Anladım orda hangi dr gidiyorsunYok canım bende Hatay'dayim ama Hatayli değilim izmirliyim. Eşim Hatayli. Ben Payasta yaşıyorum merkeze uzağız biraz :)
Benim hamilelegimin ilk zamanlarinda olmustu, gecti.4. 5. haftalarda.
Iskenderun özel palmiye hastanesi Sedef Binöz. Duymuşsundur belki baya ün salmış bi doktorAnladım orda hangi dr gidiyorsun
Evt duydum güzel bir drIskenderun özel palmiye hastanesi Sedef Binöz. Duymuşsundur belki baya ün salmış bi doktor
[/QUOTE]Doktordan geldimkesesi küçük dedi haftasına göre. Kalp atışını hem duyduk hem gördük.
Radyolojide ayrıntılı ultrason da da bakıldı kalp ritmi gayet güzel kese küçük dedi.
Sevincim kursagimda kaldı
Kızlar çok fazla olmamakla birlikte midw bulantım var ve ekmek domates dışında hiçbişey yiyemiyorum yemek yapamıyorum da yiyemiorumda ne süt ne meyve hiçbişeyi kabul etmiyo midem sadece ekmek nasıl olcak böyle bilmiorum sizler nasılsınız
Hımmm o zaman bir beden büyük pantolon giyip,gerekirse düğmesini açık bırakıp üzerine hırka gibi uzun bişey ya da tunik filan giyebilirsiniz .Ben açık bırakıyordum düğmeli ya da fermuarlı bişey giymek zorunda kalınca ,belden lastikli etekli pantolon da olabilir gibiCnm tesettürlüyüm ve memurum çok tayt görünümlü bir sey giyemem
Evet oğlumda da ona gittim çok memnun kaldım şimdi de ona gidiyorum. Sen nereye gidiyorsunEvt duydum güzel bir dr
Benim normalde hiç olmazdı şuan kasik ağrısı bende de var.Benim kasık ağrım oluyor ya 11. Haftadayim ama çok sık değil sizce normal mi akıntı yok.
Bnde de karın altında hafıf agro oluyo bele vuruyo gunde bıkac kere bebeklr yer acıyo kendıne cok sıdetlı olmadıkca sıkıntı yokBenim kasık ağrım oluyor ya 11. Haftadayim ama çok sık değil sizce normal mi akıntı yok.
Benim de iki gündür baya karın kasık ağrım var ya arada endişelenmiyor da değilim ama şükür başkaca belirgin bir şeyim yokBnde de karın altında hafıf agro oluyo bele vuruyo gunde bıkac kere bebeklr yer acıyo kendıne cok sıdetlı olmadıkca sıkıntı yok
Bence bebek ıyıce yer acıyo kendıne sıddetlı dırmadan ahrı olırsa tehlıkelı ıhmal edılmemelı bızım mınıkler buyuyolar karnınız cıktımı bnm karın aştm cok hafof dolgunlastı sankı erken daha ama cok hafıf dısardan bellı degılBenim de iki gündür baya karın kasık ağrım var ya arada endişelenmiyor da değilim ama şükür başkaca belirgin bir şeyim yok
Hissim yok ama 1 kizim var.Hamileligim ilkine cok benziyor.Yogun bulanti, koku hassasiyeti acisindan.O yuzden yine kiz olabilir diyorumArkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için
Benımde bulantım ckk oldu tıksınme suan fena mutfagın onunden gecemıyorum bakalkm cınsıyet ne olcak cok merak ediyorumHissim yok ama 1 kizim var.Hamileligim ilkine cok benziyor.Yogun bulanti, koku hassasiyeti acisindan.O yuzden yine kiz olabilir diyorum
Ben 2 yıl önce ankarada özel hrs'de doğum yaptım. Eşimin ailesinde herkesin doktoru aynı kişi. Ben çok memnun kaldım. Tabii bu kişisel bi durum, gidip fikir alabilirsinizmerhaba kızlar herkes dr unu bulmuş gibi hamileliğimi netleştirmek için keçiörende bir özel hastaneye gittim testlerimi (kan-idrar-torch) yaptırdım, kesemi kalp atışımı gördüm fakat dr yaşlı bi amca tatlı ilgili bilgili fakat gebeliği devam ettirebilcek değil zaten süreci ben bakarım sonra emin olduğum 2 dr öğrencim var yetiştirdiğim doğuma onlar girer dedi ama yinede araştırıyoruz. Hamileliğin 65. günündeyim dr ve hastane arıyorum napcağımı bilemedim Avusturya'dan gelin geldim artık öyle bir noktaya geldim ki ailemin yanına gideyim orda kafam rahat doğuruyum diyorum fakat cocukla gelmek falan problem olcak eşim uzak kalcak vs( hatta maddi düşünürsek bile acıbadem den veya diğer ticari hastanelerden daha ucuz ) sizlerin yardımınıza ihtiyacım var gerek doğum paketi gerek doğum sigortası olabilir DR ve hastane olabilir öneriniz vs nasıl yol izleyebiliriz paramla sıkıntı yaşamak rezil olmakta istemiyorum hem hassas bir dönemde olcaz hemde kötü bir tercih yapıp madden ve maneviyatta yıpranmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?