2018 Ekim Anneleri

Rabbim seninkini de korusun canim.keske annenler gelmeselerdi duye dusünüyorum.bu sürecte tek olmak ve is yapmamak çok önemli.bol bol dinlenmek gerek.
Benimde ilk kaybimda annemler gelmisti.temizlik yemek gezme derken sanciyla dolandim.ve öyle gitmisti.simdi acaba mi diyorum.
Bidaha misafir kabul etme canim.evin icinde pisliginle bile otursan senin icin sakincasi yok ama misafir gelince insan çok yoruluyor.
Ins bebisine bisey olmaz kalbini duyarsin.

Allah yardımcın olsun canim lütfen dikkat et ve iş yapma yat dinlen

Ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bugün damara denk getirdim herhalde şişti acıyor da ne yapabilirim ona

yok kanunen zaten Avusturya vatandaşı olacak zaten burda yapsamda öyle bir kaygım yok sadece oranın sağlık sistemine alıştığımdan burdada beklıyorum ama fakat bulamadım
Bende alman vatandasiyim canim esim turk burda dogum yaparsam (yani istanbulda yasiyorum) cifte vatandasmi oluyor cocuk yoksa alman vatandaslignida alabilmesi icin almanyadamj dogurmaliyom

Benim 10. Haftamda yazdi doktor o devit3 damla gunde 15damla kullaniyorum

Kizlar folik asit kullaniyomusunuz hangisini kullaniyosunuz

Neufolid verdi doktorum onu kullanıyorum

SaskinAnne Gerçekten miiiii
Ben ameliyat olmuştum sezeryan gibi orda dikiş izi var tam onun alt kısmı ayyy ordan mi büyüyor demek[/QUOTE]

Aynen canim :)

Cinsiyet tahmini alabilirmiyim annisler
Erkekten yana kullaniyorum oyumu :)

1 hafta cok geri denecek bi aralik degil canim.Bide bu olcumler degisecek daha

Canım mayıs annelerinde adım YAKUTESRA ydı.sifremi kurtaramadım yeni üye olmak zorunda kaldım.
Evet 11 cm hatalı yazmışım. 11 mm olması gerekirken 1.3 mm
Hatirladiimm :) Ölcümde gayet normal takma kafana

Nub teorsiyle o zamanlarda anlaşılıyo diye biliyorum canım bende. Belli zaman sonra geçiyo o.

Nub cikintilar belirginlestikce belli oluyor canim 12-14.haftalar gb
Bide ramzi teorisi var bi goz gezdir istersen.

Oncelikle 1-2 denemeden malesef anlasilmiyor.Aslinda tum doktorlar gb dahiliye,goz vb.O enerji,anlasma,karsilikli konusabilme onemli.Bence dene oyle karat ver
Birine cok iyi gelen doktor bi baskasina hic iyi gelmeyedebiliyor.

Hanımlar cinsiyet tahmini alabilir miyim ben de :) bu arada görüntü iki hafta öncesine ait. Bebiş artık çok daha büyümüştür eminim :)

Kız diyorum bakalimm :)

@Lets go Cok gecmis olsuunn.Daha iyisindir insallah hatta durmustur umarim kanaman.Allah korusun ikinizidee❤

plojovic soran arkadasta o haftalardaydi sanki. Ben ilgilenmyrm zaten teorilerle:)) cnkü kızmda hepsi oğlandı bütün şeyler yani. Çıkmadı artık merk etmyrm:)))

7 yaşındaki oğlum da karnımdaki kardeşine sürekli beybi diyor.Çok tatlı bi kelime oldu bu bende

Ya bende de öyle garip bir durum var. Normal sata göre bi hafta geriden geliyoruz bizde.Kesem beta hcg göre zamanında görüldü kalp atışını daha geçen hafta duyduk çok şükür.Dr geç döllenme diyor.Benim adetlerim zaten düzensiz 35 günde bir oluyorum en erken.Geç döllenme oldu büyük ihtimalle. Orası hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da..Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip et

Hadi ya.. Biz kız, oğlum erkek istiyor. Çocuklar hemcinslerini istiyor daha iyi anlaşıyorlar. Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin hepimize. Tek derdimiz bu olsun gerçekten :)
bizimkide oğlan kız istiyor. Ayıcığının babası varmış (baba kendisi) annesi olsun diye kız istiyo.Çok makul bir istek keşke keşke tek derdimiz cinsiyet olsa..

@Lets go Rabbim sana ve bebeğine şifa versin.Sana ve hepimize bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin.Nasıl oldun?İnşallah azalmıştır ve birmiştir kanaman.Bu arada bende dün evi biraz süpürdüm. Ustalar gelmişti ev epeyce toz oldu.Eşim de yoktu normalde o süpürürdü. Bende ev iyice batmasın diye süpürdüm evi. Başlamışken dinlene dinlene bütün odaları yaptım ama bugün kasığım ağrıyo. Çok pişman oldum bende keşke sadece o tozları süpürseydim. Bu da bize ders olsun kızlar. Allah korusun olacağı varsa da bizim elimizden olmasın inşallah. Rabbim sen bizlere yardım ett.Amin

9+5 haftaligim kendi doktorum ve doktorumun bulunduğu poliklinikte yani aynı hastanede 5 gün geride ölçtü ki bunu bekliyordum geç yumurtlama oldu
Başka doktora gittim o 7 gün ölçtü
Geç dollenmeye takılmamak lazım sağlıkla büyüyor mu önemli. Herkes 28 günde adet olacak diye bişey yok. Ben burdan ve doktorumdan şunu öğrendim önemli olan gelişimi önde veya geride olması değil

Canım benim moralini yüksek tutmaya çalış, konuş karnındaki miniğinle, anlıyorlar bence, dinlen bundan sonra hiç iş yapma, ilk üç ay çok önemli biliyorsun ve artık günümüz annelerin bebekleri nazlı oluyor üç ay dinlenmek, dikkat etmek gerekiyor. Kalp atışı varsa tamamdır çok şükür kanaman da kesilecektir inşallah. Bende de aynı şey oldu, çok korkmuştum, doktor sadece tuvalet için kalkacaksın dedi zor biliyorum ama bebeklerimiz için dayanacağız ve elimizden geleni yapacağız. Dualarım seninle güzel haberlerini bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…