Kızlar böyle düşünmeyin her gebelik farklıdır benim de öyle olmuştu. 2 gün ağladım sizin yazdığınızdan etkilenip sonra doktora gittim herşey normaldi. Dr belirtiler gider gelir yenileri çoksa eskiler geçer vs.. dedi böyle şeylere takılma ne kadar rahat okursan gebeliğinde öyle rahat geçer dedi.. sende rahat ol derim. Eğer çok kötü dayanılmaz bir korku hissediyorsan bir Dr git hemen.. için rahatlasınBen 7.haftadayken kalp atisina gitmistim.şubat 19 du.1 ay sonra gel dedi.yani martin 19 unda gitmis olacam.erken olursa haftaya bi daha giderim.bi gidim bakim hele bebek ne halde.korkuyorum açıkcasi yasiyormu diye.
Hiç öyle söyleme canim.Allahtan hayirlisini iste.bulantı düsük riskini azaltiyormus.
Saol canim.ne yapim.gece gündüz acaba bisey mi oldu diye dusünüyorum.öncekinde göğsüm sönmüstü
Süphelendim doktora gittim.ölmüş dedi.simdi ister istemez aklima geliyor.bian evvel sağlıkli bi sekilde doğsaydi da rahatlasaydım.
4 5 gündür sağ ve sol kasıhima kalkinca bi yerden ağrı giriyor.sende var mı böyle bisey.Yasıyodur cnm yasamasa agrın sızın olur hayırlısıyla bısey yoktur
Saol canim.pazartesi gidecem.ins bisey yoktur.Kızlar böyle düşünmeyin her gebelik farklıdır benim de öyle olmuştu. 2 gün ağladım sizin yazdığınızdan etkilenip sonra doktora gittim herşey normaldi. Dr belirtiler gider gelir yenileri çoksa eskiler geçer vs.. dedi böyle şeylere takılma ne kadar rahat okursan gebeliğinde öyle rahat geçer dedi.. sende rahat ol derim. Eğer çok kötü dayanılmaz bir korku hissediyorsan bir Dr git hemen.. için rahatlasın
Gittik doktora canim yine igne verdi 3 tane daha. bebek normal kanama alani yok belki rahim agzinda enfeksiyon vardir dedi yine fitil verdi iyi hissetmezsen veririz rapor ama calisabilirsin dediBence 10 gün daha iZin almalısın garantiye al kuzum
Korku olunca baska oluyor ama hic oyle dusunme canim.O belirtiye yogunlasinca digerini bile anlamazsin kandirir iyice beynin.Icin rahat etsin bi gör ya da :)Ben 7.haftadayken kalp atisina gitmistim.şubat 19 du.1 ay sonra gel dedi.yani martin 19 unda gitmis olacam.erken olursa haftaya bi daha giderim.bi gidim bakim hele bebek ne halde.korkuyorum açıkcasi yasiyormu diye.
Hiç öyle söyleme canim.Allahtan hayirlisini iste.bulantı düsük riskini azaltiyormus.
Saol canim.ne yapim.gece gündüz acaba bisey mi oldu diye dusünüyorum.öncekinde göğsüm sönmüstü
Süphelendim doktora gittim.ölmüş dedi.simdi ister istemez aklima geliyor.bian evvel sağlıkli bi sekilde doğsaydi da rahatlasaydım.
Bu rocs u nerden bulurum canım. İlk defa duydum
Merhaba Kızlar,
dün doktora gittik çok şükür herşey yolundaydı, hatta ufak bir hareket bile çekti bizim minik. 3 hafta sonra 2li için çağırdı doktorumuz.
Teoriye göre cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de sizden:)
11 cm olamaz canim.11-13 mm yazar ki seninki gayet uyumlu oluyorMerhaba kızlar.
Bende somundan ekim annesi olmayı yakaladım polivic seni mayis 2014 annelerinden hatırlıyorum selamlar.
Herkesin bebekleri ve haberleri hayırlı olsun.
