2018 Ekim Anneleri

Günaydınlar:)

Önceden bulantı ve halsizliği olanlar belirtiler bir anda mı kesiliyor? Yaklaşık iki hafta perttim dünden beri hiç bişey kalmadı bir anda kesilmesi normal mi yoksa yavaş yavaş mı yok oluyor belirtiler?

Bulantı olsa bi dert olmasa bi dert

Slm kızlar dun çatlak kremını sormuşsunuz ben nisan ayı katalogunda avonda bi çatlak kremi sipariş ettim 25 liraydı sanırım acaba kullanan var mı?

Bende de ilk haftalarda olmustu canim.Kivi tüket

Beni gören olmamış

Olumsuz bir yanı varmiymis ki canim doktorun boyle bi yorum yapmadiysa sıkılma sonucta rahimde kesede bebekte buyumeye devam ediyor.

26sinda kontrolum valla 1-2 gun geri cekeyim diye heyecan yapiyorum :)
Bana da herkes erkek diyor,kızım ruyamda gordum bebisimiz kızmış dedi bi sabah :) Bende kız hissediyorum.Bakalim :)

Öglenleri bol bol guneslen :) hem yalan cinsten degil daha hemde yarari olur.
Gidalarlada yeteri kadar alinamiyor.
Bende 3 aydan sonra baslaniyor biliyorum

Iste tam da o bebis :) ordan basliyor karın,diklesiyor sonra iyice :) ahh ne tatlilaar

Sanki erkek :)

Agri gb degil bende de ama hissediyorum artik iyice[/QUOTE]
Bende 30 undangıdıcem 13 hafta olcak ama dr bısı demez heralde ya devlete gıdıcem catlıcam heralde

Valla 10. Haftada pik yapmıstı buöantı ölcem yatcam sandm hep sımdı arada tıksınme koku hassasıyetı cok var asırı bulantı hıssım kalmadı arda oluyo

Günaydın kızlar . Mutlu haftasonları Kusmaktan helak oluyorum Diş macunundan bile tiksindim sensody in yeşil olanını kullanıyorum. Şöyle güzel kokan ya da kokusuz bir diş macunu var mı kullandığınız ?

Valla 10. Haftada pik yapmıstı buöantı ölcem yatcam sandm hep sımdı arada tıksınme koku hassasıyetı cok var asırı bulantı hıssım kalmadı arda oluyo

Bende de bulantı halsizlik vardı gözümü açamazdım neredeyse yorgunluktan. Dünden beri çıt yok nazarda değdirmek istemiyorum kendi kendime yine :) Ama ne bileyim azalarak yok olmasını bekledim belirtilerin hep korktum birden kesilince. Gerçi başlar başlamaz tekrar bilmiyorum da normalse başlamasın :)

Herkese merhaba benimde bulantılar azaldı kokuları kaç metre uzaktan alıyorum ama karnımda büyüdü baya 10 gün sonra doktoruma gitcem inşallah herşey iyidir çok merak ediyorum cinsiyet belli olmaz daha heralde gönlümüzden kız geçiyo ama tabi sağlıklı olması mühim olan oğlumda hep prenses olcak kardeşim diyo hayırlısı artık

Vaşla cnm aralarda olabılır gene korkuyorum herkzaman yanımda kraker tasıyorum gecen metroda fenalastm valla eve zor attım kendımı oyuzden hıc bellı olmaz yaramaz bebıslerın durumu

Başka zaman olsa cevap verirdim de dondum kaldım. Zaten 8 senedir bekliyoruz rabbim bagislarsa alicaz kucagimiza.
Herkesin derdi başka haklısın .hepimiz sorunsuz sıkıntısız hamilelikler yasariz inşallah

10. Haftadayım bugüne kadar tek bir bulantım Bile olmadı ... Belirtiler kişiden kişiye göre değişir çok kafaya takılacak bir durum değil. Rahat olun anne adayları :)

Splat al cnm hem %100 doğal hem de kokusu ağır değil çok ta güzel temizliyor. Eczaneler de ve gratiste satılıyor

Benim gecen hafta sonu fln halsizligim,mide sorunlarim gecti bi anda canim :) 11+2 suan.

Bende 30 undangıdıcem 13 hafta olcak ama dr bısı demez heralde ya devlete gıdıcem catlıcam heralde

Az cok tahmin edebilirler ama kesin demez sanirim :)

Rocs kullanıyorum ben.Digerleri gb mentol vs yok.
Ya da Paradontax geldi aklima onda da yok ama o da sırf karbonat tadı :) bozmazsa deneyebilirsin

Cok meraktayım zaten ya catlıcn

Ya kizlar benim göğsüm çok yumuşadı ya.sıkınca ağrımıyor.üstüne yatınca da ağrümıyor.bi tuhaflik var sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…