- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
Rabbim seninkini de korusun canim.keske annenler gelmeselerdi duye dusünüyorum.bu sürecte tek olmak ve is yapmamak çok önemli.bol bol dinlenmek gerek.Allah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
Allah yardımcın olsun canim lütfen dikkat et ve iş yapma yat dinlenAllah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
Bende alman vatandasiyim canim esim turk burda dogum yaparsam (yani istanbulda yasiyorum) cifte vatandasmi oluyor cocuk yoksa alman vatandaslignida alabilmesi icin almanyadamj dogurmaliyomyok kanunen zaten Avusturya vatandaşı olacak zaten burda yapsamda öyle bir kaygım yok sadece oranın sağlık sistemine alıştığımdan burdada beklıyorum ama fakat bulamadım
Benim 10. Haftamda yazdi doktor o devit3 damla gunde 15damla kullaniyorumBana aile hekimi bisi vermedi.
Okudugum kadariylada o damla falan 3.aydan itibaren kullaniliyolarmis.
D vitamini olan yiyeceklerede baktim sınırli.
Balik, sut, yumurta sarisinda falan varmis onlarda %4 %13 %6 falan oranlarinda.
Ama icerikleri okuyunca dvit eksikliginin kemik rahatsizligi , bebekde kilo kaybi, bebekde kemik gelisimi diye gidiyor.
Ister istemez tedirgin oldum.
Kizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz
Erkekten yana kullaniyorum oyumu :)Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler
İlk ultrasonu koydu bebek yok dedi biraz bastırınca bebekte kalp atışını da gördü ama kesesi küçük dedi.belki kromozom bozukluğu olabilir dedi.olmayabilirde dedi.sonra ayrıntılı ultrason da bakıldı kalp atışını normal ritmik dedi ama son adet tarihine göre 1 hafta geri gorunuyo.radyoloji sıkıntı yok önemli olan kalp atışı dedi.
Kafam karıştı sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim ağlaya ağlaya geldim eve.
Hatirladiimm :) Ölcümde gayet normal takma kafanaCanım mayıs annelerinde adım YAKUTESRA ydı.sifremi kurtaramadım yeni üye olmak zorunda kaldım.
Evet 11 cm hatalı yazmışım. 11 mm olması gerekirken 1.3 mm
Nub teorsiyle o zamanlarda anlaşılıyo diye biliyorum canım bende. Belli zaman sonra geçiyo o.
merhaba kızlar hala dr arayısındayım siz netleşdirdiniz mi doğum planınızı ve dr unuzu? Cevremden aldığım öneriler;
Acıbadem-Prof Dr Lütfü Önderoğlu
Memorial- Dr Bülent Apaydın
Medicana- Op Dr Osman Denizhan Özgün
Liv Hastanesi- Doç Dr Türkan Örnek
Gazi Hastanesi- Prof Dr Ahmet-Mehmet Erdem sizler naptınız?
Hanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de :) bu arada görüntü iki hafta öncesine ait. Bebiş artık çok daha büyümüştür eminim :)
Kızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
InsAllah bebegin hep seninle olurKızlar yalvarıyorum dua edinnnnn Şakır şakır kan akıyor hastaneye yatırdılar(((((
Ramzi teorisine göre bakılıyorya kese yerleşim şeklinden :)Belli olurmu ki bu haftada
7 yaşındaki oğlum da karnımdaki kardeşine sürekli beybi diyor.Çok tatlı bi kelime oldu bu bendeBen pek kimseye soylememistim ama bugun halamlarda soyledim.
Cunku kuran vardi cok kalabalikdi yerde falan oturamadim karnimda sanki baski varmis gibi hissettim
Gittim uzandim.
Midem cok rahatsiz oldu kalabalikdan sicakdan daraldim.
3. Ayim bitmeden cevreme pek soylemek istemiyordum.
Ama yanlis anlicaklardi hastayim deseydim ne isin var ozaman hasta hasta gibi olacakti.
