Bende de ilk haftalarda olmustu canim.Kivi tüket
Beni gören olmamış
Valla 10. Haftada pik yapmıstı buöantı ölcem yatcam sandm hep sımdı arada tıksınme koku hassasıyetı cok var asırı bulantı hıssım kalmadı arda oluyoGünaydınlar:)
Önceden bulantı ve halsizliği olanlar belirtiler bir anda mı kesiliyor? Yaklaşık iki hafta perttim dünden beri hiç bişey kalmadı bir anda kesilmesi normal mi yoksa yavaş yavaş mı yok oluyor belirtiler?
Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert
Valla 10. Haftada pik yapmıstı buöantı ölcem yatcam sandm hep sımdı arada tıksınme koku hassasıyetı cok var asırı bulantı hıssım kalmadı arda oluyo
Canım şuan bende öyleyim bu kadar erken sadece göbek çıkması normal mi acaba daha bıgün 9. Hafta oldu ilk gebeliğimGaliba göbeğim çok hızlı büyüyor :)
Vaşla cnm aralarda olabılır gene korkuyorum herkzaman yanımda kraker tasıyorum gecen metroda fenalastm valla eve zor attım kendımı oyuzden hıc bellı olmaz yaramaz bebıslerın durumuBende de bulantı halsizlik vardı gözümü açamazdım neredeyse yorgunluktan. Dünden beri çıt yok nazarda değdirmek istemiyorum kendi kendime yine :) Ama ne bileyim azalarak yok olmasını bekledim belirtilerin hep korktum birden kesilince. Gerçi başlar başlamaz tekrar bilmiyorum da normalse başlamasın :)
Başka zaman olsa cevap verirdim de dondum kaldım. Zaten 8 senedir bekliyoruz rabbim bagislarsa alicaz kucagimiza.patikli bi de azarlamadan güzelce anlatsalar nolur sanki. Karşıdaki hormonları tavan yapmış duygusal bir anne adayı ya senin tavrına mı üzülsün bebeğine mi! Yani bizi anlasa anlasa doktorumuz anlar dicem de anlamıyorlar canım . Boşver üzülme sen. Burda herkesin ayrı ayrı sıkıntısı var . Yalnız değilsin sabret
Splat al cnm hem %100 doğal hem de kokusu ağır değil çok ta güzel temizliyor. Eczaneler de ve gratiste satılıyorGünaydın kızlar . Mutlu haftasonları Kusmaktan helak oluyorumDiş macunundan bile tiksindim sensody in yeşil olanını kullanıyorum. Şöyle güzel kokan ya da kokusuz bir diş macunu var mı kullandığınız ?
Aynen canımGunaydn cnm bursadayım uzagız baya
Günaydınlar:)
Önceden bulantı ve halsizliği olanlar belirtiler bir anda mı kesiliyor? Yaklaşık iki hafta perttim dünden beri hiç bişey kalmadı bir anda kesilmesi normal mi yoksa yavaş yavaş mı yok oluyor belirtiler?
Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert
Bende 30 undangıdıcem 13 hafta olcak ama dr bısı demez heralde ya devlete gıdıcem catlıcam heralde
Günaydın kızlar . Mutlu haftasonları Kusmaktan helak oluyorumDiş macunundan bile tiksindim sensody in yeşil olanını kullanıyorum. Şöyle güzel kokan ya da kokusuz bir diş macunu var mı kullandığınız ?
Galiba göbeğim çok hızlı büyüyor :)
Cok meraktayım zaten ya catlıcnBenim gecen hafta sonu fln halsizligim,mide sorunlarim gecti bi anda canim :) 11+2 suan.
Az cok tahmin edebilirler ama kesin demez sanirim :)
Rocs kullanıyorum ben.Digerleri gb mentol vs yok.
Ya da Paradontax geldi aklima onda da yok ama o da sırf karbonat tadı :) bozmazsa deneyebilirsin
Yok korkma benımkde yumsadı cnm acımıyo ama bazen acıyolar ucşarı falanYa kizlar benim göğsüm çok yumuşadı ya.sıkınca ağrımıyor.üstüne yatınca da ağrümıyor.bi tuhaflik var sanki.
Benmki bikac gündür iyice söndü.özellikle dün gece hic agrimadi.simdi de agrimiyor.benim göğsüm dogru düzgün büyümedi bile.ins bisey olmaz bebisime.Yok korkma benımkde yumsadı cnm acımıyo ama bazen acıyolar ucşarı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?