2018 Ekim Anneleri

Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar (((((

Annemle Babam gelecekti memleketten geldiler .temizlik Yaptım alışveriş Yaptım onları gezdirdim (((((

Hanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de :) bu arada görüntü iki hafta öncesine ait. Bebiş artık çok daha büyümüştür eminim :)

Eklentiler

• 72B343E2-10AA-4036-81DC-5352F2FD77FF.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 73
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Bak korkma oğlumda bende öyle bir kanama geçirdim ama yaşadı çok şükür. Kalbi atıyor mu baktılar mi?
Ne oldu sana böyle? Durup dururken mi
Dualarım seninle
Allah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimi hiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana

Amin. Korkma sakin kalbi atıyorsa bişey olmaz Allahın izni ile. Asla hiç birşeyi kafana takma ıs falan yapayım deme. Hiç birşey senden ve bebeğinden daha önemli değil yat dinlen. Birde nerdesin bilmiyorum iyi bir hastanedesin değil mi?

içini ferah tut çok şükür kalp atışı görünmüş 'çok dikkat etmek lazım ayrıca stres sıkıntı yapma kuzum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Allah yardımcın olsun inşallah bişey olmaz sana bağışlasın rabbim miniğini

Hanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de :) bu arada görüntü iki hafta öncesine ait. Bebiş artık çok daha büyümüştür eminim :)
KıZ gibi ...anlamam ama periyodtan öyle çıkardım hayırlıısı sağlıkla gelsin inşallah civcivlerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…