyi anlarsin.O pantolonlarin ici dolunca,tsörtler vs :)
1-2 beden buyukle baslayabilirsin ve biraz yuksek bel
Walla bilmiyorum sali dr randevum var. Soracağım.. umarım önemli birşey değildirÖzellikle büyük tuvaletimi yaptıktan sonrA ben de de sarı akıntı oluyor. Önceki gebeliğimde de yaşamıştım bunu. Ama sürekli bir sarı akıntı yok. Belki sürekli yattığım içindir.
Kızlar çok fazla olmamakla birlikte midw bulantım var ve ekmek domates dışında hiçbişey yiyemiyorum yemek yapamıyorum da yiyemiorumda ne süt ne meyve hiçbişeyi kabul etmiyo midem sadece ekmek nasıl olcak böyle bilmiorum sizler nasılsınız
Benimle aynı problemi yaşayan var mı acil
Anladım canım sağol cevap yazdığın içinYok canim bende o tarz bi agri olmadi kasik agrisi var genelde
Benim hamilelegimin ilk zamanlarinda olmustu, gecti.4. 5. haftalarda.Merhaba kızlar ne zamandır giremiyorum. Bebeğini kaybedenlere çok üzüldüm bende bir kere yaşadım ama çok şükür yine hamileyim. Kızlar bir sorum olacak göbek ağrısı yaşayan var mı böyle rahatsız edici değil ama göbek deliği hizasında bi noktada bazen Ağrı oluyor baskı gibi daha çok. Bunu yaşayan var mı
Korkma canim hep iyi dusun iyinolsun insallah kac haftaliksin benim de yaklasik 2haftadir hergunn 1kere lekelenmem oluo cok acik renkte .. bende korkudan ikidebir doktora gidiyom ama en son carsamba gittim hersey yolundaymis minnosum hareketli ve ve kalp atislari normal. Masallah:) cok ultrasona maruz kalmasida iyi degilmis bu yuzden sık gitmeyi de onermiyorlar bende 1ay gitmicem 1ay sonrada cinsiyet icin gidecegim 2li test felan dusunmuyorumKizlar yine aşırı derecede bel agrim kasik ağrım var adet sancisi gibi korkuyorum artik günde 1 kez lekelenmem de oluyor yarin yine doktora gidicem dua edin
En son pazartesi hersey yolundaydi ama bir haftadir gecmiyor bu sanci özellikle lekelenmeden sonra artiyor aslinda lekelenme dahi sayilmaz o kadar az geliyorki ama yinede korkuyorum canim ilki düşük olmuştu bide bu hafta bebegini kaybeden arkadaşlarda oldu etkilendim galibaKorkma canim hep iyi dusun iyinolsun insallah kac haftaliksin benim de yaklasik 2haftadir hergunn 1kere lekelenmem oluo cok acik renkte .. bende korkudan ikidebir doktora gidiyom ama en son carsamba gittim hersey yolundaymis minnosum hareketli ve ve kalp atislari normal. Masallah:) cok ultrasona maruz kalmasida iyi degilmis bu yuzden sık gitmeyi de onermiyorlar bende 1ay gitmicem 1ay sonrada cinsiyet icin gidecegim 2li test felan dusunmuyorum
Aynen bnde senin gibi etkilendim. Ama bnmde ara ara sancim oluo kac haftalikki haftaya yine bi git ozmnEn son pazartesi hersey yolundaydi ama bir haftadir gecmiyor bu sanci özellikle lekelenmeden sonra artiyor aslinda lekelenme dahi sayilmaz o kadar az geliyorki ama yinede korkuyorum canim ilki düşük olmuştu bide bu hafta bebegini kaybeden arkadaşlarda oldu etkilendim galibagideyim ben yine yarın oturup agliyorum yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?