Aa evet hatırladım daha önce söylemiştin. Sağlıkla kucağınıza alalım da gerisi biraz bizlerin evhamı annelik duygusu böyle işte :)Ben yurtdışındayım şu an çalıştığım hastanedeki kendi doktoruma gidecem kadın doğumcuda çalışmıştım:)
Daha önceden de olup oğlunuzu kucağınıza almanız iç rahatlatıcı bişey.Öncekinde kaçıncı haftaya kadar sürmüştüEvet tabi kullanıyorum 200 mg sabah akşam. Aşırı değil ama sürekli az az var. Oglumdada böyleydi ama yine de insan endişeleniyor.
Aynen ya her şeyi bildiğim için çok aşırı evhamlı oldum ,amin çok teşekkürler hepimiz için inşallahAa evet hatırladım daha önce söylemiştin. Sağlıkla kucağınıza alalım da gerisi biraz bizlerin evhamı annelik duygusu böyle işte :)
Bnde hamıle oldmu ogrenmeden bıhun once pembe tulumlar gormustm ruyamda kız hıssedıyorum bulantım falanda cok oldu saglıklı olsunlarda gerısı onemlı dglBen de kız olacak gibi hissediyorum diğer hamileliğime benzediği için bir de yediğim içtiğim şeyler de ekşi tuzlu şeyler. Bakalım belki de yanıltıcı şeylerdir zamanı geldiğinde göreceğiz tabi doğrusunu
Alalla cokmu zayıftın bellı oldumbenımmkarın altm cok hafıf coktıda dısardn gozukmuyo koyafetlerm oluyo daha 1 kılo galan almıstm benım bunye ödem tutuyo bıraz dıkkatlı beslenmeme ragmenYa benim de baya dolgunlaştı karnım kızımda bu zamanlarda hiç belli olmuyordu şimdi sadece 1.5 kilo almama rağmen 4–5 kilo almış gibiyim çözemedim halimi
Ben hiç kilo almadım hatta tartıda 1 kilo verdim ama eski dar pantolonlarımı giyemiyorum. Acayip bir şekilde gazim oluyor. Balon gibi şişiyorum. O da sıkıp bunaltıyor tabi.Alalla cokmu zayıftın bellı oldumbenımmkarın altm cok hafıf coktıda dısardn gozukmuyo koyafetlerm oluyo daha 1 kılo galan almıstm benım bunye ödem tutuyo bıraz dıkkatlı beslenmeme ragmen
Aman dar gıyme zatn bnm gaz bıraz daha azaldı bırz vucudm ödem yapms bnm belkı oyuzden de kılo aldm dıyorm tartıda bılmıyorumBen hiç kilo almadım hatta tartıda 1 kilo verdim ama eski dar pantolonlarımı giyemiyorum. Acayip bir şekilde gazim oluyor. Balon gibi şişiyorum. O da sıkıp bunaltıyor tabi.
Ben hiç kilo almadım hatta tartıda 1 kilo verdim ama eski dar pantolonlarımı giyemiyorum. Acayip bir şekilde gazim oluyor. Balon gibi şişiyorum. O da sıkıp bunaltıyor tabi.
Bende dvit eksikliği var. Sağlık ocagindaki dr damla verdi 1 kere kullandım. Ertesi günü kadın doğumcaya randevum vardı. Muayene esnasında bana vitaminleri bulantılarım geçene kadar kullanmamamı söyledi (folik asit hariç). 3 ay bitsin kullanırsın dedi. Demekki eksikliği anında bebeği etkileyecek bir durum değilmiş. Kötü birşey olacak olsa böyle demezdi sanırım bana..Dvit eksikligini kafama taktim ve uyuyamadim
Bebegi etkilermi bu durum?
Dr.kontrolume kadar kafami nasil rahatlaticam bakalim
Yok canım hiç de zayıf değildim gayet kilom var ama anlamadım hiç durumumu ya. Herhalde benim de ödem şişkinlik tarzı bir durumum varAlalla cokmu zayıftın bellı oldumbenımmkarın altm cok hafıf coktıda dısardn gozukmuyo koyafetlerm oluyo daha 1 kılo galan almıstm benım bunye ödem tutuyo bıraz dıkkatlı beslenmeme ragmen
Bana aile hekimi bisi vermedi.Bende dvit eksikliği var. Sağlık ocagindaki dr damla verdi 1 kere kullandım. Ertesi günü kadın doğumcaya randevum vardı. Muayene esnasında bana vitaminleri bulantılarım geçene kadar kullanmamı söyledi (folik asit hariç). 3 ay bitsin kullanırsın dedi. Demekki eksikliği anında bebeği etkileyecek bir durum değilmiş. Kötü birşey olacak olsa böyle demezdi sanırım bana..
Beni gören olmamış
Beni gören olmamış
O bebek dedigi dünyaya gelmiş bebek anne karnındaki değil. Seninki karnında sende ne varsa sonuna kadar sömürür zaten merak etme.Bana aile hekimi bisi vermedi.
Okudugum kadariylada o damla falan 3.aydan itibaren kullaniliyolarmis.
D vitamini olan yiyeceklerede baktim sınırli.
Balik, sut, yumurta sarisinda falan varmis onlarda %4 %13 %6 falan oranlarinda.
Ama icerikleri okuyunca dvit eksikliginin kemik rahatsizligi , bebekde kilo kaybi, bebekde kemik gelisimi diye gidiyor.
Ister istemez tedirgin oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?