2018 Ekim Anneleri

Başıma öyle bir şey gelmedi canım o yüzden yazmadım. Kese küçük olunca ne oluyor ki büyür zamanla. Belki geç döllenmedir. Keşke dr una sorsaydın oradayken
Tam bı açıklama yapmadı belki kromozom bozukluğu vardır dedi ama kalbi düzenli atiyor dedi.radyoloji geç döllenme olabilir dedi dedim 20 yıllık doktorum ben diye azarladi beni bide

patikli Hemen olumsuz düşünme canım belki bir sonraki gidişinde yetişecek.Sebep göstermedi mi doktor ?[/QUOTE][/QUOTE]
Ah bu doktorlar hiç anlamıyorlar psikolojiden.Olumlu bişeyler Ümit verici Cümleler duymak istiyoruz bazen,anlamıyorlar hep bir ego

Yok canım hiç de zayıf değildim gayet kilom var ama anlamadım hiç durumumu ya. Herhalde benim de ödem şişkinlik tarzı bir durumum var
3. Ayda cıkması normalde belkı one dogru genıslıcek cnm hafıff cıkıcak artık zaten sıkıntı yoktur ne gzl cıkssınlar

[/QUOTE]
Ah bu doktorlar hiç anlamıyorlar psikolojiden.Olumlu bişeyler Ümit verici Cümleler duymak istiyoruz bazen,anlamıyorlar hep bir ego[/QUOTE]
Hemde nasıl zaten 8 senedir ilk kez hamile kaldım doğal olarak ona da sevinemedim.

Ah canım keşke zayıf olsam 65 kiloyum. Ilk hamileliğim değil ikinci :)
Bende sana yakınım 57 ıle hamıle kaldım ıkı hafta once 58 cıktım senınkı sıvrı gıbı erkekmı olcak yoksa kız benım karın altım rahmım hafıf sıskınlesto sankı ama dısardan gozukmuyo ay ne tatlılar buyuyolar yerım onları cok heycanlı ya

Normalde kilom 60 62 arası idi ama hamileliği öğrenince sigara bırakma mevzusundan 65 kiloya çıktım. 1 kilo daha almıştım ki mide bulantısı kusma ile geri verdim o kiloyu. Ben kızımda hamileliğim boyunca 12 kg almıştım ama 58 ile hamile kalmıştım. Inşallah bunda da sadece bebegin alacağı kadar kilom olur çünkü 80 ı görmek istemiyorum. Hayatım boyunca en fazla 72 kiloyu gördüm o da gebelik yüzündendi işte . Korkuyorum bu kilo konusundan çünkü ben doğumdan sonra kendiliğinden veremiyorum..

Ay benımde en cok korktm sey kılo boyumda kısa goguslerım buyuk valla 6 7 den fazla kılo almak ıstemıyorum dıkkatlı beslenıyorum şişmek ıstemıyorum bebeklerımız alsn sen nasıl beslenıyosun tabı sıgarayı da bırakmıssın sıkıntı cnm yuzumde sıvılceler cokto ya sende varmı

Ben çok yiyemiyorum zaten. Ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Geç saatte yemiyorum falan. Çok şükür sivilcem yok.

Kızlar, rahimde taş var gibi hissediyorum, öksürürken bile ağrıyo. Dokunamıyorum bile, var mı bu durumda olan?

Ben çok yiyemiyorum zaten. Ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Geç saatte yemiyorum falan. Çok şükür sivilcem yok.
Ay bendede hıc cık azdı kucuk kucuk cıktı valla kasınıyolarda hormonlar azıttı ben kepeklı falan yıyorum sabah bır dışım falan sonra oldugunca yememeye calısıyorum aksam da 6 dan sonra yemıyorum ıste sebze meyve tuketmeye caşısıyorum en ıyısı zaten oglen işteyken zor oluyo yıck bısey bul k

patikli bi de azarlamadan güzelce anlatsalar nolur sanki. Karşıdaki hormonları tavan yapmış duygusal bir anne adayı ya senin tavrına mı üzülsün bebeğine mi! Yani bizi anlasa anlasa doktorumuz anlar dicem de anlamıyorlar canım . Boşver üzülme sen. Burda herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var . Yalnız değilsin sabret

Anladım canım sağol cevap yazdığın için

Bende de ilk haftalarda olmustu canim.Kivi tüket

Beni gören olmamış [/QUOTE]

Olumsuz bir yanı varmiymis ki canim doktorun boyle bi yorum yapmadiysa sıkılma sonucta rahimde kesede bebekte buyumeye devam ediyor.

Arkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için

26sinda kontrolum valla 1-2 gun geri cekeyim diye heyecan yapiyorum :)
Bana da herkes erkek diyor,kızım ruyamda gordum bebisimiz kızmış dedi bi sabah :) Bende kız hissediyorum.Bakalim :)

Dvit eksikligini kafama taktim ve uyuyamadim
Bebegi etkilermi bu durum?
Dr.kontrolume kadar kafami nasil rahatlaticam bakalim

Öglenleri bol bol guneslen :) hem yalan cinsten degil daha hemde yarari olur.
Gidalarlada yeteri kadar alinamiyor.
Bende 3 aydan sonra baslaniyor biliyorum

Iste tam da o bebis :) ordan basliyor karın,diklesiyor sonra iyice :) ahh ne tatlilaar

Eki Görüntüle 2124802
Günaydın kızlarr tahmin alayım ozaman sizden cinsiyet için :))

Sanki erkek :)

Kızlar, rahimde taş var gibi hissediyorum, öksürürken bile ağrıyo. Dokunamıyorum bile, var mı bu durumda olan?
Agri gb degil bende de ama hissediyorum artik iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…