2018 Ekim Anneleri

Kızlar böyle düşünmeyin her gebelik farklıdır benim de öyle olmuştu. 2 gün ağladım sizin yazdığınızdan etkilenip sonra doktora gittim herşey normaldi. Dr belirtiler gider gelir yenileri çoksa eskiler geçer vs.. dedi böyle şeylere takılma ne kadar rahat okursan gebeliğinde öyle rahat geçer dedi.. sende rahat ol derim. Eğer çok kötü dayanılmaz bir korku hissediyorsan bir Dr git hemen.. için rahatlasın

Merhaba Kızlar,

dün doktora gittik çok şükür herşey yolundaydı, hatta ufak bir hareket bile çekti bizim minik. 3 hafta sonra 2li için çağırdı doktorumuz.
Teoriye göre cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de sizden :)

Eklentiler

• 2018-03-17 18.01.15.webp
    11 KB · Görüntüleme: 73
  • 2018-03-17 18.00.37.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 73
Yasıyodur cnm yasamasa agrın sızın olur hayırlısıyla bısey yoktur
4 5 gündür sağ ve sol kasıhima kalkinca bi yerden ağrı giriyor.sende var mı böyle bisey.

Saol canim.pazartesi gidecem.ins bisey yoktur.

Merhaba kızlar.
Bende somundan ekim annesi olmayı yakaladım polivic seni mayis 2014 annelerinden hatırlıyorum selamlar.
Herkesin bebekleri ve haberleri hayırlı olsun.
Benim satim 9 ocak buna göre 9+5 olmalıyım fakat şuan 7+4deyim.gec yumurtlama olmuş. Oysa regnum cik düzeniydi.
Dr ilk muayenede umutlu olma dedi.
2.muayenede kese var kalp atışı var fakat yetersiz dedi.
3.muayenede kalp atışı normal büyüme küçük ikiz olabilirmi dedi..
Dün ki muayende 7+3 kalp atış normal kese iyi bebek 1.3 cm dedi.oysa kitaplarım ve nette oluyorum 11 -13 olmalı deniyor.henuz kimseyle paylaşmadık. Dr 'da henüz erkendedi.merak edersen haftaya gel bakalım sonra 3 hafta sonrası için arayı açalım dedi.
2.gebeligim kayıplarla 5.sürecim oluyor.
Değişik oldu bu.
Hayırlısı olsun hepimiz ve bebekler için.
Sevgiler

Ben pek kimseye soylememistim ama bugun halamlarda soyledim.

Cunku kuran vardi cok kalabalikdi yerde falan oturamadim karnimda sanki baski varmis gibi hissettim
Gittim uzandim.
Midem cok rahatsiz oldu kalabalikdan sicakdan daraldim.

3. Ayim bitmeden cevreme pek soylemek istemiyordum.
Ama yanlis anlicaklardi hastayim deseydim ne isin var ozaman hasta hasta gibi olacakti.

InsAllah hepimizin beybileri sagliklidir saglikla kavusuruz.

Korku olunca baska oluyor ama hic oyle dusunme canim.O belirtiye yogunlasinca digerini bile anlamazsin kandirir iyice beynin.Icin rahat etsin bi gör ya da :)

Bu rocs u nerden bulurum canım. İlk defa duydum

Eczanede oluyor canım.Kızımada onu alıyorum yaşa göre

Erkek diyorum :) 1 aya artik tum derdimiz cinsiyet olur insallah topikce :) netlesti mi netlesmedi mi heyecan yapalim :)

11 cm olamaz canim.11-13 mm yazar ki seninki gayet uyumlu oluyor
Allah iyi haberlerini nasip etsin.
Mayis annelerinde de nick ayni miydi? :)

11-13 mm olmasın canım? Öyleyse 1.3 cm eder yani seninki normal gibi

Erkek diyorum :) 1 aya artik tum derdimiz cinsiyet olur insallah topikce :) netlesti mi netlesmedi mi heyecan yapalim :)

Hadi ya.. Biz kız, oğlum erkek istiyor. Çocuklar hemcinslerini istiyor daha iyi anlaşıyorlar. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize. Tek derdimiz bu olsun gerçekten :)

Herkese merhaba konuyu 800lü sayfaların sonunda yakaladım, umarım herkesin gebeliği sorunsuz devam eder ve sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız ben de ekim bebeği annesi olacağım inşallah, ilk gebeliğim. İlk başlarda çok şiddetli sancılarım oluyordu bitti, geçen hafta mide bulantılarım vardı o da 1 haftadır yok sadece göğüslerde şişkinlik ve arada acıma oluyor. Bunun dışında sanki hamile değil gibiyim

Tursu gordum halamda bugun istedim koydular o da midemi yakti bu seferde.
Allahim canim bisi istesede midemi rahatsiz ediyor bu seferde.
Ciddi yemek sorunu yasamaya basladim ben.
Yani azicik fazla yesem ya da boyle tursu falan midem rahatsiz oluyor

Ah canım kıyamam bak burda bi arkadaş yazmış ona da kese küçük demişler sonraki gittiğinde normal demişler.
Kim acaba gözden kaçırdım herhalde.
Şu iç günde 3 litre dedi doktor içiyorum bakalım cuma günü kontrol var.
Kanamam lekem yok şükür. İnşallah benimki de normal der.

Vaşla cnm aralarda olabılır gene korkuyorum herkzaman yanımda kraker tasıyorum gecen metroda fenalastm valla eve zor attım kendımı oyuzden hıc bellı olmaz yaramaz bebıslerın durumu

Benim gecen hafta sonu fln halsizligim,mide sorunlarim gecti bi anda canim :) 11+2 suan.

Insallah bi sıkıntı yoktur da geçmiştir sıkıntılı dönemim o zaman :) Bugün arabada bulandı gerçi ama onun dışında yine yok bişeyim. Daha doktora 2 hafta var merak ediyorum ufaklığı.

Bnde ıkı hafta snra gtcm cokcok merk edıyrm gecmez zaman
Insallah bi sıkıntı yoktur da geçmiştir sıkıntılı dönemim o zaman :) Bugün arabada bulandı gerçi ama onun dışında yine yok bişeyim. Daha doktora 2 hafta var merak ediyorum ufaklığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…