Benim satim 9 ocak buna göre 9+5 olmalıyım fakat şuan 7+4deyim.gec yumurtlama olmuş. Oysa regnum cik düzeniydi.
Dr ilk muayenede umutlu olma dedi.
2.muayenede kese var kalp atışı var fakat yetersiz dedi.
3.muayenede kalp atışı normal büyüme küçük ikiz olabilirmi dedi..
Dün ki muayende 7+3 kalp atış normal kese iyi bebek 1.3 cm dedi.oysa kitaplarım ve nette oluyorum 11 -13 olmalı deniyor.henuz kimseyle paylaşmadık. Dr 'da henüz erkendedi.merak edersen haftaya gel bakalım sonra 3 hafta sonrası için arayı açalım dedi.
2.gebeligim kayıplarla 5.sürecim oluyor.
Değişik oldu bu.
Hayırlısı olsun hepimiz ve bebekler için.
Sevgiler
Merhaba kızlar.
Bende somundan ekim annesi olmayı yakaladım polivic seni mayis 2014 annelerinden hatırlıyorum selamlar.
Herkesin bebekleri ve haberleri hayırlı olsun.
Benim satim 9 ocak buna göre 9+5 olmalıyım fakat şuan 7+4deyim.gec yumurtlama olmuş. Oysa regnum cik düzeniydi.
Dr ilk muayenede umutlu olma dedi.
2.muayenede kese var kalp atışı var fakat yetersiz dedi.
3.muayenede kalp atışı normal büyüme küçük ikiz olabilirmi dedi..
Dün ki muayende 7+3 kalp atış normal kese iyi bebek 1.3 cm dedi.oysa kitaplarım ve nette oluyorum 11 -13 olmalı deniyor.henuz kimseyle paylaşmadık. Dr 'da henüz erkendedi.merak edersen haftaya gel bakalım sonra 3 hafta sonrası için arayı açalım dedi.
2.gebeligim kayıplarla 5.sürecim oluyor.
Değişik oldu bu.
Hayırlısı olsun hepimiz ve bebekler için.
Sevgiler
Amin canım inşallah.bi kere yasadim ben 2015te şimdi çok korkuyorum.Allahım sonunu güzel etsin inş canım. Yavrunu kucağına alırsın inşallah. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin.
Erkek diyorum :) 1 aya artik tum derdimiz cinsiyet olur insallah topikce :) netlesti mi netlesmedi mi heyecan yapalim :)
Ara sıra agrı oluyo hatta bazen belıme bıle vuruyo4 5 gündür sağ ve sol kasıhima kalkinca bi yerden ağrı giriyor.sende var mı böyle bisey.
Saol canim.pazartesi gidecem.ins bisey yoktur.
Benimde belime vuruyor.tam ortasina.Ara sıra agrı oluyo hatta bazen belıme bıle vuruyo
Amin canım inşallah.bi kere yasadim ben 2015te şimdi çok korkuyorum.
Alalala gaz falanmı oluyo koru hareketmı yaptn sureklıyse dr a gıtBenimde belime vuruyor.tam ortasina.
Kasik agrisi önceden yoktu.simdi her kalkip oturdugunda biçak saplaniyor.
Kim acaba gözden kaçırdım herhalde.Ah canım kıyamam bak burda bi arkadaş yazmış ona da kese küçük demişler sonraki gittiğinde normal demişler.
Vaşla cnm aralarda olabılır gene korkuyorum herkzaman yanımda kraker tasıyorum gecen metroda fenalastm valla eve zor attım kendımı oyuzden hıc bellı olmaz yaramaz bebıslerın durumu
Benim gecen hafta sonu fln halsizligim,mide sorunlarim gecti bi anda canim :) 11+2 suan.
Insallah bi sıkıntı yoktur da geçmiştir sıkıntılı dönemim o zaman :) Bugün arabada bulandı gerçi ama onun dışında yine yok bişeyim. Daha doktora 2 hafta var merak ediyorum ufaklığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?