Tam bı açıklama yapmadı belki kromozom bozukluğu vardır dediBaşıma öyle bir şey gelmedi canım o yüzden yazmadım. Kese küçük olunca ne oluyor ki büyür zamanla. Belki geç döllenmedir. Keşke dr una sorsaydın oradayken
3. Ayda cıkması normalde belkı one dogru genıslıcek cnm hafıff cıkıcak artık zaten sıkıntı yoktur ne gzl cıkssınlarYok canım hiç de zayıf değildim gayet kilom var ama anlamadım hiç durumumu ya. Herhalde benim de ödem şişkinlik tarzı bir durumum var
Ay cabuk cikmis fasulye.Galiba göbeğim çok hızlı büyüyor :)
Ay amin hepimizinki inşallah.Ay cabuk cikmis fasulye.
Saglikla buyusun insAllah
[/QUOTE]Tam bı açıklama yapmadı belki kromozom bozukluğu vardır dediama kalbi düzenli atiyor dedi.radyoloji geç döllenme olabilir dedi dedim 20 yıllık doktorum ben diye azarladi beni bide
patikli Hemen olumsuz düşünme canım belki bir sonraki gidişinde yetişecek.Sebep göstermedi mi doktor ?
Ay masallah ben de suan daha bısey yok gozle gorunur sen zatıfsın ama cık ıs ılk bebısmıGaliba göbeğim çok hızlı büyüyor :)
Ah canım keşke zayıf olsam 65 kiloyum. Ilk hamileliğim değil ikinci :)Ay masallah ben de suan daha bısey yok gozle gorunur sen zatıfsın ama cık ıs ılk bebısmı
Bende sana yakınım 57 ıle hamıle kaldım ıkı hafta once 58 cıktım senınkı sıvrı gıbı erkekmı olcak yoksa kız benım karın altım rahmım hafıf sıskınlesto sankı ama dısardan gozukmuyo ay ne tatlılar buyuyolar yerım onları cok heycanlı yaAh canım keşke zayıf olsam 65 kiloyum. Ilk hamileliğim değil ikinci :)
Normalde kilom 60 62 arası idi ama hamileliği öğrenince sigara bırakma mevzusundan 65 kiloya çıktım. 1 kilo daha almıştım ki mide bulantısı kusma ile geri verdim o kiloyu. Ben kızımda hamileliğim boyunca 12 kg almıştım ama 58 ile hamile kalmıştım. Inşallah bunda da sadece bebegin alacağı kadar kilom olur çünkü 80 ı görmek istemiyorum. Hayatım boyunca en fazla 72 kiloyu gördüm o da gebelik yüzündendi işte . Korkuyorum bu kilo konusundan çünkü ben doğumdan sonra kendiliğinden veremiyorum..Bende sana yakınım 57 ıle hamıle kaldım ıkı hafta once 58 cıktım senınkı sıvrı gıbı erkekmı olcak yoksa kız benım karın altım rahmım hafıf sıskınlesto sankı ama dısardan gozukmuyo ay ne tatlılar buyuyolar yerım onları cok heycanlı ya
Normalde kilom 60 62 arası idi ama hamileliği öğrenince sigara bırakma mevzusundan 65 kiloya çıktım. 1 kilo daha almıştım ki mide bulantısı kusma ile geri verdim o kiloyu. Ben kızımda hamileliğim boyunca 12 kg almıştım ama 58 ile hamile kalmıştım. Inşallah bunda da sadece bebegin alacağı kadar kilom olur çünkü 80 ı görmek istemiyorum. Hayatım boyunca en fazla 72 kiloyu gördüm o da gebelik yüzündendi işte . Korkuyorum bu kilo konusundan çünkü ben doğumdan sonra kendiliğinden veremiyorum..
Ben çok yiyemiyorum zaten. Ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Geç saatte yemiyorum falan. Çok şükür sivilcem yok.Ay benımde en cok korktm sey kılo boyumda kısa goguslerım buyuk valla 6 7 den fazla kılo almak ıstemıyorum dıkkatlı beslenıyorum şişmek ıstemıyorum bebeklerımız alsn sen nasıl beslenıyosun tabı sıgarayı da bırakmıssın sıkıntı cnm yuzumde sıvılceler cokto ya sende varmı
Bu arada geçen haftaki kontrolde kalp atımını duymadık. Haftaya cuma kontrolüm var. Dua edin olur mu
Ay bendede hıc cık azdı kucuk kucuk cıktı valla kasınıyolarda hormonlar azıttı ben kepeklı falan yıyorum sabah bır dışım falan sonra oldugunca yememeye calısıyorum aksam da 6 dan sonra yemıyorum ıste sebze meyve tuketmeye caşısıyorum en ıyısı zaten oglen işteyken zor oluyo yıck bısey bul kBen çok yiyemiyorum zaten. Ekmek tuketmemeye çalışıyorum. Geç saatte yemiyorum falan. Çok şükür sivilcem yok.
Gunaydn cnm bursadayım uzagız bayaGünaydın..Herkese mutlu hafta sonları.Hangi şehirlerdensiniz??Aramızda elazığdan yazan var mı
Bune kız ne tatlı sey o yerler onu valla cınsıyet ıcın erkenEki Görüntüle 2124802
Günaydın kızlarr tahmin alayım ozaman sizden cinsiyet için :))
Anladım canım sağol cevap yazdığın için
Arkadaslar bebişlerimizin cinsiyeti ne olacak? Bir ben mi asırı merakla bekliyorum. Var mı fikri, hissi olan bebeğinin cinsiyeti için
Dvit eksikligini kafama taktim ve uyuyamadim
Bebegi etkilermi bu durum?
Dr.kontrolume kadar kafami nasil rahatlaticam bakalim
Kızlar günaydın
Benim bi günüm bi günüme tutmuyor dün ağrım bulantim vardı bugün göğüs ağrım bile azaldi.
Ama karin altında bikini bölgesi dediğimiz yer var ya orası büyümüş =)
Eki Görüntüle 2124802
Günaydın kızlarr tahmin alayım ozaman sizden cinsiyet için :))
Agri gb degil bende de ama hissediyorum artik iyiceKızlar, rahimde taş var gibi hissediyorum, öksürürken bile ağrıyo. Dokunamıyorum bile, var mı bu durumda olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?