InsAllah hepimizin beybileri sagliklidir saglikla kavusuruz.
Ya bende de öyle garip bir durum var. Normal sata göre bi hafta geriden geliyoruz bizde.Kesem beta hcg göre zamanında görüldü kalp atışını daha geçen hafta duyduk çok şükür.Dr geç döllenme diyor.Benim adetlerim zaten düzensiz 35 günde bir oluyorum en erken.Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Orası hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etMerhaba kızlar.
Bende somundan ekim annesi olmayı yakaladım polivic seni mayis 2014 annelerinden hatırlıyorum selamlar.
Herkesin bebekleri ve haberleri hayırlı olsun.
Benim satim 9 ocak buna göre 9+5 olmalıyım fakat şuan 7+4deyim.gec yumurtlama olmuş. Oysa regnum cik düzeniydi.
Dr ilk muayenede umutlu olma dedi.
2.muayenede kese var kalp atışı var fakat yetersiz dedi.
3.muayenede kalp atışı normal büyüme küçük ikiz olabilirmi dedi..
Dün ki muayende 7+3 kalp atış normal kese iyi bebek 1.3 cm dedi.oysa kitaplarım ve nette oluyorum 11 -13 olmalı deniyor.henuz kimseyle paylaşmadık. Dr 'da henüz erkendedi.merak edersen haftaya gel bakalım sonra 3 hafta sonrası için arayı açalım dedi.
2.gebeligim kayıplarla 5.sürecim oluyor.
Değişik oldu bu.
Hayırlısı olsun hepimiz ve bebekler için.
Sevgiler
bizimkide oğlan kız istiyor. Ayıcığının babası varmış (baba kendisi) annesi olsun diye kız istiyo.Çok makul bir istek keşke keşke tek derdimiz cinsiyet olsa..Hadi ya.. Biz kız, oğlum erkek istiyor. Çocuklar hemcinslerini istiyor daha iyi anlaşıyorlar. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize. Tek derdimiz bu olsun gerçekten :)
Bende fasulye ya da beybi cok diyorum :)7 yaşındaki oğlum da karnımdaki kardeşine sürekli beybi diyor.Çok tatlı bi kelime oldu bu bende
Ayy çok tatlıBende fasulye ya da beybi cok diyorum :)
9+5 haftaligim kendi doktorum ve doktorumun bulunduğu poliklinikte yani aynı hastanede 5 gün geride ölçtü ki bunu bekliyordum geç yumurtlama olduYa bende de öyle garip bir durum var. Normal sata göre bi hafta geriden geliyoruz bizde.Kesem beta hcg göre zamanında görüldü kalp atışını daha geçen hafta duyduk çok şükür.Dr geç döllenme diyor.Benim adetlerim zaten düzensiz 35 günde bir oluyorum en erken.Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Orası hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et
Canım benim moralini yüksek tutmaya çalış, konuş karnındaki miniğinle, anlıyorlar bence, dinlen bundan sonra hiç iş yapma, ilk üç ay çok önemli biliyorsun ve artık günümüz annelerin bebekleri nazlı oluyor üç ay dinlenmek, dikkat etmek gerekiyor. Kalp atışı varsa tamamdır çok şükür kanaman da kesilecektir inşallah. Bende de aynı şey oldu, çok korkmuştum, doktor sadece tuvalet için kalkacaksın dedi zor biliyorum ama bebeklerimiz için dayanacağız ve elimizden geleni yapacağız. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallahAllah Razı olsun kızlar çok korkuyorum.evet usg den ilk gelfiğimde bakmışlardı atıyor dediler inşallah yine atıyordur hep hep atsın .kurban Olduğum Rabbim bana bağışlasın miniğimihiç olmamıştı daha önce böyle bişey.Bu hafta üzücü 2 gün yaşadım ve iş Yaptım Allah'ım korusun bu da bana ders olsun nolur dua edin kızlar Allah sizlerinkileri de size bağışlasın benimkini bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?