2018 Ekim Anneleri

Kızlar 9. 10. Haftada cinsiyet tahmini isteyenler olmuşta erken değil mi?

merhaba kızlar hala dr arayısındayım siz netleşdirdiniz mi doğum planınızı ve dr unuzu? Cevremden aldığım öneriler;
Acıbadem-Prof Dr Lütfü Önderoğlu
Memorial- Dr Bülent Apaydın
Medicana- Op Dr Osman Denizhan Özgün
Liv Hastanesi- Doç Dr Türkan Örnek
Gazi Hastanesi- Prof Dr Ahmet-Mehmet Erdem sizler naptınız?

Bu haftalarda çok birşey yiyemiyorum diye doktorum bana regenesis max verdi. Bunu kullanırken ekstradan folik asit almana gerek yok dedi. Regenesis max kullanan var mı aranızda?

Ben folbiol kullaniyorum kendimaldim doktor demedi ama biraz agirmis galiba simdi baaka bisey kullaniyim diyorum cunku saglik ocagindaki ebe de bunu doktor mu tavsiye etti dedi soracaktim araya laf karisti unuttum

Aynısını kullanıyorum. Eczacımdan en çok hangisi kullanılıyorsa onu ver demiştim. Hem daha ucuz 5 lira.Bulantı ilacını içtikten bir iki lokma bir şey yedikten sonrA içiyorum çok şükür böyle idare ediyorum. Plus olan daha ağır diye okumuştum.

Selam kızlar. Ben oğluma hamileyken bi anı defteri yazmaya başlamıstım. Sanırım 3 aylikken falan baslamıştım. Biraz önce defteri alıp okumaya basladim. İyiki yazmışım. Yaşadığım heyecanlar, tedirginlikler, sevinçler, endişeler... Yapıştırdığım ultrason fotoğrafları, gelisim aşamaları. Doğmadan önce hastanede yattığım günler. Sonra doğuma gidişim. İlk banyo, ilk diş vs. Nasip olursa idrak edebilecek yaşa geldiğinde bir doğum günü hediyesi olarak vermek istiyorum. Kısmet olursa bi süre sonra bu bebeğim için de yapmayı düşünüyorum. Sizlere de fikr olsun yapmak isterseniz.

Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler

Canim eger nub teorisi bu haftada belli oluyorsa kız bu bakalim tutacak mi
Kacinci haftadasın benim 9+3 ultrasona göre 8+5 ama benimki neden böyle net degil

Ay ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…