- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Korkma cnm sakın aman stresedr gorme bnmkıde bı anda sondu yumsadı sorduklarımda hepsınde olmus aynısı bulantılar faşan varmı nezaman dr a gtcnBenmki bikac gündür iyice söndü.özellikle dün gece hic agrimadi.simdi de agrimiyor.benim göğsüm dogru düzgün büyümedi bile.ins bisey olmaz bebisime.
Saol canim.bulantilatim.pek kalmadi.Korkma cnm sakın aman stresedr gorme bnmkıde bı anda sondu yumsadı sorduklarımda hepsınde olmus aynısı bulantılar faşan varmı nezaman dr a gtcn
Daha erken bn ıkı hafta sonra gıdıcem 13. HaftadaSaol canim.bulantilatim.pek kalmadi.
Pazatesi gidecem ikili test icin.
Kişiden kişiye değişiyor göbek mevzusu. Olabilir tabi niye olmasın :)Canım şuan bende öyleyim bu kadar erken sadece göbek çıkması normal mi acaba daha bıgün 9. Hafta oldu ilk gebeliğim
Amnion sıvısını artırıyormuşHanımlar havuç suyunun faydalarıni duydunuz mu ?
Sade maden suyu ile karıştırıp içsek olur mu acaba???Hanımlar havuç suyunun faydalarıni duydunuz mu ?
Benim de gecsin artik noolur, cok bunaldimSaol canim.bulantilatim.pek kalmadi.
Pazatesi gidecem ikili test icin.
Hadıya nekdr ıcmek lazımYalnız havuç suyu için ölçüyü kaçırmamak lazım çünkü zehirliyor..
Aynen hatta doktora sorup kullanılmalı.Yalnız havuç suyu için ölçüyü kaçırmamak lazım çünkü zehirliyor..
Ya kizlar benim göğsüm çok yumuşadı ya.sıkınca ağrımıyor.üstüne yatınca da ağrümıyor.bi tuhaflik var sanki.
Ben 7.haftadayken kalp atisina gitmistim.şubat 19 du.1 ay sonra gel dedi.yani martin 19 unda gitmis olacam.erken olursa haftaya bi daha giderim.bi gidim bakim hele bebek ne halde.korkuyorum açıkcasi yasiyormu diye.Daha erken bn ıkı hafta sonra gıdıcem 13. Haftada
Hiç öyle söyleme canim.Allahtan hayirlisini iste.bulantı düsük riskini azaltiyormus.Benim de gecsin artik noolur, cok bunaldim
Saol canim.ne yapim.gece gündüz acaba bisey mi oldu diye dusünüyorum.öncekinde göğsüm sönmüstüCanim oyle sismiyor zaten.Tamamiylede acimiyor.Hem sisip hem acisa inan duramazsin gogus acisi bambaska bi aci.
Dolgunlugu kalir o kadar.Sertlesmesi vs gerekmez zaten.O emzirirken sut oldukca belli oluyor.
Hic canini sıkma
Daha önceden de olup oğlunuzu kucağınıza almanız iç rahatlatıcı bişey.Öncekinde kaçıncı haftaya kadar sürmüştü
Başka zaman olsa cevap verirdim de dondum kaldım. Zaten 8 senedir bekliyoruz rabbim bagislarsa alicaz kucagimiza.
Herkesin derdi başka haklısın .hepimiz sorunsuz sıkıntısız hamilelikler yasariz inşallah
Benim gecen hafta sonu fln halsizligim,mide sorunlarim gecti bi anda canim :) 11+2 suan.
Az cok tahmin edebilirler ama kesin demez sanirim :)
Rocs kullanıyorum ben.Digerleri gb mentol vs yok.
Ya da Paradontax geldi aklima onda da yok ama o da sırf karbonat tadı :) bozmazsa deneyebilirsin
Splat al cnm hem %100 doğal hem de kokusu ağır değil çok ta güzel temizliyor. Eczaneler de ve gratiste satılıyor
Hanımlar havuç suyunun faydalarıni duydunuz mu ?
Yasıyodur cnm yasamasa agrın sızın olur hayırlısıyla bısey yokturBen 7.haftadayken kalp atisina gitmistim.şubat 19 du.1 ay sonra gel dedi.yani martin 19 unda gitmis olacam.erken olursa haftaya bi daha giderim.bi gidim bakim hele bebek ne halde.korkuyorum açıkcasi yasiyormu diye.
Hiç öyle söyleme canim.Allahtan hayirlisini iste.bulantı düsük riskini azaltiyormus.
Saol canim.ne yapim.gece gündüz acaba bisey mi oldu diye dusünüyorum.öncekinde göğsüm sönmüstü
Süphelendim doktora gittim.ölmüş dedi.simdi ister istemez aklima geliyor.bian evvel sağlıkli bi sekilde doğsaydi da rahatlasaydım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?