- 19 Ekim 2011
- 7.753
- 8.268
- 398
- 42
Belli olurmu ki bu haftadaEki Görüntüle 2124802
Günaydın kızlarr tahmin alayım ozaman sizden cinsiyet için :))
Meraktan blki tecrübeli olanlar var diye gonderdimKızlar 9. 10. Haftada cinsiyet tahmini isteyenler olmuşta erken değil mi?
Nub teorsiyle o zamanlarda anlaşılıyo diye biliyorum canım bende. Belli zaman sonra geçiyo o.Kızlar 9. 10. Haftada cinsiyet tahmini isteyenler olmuşta erken değil mi?
Evet cnm hatalı yazmışım cm değil 1.33 mm yazıyor hatta dr sordum bu kadar kucukmu diye evet dedi.ama açıklama yapmadı normal veya değil diye11-13 mm olmasın canım? Öyleyse 1.3 cm eder yani seninki normal gibi
Valla benim canım her şey çekiyor ama bazı şeyleri yemiyorum zaten batıl inanç yaniEvet insan herseyden yemek istiyor sanki
Eger yemezsem bişey olacak sanki
Benimde tatlı ile aram yok hep eksi turşu arıyorum sofrada
Kizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz
Rica ederim canim.amin.çocugun var mi baska?Çok teşekkür ederim benim 2 kaybım vardı ne kadar uğraştım darısı size
Rica ederim canim.amin.çocugun var mi baska?Çok teşekkür ederim benim 2 kaybım vardı ne kadar uğraştım darısı size
Evet cnm hatalı yazmışım cm değil 1.33 mm yazıyor hatta dr sordum bu kadar kucukmu diye evet dedi.ama açıklama yapmadı normal veya değil diye
Ben folbiol kullaniyorum kendimaldim doktor demedi ama biraz agirmis galiba simdi baaka bisey kullaniyim diyorum cunku saglik ocagindaki ebe de bunu doktor mu tavsiye etti dedi soracaktim araya laf karisti unuttum
Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler
Selam kızlar. Ben oğluma hamileyken bi anı defteri yazmaya başlamıstım. Sanırım 3 aylikken falan baslamıştım. Biraz önce defteri alıp okumaya basladim. İyiki yazmışım. Yaşadığım heyecanlar, tedirginlikler, sevinçler, endişeler... Yapıştırdığım ultrason fotoğrafları, gelisim aşamaları. Doğmadan önce hastanede yattığım günler. Sonra doğuma gidişim. İlk banyo, ilk diş vs. Nasip olursa idrak edebilecek yaşa geldiğinde bir doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum. Kısmet olursa bi süre sonra bu bebeğim için de yapmayı düşünüyorum. Sizlere de fikr olsun yapmak isterseniz.
Kizinda 11+2 de ogrenmistim ikili testte ben bunda ay sonuna alabildik ikili test randevusunu bakakim hayirlisi insallah :)))Daha herkes için çok erken cinsiyet için en erken 2 hafta sonra belli olur diye düşünüyorum
Saglikla rabbim herkesin gonlune gore versin insallah :)))Bende asiri merak ediyorum.
Nisan 15 gibi gidicem yani daha kocaman 1 ayim var ozaman kesin ogrenicem diye dusunuyorum
Doktorum cinsiyet olayina pek merakli gibi geldi bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?