2018 Ekim Anneleri

Benmki bikac gündür iyice söndü.özellikle dün gece hic agrimadi.simdi de agrimiyor.benim göğsüm dogru düzgün büyümedi bile.ins bisey olmaz bebisime.
Korkma cnm sakın aman stresedr gorme bnmkıde bı anda sondu yumsadı sorduklarımda hepsınde olmus aynısı bulantılar faşan varmı nezaman dr a gtcn

Yalnız havuç suyu için ölçüyü kaçırmamak lazım çünkü zehirliyor..

Hamilelik döneminde faydalı besinler arasında sayılan havuç suyu anne ve bebek sağlığı için mucize niteliğindeki bir besindir. Bu süreçte anne ve bebeğin gereksinim duydukları birçok vitamine ev sahipliği yapan havuç suyu, doğal yoldan vücuttaki eksikliklerin giderilmesine yardımcı olmaktadır. Bebek gelişimine ekstra katkı sağlayan bu sağlıklı içecek hamile bayanların hazır meyve sularına karşılık tercih etmeleri gereken mutlak seçeneklerden biri olmalıdır. C vitamini ve kalsiyum zengini olan havuç suyu sayesinde bağışıklık sisteminin güçlü olduğu ve zinde hissedilen bir gebelik süreci geçirmek mümkün olacaktır. Doktor onayı ile de düzenli olarak havuç suyu tüketmenin faydalarını kısa sürede hissetmek için taze sıkılmış havuç suyutercih edilmelidir.

Ya kizlar benim göğsüm çok yumuşadı ya.sıkınca ağrımıyor.üstüne yatınca da ağrümıyor.bi tuhaflik var sanki.

Canim oyle sismiyor zaten.Tamamiylede acimiyor.Hem sisip hem acisa inan duramazsin gogus acisi bambaska bi aci.
Dolgunlugu kalir o kadar.Sertlesmesi vs gerekmez zaten.O emzirirken sut oldukca belli oluyor.
Hic canini sıkma

Daha erken bn ıkı hafta sonra gıdıcem 13. Haftada
Ben 7.haftadayken kalp atisina gitmistim.şubat 19 du.1 ay sonra gel dedi.yani martin 19 unda gitmis olacam.erken olursa haftaya bi daha giderim.bi gidim bakim hele bebek ne halde.korkuyorum açıkcasi yasiyormu diye.
Benim de gecsin artik noolur, cok bunaldim
Hiç öyle söyleme canim.Allahtan hayirlisini iste.bulantı düsük riskini azaltiyormus.
Canim oyle sismiyor zaten.Tamamiylede acimiyor.Hem sisip hem acisa inan duramazsin gogus acisi bambaska bi aci.
Dolgunlugu kalir o kadar.Sertlesmesi vs gerekmez zaten.O emzirirken sut oldukca belli oluyor.
Hic canini sıkma
Saol canim.ne yapim.gece gündüz acaba bisey mi oldu diye dusünüyorum.öncekinde göğsüm sönmüstü
Süphelendim doktora gittim.ölmüş dedi.simdi ister istemez aklima geliyor.bian evvel sağlıkli bi sekilde doğsaydi da rahatlasaydım.

Başka zaman olsa cevap verirdim de dondum kaldım. Zaten 8 senedir bekliyoruz rabbim bagislarsa alicaz kucagimiza.
Herkesin derdi başka haklısın .hepimiz sorunsuz sıkıntısız hamilelikler yasariz inşallah

Allahım sonunu güzel etsin inş canım. Yavrunu kucağına alırsın inşallah. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.

Bu rocs u nerden bulurum canım. İlk defa duydum

Yasıyodur cnm yasamasa agrın sızın olur hayırlısıyla bısey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…