Ben folic plus kullaniyorum.Kizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz
Folik asit 5 mg kullanıyorumKizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz
Daha herkes için çok erken cinsiyet için en erken 2 hafta sonra belli olur diye düşünüyorumSelam kizlar umarim herkesler gayet iyidir cinsiyeti belli olan oldu mu ben bu ay sonuna dogru ogrenicem insallah catlicam meraktan :))))
Bende asiri merak ediyorum.Selam kizlar umarim herkesler gayet iyidir cinsiyeti belli olan oldu mu ben bu ay sonuna dogru ogrenicem insallah catlicam meraktan :))))
Bende folbiol kullanıyorum doktorum yazdı ama bunuBen folbiol kullaniyorum kendimaldim doktor demedi ama biraz agirmis galiba simdi baaka bisey kullaniyim diyorum cunku saglik ocagindaki ebe de bunu doktor mu tavsiye etti dedi soracaktim araya laf karisti unuttum
Bende de ilk haftalarda olmustu canim.Kivi tüket
Beni gören olmamış
Tursu gordum halamda bugun istedim koydular o da midemi yakti bu seferde.
Allahim canim bisi istesede midemi rahatsiz ediyor bu seferde.
Ciddi yemek sorunu yasamaya basladim ben.
Yani azicik fazla yesem ya da boyle tursu falan midem rahatsiz oluyor
Ben folidoce kullanıyorumKizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz
Bu gebelik donemi cok tuhaf.Benimde canım turşu çekiyor ama eksi yediğim zaman midem bulanıyor
Midem iyice hassas oldu yaa
Ben folidoce kullanıyorum
Dr önermisti
Gaz degil canim.tam kasık bolgesi.pazartesi soracam.Alalala gaz falanmı oluyo koru hareketmı yaptn sureklıyse dr a gıt
Bu gebelik donemi cok tuhaf.
Oglumda kavanoz kavanoz cilek receli yemistim.
Canim surekli recel istemisti.
Bunda aslinda bisi istemiyor ben bosbogazlik yapiyorum sonrada midem rahatsiz oluyor.
Az kaldi canim sabret.10.haftada ciddi oranda azalıyor.hatta artik iştahin acilmaya problemsiz yemeye baslarsin.benim istahim artti.tatli seyler yemiyorum da yemekleri filan yiyebiliyirum.Tursu gordum halamda bugun istedim koydular o da midemi yakti bu seferde.
Allahim canim bisi istesede midemi rahatsiz ediyor bu seferde.
Ciddi yemek sorunu yasamaya basladim ben.
Yani azicik fazla yesem ya da boyle tursu falan midem rahatsiz oluyor
Ben bilmiyorum da.ben bu bebisi yirim.çok tatli annesi.masallah.elleri gözüyor.Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler
Çok teşekkür ederim benim 2 kaybım vardı ne kadar uğraştım darısı sizeBen bilmiyorum da.ben bu bebisi yirim.çok tatli annesi.masallah.elleri gözüyor.
Ayy nekadar belirgin beybi masallah.Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler
Olumsuz bir yanı varmiymis ki canim doktorun boyle bi yorum yapmadiysa sıkılma sonucta rahimde kesede bebekte buyumeye devam ediyor.
26sinda kontrolum valla 1-2 gun geri cekeyim diye heyecan yapiyorum :)
Bana da herkes erkek diyor,kızım ruyamda gordum bebisimiz kızmış dedi bi sabah :) Bende kız hissediyorum.Bakalim :)
Öglenleri bol bol guneslen :) hem yalan cinsten degil daha hemde yarari olur.
Gidalarlada yeteri kadar alinamiyor.
Bende 3 aydan sonra baslaniyor biliyorum
Iste tam da o bebis :) ordan basliyor karın,diklesiyor sonra iyice :) ahh ne tatlilaar
Sanki erkek :)
Agri gb degil bende de ama hissediyorum artik iyice
Canım mayıs annelerinde adım YAKUTESRA ydı.sifremi kurtaramadım yeni üye olmak zorunda kaldım.Korku olunca baska oluyor ama hic oyle dusunme canim.O belirtiye yogunlasinca digerini bile anlamazsin kandirir iyice beynin.Icin rahat etsin bi gör ya da :)
Eczanede oluyor canım.Kızımada onu alıyorum yaşa göre
Erkek diyorum :) 1 aya artik tum derdimiz cinsiyet olur insallah topikce :) netlesti mi netlesmedi mi heyecan yapalim :)
11 cm olamaz canim.11-13 mm yazar ki seninki gayet uyumlu oluyor
Allah iyi haberlerini nasip etsin.
Mayis annelerinde de nick ayni miydi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?