2018 Ekim Anneleri

[/QUOTE]
Beni gören olmamış

Fenayım ben. Süt midemi ağrıtıyor içmiyorum. Meyveyi bırakalı 2 hafta oldu. Günde 1 armut yiyordum artık o da yok. Zeytin ekmek yiyordum azıcık sabahları onu da yiyemez oldum. Domates beni mahvediyor.Kuru ekmek yiyorum. Eşim pasta aldı çok az yiyorum sabah ve akşam. Günde iki kez yiyorum ona da yemek denmez ya hadi neyse. Şekerim 58 çıkıyor yani düşük yemediğim için. 3 bardak su içiyordum bugün 4 içtim 1 de gece içerim etti 5. Nazar değmesin. Yani durumum vahim arkadasım. Burdan bi arkadaş Mısır patlağı önermişti. Ev koktu yapamadım ama eşim eti gong aldı o da Mısır patlağı ya 1 paket yedim inanamıyorum kendime. Sen de deneyebilirsin enerji de veriyor. Burdan o arkadaşa çok çok teşekkür ediyorum. Uzun yazdım çünkü çok doluyum. Sabret..

Cnm tesettürlüyüm ve memurum çok tayt görünümlü bir sey giyemem
Hımmm o zaman bir beden büyük pantolon giyip,gerekirse düğmesini açık bırakıp üzerine hırka gibi uzun bişey ya da tunik filan giyebilirsiniz .Ben açık bırakıyordum düğmeli ya da fermuarlı bişey giymek zorunda kalınca ,belden lastikli etekli pantolon da olabilir gibi

Beni gören olmamış [/QUOTE]

Başıma öyle bir şey gelmedi canım o yüzden yazmadım. Kese küçük olunca ne oluyor ki büyür zamanla. Belki geç döllenmedir. Keşke dr una sorsaydın oradayken

Beni gören olmamış [/QUOTE]
patikli Hemen olumsuz düşünme canım belki bir sonraki gidişinde yetişecek.Sebep göstermedi mi doktor ?

Benim kasık ağrım oluyor ya 11. Haftadayim ama çok sık değil sizce normal mi akıntı yok.

Benim kasık ağrım oluyor ya 11. Haftadayim ama çok sık değil sizce normal mi akıntı yok.
Bnde de karın altında hafıf agro oluyo bele vuruyo gunde bıkac kere bebeklr yer acıyo kendıne cok sıdetlı olmadıkca sıkıntı yok

Bnde de karın altında hafıf agro oluyo bele vuruyo gunde bıkac kere bebeklr yer acıyo kendıne cok sıdetlı olmadıkca sıkıntı yok
Benim de iki gündür baya karın kasık ağrım var ya arada endişelenmiyor da değilim ama şükür başkaca belirgin bir şeyim yok

Benim de iki gündür baya karın kasık ağrım var ya arada endişelenmiyor da değilim ama şükür başkaca belirgin bir şeyim yok
Bence bebek ıyıce yer acıyo kendıne sıddetlı dırmadan ahrı olırsa tehlıkelı ıhmal edılmemelı bızım mınıkler buyuyolar karnınız cıktımı bnm karın aştm cok hafof dolgunlastı sankı erken daha ama cok hafıf dısardan bellı degıl

merhaba kızlar herkes dr unu bulmuş gibi hamileliğimi netleştirmek için keçiörende bir özel hastaneye gittim testlerimi (kan-idrar-torch) yaptırdım, kesemi kalp atışımı gördüm fakat dr yaşlı bi amca tatlı ilgili bilgili fakat gebeliği devam ettirebilcek değil zaten süreci ben bakarım sonra emin olduğum 2 dr öğrencim var yetiştirdiğim doğuma onlar girer dedi ama yinede araştırıyoruz. Hamileliğin 65. günündeyim dr ve hastane arıyorum napcağımı bilemedim Avusturya'dan gelin geldim artık öyle bir noktaya geldim ki ailemin yanına gideyim orda kafam rahat doğuruyum diyorum fakat cocukla gelmek falan problem olcak eşim uzak kalcak vs( hatta maddi düşünürsek bile acıbadem den veya diğer ticari hastanelerden daha ucuz ) sizlerin yardımınıza ihtiyacım var gerek doğum paketi gerek doğum sigortası olabilir DR ve hastane olabilir öneriniz vs nasıl yol izleyebiliriz paramla sıkıntı yaşamak rezil olmakta istemiyorum hem hassas bir dönemde olcaz hemde kötü bir tercih yapıp madden ve maneviyatta yıpranmak istemiyorum.

Arkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için
Hissim yok ama 1 kizim var.Hamileligim ilkine cok benziyor.Yogun bulanti, koku hassasiyeti acisindan.O yuzden yine kiz olabilir diyorum

Hissim yok ama 1 kizim var.Hamileligim ilkine cok benziyor.Yogun bulanti, koku hassasiyeti acisindan.O yuzden yine kiz olabilir diyorum
Benımde bulantım ckk oldu tıksınme suan fena mutfagın onunden gecemıyorum bakalkm cınsıyet ne olcak cok merak ediyorum

Ben 2 yıl önce ankarada özel hrs'de doğum yaptım. Eşimin ailesinde herkesin doktoru aynı kişi. Ben çok memnun kaldım. Tabii bu kişisel bi durum, gidip fikir alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…