Rabbim size bağışlasın bebeğiniKızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Canim benim geçmiş olsun. Ne oldu birden böyle? Rabbim sağlikla bebeğini sana bağışlasin inşallah.Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Rabbim sifa versin bebegini saglikla sana bagislasin insallah bizleridr haberdar etKızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Canim benim.Rabbim.korusun seni de bebegini de.sakin ol.yıpratma kendini.ins bisey olmayacak.Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Çok geçmiş olsun kuzum aniden mi oldu hayırlısı allah korusunKızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Rica ederim canim.amin.çocugun var mi baska?
Benimde bir kaybim var.kasimda kürtaj olmustum.[/QUO
Yok canım malesef ilkim olacak ins
Benim de 9+ 3 canim ultrosyon farklı olabilirCanim eger nub teorisi bu haftada belli oluyorsa kız bu bakalim tutacak mi
Kacinci haftadasın benim 9+3 ultrasona göre 8+5 ama benimki neden böyle net degil
Kuzum yorma kendini çok dikkat etmelisin boşver ev pis kalsın inş iyi olacak baktı mı dr usg deAnnemle Babam gelecekti memleketten geldiler .temizlik Yaptım alışveriş Yaptım onları gezdirdim(((((
Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
Bak korkma oğlumda bende öyle bir kanama geçirdim ama yaşadı çok şükür. Kalbi atıyor mu baktılar mi?
Allah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimiNe oldu sana böyle? Durup dururken mi
Dualarım seninle
İğne yapmışlar mıydı bana hiçbir Dr iğne vermedi nedenseBak korkma oğlumda bende öyle bir kanama geçirdim ama yaşadı çok şükür. Kalbi atıyor mu baktılar mi?
Allah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
içini ferah tut çok şükür kalp atışı görünmüş 'çok dikkat etmek lazım ayrıca stres sıkıntı yapma kuzum allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinAllah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
Allah yardımcın olsun inşallah bişey olmaz sana bağışlasın rabbim miniğiniAllah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
KıZ gibi ...anlamam ama periyodtan öyle çıkardım hayırlıısı sağlıkla gelsin inşallah civcivlerimizHanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de :) bu arada görüntü iki hafta öncesine ait. Bebiş artık çok daha büyümüştür eminim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?