2018 Ekim Anneleri

Hissim yok ama 1 kizim var.Hamileligim ilkine cok benziyor.Yogun bulanti, koku hassasiyeti acisindan.O yuzden yine kiz olabilir diyorum
Canım benim de oğlum var onda da aşırı bulantı baş ağrısı koku hassasiyeti vardı şimdi de aynı bende yine oğlum olacak herhalde diyorum bakalım Allah sağlıklı ve hayırlısını versin inşallah :)

Ben 2 yıl önce ankarada özel hrs'de doğum yaptım. Eşimin ailesinde herkesin doktoru aynı kişi. Ben çok memnun kaldım. Tabii bu kişisel bi durum, gidip fikir alabilirsiniz
HRS hastane olarak yorumlara baktım herkes öneriyor DR olarak isim vermediniz ?

Kızlar lekelenme bende de oldu öncelikle geçmiş olsun sizlerinkini ne Sıklıkla oluyor rengi ne ?progestan kullanıyor musunuz lekelenme için ?

Evet tabi kullanıyorum 200 mg sabah akşam. Aşırı değil ama sürekli az az var. Oglumdada böyleydi ama yine de insan endişeleniyor.

Merhaba gunaydin. Gece uykudayken sagimdan soluma yada tam tersi dondugumde benimde kasiklarima bicak saplanmis gibi oluyor bende dr sorucaktim demek ki yalniz degilmisim acaba uzun sure sabit kalip birden hareket ettigimizden mi oluyor

Olabilir, ilk hamileliğimde daha da çok olurdu. Bazen uzandığımda dönerken yada anı bir hareket yaptığında acıdan kilitleniyorum resmen. Rahim büyürken kasılma normal dedi doktorum.

ayniyiz bende lekelenmeden dolayi annemdeyim ters bi hareket yapsam kasiklarim agriyo.benim asiri bulantim vardi ama ne zaman lekelenmem basladi bulantim kesildi

Ben bazı şeylerden tiksiniyorum sadece, lekeleme olunca insan hep korkar bir halde oluyor. Iyi olsunlarda yavrular gerisi çok önemli degil. Lekelenmesi olup bebeğini kaybeden bi arkadaş oldu burda benimle aynı gün doğum yapacaktı etkilendim biraz üzüldüm de

Bence siz Avusturya da doğum yapın bebek de çifte vatandaş olur, doğumdan önce gider sonra geri dönersiniz hemen.
Ben hacettepe üniversitesi hastanesi ne gidiyorum bu arada.. Ama 12 haftadan sonra hasta kabul etmiyorlar

Arkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için
Bende çok merak ediyorum, herkes bana kız diyor ama benim içime erkek doğuyor nedense bakalım göreceğiz inşallah zamanı gelince

Bence siz Avusturya da doğum yapın bebek de çifte vatandaş olur, doğumdan önce gider sonra geri dönersiniz hemen.
Ben hacettepe üniversitesi hastanesi ne gidiyorum bu arada.. Ama 12 haftadan sonra hasta kabul etmiyorlar
yok kanunen zaten Avusturya vatandaşı olacak zaten burda yapsamda öyle bir kaygım yok sadece oranın sağlık sistemine alıştığımdan burdada beklıyorum ama fakat bulamadım

Insallah canim.Son gunlerde cok merak eder oldum. Bir sonraki kontrolde ogreniriz belki

Ya benim de baya dolgunlaştı karnım kızımda bu zamanlarda hiç belli olmuyordu şimdi sadece 1.5 kilo almama rağmen 4–5 kilo almış gibiyim çözemedim halimi

Benımde bulantım ckk oldu tıksınme suan fena mutfagın onunden gecemıyorum bakalkm cınsıyet ne olcak cok merak ediyorum
Ben de kız olacak gibi hissediyorum diğer hamileliğime benzediği için bir de yediğim içtiğim şeyler de ekşi tuzlu şeyler. Bakalım belki de yanıltıcı şeylerdir zamanı geldiğinde göreceğiz tabi doğrusunu

O islaklikla uzun sure durmakda mantar olusmasini saglar bence yani tibbi olarak bilememde sahsi dusuncem.
Yani disari ic camasirimizi degistiremeyecegimiz yerlerde bence kurtarici gunluk ped
Ben lavobodan cikinca islak kalmasin diye kuruluyorum bastirarak.sonra eger akinti gelire gidip degistiriyorum hemen.zaten öyle duramam.aklım hep orda oluyor.dısari gidince de akinti oluyor tabi.gelir gelmez hemen degistiriyorum.evde baya ic camasirim vardi.gecen yine gittim.13 tane daha aldim.sık sık degistiriyorum.oh mis

Valla ben kullanıyorum ne akıntı ne koku ne başka şikayetim olmadı bünyeden bünyeye değişiyor kuzum
Çok temas etmiyorsa sana akinti pek olmaz.temas çok olunca sanki o bölge uyariliyor ve akinti artiyor.bunu doktorlarda diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…